Bende öyleyim. Dün akşam küçük bir çavdar ekmeği arası peynir yedim.aynen canım öle karınca ısırması karıncalanma gibi bişiler oluyor geziyor kolada bacakta göbekte.
Ama bnmki dayanılmaz oluyor artık cildiyeye gitcem. Kadındoğumcum geçmeze cildiyeye git demişti. Sende ihmal etme inş.
Aynen canım çağırmayalım
Aynen net ortamında 32. hftaya kadar bebek hep ilerde diye söylenenler 32 den snra annişler bişi yememeye başlıyorlar bu kezde son haftalarda bebekler ya haftasına uyum sağlıyor diyor dr.lar ya gelişimi geri kalıyor diyorlarmış. Anneler şimdi ne yesem bebeğim kilo alır derdine düşmüşler. Anneleri son haftalara kadar bebek az ilerdeyse yeme etme tatlı hamur vs. yeme diyorlar dediğin gibi sanki biz 7-24 tatlı hamur yiyoruz artık takmıyorum bende bu tarz şeyleri geçen kontrolde 2 hafta ilerde çıktı bnm oğluş ama ben devam ediyorum bildiğim gibi yemeye ama ben halszilikten bişi hazırlayıp yiyemiyorum hazır yapsalar yerim çok halszilik başladı bendebebişler sağlıklı olsun şöylede tosuncuk doğsun inşAllah yiyin gari anneler
![]()
Çok sağlıksız besleniyorum.ama sebze yapacak halim yok yapıp beni çağıranda yok
.sadece sabah sağlıklı şeyler yiyorum. Öğlende dışardan evde yiyemediğim şeyleri yiyorum