2015 Şubat Anneleri

Ben doğurucam havalarına girdim (temennim bu yönde sanrm) , koca gitmiş kaç km uzağa dıdısının dısısının cenazesine , bişe olsa 3 saate anca gelir . Defnedip gelim ben o zaman fazla beklemiim Dio. Dedim sen 40 mevlüdünü de okut ole gel
biz bu kocalarla doğumdan sonra durumumuzu tekrar düşünelim bence.
avukat hazır nasıl olsa. :)

Ilk ay 12 kg fln veriliyormuş . Daha almazsın sen ne kaldı ki surda . ( hoş sen tecrübelisin Benm solemem Lüzumsuz oldu biraz ama :eek:
ya bılmıyorum kı kızımda 15 kılo aldım 6. gun 15 kılonun tamamı gıtmıstı ve hamıs kaldığım kılodaydım..
ama o hamılelıgımde cok dıkkatlı yedım..resmen dıyette yasadım ama ınanılmaz şiştım ..sonra anladım kı kılo olarak tartıda görünen sey aslında odemmıs..o sebepten de 15 kıloyu nasıl verdıgımı anlamadım..bıde emzırırmek cok etkendı buna

bunda dıkkatlı yemedim..herseyı yedım..gece gunduz ..10 kılo aldım ama şişlik yok denecek kadar az..daha yenı yenı bacaklarım ve parmaklarım sısıyor..o sebepten verebılırmıyım bılemıyorum..bıde sezo olursam sutum gelmez emziremezsem de vermem cok zor olurdıye kaygılanıyorum..ömrümde hıc gormedıgım kıloları goruyorum artık :KK51:

anliyorum canim da senin durumun degisik ama, keyfi sezeryan beklesen kal orda normal dogur bile derdim ama 2 sezerryandan sonra ba$ka $ansin yok, e sartlar guzel deil diyorsun,yapacak bisey yok , oda senin ablan sonuçta yuk olmazsiniz, elinden geleni yaaprsin yuk olmamak için, ( alisveris vs konusunda , için rahat etsin diye diyorum onuda )
bnce cuma gunu karneleri alip yola çikin ..
Evet canım ablam candan öte ben biraz pimpirikliyim huyum kurusun kim olursa olsun rahatsızlık vermeyi istemem alışverişi zaten arabanın arkasını doldurup gidicem yoksa içim rahat etmez ablamda bana bisürü fırça çekecek onuda biliyorum ama olsun :) hafta sonu açıköğretim sınavları var eşimin bşz onu bile unuttuk onlara girip ancak öyle çıkarız inşallah yola buralarda kar kış kıyamet bakalım allah yardımcımız olsun :(

Ben 16-17 kg arası gidip geliyorum.Ne görsem duysam canım çekiyor ,biri beni durdursun :rolleyes: Sen iyi almışsın canım ya maşallah :nazar:
bacım az gıbı gorunuyor ama 68le hamıle kaldım tam 78 geldım bugun..161 de boy..gercı bı gobegım var gıbı ama yınede endısem o bıcım..ben asla balık etlı tosun tombalak bırı olamam..genç kız gıbı gorunmelıyım,kendıme saygımı yıtırırım vallahı:stop:

valla o neydi ya. sunu şuraya koydum bunu böle yap derken içime kaçtım resmen . Yap napcaksan ev mev umrumda değil :) düşmüşüm kendi derdime .
Ama ya dün böle içim daraldı Ağladım bi , sonra bebek iki üç tekme attı , dedim cocuk rahatsız oldu salak anası yüzünden . Bi de ona üzüldüm Ağladım . Bgn onun için çıktım hava almaya. Tosarmış oturmasın içerde die
kendını ıyı hıssedebılecegın her seyı yaptır hazır gıtmısken. evde kadın dınleyecegın yerde.

Yapısı öyleymiş dr diyor bi bilsem =( senin dr da iyiyimiş rahat insanı seviyorum yaa gerçi artık biz de dr beğenmiyoruz çağırsa da kızıyoruz çağırmasa da ama sıkıldım artıkkk doğduğumdan beri hamileymişim gibi hissediyorum öncesi zihinde yokk :)
benımde zihnim sildi geçmişi.
sen çok düzenli beslendin.
idealdir senın bebegın kılosu merak etme.

