2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

Tesekkur ederim canim:) beneto'yu da arastirayim. Benim begendigim araba baya pahali herkes kizdi ondan vazgecmeliyim:)
canım ben şöyle düşünüyorum yurt dışından geldikleri içindolar ya da euro dan dolayı geelde pahalı oluyolar...oysaki ülkemde üretilen tekrardan bizim piyasamız için faydalı diye düşünüyorum... bide baktığım bebek arabası bi çok iyi dedikleri markalarla aynı özelliklere sahip... inceledimde çok gayet kaliteli geldi bana... bi de cok hafif taşıması rahat ve az yer kaplıyor..
http://www.annelutfen.com/urun/bene...basi-kirmizi?gclid=COPn9oyl8swCFRKNGwodTxsJKg

evet malesef fiyatlar yüksek olyor herşeyi dahil edince biz de mamas papasa baktım 2 bin civarında. ahşap beşik dediğin karyola sanki dimi? kendi yatağının yanına gelecek bişey mi?

Normal kullanımda karyola yanı değil öyle bir özelliği görünmüyor. Ama ikeanın bi başka serisinin böyle kenarı çıkan beşiğini yatak yanına yanaştırmışlar aynı yatak yanı beşik gibi kullanıyorlardı. Çift kademeli zaten bu yatak, ben de yatak yanı şeklinde kullanmayı düşünüyorum.

Ahh bebek arabaları

Yaa bunlar çok tatlı Allah eskitmeyi nasip etsin :)

İyi günlerde giysinler canım
Tesekkurler kizlarr darisi hepimizin basinaaa saglikla giydirelim insalalh
Ay canim internetten bak briaz ya birde ikiz hic degilse 3 4 parca sart

Bu ilk ogrendigimde bebislerime aldigim coraplarrr buda yeni ormeye basladigim bebis kundagim
Ay canım masallah ya. Ben de bişeyler ormek istiylrum bebişime. Elime hiç şiş almadım ömrümde. Deneye deneyebyapmaya calısacagım. Sormak ıstedıgım örme işinde şil ve ip için tavsıyelerın var mı

Sis cok farketmez canim ama ben nako nun bebek iplerini aldin baya guzel 4 no sis al birde ikisi tam guzel oluyor. Hem ogrenirsin hem vakit gecer

cnm yeni gördüm paylaşımını. çok güzel hepsi. bişeyi merak ettim. çarşaf vb almışsın ya. onların ölçüsünü neye göre aldın merak ettim.. yatağı falan belli mi ben bu konularda çok acemiyim sanırım . bir de renkli çizgili çizgili tuluma bayıldım :):)bir de renkli battanye hazır mı.. bayıldım ona da..

Sis cok farketmez canim ama ben nako nun bebek iplerini aldin baya guzel 4 no sis al birde ikisi tam guzel oluyor. Hem ogrenirsin hem vakit gecer
Umuuuut:) ben sayfayı ınceledin işin içinden cıkamadım. Şimdi bebişime hırka ormek istesem, kac yun almam gerek. Bi de hangı malzeme iyidir. Saf pamuk mu yoksa ıcınde karısım olsub mu akrılık gıbı? Yün de var ama ne yapayım bılemedım. Tavsıyene muhtacım:))

kizlar, ben yurt disindayim da. bir iki bisey alip annemlere yollamak istiyorum, gelirken getirirler. kiz icin guzel hastane cikisi olan bir site onerebilir misiniz? ya da marka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…