2015 Şubat Anneleri

aynen canım öle karınca ısırması karıncalanma gibi bişiler oluyor geziyor kolada bacakta göbekte.
Ama bnmki dayanılmaz oluyor artık cildiyeye gitcem. Kadındoğumcum geçmeze cildiyeye git demişti. Sende ihmal etme inş.

Aynen canım çağırmayalım :KK66:

Aynen net ortamında 32. hftaya kadar bebek hep ilerde diye söylenenler 32 den snra annişler bişi yememeye başlıyorlar bu kezde son haftalarda bebekler ya haftasına uyum sağlıyor diyor dr.lar ya gelişimi geri kalıyor diyorlarmış. Anneler şimdi ne yesem bebeğim kilo alır derdine düşmüşler. Anneleri son haftalara kadar bebek az ilerdeyse yeme etme tatlı hamur vs. yeme diyorlar dediğin gibi sanki biz 7-24 tatlı hamur yiyoruz artık takmıyorum bende bu tarz şeyleri geçen kontrolde 2 hafta ilerde çıktı bnm oğluş ama ben devam ediyorum bildiğim gibi yemeye ama ben halszilikten bişi hazırlayıp yiyemiyorum hazır yapsalar yerim çok halszilik başladı bende :KK68: bebişler sağlıklı olsun şöylede tosuncuk doğsun inşAllah yiyin gari anneler :kk77::KK48:
Bende öyleyim. Dün akşam küçük bir çavdar ekmeği arası peynir yedim.
Çok sağlıksız besleniyorum.ama sebze yapacak halim yok yapıp beni çağıranda yok
.sadece sabah sağlıklı şeyler yiyorum. Öğlende dışardan evde yiyemediğim şeyleri yiyorum

Ben de kasiniyorum ama doktoruma söylemeyi unutmusum karınca ısırığı gibi bi kolunda bi bacagimda bi göbeğimde filan oluyor kızarıklık vs yok ama rahatsız ediyor bazen.

Bu ay 4 kilo almisim toplamda da 15 olduk tabii doktorum çok kilo aldigimi bu ay sadece 1 kg almam gerektiğini soyledi.onun saskinligiyla sormayi unutmusum herşeyi hamurisi tatlı vs yeme dedi.en çok da son aylar kilo alınır ben nasıl 1 kg alayım sadece?
Canim kasintin siksa ihmal etme sor mutlaka

Evet ya sanki uyyz olmusum gibi vucudumda bocek geziyo gibi ordan oraya atlayip duruyo lanet:) allahtan hap verdi yoksa cekilcek cike degil

Ay inş bnde giderim iyi sonuçlar çıkar canım, birde ilaç verir de şu kalan 6-7 haftamız zehir olmazda sağlıkla doğururz şu bebişleri : )

Bnm kardeşimde koyu gs li bnde koyu gsliyim. Eşim sivassporlu bebeğide öle yapmayı planlıyor ama kardeşim öğrenir öğrenmez gitmiş taa yazın hastane çıkışı almış dünya para vermiş gs storeden. Bebişim gs olmalı çıkarı yok :KK48:Oda kısa kollu bir badisi şapka patık eldiven battaniyeden oluşuyor kış bebişine nasıl giydircez dayısı hevesle almış giydirmezsek olmaz. Alttan uzun kollu badi giydirip üstüne onu giydirelim altında bnm altlıklardan die düşünüyorum ilk onları giysin zaten kirleniyor hemen diyorlar ya kan fln oluyormuş ya ötekilerini snra giydiririz. Üstünde yavru aslan yazacak ayy içinde oğluşumu düşündüm içimde kelbekler uçtu şimdi :KK68::KK46::anneadayı::nazar:
Ahh o sivaslıların aşırı sivas takıntısı yok mu? Ben memleketine o kadar düşkün başka millet görmedim.

De bacım de. Cidden kalmazdı. Eşimin sigarası sehpanın üstünde bana bakıyor.
Ben ne kadar iradeliymişim diyorum. Ah bebeğim ah annen seni ne çok seviyor

annesi onu daha çook seveceksin doğduktn snrada içme lütfeennn onun için :KK51::KK68:

De bacım de. Cidden kalmazdı. Eşimin sigarası sehpanın üstünde bana bakıyor.
Ben ne kadar iradeliymişim diyorum. Ah bebeğim ah annen seni ne çok seviyor
Gerçekten ben de kendime şaşırıyorum , bi gzl de emziririz inş o safhayı da atlatırız :) helal olsun kız sana da bana da bak :)
Yarın işe gidecek misin ?

