2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

Ben bugun kendime alışveriş yaptım kızlar 2 takım pijama aldım onu tam açılabilen. .. daha lohusa takımı almadım ama geçen gün bi baktım cidden çok güzel takımlar var... bi de iç çamaşırı emzirme atleti falan alırsam benim ceyizil er tamamlanıcak herhalde :) bide şu bebek magnetini kendim yapıcam inşallah da marasta malzeme satan bi yer yok... ig'de ya da internette bildiginiz malzeme satan sayfalar var mı :))

Merhaba canım , bende yapabildiğim kadarı ile kendim yapayım diyorum nette bebek şekeri malzemeleri ve Eminönü bebek şekerleri diye arattığımızda bir şeyler çıkıyor, sen maşallah bitirmişsin ben geçen kampanyadan aldığım kıyafetler dışında tırtım :)

kızlar ben 2 beşik alacağım düşündüm düşündüm karar verdim, bi odası için beyaz ahşap beşik, bide yatak odasında yanımda durması için ufak dandik beşik

oda takımı (dolap,şifonyer vb.) almıycam evdeki dolabı beyazla kaplıycam bi şekilde ( böyle bi tecrübesi olan var mı ??? )

bi de ben hiç bilmiyordum ama ahşap beşikler satılıyor ya onların boyu genellikle 70x130 muş..yatak ve uyku setleri de ona göre,nevresimler falan.. benim gibi bilmeyenler için yazdım :)

peki soracağım bi şey var, daha küçük yenidoğan beşikleri için zaten sanırım uyku seti falan olmuyor... kendimiz mi o beşiğin tekstlini yapmalıyız?

canım aldığın yerde beşikle birlikte satılabiliyoda. alırken onuda sor mutlaka. yenidoğan diye alma beşiği bence en az 6-7 ay idare etsin seni hiç olmazsa. dolabı kaplatmak konusunda hiç fikrim yok ama mobilyacılara sorabilirsin

Ankarada Ulusta varmış beşikçiler, dediğin gibi sorup bakıp alırım:) benim bahsettiğim yatak odasında yanına alabileceğin ufak beşiklerden.. 6 ay idare eder onlar heralde. internetten de baktım ama gidip yerinde görmek lazım... sağol cnm detayını da sorarım

ben de henüz bir şey almaya başlamadım araştırma yapıyorum sadece :)

Ben fazlasıyla aceleci davrandım yaa :) biberon kasik gibi ivir zivirlarini da aldım çok şükür:) ben bi aratayim aklımda modeli bile kesinlestirdim bi malzemeyi alıp yapması kaldı :) kapı süsü nu de çerçeveden yapmayı planlıyorum rabbim kısmet ederse yapınca size atarım burdan :)

Ben de besik için bi tane karyola alicam zaten bi de normal bi besik almak istiyorum bu aralar eski besiklere taktım ondan mi alsam acaba diye:) marasta çok var gerçi gönül isterdi ceviz oyma aliyim ama fiyatları bayagi ucuk o nedenle normal bi ahşap besik alsam nasıl olur acaba :) ne düşünüyorsunuz :)

Bende kapı süsünü çerçeveden yapmayı planlıyorum 3'lü çerçeveden hem sonra bebeğimin odasında yıllarca kullanabilirim :) hediyelik magnetide şimdilik açacak şeklinde düşünüyorum çok bir çeşit yok ama en azından kullanışlı olur diye düşünüyorum. Çikolatayı da alıp kendim süsleyeceğim hazırlar hem çok pahalı hem de üstündeki etiket olsun biblo olsun atılıyor saklanmıyor.

ya ben o ayaklı bambu beşikler var ya ondan istiyorum aslında, bak fotoyuda paylaşıyorum. ama en fazla yatacağı 3-4 aydır diye vaz geçiyorum sonra napıcam onu diye. ama mevlütte beyaz örtüyle falan süsleyip ortaya koyuyuolar ya çok hoşuma gidiyo :)

Eklentiler

• bambu beşik.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 118
ayy onlara da bayılıyorum ben ama çok pahalı cnm ya ben bebş odasına aşağıdaki gibi beyaz alayım diyorum, yatak odasına yanıma koymak için de şunlardan(foto koyuyorum)

Ama araştırmak lazım tabi..

Eklentiler

• Hugglo-Deren-Bebek-Odasi-Besik-70x130-5234.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 135
  • 215487954_tn30_0.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 96
ayy onlara da bayılıyorum ben ama çok pahalı cnm ya ben bebş odasına aşağıdaki gibi beyaz alayım diyorum, yatak odasına yanıma koymak için de şunlardan(foto koyuyorum)

Ama araştırmak lazım tabi..
canım ben beyazı bebeğin oda takımıyla almayı düşünüyorum, yatak odan için büyük olmazmı? kırmızı güzel duruyo hem portatif olursa salona falanda taşınır kolay olur bence. benim beşik hafif neyseki taşınabiliyo, arkadaşım verdi, fotosu aşağıda

Eklentiler

• beşik.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 99
kuzucum ben takım almayacağım, dolap ve şifonyerimiz zaten var, o yüzden tek karyola alacağım, resimdeki beyaaz ahşap olan karyolayı bebeğin kendi odasına alıcam yani..
diğer kırmızı olan portati, benim yatak odamda durur genelde, dediğin gibi salona falan da taşınabilir.. aslında aynı mantıktayız :) iki çeşitten de alacağım sonuç olarak :)

MarV-el canım aldığın biberon, termeometre ıvır zıvırlar için marka tercihin ne oldu? alırken nelere dikkat etmeliyiz_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…