- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
bilim insani sen bari yapma kiz :))Bişey olmaz süt korur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilim insani sen bari yapma kiz :))Bişey olmaz süt korur
52 kiloydum sonra Demir çok az diye iki yıl demir hapı kullandım tiroid hormonu da kullanmam gerekti 15 kilo aldım 67 oldum üzerine iki hamilelik geçti. 5 km den fazla koşabilirim de en az beş koşuyorum. Kondisyon ve kalp Atış hızı önemli kalp atış hızını nefesle sağlarsan koşarsın.Oyyy cidden 5 km kosabiliyor musunoglumla okuldan dönüşte yarış yaptık bugün 100 metre koşmadim belki nefes nefese kaldım
sen hamilelikteki kilolari attysan onları da atarsin canım kısa zamanda, sen normalde kaç kiloydun peki? Benim kıyafet sıkıntım var o olmasa yine iyi sayilirim aslinda.
![]()
bilim insani sen bari yapma kiz :))
sutumuz azaldigi zaman :)Ne zaman adet olucaz?
Ateş'i 37.4 gözüküyor ama gaz yüzünden biraz sardım sarmaladım Sıcakta gazını çıkarabilsin diye. Bir de ayak ucuna kiraz çekirdekli yastık koydum ısıtıp.ben aşı öncesi çay kaşığı ile calpol vermiştim o yüzden huzursuz olmamıştı ama ateş yaptıysa verebilirsin calpol
1 Nisan şakası yapmak istedin sanırım ama yemedimsutumuz azaldigi zaman :)
haha benim kizi gonderym sana kocandan daha çok yardimi olur,6.5 yasinda teyzesiiyok karışmadı ben yazdım
evet ilk çocuğum ama kocam 3 yaşında çocuk gibi davranıyor onunla çocuk yıkamak eziyet resmen
kızım suyu çok seviyor sudan çıkınca ağlamaya başlıyor kocamda ağlıyor diye hemen kucağına alıyor üşümesin diye hemen giydirmeye çalışuyorum onun kucağındayken
kendine doğru çeviriyor tersten çocuk giydirmeye çalışıyorum
birde tersi var kucağına veriyorum bazen almıyor yatır ben yataktan alayım tersim var tutamıyorum diyor
o oturur ben o zaman veririm kucağına
yıkarkende hiç beni dinlemez kendi kafasına göre yapar
yok kiz ciddiyim :))) niye saka yapayim durup dururken :)1 Nisan şakası yapmak istedin sanırım ama yemedimhem bugun 2 nisan
emiyor bi yandan alt tarafi bombardimana tutuyor :)Allah şifa versin.nasıl oldu kuzucuk simdi
Ben de bornozunun içine tülbent koydum tülbent suyu çektikten sonra aldım bornozunda tutacaktım eşim illa başka havluya sar dedi başka havluya sarınca üşüdü yavrumAnladım canımben de eşime koca bebek derim de 3 yaşında diyince şaşırdım
köpüklü filelerden kullanıyorum. Önce her şeyini hazırlıyorum. odasında yıkıyorum ben. Havlu 2 kat kullanıyorum bir kat havlu üzerine de tülbent gibi ince örtüleri var onu seriyorum Koltuğun üzerine.
Sırt üstü yatırıyorum önce fileye. Kızı islatmadan yıkadığım mendili de sabunluyorum. sonra ıslatıyorum boynundan ayaklarına kadar sabunluyorum hafif titrediğinde su döküyorum. Sonra yüz üstu çevirip sırtını yıkıyorum. En son saçını yüzünü yıkayıp (kollarının üzerinde bırakıyorum) su döküyorum sonra tekrar sırt üstü çevirip su döküyorum hoopp havlunun üzerine ve paket yapıyorum :)) kurulayıp altındaki ıslak ince örtüyü alınca üşümüyor. Üstü havluya sarılıyken alt tarafını yaglayıp bezini bağlıyorum. Sonra da üst tarafı. Elimin ısısından üşümüyor zaten.
Bu arada ben odada ekstra küçük elektrikli ısıtıcı kullanıyorum sadece yıkama zamanlarımda.