Yapısı öyleymiş dr diyor bi bilsem =( senin dr da iyiyimiş rahat insanı seviyorum yaa gerçi artık biz de dr beğenmiyoruz çağırsa da kızıyoruz çağırmasa da ama sıkıldım artıkkk doğduğumdan beri hamileymişim gibi hissediyorum öncesi zihinde yokk :)
Gündüz yine iyi de , geceleri kımıldan yoksunum . Yerimden kalkamıyorm ya

ay n guzel denk gelmis

canim.hic telas yapma. Iki gune bir hata hergun git nst gir. 40 i doldurduktan sonra. Benim 40 doldugu gun hic acilma vs yoktu..dr seninki gibi anlayisli da olmadi suni sanci verelim yat da dedi. Ben hic acilma.olmadan suni sanci ise yaramaz diye okudugum icin kabul etmwdim. Sorumluluk bana kaldi. Hergun nst ye gelrek bekledim. 40+3 te dogdu cok kolayca. Vakti gelince allahin izniyle olup gidiyor. Bir de hareketlerini iyi takip et. En ufak azalmada nst ye git.

ayy nolurrr benimde böyle olsun
tamam daha 6 gün var günümün dolmasına
ama ben şimdiden çok korkmaya başladım
doktorda hiç gelesi olmayan bir bebek için suni sancı verirsem işe yaramaz çok sancı çekersin yinede olmaz sonuç sezeryan olur dedi
benim doktorum 2 haftadır nst ye sokmuyor bile,dünde sokmadı
ama 40 haftam dolunca ister heralde
internette okuyorum riskleri gerçekten çok
senin 40+3 te kendi sancın geldii değil mi,ben yanlış anlamadım
ya sağ salim gelsinde 41de gelsin önemli değil,emin olalım sadece herşeyin yolunda olduğundan
birde hareketlerini takip et demişsin , zaten 3-5 haftadır eskisi gibi değilki
artık daha az oynuyor
gün içinde her saat 10 hareket diyor bazı kaynaklar ama bu bebek artık uyuyor her saat o kadar hareket nasl etsin

canım sende bırazda olsa agrı sancı var bazen dıyorsun her an dogabılır. bızde belırtı olmadan korkuyoruzç
işte senınde son 18 gun bekle bakalım. neysekı işten ayrıldın
hazırlıkalrında tamamsa sakın sakın bekle.
İşten ayrıldım da telefon susmuyor sinir oluyorum yarın kontrol var bakalım ne dicek kasıklarımdada Ağrı var işte 4 gün oldu Israrla gitmiyorum normal dicek çünkü nolur ne olmaz diye evim hazır kendimide hazırladım yani isterse doğurayım ama içimden bi his daha olmadığını söylüyor

valla o neydi ya. sunu şuraya koydum bunu böle yap derken içime kaçtım resmen . Yap napcaksan ev mev umrumda değil :) düşmüşüm kendi derdime .
Ama ya dün böle içim daraldı Ağladım bi , sonra bebek iki üç tekme attı , dedim cocuk rahatsız oldu salak anası yüzünden . Bi de ona üzüldüm Ağladım . Bgn onun için çıktım hava almaya. Tosarmış oturmasın içerde die
hava süper bugun. ben de gıdıp gıdıp işyerının camından dışarı bakıyorum. herkes geziyor. bahar neşesi var sanki
23 de son 20 yılın soğukları gelıyormus. :) bızı bekledı.
ben ağlayacağım zaman bebek odasını mesken edındım gıdıp orda ağlıyorum. cok güzel kokuyor oda zaten.

canım artık adım atmak bile ağrı yapıyor insana yorulman heryerinin ağrıması çok normal.. ama insan evin halini öyle gördükçede dayanamıyor.. eşine yaptır yorma kendini, zaten 1 haftan kalmış.

benimki temizlik yapmaz
yemek desem tamamda bırak temiz öyle kalsın der yada şirketteki kadını gönderiyim der
ama o da her geldiğinde çok konuşup sinirlerimi geriyor
kendim yapıyım daha iyi

Feyza her an doğum yapabilir pkaasss tan da önce :)
Zorla doğurtcanız beni gelmicek kızım konuştum ben onla :-) bak elimde örgü uzattım Ayakları şapka örüyom :-) yarın ablamlar gelcek arkadaşım gelcek ondan sonra gelebilir kızçe eşime göre haftaya Perşembe olcak :-)

Back
X