- 27 Haziran 2012
- 1.738
- 1.468
- 448
Ben 16-17 kg arası gidip geliyorum.Ne görsem duysam canım çekiyor ,biri beni durdursunbugun tam 10 kılo aldığımı gordum tartıda... ölüm orucuna gırecem şu pisküvetleri de yıyım de ..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 16-17 kg arası gidip geliyorum.Ne görsem duysam canım çekiyor ,biri beni durdursunbugun tam 10 kılo aldığımı gordum tartıda... ölüm orucuna gırecem şu pisküvetleri de yıyım de ..![]()
biz bu kocalarla doğumdan sonra durumumuzu tekrar düşünelim bence.Ben doğurucam havalarına girdim (temennim bu yönde sanrm) , koca gitmiş kaç km uzağa dıdısının dısısının cenazesine , bişe olsa 3 saate anca gelir . Defnedip gelim ben o zaman fazla beklemiim Dio. Dedim sen 40 mevlüdünü de okut ole gel
ya bılmıyorum kı kızımda 15 kılo aldım 6. gun 15 kılonun tamamı gıtmıstı ve hamıs kaldığım kılodaydım..Ilk ay 12 kg fln veriliyormuş . Daha almazsın sen ne kaldı ki surda . ( hoş sen tecrübelisin Benm solemem Lüzumsuz oldu biraz ama![]()
Evet canım ablam candan öte ben biraz pimpirikliyim huyum kurusun kim olursa olsun rahatsızlık vermeyi istemem alışverişi zaten arabanın arkasını doldurup gidicem yoksa içim rahat etmez ablamda bana bisürü fırça çekecek onuda biliyorum ama olsun :) hafta sonu açıköğretim sınavları var eşimin bşz onu bile unuttuk onlara girip ancak öyle çıkarız inşallah yola buralarda kar kış kıyamet bakalım allah yardımcımız olsunanliyorum canim da senin durumun degisik ama, keyfi sezeryan beklesen kal orda normal dogur bile derdim ama 2 sezerryandan sonra ba$ka $ansin yok, e sartlar guzel deil diyorsun,yapacak bisey yok , oda senin ablan sonuçta yuk olmazsiniz, elinden geleni yaaprsin yuk olmamak için, ( alisveris vs konusunda , için rahat etsin diye diyorum onuda )
bnce cuma gunu karneleri alip yola çikin ..
bacım az gıbı gorunuyor ama 68le hamıle kaldım tam 78 geldım bugun..161 de boy..gercı bı gobegım var gıbı ama yınede endısem o bıcım..ben asla balık etlı tosun tombalak bırı olamam..genç kız gıbı gorunmelıyım,kendıme saygımı yıtırırım vallahıBen 16-17 kg arası gidip geliyorum.Ne görsem duysam canım çekiyor ,biri beni durdursunSen iyi almışsın canım ya maşallah
![]()
kendını ıyı hıssedebılecegın her seyı yaptır hazır gıtmısken. evde kadın dınleyecegın yerde.
Hahahah12 kilo muuuuuu
kilo vermek istemiyorum yaaaaa![]()
benımde zihnim sildi geçmişi.Yapısı öyleymiş dr diyor bi bilsem =( senin dr da iyiyimiş rahat insanı seviyorum yaa gerçi artık biz de dr beğenmiyoruz çağırsa da kızıyoruz çağırmasa da ama sıkıldım artıkkk doğduğumdan beri hamileymişim gibi hissediyorum öncesi zihinde yokk :)
yarında benım dr kontrolüm var..bende esıme hıc gıtmesekmı acabadeyıp duruyorum..hava güzelken doguvereydı su cocuk![]()
Gündüz yine iyi de , geceleri kımıldan yoksunum . Yerimden kalkamıyorm yaYapısı öyleymiş dr diyor bi bilsem =( senin dr da iyiyimiş rahat insanı seviyorum yaa gerçi artık biz de dr beğenmiyoruz çağırsa da kızıyoruz çağırmasa da ama sıkıldım artıkkk doğduğumdan beri hamileymişim gibi hissediyorum öncesi zihinde yokk :)
ay n guzel denk gelmis
canim.hic telas yapma. Iki gune bir hata hergun git nst gir. 40 i doldurduktan sonra. Benim 40 doldugu gun hic acilma vs yoktu..dr seninki gibi anlayisli da olmadi suni sanci verelim yat da dedi. Ben hic acilma.olmadan suni sanci ise yaramaz diye okudugum icin kabul etmwdim. Sorumluluk bana kaldi. Hergun nst ye gelrek bekledim. 40+3 te dogdu cok kolayca. Vakti gelince allahin izniyle olup gidiyor. Bir de hareketlerini iyi takip et. En ufak azalmada nst ye git.
benımde zihnim sildi geçmişi.
sen çok düzenli beslendin.
idealdir senın bebegın kılosu merak etme.
İşten ayrıldım da telefon susmuyor sinir oluyorum yarın kontrol var bakalım ne dicek kasıklarımdada Ağrı var işte 4 gün oldu Israrla gitmiyorum normal dicek çünkü nolur ne olmaz diye evim hazır kendimide hazırladım yani isterse doğurayım ama içimden bi his daha olmadığını söylüyorcanım sende bırazda olsa agrı sancı var bazen dıyorsun her an dogabılır. bızde belırtı olmadan korkuyoruzç
işte senınde son 18 gun bekle bakalım. neysekı işten ayrıldın
hazırlıkalrında tamamsa sakın sakın bekle.
hava süper bugun. ben de gıdıp gıdıp işyerının camından dışarı bakıyorum. herkes geziyor. bahar neşesi var sankivalla o neydi ya. sunu şuraya koydum bunu böle yap derken içime kaçtım resmen . Yap napcaksan ev mev umrumda değil :) düşmüşüm kendi derdime .
Ama ya dün böle içim daraldı Ağladım bi , sonra bebek iki üç tekme attı , dedim cocuk rahatsız oldu salak anası yüzünden . Bi de ona üzüldüm Ağladım . Bgn onun için çıktım hava almaya. Tosarmış oturmasın içerde die
İnşallah canım 2 de çocuk var Elazığ veya Malatya ya gitsem çocukları bırakacak kimsem yok![]()
canım artık adım atmak bile ağrı yapıyor insana yorulman heryerinin ağrıması çok normal.. ama insan evin halini öyle gördükçede dayanamıyor.. eşine yaptır yorma kendini, zaten 1 haftan kalmış.
Gündüz yine iyi de , geceleri kımıldan yoksunum . Yerimden kalkamıyorm ya
Zorla doğurtcanız beni gelmicek kızım konuştum ben onlaFeyza her an doğum yapabilir pkaasss tan da önce :)
Nisan geldiyse bildigim cinsel iliski yasak. Herhangi bir enfeksiyonun bebege gecme riski oluyor.
tadını çok merak ediyorum doğurduktan sonra yerim artık
bende cuma fön çektirip yatmıştım kanama dolayısıyla
fön çektirene nişan geliyo ona göre![]()