İyi açıklayabilmişimdir umarım![]()
hatirlamiyorum galiba yaptiracakdim gununu kaçirdim oglanda..kizda geç kalmistimSen bu konularda bilgilisin baya sen yaptirdin mi canim ben yaptirdim ama merak ediyorum herkes yaptirmamis
Hangi marka alt açma kullanıyorsun? Ben de küvette havlu katlayıp üzerine köpük koydum ana havlu kayıyor küçük geldiBende şu pufidik alt açmalar var ya onu koyuyorum kuvetin içine 2 kat yapıp suyla dolduruyorum kuvetin içini kopukluyorum sonra da duruluyorum hem bebis hiç usumuyor güzel oluyor
5 aylık :)o zaman kabahat sende sekerim
sen hayir demezsen kemer vuran çok olur,çocuk kaç yasinda?
gerçi farketmez sen iki bebege bakiyorsun
Canım o külfetten kurtuldum kp im izin vermedi çalışmasına 5 aylık bebek bırakılır mi dedi :) kimseye hayır diyemiyorum en kötü huyum da bu zatenKiz fena hasta aksama kadar bi kolunda çocuk ot cop kaynatiyorrum ilaç vermemek için cocugada geçecek diye aklim cikiyor kişi sürekli kardeşine yaklaşma diye ikaz ediyorum..agzimin içi yara ,bogazim da surekli agri var ,vallahi esimde bende AC yattik bu gün.5 kiloluk tencerede çorba yaptim onu da yaktim ömrümde kaç kere yemek yaktim bilmem ama onuda gördük :/ çocuk aglamiyor kkatiliyor adeta öyle mikirdanma falan değil..ve ben geniş sabirli biri hic değilim o esnada devreler yaniyo bende..aha şuan çocuk emdi yatirdim kiza bakmaya geldim ustunu acmismi diye 3 dk ya geldim ki yatak yorgan kalmamis kusmus kiz uyandi basinda bekliyorum... Bu hale şükür oğlana geçmesin de ..ben beklerim
Sen bu jkafada oldukça çok yasarsin daha böyle şeyleri canim... Sözün özü.
:) tabi geri alamayiz bana hem aile hekimligindeki hemsire hem doktor bilgi verdi asiyla ilgili ama parali oldugu icin illa yaptirr demediler hemsire imkanin varsa yaptir dedi bende yaptirdim ama bilgim olan bi asi degildi sen bilgilisin diye fikrini sormak istedimhatirlamiyorum galiba yaptiracakdim gununu kaçirdim oglanda..kizda geç kalmistim
bakalim bunda napicam :))
benim dr bagisiklik ya asiyla yada hastaligi geçirmekle sa surede bebek susuz kalabiliyor buda zaten felaket demek ..
iyi yapmi$sin yaptirmakla , a$iyi kotuleyenleride duyma tika kulagini yapilan asiyi geri alacak halimiz yok bebekden :)
Haha bizde tam tersi esim titiz ben daginik esim ev toplar evi supirmeyi sever bana iyi bakiyo sagolsun kizlada ilgileniyo ama gelgitleri var bak o konuda tutuyoHava burçları sevdiklerine iyi bakarlar ikizler de hava burcu. BAŞAK düzenli ve Titizdirler ikizler konuda Dağınıktır. Ikizler adı üstünde iki karakterlidir karakterlerini çözdükten sonra çok iyi anlaşılır.
dua et Allah uzun omur versin kp ine, yoksa seni n gozuyun yasina bakmaz digerleri5 aylık :)
Allahtan kp im izin vermedi :)
Bazen kv ve goruncem debk geliyo banyoya onlar da hevesleniyo toplaniyo basima karisiyolar o zaman ortalik karisiyo. Kim yikiyo kim tutuyo kim su tutuyo belli degil. neyse duzene girecek elbet o zaman rahat rahat yikarim.Ben konuşuyorum yıkarken bebişle duruyor o zaman. Çok kişide tedirgin oluyor tek daha rahat
:) tabi geri alamayiz bana hem aile hekimligindeki hemsire hem doktor bilgi verdi asiyla ilgili ama parali oldugu icin illa yaptirr demediler hemsire imkanin varsa yaptir dedi bende yaptirdim ama bilgim olan bi asi degildi sen bilgilisin diye fikrini sormak istedim
Cok şükür neysekı .. Hayır, demeyı gectım senın adında verilen karara sınır oldum sana neden danısılmıyorCanım o külfetten kurtuldum kp im izin vermedi çalışmasına 5 aylık bebek bırakılır mi dedi :) kimseye hayır diyemiyorum en kötü huyum da bu zaten