Bende öyleyim. Dün akşam küçük bir çavdar ekmeği arası peynir yedim.
Çok sağlıksız besleniyorum.ama sebze yapacak halim yok yapıp beni çağıranda yok
.sadece sabah sağlıklı şeyler yiyorum. Öğlende dışardan evde yiyemediğim şeyleri yiyorum

Sebze olarak karbabahar ve pirasa en basit yapilanlardan. İspanak hadi yika et bi dunya is. Pirasaya sogan da konmuyo dogra pirasa havuc koy dudukluye 10 dk da piser cnm ya sebzesiz birakma kendini;)

Pırasa bağırsaklar için de bi harika , süpürge mübarek :) sıkıntısı olan yapsın yesin cidden özellikle
Sebze olarak karbabahar ve pirasa en basit yapilanlardan. İspanak hadi yika et bi dunya is. Pirasaya sogan da konmuyo dogra pirasa havuc koy dudukluye 10 dk da piser cnm ya sebzesiz birakma kendini:KK66:

Kizlar gelelim en can alici sorulardan bir tanesine:) konuşuldu mu bilmiyorum ama epilasyon isini napiyosunuz ya:( kara kara dusunnekteyim zor yani hangi yontemi düşünsem zor :(

Ahh o sivaslıların aşırı sivas takıntısı yok mu? Ben memleketine o kadar düşkün başka millet görmedim.
Vallahi sivastan çok istnbuldalar ama yazın sivası görsen arabadan insandan geçilmiyor yurt dışındakiler şehir dışındakiler herkes dökülüp geliyor memleketine çok kalabalık oluyor. Benim kociş gençliğinde sivas 1. ligde değilken koyu gsliymiş annesigil anlatıyor deli gibi maç izler hiç kaçırmazmış nasıl ki sivas 1. lige çıkmış adam koyu gs aşkını bırakmış dedim bni mi buldu sivas aşkın inş ligden düşersiniz :63: şimdi biraz kötü gidiyorlar diyor senin bedduan tuttumu ne :KK48:

Sebze olarak karbabahar ve pirasa en basit yapilanlardan. İspanak hadi yika et bi dunya is. Pirasaya sogan da konmuyo dogra pirasa havuc koy dudukluye 10 dk da piser cnm ya sebzesiz birakma kendini:KK66:

Ahh sen yapsan da biz gelip yesek ne güzel olur canım bnm elimde kolum kalkmıyor birde şimdi kaşıntı çıktı ancak kaşınıyorum yuvarlanarak tobağa gibiym evde :KK51::KK48:

C
Ay bunlar çok tatlı olmuş pembiş pembiş RAbbim bebişinizi sağlıkla kucağınıza alıp bunları hediye etmenizi nasip etsin inşAllah canım elinize sağlık :KK68:

Canım vallahi benim bir ara ellerim el parmaklarımın araları üstleri kaşındı. Sonra ayaklarım parmaklarım araları fln kaşındı. Dr.um ilaçlarımı kesti kaşıntılar azaldı gitti. Snra kan ilacı içtim devam et demişti dr. ama kaşıntı yine başladı bu kez bacaklarım çok kaşınıyordu. Onuda bıraktım 2-3 gündür hiç kaşıntı yoktu, bu gün sabah 7 de bir başladı göbeğim belim sırtım kaşınıyordu sonra kollarıma yayıldı derken 1 saat önce duşa girdim biraz rahatlattı ama bakalım ne olacak pzrtesi cildiyeye gitcem artık dayanamıyorum her yerim yara oldu kaşınmaktn yara bere içindeyim kanatıyorum:KK43:Önceden gündüz hiç olmazdı kaşıntı akşam 6 dan snra başlardı gece uyutmazdı beni, bu sonuncusu gece değil sabah 7 de başladı günboyu evde uyuzlar gibi kaşındım durdum. inş kötü bişi çıkmaz bnde de. Senin teşhis konulmuş işte yine iyi karaciğerle fln ilgili değil kolestazı fln değil ne güzel. Benim annemde hamileliklerinde kaşınırmış, ben korkuyorum kötü bebeği etkileyn bişi çıkacak die :KK43:
O değildir inşallah canm yaa çnkü onda gözde sararma falanda olurmjş korkma değildir inşallah

