benim annem aksine daha birsürü eksiği var şunu alcam bundan bitane daha alıcam diyor ben durdurmaya çalışıyorum:) biz de hemen hemen herşeyini aldık bi nevresim takımı kaldı tekstil olarak ona bakıcam yakın zamanda :) artık büyük parçalara geçeriz :)Evet canm ya anneme diyorum ben ne aliyim die diyo bise kalmadi die
Bizm nevresim takimi flnda alinmis canmbenim annem aksine daha birsürü eksiği var şunu alcam bundan bitane daha alıcam diyor ben durdurmaya çalışıyorum:) biz de hemen hemen herşeyini aldık bi nevresim takımı kaldı tekstil olarak ona bakıcam yakın zamanda :) artık büyük parçalara geçeriz :)
al bendende o kadar :) bende annemi durdurmaya çalışıyorum haftaya gelicek istanbula yine bi eminönü yapalım nevresim takımı alalım torunuma uyku seti alalım sana gecelik alalım eksikleri toparlayalım demeye başladı bile geçen haftadan beriibenim annem aksine daha birsürü eksiği var şunu alcam bundan bitane daha alıcam diyor ben durdurmaya çalışıyorum:) biz de hemen hemen herşeyini aldık bi nevresim takımı kaldı tekstil olarak ona bakıcam yakın zamanda :) artık büyük parçalara geçeriz :)
Canim yun tavsiye edilmez bebkler icin. Nako nun bebe yunleri cok guzel onlardan al.2 ipten cok rahat 1 bebis hirkasi cikar minnaciklar zaten. Diger bebe yunlerini pek sevemdim ben en iyisi bu.Umuuuut:) ben sayfayı ınceledin işin içinden cıkamadım. Şimdi bebişime hırka ormek istesem, kac yun almam gerek. Bi de hangı malzeme iyidir. Saf pamuk mu yoksa ıcınde karısım olsub mu akrılık gıbı? Yün de var ama ne yapayım bılemedım. Tavsıyene muhtacım:))
çok anlamam örgü işlerinden ama annemde hep nakonun bebe yününü alır. nako yoksa bebe yünü olsun illa der. hep bebe yününden ördü şimdiye kadar bebeğe ne ördüyseCanim yun tavsiye edilmez bebkler icin. Nako nun bebe yunleri cok guzel onlardan al.2 ipten cok rahat 1 bebis hirkasi cikar minnaciklar zaten. Diger bebe yunlerini pek sevemdim ben en iyisi bu.
AynenMasallah alışveriş topigimizde olmus musait zamanda ilk hamileligimde aldıklarımi işime yarayan yaramayan herseyi yazicam
arabası ve karyolasını aldık canım, hafta sonu da eşim gardrobunu almış
Siz büyük kalemleri almışsınızarabası ve karyolasını aldık canım, hafta sonu da eşim gardrobunu almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?