2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

Evet canm ya anneme diyorum ben ne aliyim die diyo bise kalmadi die
benim annem aksine daha birsürü eksiği var şunu alcam bundan bitane daha alıcam diyor ben durdurmaya çalışıyorum:) biz de hemen hemen herşeyini aldık bi nevresim takımı kaldı tekstil olarak ona bakıcam yakın zamanda :) artık büyük parçalara geçeriz :)

Bizm nevresim takimi flnda alinmis canm

al bendende o kadar :) bende annemi durdurmaya çalışıyorum haftaya gelicek istanbula yine bi eminönü yapalım nevresim takımı alalım torunuma uyku seti alalım sana gecelik alalım eksikleri toparlayalım demeye başladı bile geçen haftadan berii

ramazandan sonrada bebek odası-bebek arabasına falan geçicez zaten ikisinden başka büyük parça kalmıyo pek bizde. benim odamda duracak beşik, ana kucağı ve puseti arkadaşım verdi sağolsun. bi bebek odası bide araba aldıkmı, miniğimin banyosu için küvet file vs alıcam ondan sonra yıkama ütüleme işlerine gelir sıra tahminen

Canim yun tavsiye edilmez bebkler icin. Nako nun bebe yunleri cok guzel onlardan al.2 ipten cok rahat 1 bebis hirkasi cikar minnaciklar zaten. Diger bebe yunlerini pek sevemdim ben en iyisi bu.

Canim yun tavsiye edilmez bebkler icin. Nako nun bebe yunleri cok guzel onlardan al.2 ipten cok rahat 1 bebis hirkasi cikar minnaciklar zaten. Diger bebe yunlerini pek sevemdim ben en iyisi bu.
çok anlamam örgü işlerinden ama annemde hep nakonun bebe yününü alır. nako yoksa bebe yünü olsun illa der. hep bebe yününden ördü şimdiye kadar bebeğe ne ördüyse

kızlar aklınızda olsun bebişkolara polar battaniye almayın mümkünse. evlerimiz kaloriferli bebeklerin alerjik olma ihtimalleri maalesef çok yüksek ve polar tozu çok tuttuğundan pek tavsiye edilmiyor. büyüdüğü zaman kullanılabilir tabikide ama minikken sıkıntılı olabiliyo ve penye-triko yada örgü battaniyeler tavsiye ediliyo genelde

kızlar ben daha hiç bişi almamıştım bebeme daha erken diye, sadece araştırmalara başladım hangi ürün iyi fln die ama dün bi kampanya denk gelince almadan edemedik bizim tersten oldu biraz herkes küçük parçaları toplarlar biz de en büyüklerini almış bulunduk ama anneme söylemiyorum çok kızıyor daha şimdiden bir şey mi alınır diyor haklı da aslında ama olumsuz düşünmemek lazım.

biz nuna ve armadillo flip arasında çok gittik geldik en az 4 kere gidip bakmışızdır:) nuna 2 li set fiyatı çok uygun ve çevremde de kullanan arkadaşlarım var gayet memnunlar ama pek konforlu gelmedi bana bi de yere yakın egsoz dumanından dolayı 3. sü de tentesi tam kapanmıyor ama armadillo flip de ikili set baya bahalıya geliordu bir türlü karar verememiştik sonra ana kucağı arkadaşımdan hediye gelince düşünmeden armadillo flip aldm cnm

hayırlı olsun iyi günlerde kullan daha hiç birşey almadık sadece araştırma arşatırma kafalar iyice karıştı

canım ben de çok ayrıntıcıyım son zamanlarda rahat rahat gezemem diye şimdi inceleyim sonra karar kıldıklarımı not alıp son aylarda alırım diye düşünüyordum ama yazın araba fiyatlarına zam geliyormuş nitekim de öyle oldu ondan alalım bari dedik

bunlar da bizim miniğimizin :) kıyafeti cinsiyeti belli olmadan aceleyle almıştım ilk kıyafetini ben almak istedim.. bunların dışında e bebekten: baby&me tanışma paketi (deterjan vs), bebek telsizi, lansinoh göğüs pedi, bebedor 3 lü tırnak bakım seti
miniçodan: medifine ateşölçer ve biberon fırçası (kargo ücretsiz olsun diye fırçayı aldım)
n11 den: bornozuyla birlikte lansinoh göğüs ucu kremi
park yatağını da visco yatakla birlikte ayhancocuk dan sipariş verdim.. babynest i çok tatlış değil mi

Eklentiler

• IMG_2010[1].webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_2050[1].webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_2048[1].webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_2047[1].webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 124
Valla herkes bitirdi hazırlıkları bem anca bakıyorum galiba herkes güzel günlerde kullansın cicilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…