2015 Şubat Anneleri

Dün bi şey sormustum cevap gelmemiş.pompa kullandim ilk defa çok aci verdi zaten az geldi bir daha kullanmak istemiyorum bu yüzden bu acı normalmi.bir sorumda dün aşı olduk bir koldan 2 bacaktan.bacaktan olanlar ne hepsi tek aşımı?bir başka konuda da fikir almak istiyorum seneye okullar acilinca bebeğine kimin bakacagina karar vrremiyorum KV ya da bakici.KV başka şehirde bizde yatılı kalicak kp yok zaten.sizce nasil olur.dogumada o gelmişti pek rahat edemedim hep kendi bildiğini uygulamak istedi.esim baskasi nasil bakar bilemeyiz annem baksin diyor sonrada anlasamayacagimizi bildiği için karismam diyor.isin içinde çocuk olunca bende düşündüm yoksa direk bakici derdim.seneye 8 aylik olacak bebek düşünüp duruyorum bana fikir verin pişman olmak istemiyorum.
Sen de benim gibi öğretmensin sanırım.ben de bakıcı mı kv mi düşünüyorum.kv bakmak istemiyor eşim o baksın istiyor.zaten 6 ay bende kalıyor.kp yok havalar soğuyunca memleketten gelip bende kalıyor.ama yaşı ilerledi bak diye Israr edemem .bilmiyorum ne yapacağım.

Kızlar uyku eğitmeni araştırmaya karar verdim çünkü belim kolum bacaklarım koptü basaramiyorum kucaktan başka yerde uyumuyor eşim yarın bakicak size de bilgi verirm
Arkadaşım da gitti uyku danismanina ama sabırlı olamadığı için fayda görmedi inşallah sizde ise yarar brz sabırlı kararli olmak lzm aliskanliklardan vazgeçirmeye calisirken

Aksam evet dinlenme saati yemek cay TV hep beraber olacak esinle aramda olan her seye şahit olacak. hicbiseyimi paylaşmak istemiyorum bir kere paylastim pişman oldum.mesafe koyarak bir yol idare edebilirmiyim.çocuk konuşsun bakici tutarim.derdini anlatacak hale gelmiş olur.esimde arada kaliyo.uzun konular ama benim gibi olan vardır illaki.bebeğim önemli kv karsi bi davranış politikası gelistiririm artik.annem gibi olmasini istedim ama...
Azıcık büyüsün imkanın varsa eve kamera koyarsın işyerinde telefondan sürekli açık durur izlersin.
İşin masabaşı ise karşında açık durur ama en kötü k.valide bakıcıdan iyidir çünkü herkes vicdan sahibi olnuyor.bu sefer eve geldiğinde bebek fazladan bir gık dese acaba bakıcı bir şey mi yaptı diyeceksin.

Dün bi şey sormustum cevap gelmemiş.pompa kullandim ilk defa çok aci verdi zaten az geldi bir daha kullanmak istemiyorum bu yüzden bu acı normalmi.bir sorumda dün aşı olduk bir koldan 2 bacaktan.bacaktan olanlar ne hepsi tek aşımı?bir başka konuda da fikir almak istiyorum seneye okullar acilinca bebeğine kimin bakacagina karar vrremiyorum KV ya da bakici.KV başka şehirde bizde yatılı kalicak kp yok zaten.sizce nasil olur.dogumada o gelmişti pek rahat edemedim hep kendi bildiğini uygulamak istedi.esim baskasi nasil bakar bilemeyiz annem baksin diyor sonrada anlasamayacagimizi bildiği için karismam diyor.isin içinde çocuk olunca bende düşündüm yoksa direk bakici derdim.seneye 8 aylik olacak bebek düşünüp duruyorum bana fikir verin pişman olmak istemiyorum.
Ben karışmam su demek, ilerde sorun oluğunda ki olmaması zor (kendi bildiğini yapan bi tipse) ben Israr etmedim sen kabul ettin .
Bakıcı var bizde Rahatlık var, hoş ben kv den cok çektiğim için baska cevap verebilmem zor :)

Benim kv bendeyken öyle bantlamış ön kısmı içe kıvırmış bir de göbeğin altina kadar kii yaninda bagladım kac kere bilmiyorsan acmadan eskisi nasıl baglanmis Bak ama her şeyin doğrusunu o bilir ya(!)
sevgili eşim de o gittikten sonraki ilk alt değiştirmesinde aynı anası gibi bağlamasın mı gel dedim öğren böyle bağlayacaksın:KK8:
Eskiden naylon ve bez kullanılırken öyle kıvrılıyordu ordan kalmıştır.
Kocalar zaten hep anneyi örnek alıyor eşi almazlar.
Kız belki doğrusunu kadın yapmıştır nerden biliyorsun:-)

