Valla herkes bitirdi hazırlıkları bem anca bakıyorum galibaherkes güzel günlerde kullansın cicilerini
Güle güle kullan canım cicişlerini:) göğüs ucu kremini ben şimdiden hafta 2-3 gün kullanıyorum çok rahatlatıyor hassasiyeti alıyor.bunlar da bizim miniğimizin :) kıyafeti cinsiyeti belli olmadan aceleyle almıştım ilk kıyafetini ben almak istedim.. bunların dışında e bebekten: baby&me tanışma paketi (deterjan vs), bebek telsizi, lansinoh göğüs pedi, bebedor 3 lü tırnak bakım seti
miniçodan: medifine ateşölçer ve biberon fırçası (kargo ücretsiz olsun diye fırçayı aldım)
n11 den: bornozuyla birlikte lansinoh göğüs ucu kremi
park yatağını da visco yatakla birlikte ayhancocuk dan sipariş verdim.. babynest i çok tatlış değil mi
bunlar da bizim miniğimizin :) kıyafeti cinsiyeti belli olmadan aceleyle almıştım ilk kıyafetini ben almak istedim.. bunların dışında e bebekten: baby&me tanışma paketi (deterjan vs), bebek telsizi, lansinoh göğüs pedi, bebedor 3 lü tırnak bakım seti
miniçodan: medifine ateşölçer ve biberon fırçası (kargo ücretsiz olsun diye fırçayı aldım)
n11 den: bornozuyla birlikte lansinoh göğüs ucu kremi
park yatağını da visco yatakla birlikte ayhancocuk dan sipariş verdim.. babynest i çok tatlış değil mi
gelince bize de resim atarsın dimi? kalitesi hakkında bilgi verirsin dimi? ay çok hevesliyim bende almak istiyorum bir şeylerini artıkCANIM BİZİM Kİ BABYHOPE SANIRIM DAHA TESLİM ALMADIK ARKADAŞIM DA AYNISINI ALDI NUN Kİ TESLİM ALDI GAYET İYİ ÖNEMLİ OLAN KANSOREJEN MADDE İÇERMEMESİ
TABİKİ ATARIM ARKADASIM TESLİM ALDI AYNI ÜRÜNÜ VE GAYET GÜZEL DEDİgelince bize de resim atarsın dimi? kalitesi hakkında bilgi verirsin dimi? ay çok hevesliyim bende almak istiyorum bir şeylerini artık
Evet cnm erkek, cok sagol :)Çok güzel hepside canım..Güle güle kullanın.cinsiyet erkek sanırım
Yalnız değilsin bende bakıyorum hatta bakmıyorum galiba :) artık zaman eskisi gibi olmadığı için eskiden bulmak zordu şimdi netten bile alabiliyorsun o yüzden kasmıyorum yoksa yanlış mı yapıyorumValla herkes bitirdi hazırlıkları bem anca bakıyorum galibaherkes güzel günlerde kullansın cicilerini
cnm yeni gördüm paylaşımını. çok güzel hepsi. bişeyi merak ettim. çarşaf vb almışsın ya. onların ölçüsünü neye göre aldın merak ettim.. yatağı falan belli mi ben bu konularda çok acemiyim sanırım . bir de renkli çizgili çizgili tuluma bayıldım :):)bir de renkli battanye hazır mı.. bayıldım ona da..
estafurullah cnm. bizim beşik belli olmadığı için ölçü de belli değil, o sebeble sana sormuştum..Kusuruma bakma yeni fark ettim yazını arada gözden kaçmış.
Bu nevresimler beşik ölçülerine göre. Üzerlerinde ölçüleri yazıyor, beşik alacağımı bildiğim için ona göre almıştım. Renkli battaniyeyi ben örüyorum canım daha bitmedi ama bitince arka kısma beyaz penye geçirilecek ve kenarlarını da örücem. Tulumlar ve çizgili atletlerde mothercare in internette indirime giriyor onlar ya öyle baya uyguna geliyor.
pamıdorda 100 tl uzerıne tekstılde %50 ındırım var sanırım ayın 5 ıne kadar :) baslamak ıstersen haberın olsun :) cokta kalıtelı urunlerı var :)Sayfamız hayırlı uğurlu olsun çoookkk güzel şeyler almış güzel anne adaylarıAllahım ben ne yapıcam bir iğne bile almadım örgüde bilmiyorum nerden başlasam ne yapsam
pamıdorda 100 tl uzerıne tekstılde %50 ındırım var sanırım ayın 5 ıne kadar :) baslamak ıstersen haberın olsun :) cokta kalıtelı urunlerı var :)
Bende 92 tl odedim bayada birsey aldim :)) gulr gule kullanmak nasip olsun insallahEwet ben de gittim bugün..bu pazar son gün..çok güzel seyler var gercekten..200tl tuttu aldıklarım ama kasada 100 tl verdim.bence mutlaka gidip bakın begeneceginiz mutlaka bişeyler bulursunuz
kızlar selam herkese. geçen hafta uyku setini aldık 75tl'ya. kız olunca hep pembeler gösterdiler ama bu çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?