- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
Ben ahşap beşik alcam. Modeline karar verdik nasipse ağustosta gidip alıcaz.
Ben bebek arabasına açıkcası bütün bebek kıyafetlerinden daha çok önem veriyorum.
Eki Görüntüle 1836688
Çabuk katlansın istiyorum, çift yönlü olsun ve ilk aydan başlayıp 3-4 yaşına kadar kullanabileyim diyince fiyatlar otomatikman tavan yapıyorbi de geçen sene gelen vergi zammı sayesinde uçuk olan fiyatlar iyice uçmuş.
Mamas and papas ın urbo2 modeli aklımda, Almanyada teyzemin kızına da söyledim. Ordan daha uyguna gelirse ordan aldırıcam, yok gelmiyorsa napcam bilmiyorum2. bir arabayı hiç araştırmadım. 1900-2100 tl civarı değişiyor fiyatı
Eki Görüntüle 1836690 [/QUOTE
evet malesef fiyatlar yüksek olyor herşeyi dahil edince biz de mamas papasa baktım 2 bin civarında. ahşap beşik dediğin karyola sanki dimi? kendi yatağının yanına gelecek bişey mi?
Tesekkur ederim canim:) beneto'yu da arastirayim. Benim begendigim araba baya pahali herkes kizdi ondan vazgecmeliyim:)Canim biz almadık da belirledik alacağımız arabayi önümüzdeki ay isteticegiz inşallah :) beneto marka alicagiz türkiyede üretiliyor ben yakından inceledim çok beğendim. ..
canım ben şöyle düşünüyorum yurt dışından geldikleri içindolar ya da euro dan dolayı geelde pahalı oluyolar...oysaki ülkemde üretilen tekrardan bizim piyasamız için faydalı diye düşünüyorum... bide baktığım bebek arabası bi çok iyi dedikleri markalarla aynı özelliklere sahip... inceledimde çok gayet kaliteli geldi bana... bi de cok hafif taşıması rahat ve az yer kaplıyor..Tesekkur ederim canim:) beneto'yu da arastirayim. Benim begendigim araba baya pahali herkes kizdi ondan vazgecmeliyim:)
evet malesef fiyatlar yüksek olyor herşeyi dahil edince biz de mamas papasa baktım 2 bin civarında. ahşap beşik dediğin karyola sanki dimi? kendi yatağının yanına gelecek bişey mi?
Sagol canim. Mima xari'den vazgectim. Casual'i begendim. Senin yollaginda guzel
Yaa bunlar çok tatlı Allah eskitmeyi nasip etsin :)
Tesekkurler kizlarr darisi hepimizin basinaaa saglikla giydirelim insalalhİyi günlerde giysinler canım
Ay canim internetten bak briaz ya birde ikiz hic degilse 3 4 parca sartMaşallah arkadaşlar Rabbim kullanmayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah :) Ben daha hiç bir şey almadım bu gidişle almıcam da korkudan... eşim gider kafasına göre alır mağzadan gelir ya da kayınvalidemle giderler. Doğumdan sonra alırım 3-6 aylıkları diyorum. Zaten ikizler minnaklar :)
canım senin ördüğün bir kundak vardı ben onu çok beğendim bitti mi :)Tesekkurler kizlarr darisi hepimizin basinaaa saglikla giydirelim insalalh
Ay canim internetten bak briaz ya birde ikiz hic degilse 3 4 parca sart
canım senin ördüğün bir kundak vardı ben onu çok beğendim bitti mi :)
maalesef örgü konusunda yeteneksizim :) bekliyorum meraklaYok canim ama az kaldi bitirince atayim ben
Ay canım masallah ya. Ben de bişeyler ormek istiylrum bebişime. Elime hiç şiş almadım ömrümde. Deneye deneyebyapmaya calısacagım. Sormak ıstedıgım örme işinde şil ve ip için tavsıyelerın var mıBu ilk ogrendigimde bebislerime aldigim coraplarrr buda yeni ormeye basladigim bebis kundagim
Pardon şil demişim şiş olcaktıBu ilk ogrendigimde bebislerime aldigim coraplarrr buda yeni ormeye basladigim bebis kundagim
Sis cok farketmez canim ama ben nako nun bebek iplerini aldin baya guzel 4 no sis al birde ikisi tam guzel oluyor. Hem ogrenirsin hem vakit gecerAy canım masallah ya. Ben de bişeyler ormek istiylrum bebişime. Elime hiç şiş almadım ömrümde. Deneye deneyebyapmaya calısacagım. Sormak ıstedıgım örme işinde şil ve ip için tavsıyelerın var mı
cnm yeni gördüm paylaşımını. çok güzel hepsi. bişeyi merak ettim. çarşaf vb almışsın ya. onların ölçüsünü neye göre aldın merak ettim.. yatağı falan belli mi ben bu konularda çok acemiyim sanırım . bir de renkli çizgili çizgili tuluma bayıldım :):)bir de renkli battanye hazır mı.. bayıldım ona da..
cnm hepsi çok cici yaaaayy çok uğraştırdı foto atmak sonra bi ara epsini bi arada çeker toptan atarım :) oğluşumun cicileri...
Kesinlikle tesekkur ederımSis cok farketmez canim ama ben nako nun bebek iplerini aldin baya guzel 4 no sis al birde ikisi tam guzel oluyor. Hem ogrenirsin hem vakit gecer
maşalah cnm. başka bişiy almanıza gerek yok zatenBunlari anneannemiz almis bana nerdeyse hic bise kalmamis
Umuuuut:) ben sayfayı ınceledin işin içinden cıkamadım. Şimdi bebişime hırka ormek istesem, kac yun almam gerek. Bi de hangı malzeme iyidir. Saf pamuk mu yoksa ıcınde karısım olsub mu akrılık gıbı? Yün de var ama ne yapayım bılemedım. Tavsıyene muhtacım:))Sis cok farketmez canim ama ben nako nun bebek iplerini aldin baya guzel 4 no sis al birde ikisi tam guzel oluyor. Hem ogrenirsin hem vakit gecer
Evet canm ya anneme diyorum ben ne aliyim die diyo bise kalmadi diemaşalah cnm. başka bişiy almanıza gerek yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?