n.[/QUOTE]
Sen de benim gibi öğretmensin sanırım.ben de bakıcı mı kv mi düşünüyorum.kv bakmak istemiyor eşim o baksın istiyor.zaten 6 ay bende kalıyor.kp yok havalar soğuyunca memleketten gelip bende kalıyor.ama yaşı ilerledi bak diye Israr edemem .bilmiyorum ne yapacağım.
Siz birbirinize alismissinizdir o zaman bakmasi yarariniza olur.biz daha yeniyiz.beni pek takmiyor.cekinmiyor.yoksa kalmasi sorun değil.dizde kaliyormus zaten bebek bakmak zor mu geliyor axeba yaşından dolayı sorumluluk almak istemiyorum aceba.madem kaliyo kis sezonu torununa bakmak zevk verir aslında.yemek filan yaparmiydi.tanimadigim için bilemedim simdi bakamayacak yastaysa yapacak bisey yok bebek için bakici bakici eve gelse kv nazil baktigini görür içiniz rahat eder.benim yarim gün sizin nasil.

Memede yara yoksa acımaz bir şey yapmışssındır.ya da bebek ilk zamanlarda çok cekınce meme uçları ağrıyordu öyle olduysa bilmiyorum.
Bakıcı babaanne gibi bakmaz sonuçta kendi canından. Akşam geceksınız zaten eve akşamdan akşamada idare edeceksin. Kendi annenle kaldığını düşün.

şahsen benimkinin kendi annemle arasında dağlar kadar fark var. Aynı kefeye koyamazsın ki...
Hem haftasonları onsuz gezmelere çıkamayacaklar çünkü kv bütün hafta bebeğe bakmış ve gezmeye ihtiyacı olacak vb...

Aksam evet dinlenme saati yemek cay TV hep beraber olacak esinle aramda olan her seye şahit olacak. hicbiseyimi paylaşmak istemiyorum bir kere paylastim pişman oldum.mesafe koyarak bir yol idare edebilirmiyim.çocuk konuşsun bakici tutarim.derdini anlatacak hale gelmiş olur.esimde arada kaliyo.uzun konular ama benim gibi olan vardır illaki.bebeğim önemli kv karsi bi davranış politikası gelistiririm artik.annem gibi olmasini istedim ama...

Hafta sonları da gezmeler birlikte olacak çünkü kv hep bebeğe bakmış yorulmuş olacak Ya da eşinin vicdanı elvermeyecek anesini yalnız bırakip gezmeyi.
bebiş uyuduğunda kocanla koyun koyuna bir film izlemek bile hayal olacak en basitinden filmi geçtim ben kv min izlediği dizi yüzünden 20 gün akşam haberlerinden bihaberdim.
yemekler evin düzeni her şey değişecek.
parise gitmek bebişle pasaport gerektirmeye başlamıştı kv ile vize gerekecek (eviniz dubleks biriniz alt kat biriniz üst katta kalmayacaksa ve evet bence bu da bir sorun)

Not:bu mesafe koyulmuş hali olur bana göre. En azından ben ve kv mi düşünerek cevap verdim.

bir de surat asmayacaksın ona başın ağrısa hasta olsan bile surat asamazsın oğlunu doldurur beni istemiyor bana suratı ı asıyor diye. eşime bir trip atsam o da triplere giriyor mesela. Özel hayat diye bir şey kalmayacak.
Ben önümüzdeki sene özel okulda çalışmayı düşünüyorum ben de atanacağımı pek sanmadığımdan ;) kv yi çağırmak en son çare benim için

Ben karışmam su demek, ilerde sorun oluğunda ki olmaması zor (kendi bildiğini yapan bi tipse) ben Israr etmedim sen kabul ettin .
Bakıcı var bizde Rahatlık var, hoş ben kv den cok çektiğim için baska cevap verebilmem zor :)
:) içten içe istiyo gelmesini bende kiyamiyorum müsait sonuçta ama sorun cikabilecegini iyi biliyor dediğin gibi.ben o sabri fedakarligi gösterebilir miyim bilemiyorum.oturup ilk basta anlasmami yapsak sözleşme kurallar vs.ayip olur demi:)

Benim kv bendeyken öyle bantlamış ön kısmı içe kıvırmış bir de göbeğin altina kadar kii yaninda bagladım kac kere bilmiyorsan acmadan eskisi nasıl baglanmis Bak ama her şeyin doğrusunu o bilir ya(!)
sevgili eşim de o gittikten sonraki ilk alt değiştirmesinde aynı anası gibi bağlamasın mı gel dedim öğren böyle bağlayacaksın:KK8:
Benim esim iyi o konuda Becerikli masallah cekmemis annesine:)ona da sen daha iyi bagliyosun dedim alindi.ben istiyorum ki yapamadigini farkina varsin.anneye de defalarca uygulamali gosterdim olmuyo demekki kabul etsn

şahsen benimkinin kendi annemle arasında dağlar kadar fark var. Aynı kefeye koyamazsın ki...
Hem haftasonları onsuz gezmelere çıkamayacaklar çünkü kv bütün hafta bebeğe bakmış ve gezmeye ihtiyacı olacak vb...

