şahsen benimkinin kendi annemle arasında dağlar kadar fark var. Aynı kefeye koyamazsın ki...
Hem haftasonları onsuz gezmelere çıkamayacaklar çünkü kv bütün hafta bebeğe bakmış ve gezmeye ihtiyacı olacak vb...
Hafta sonları da gezmeler birlikte olacak çünkü kv hep bebeğe bakmış yorulmuş olacak Ya da eşinin vicdanı elvermeyecek anesini yalnız bırakip gezmeyi.
bebiş uyuduğunda kocanla koyun koyuna bir film izlemek bile hayal olacak en basitinden filmi geçtim ben kv min izlediği dizi yüzünden 20 gün akşam haberlerinden bihaberdim.
yemekler evin düzeni her şey değişecek.
parise gitmek bebişle pasaport gerektirmeye başlamıştı kv ile vize gerekecek (eviniz dubleks biriniz alt kat biriniz üst katta kalmayacaksa ve evet bence bu da bir sorun)
Not:bu mesafe koyulmuş hali olur bana göre. En azından ben ve kv mi düşünerek cevap verdim.
bir de surat asmayacaksın ona başın ağrısa hasta olsan bile surat asamazsın oğlunu doldurur beni istemiyor bana suratı ı asıyor diye. eşime bir trip atsam o da triplere giriyor mesela. Özel hayat diye bir şey kalmayacak.
Ben önümüzdeki sene özel okulda çalışmayı düşünüyorum ben de atanacağımı pek sanmadığımdan

kv yi çağırmak en son çare benim için