2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

Valla herkes bitirdi hazırlıkları bem anca bakıyorum galiba herkes güzel günlerde kullansın cicilerini

Ay Sağol cnm geçenlerde seçtiğim bi ürünün 100 tl lik indirimini kaçırinca bari bi an once kesin karar verdiklerimi alayım dedim

Güle güle kullan canım cicişlerini:) göğüs ucu kremini ben şimdiden hafta 2-3 gün kullanıyorum çok rahatlatıyor hassasiyeti alıyor.

Çok güzel hepside canım..Güle güle kullanın.cinsiyet erkek sanırım

CANIM BİZİM Kİ BABYHOPE SANIRIM DAHA TESLİM ALMADIK ARKADAŞIM DA AYNISINI ALDI NUN Kİ TESLİM ALDI GAYET İYİ ÖNEMLİ OLAN KANSOREJEN MADDE İÇERMEMESİ
gelince bize de resim atarsın dimi? kalitesi hakkında bilgi verirsin dimi? ay çok hevesliyim bende almak istiyorum bir şeylerini artık

Valla herkes bitirdi hazırlıkları bem anca bakıyorum galiba herkes güzel günlerde kullansın cicilerini
Yalnız değilsin bende bakıyorum hatta bakmıyorum galiba :) artık zaman eskisi gibi olmadığı için eskiden bulmak zordu şimdi netten bile alabiliyorsun o yüzden kasmıyorum yoksa yanlış mı yapıyorum zaten çok şey almak istemiyorum

Kusuruma bakma yeni fark ettim yazını arada gözden kaçmış.

Bu nevresimler beşik ölçülerine göre. Üzerlerinde ölçüleri yazıyor, beşik alacağımı bildiğim için ona göre almıştım. Renkli battaniyeyi ben örüyorum canım daha bitmedi ama bitince arka kısma beyaz penye geçirilecek ve kenarlarını da örücem. Tulumlar ve çizgili atletlerde mothercare in internette indirime giriyor onlar ya öyle baya uyguna geliyor.

estafurullah cnm. bizim beşik belli olmadığı için ölçü de belli değil, o sebeble sana sormuştum..
hayırlı olsun yeni cicileriniz de güzl günlerde kullanın inş :)

Sayfamız hayırlı uğurlu olsun çoookkk güzel şeyler almış güzel anne adayları Allahım ben ne yapıcam bir iğne bile almadım örgüde bilmiyorum nerden başlasam ne yapsam

Sayfamız hayırlı uğurlu olsun çoookkk güzel şeyler almış güzel anne adayları Allahım ben ne yapıcam bir iğne bile almadım örgüde bilmiyorum nerden başlasam ne yapsam
pamıdorda 100 tl uzerıne tekstılde %50 ındırım var sanırım ayın 5 ıne kadar :) baslamak ıstersen haberın olsun :) cokta kalıtelı urunlerı var :)

pamıdorda 100 tl uzerıne tekstılde %50 ındırım var sanırım ayın 5 ıne kadar :) baslamak ıstersen haberın olsun :) cokta kalıtelı urunlerı var :)

Ewet ben de gittim bugün..bu pazar son gün..çok güzel seyler var gercekten..200tl tuttu aldıklarım ama kasada 100 tl verdim.bence mutlaka gidip bakın begeneceginiz mutlaka bişeyler bulursunuz

Ewet ben de gittim bugün..bu pazar son gün..çok güzel seyler var gercekten..200tl tuttu aldıklarım ama kasada 100 tl verdim.bence mutlaka gidip bakın begeneceginiz mutlaka bişeyler bulursunuz
Bende 92 tl odedim bayada birsey aldim :)) gulr gule kullanmak nasip olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…