Hafta sonları da gezmeler birlikte olacak çünkü kv hep bebeğe bakmış yorulmuş olacak Ya da eşinin vicdanı elvermeyecek anesini yalnız bırakip gezmeyi.
bebiş uyuduğunda kocanla koyun koyuna bir film izlemek bile hayal olacak en basitinden filmi geçtim ben kv min izlediği dizi yüzünden 20 gün akşam haberlerinden bihaberdim.
parise gitmek bebişle pasaport gerektirmeye başlamıştı kv ile vize gerekecek (eviniz dubleks biriniz alt kat biriniz üst katta kalmayacaksa ve evet bence bu da bir sorun)

Not:bu mesafe koyulmuş hali olur bana göre. En azından ben ve kv mi düşünerek cevap verdim.

bir de surat asmayacaksın ona başın ağrısa hasta olsan bile surat asamazsın oğlunu doldurur beni istemiyor bana suratı ı asıyor diye. eşime bir trip atsam o da triplere giriyor mesela. Özel hayat diye bir şey kalmayacak.
Ben önümüzdeki sene özel okulda çalışmayı düşünüyorum ben de atanacağımı pek sanmadığımdan :KK66: kv yi çağırmak en son çare benim için
Aynen kirkliyken odamda dinlenme ihtiyacinda bile yalniz biraktigimi düşünüp stres olmuştum velhasil oda şakayla yüzüne vurmuştu odadan cikmamisim.bunlar çok basit dediğin gibi coook şey var.aynen TV ondaydi yeerki o memnun olsun olayi oluyor bizim için gelmiş oluyor.kirkliyken annem gelemedi dediklerini birebir yasadim alingan oluyorlar.ben lohusa değilim sanki hep onu memnun etmeye calistim eşimin annesi sonuçta.

Me

Ben önümüzdeki sene özel okulda çalışmayı düşünüyorum ben de atanacağımı pek sanmadığımdan :KK66: kv yi çağırmak en son çare benim için
Mesafe şöyle olabilir.ayri oda ayri TV o da rahat eder ama bunu eşim kabul etmez kvde hoşlanmaz.bizimkide herşeyi annesinin yaninda paylasir ben paylaşmak özel konusalim derim.

Benim esim iyi o konuda Becerikli masallah cekmemis annesine:)ona da sen daha iyi bagliyosun dedim alindi.ben istiyorum ki yapamadigini farkina varsin.anneye de defalarca uygulamali gosterdim olmuyo demekki kabul etsn
Öğrenmenin yasi yok kabul etmeli zaman değişti bezlerde değişti.aliniyorlar hemen çok zor yaa.

Ben kiskanc gelin oldum ama hic baglatmadim kv ye. O ben degistireyim dedi duymadim. Bakicimiz daha sicak geliyor bana cunku mesafeli bir iliski var aramizda. Kv sadece bez baglamak istese herseyimize karismak istiyor.
Bez sembolik yani

Doğru bütün çocuklarına naylon ve bez bağlamış. Benim annem benim gibi bağlıyor çünkü daha doğrusu ben annem gibi bağlıyorum :KK8::KK48:
benimkini beni örnek alma konusunda yola getirmeye başladım ben :KK52:

iyi bakici bulabileceksen bakici derim. Ders saatlerin az olabilecekse. Tum gun calisiyorsan kv.
Ayni evin icinde mesafeli olunmaz. Kv ile gecinemiyrsan kendini atese atmis olursun. Bebegine iyi bakacagindan eminsen kendini onemsemeyebilirsin. Ama bnce benim huzurum onemli anne huzursuzsa cocuklar da huzursuz olur

Ben kiskanc gelin oldum ama hic baglatmadim kv ye. O ben degistireyim dedi duymadim. Bakicimiz daha sicak geliyor bana cunku mesafeli bir iliski var aramizda. Kv sadece bez baglamak istese herseyimize karismak istiyor.
Bez sembolik yani

Anlıyorum canım. Ben uyurken oldu bu karışmalar hep. olmuş yani.

Kv ye nişanlıyken daha samimiydim de düğün arefesinde yaptıklarından sonra mesafe koydum.
Bizimki de karışıyor güya. ben biliyorum ben yaptım dedikçe susmaya başladı ama 20 gün kalınca nerede mesafe ben koysam da o yine konuşuyordu he dedim bildiğimi okudum en sonunda daha fazla muhatap olmamak için.

Sen de pek kv yanlisi oldun bugun:)

Back
X