Kizlar gelelim en can alici sorulardan bir tanesine:) konuşuldu mu bilmiyorum ama epilasyon isini napiyosunuz ya:KK43: kara kara dusunnekteyim zor yani hangi yontemi düşünsem zor :KK43:

Ben genital bölge hariç diğer yerleri makine ile alıyorum bacak koltuk altımı fln. Zaten ağda bnm tenim hassas olduğu için bacakları morartıyor üni. kızlar kndine yaparken bnm bacaklara yaptı mor mor darp görmüş gibi olmuştum birde bıyık aldılar yara oldu resmen byık yerim iğrençti okula gidememiştim. O yüzden bıyık kaş olayını iple aldırıyorum. Genital bölgeye evlenmeden önce zorlamalar üzerine ağda yaptım üstü yaptım afedersiniz alt kısmı yapamadım çekemedim ben genital bölgeye hep jilet yapıyorum bacaklarda koltuk altında kılım çok az ama orası jiletten ötürü çok sert gür çıkıyor bnde düşünüyorum kara kara artık göbektn görüpte yapamıyorum görmeden yapıyorum el yordamı ile ama doğuma giderken naparım bilmiyorum hiç ağdaya fln gitmedim utanırım yav kociş bile yapayım ben diyor yok diyorum :KK51::oops: napcaz bu epilasyon işini cidden.

Vallahi sivastan çok istnbuldalar ama yazın sivası görsen arabadan insandan geçilmiyor yurt dışındakiler şehir dışındakiler herkes dökülüp geliyor memleketine çok kalabalık oluyor. Benim kociş gençliğinde sivas 1. ligde değilken koyu gsliymiş annesigil anlatıyor deli gibi maç izler hiç kaçırmazmış nasıl ki sivas 1. lige çıkmış adam koyu gs aşkını bırakmış dedim bni mi buldu sivas aşkın inş ligden düşersiniz :63: şimdi biraz kötü gidiyorlar diyor senin bedduan tuttumu ne :KK48:

Ahh sen yapsan da biz gelip yesek ne güzel olur canım bnm elimde kolum kalkmıyor birde şimdi kaşıntı çıktı ancak kaşınıyorum yuvarlanarak tobağa gibiym evde :KK51::KK48:

:D hehe yaparım canım ya adapazarında olan varsa haber etsin;) insanın canı bazen gerçekten birşey yapmak istemiyo.. ama işte yemeksiz de olmuyo maalesef :/ ben sebzeleri yaparken herşeyi çiğden koyarım tencereye ananemden öyle öğrendim. soğanı felan yağda kavurmam yani herşeyi doğrayıp sırasıyla koyarım tencereye en üstüne biraz zeytinyağı bi kaşık salça kısık ateşte pişiririm az suyla. en son ocaktan alınacağı zaman bi karıştırırım. çok pratik ve mis gibi olur :)

Ben genital bölge hariç diğer yerleri makine ile alıyorum bacak koltuk altımı fln. Zaten ağda bnm tenim hassas olduğu için bacakları morartıyor üni. kızlar kndine yaparken bnm bacaklara yaptı mor mor darp görmüş gibi olmuştum birde bıyık aldılar yara oldu resmen byık yerim iğrençti okula gidememiştim. O yüzden bıyık kaş olayını iple aldırıyorum. Genital bölgeye evlenmeden önce zorlamalar üzerine ağda yaptım üstü yaptım afedersiniz alt kısmı yapamadım çekemedim ben genital bölgeye hep jilet yapıyorum bacaklarda koltuk altında kılım çok az ama orası jiletten ötürü çok sert gür çıkıyor bnde düşünüyorum kara kara artık göbektn görüpte yapamıyorum görmeden yapıyorum el yordamı ile ama doğuma giderken naparım bilmiyorum hiç ağdaya fln gitmedim utanırım yav kociş bile yapayım ben diyor yok diyorum :KK51::oops: napcaz bu epilasyon işini cidden.

bende zaten kaş bıyık kol bacak hiç öyle alınacak tüğ yok :D sinir olur arkadaşlarım bana ne biçim insansın sen diye :D bi koltuk altı ve malum bölge.. hep ağda kullanırdım ben. şimdi görmek mümkün mü... en son geçen jilet ile yaptık valla kesecem bi yerimi diye korktum yani. ağdacıya gidemem ben de ya valla ona aç buna aç bu son aylarda offff :(

Back
X