Ay bazilarindan bende aldik netten ama gelmedi cok guzellerrrr...Eki Görüntüle 1836305 Eki Görüntüle 1836304 Eki Görüntüle 1836303 Eki Görüntüle 1836302
Bunları da bugün aldık kızlar e-bebekten
%40 %50 indirimdeydiler 15-16 liraya filan denk geldi
Ay bazilarindan bende aldik netten ama gelmedi cok guzellerrrr...
Bilmiyorum ki canim aslinda gece alisveris yaptim hemen sabah kargoya verdiler ama kargo gelmedi hala haftasonuda girdi araya. Heralde yarin gelir diye dusunuyorum.E-bebek kaç günde gönderiyor?
Biz de tesadüfen denk geldik, öylesine gitmiştik indirim denk gelince aldık.
Bebişlerin güle güle giysin inş.
Bilmiyorum ki canim aslinda gece alisveris yaptim hemen sabah kargoya verdiler ama kargo gelmedi hala haftasonuda girdi araya. Heralde yarin gelir diye dusunuyorum.
Burada e bebek yok antalya ya gitmek lazim o da zor..heralde sorun cikmaz gelenlerde ya tek sorun ups kargo ile yolluyormuş o da biraz yavasHemen gönderdilerse gelirdir muhtelemen. Takip no su ile bakabildin mi canım?
Mağazada fiyat neyse internette de o fiyat, baktım şimdi, çok iyi.
Gerçi daha önce söylemişlerdi ama netten alışveriş yapınca mağazadan da değiştirebiliyormuşsun çok iyi
Hepsi çok güzel Allah eskitmeyi nasip etsinEki Görüntüle 1834621 Eki Görüntüle 1834620 Eki Görüntüle 1834619 Eki Görüntüle 1834618 Eki Görüntüle 1834617 Eki Görüntüle 1834616 Eki Görüntüle 1834615 Eki Görüntüle 1834614
Merhaba annişler ben de nasipse ekim annesiyim. Ben de tedavim başlarken ve sonrasında aldığım kıyafetler var. Diğer konumuzda paylaşmıştım, burda da paylaşayım
Amin canm onemli olan o zaten saglikla giydirmek
Burada e bebek yok antalya ya gitmek lazim o da zor..heralde sorun cikmaz gelenlerde ya tek sorun ups kargo ile yolluyormuş o da biraz yavas
Bunlari anneannemiz almis bana nerdeyse hic bise kalmamis
Hepsi çok güzel Allah eskitmeyi nasip etsin
Kızlar maşallah sizlere ben daha alışveriş adına 2 uyku tulumu 2 zıbın haricinde başlamadım , sanki 7. aydan sonra halledecekmişim gibi birde eşim beni bebek mağazalarından uzak tutuyorbende hem onsuz alışveriş yapmak istemiyorum hem de çok şey almak istemiyorum şu anda beklemedeyim bir açılırsam pir açılacam sanırım
Ben hala kararsizim ya ikisini 4 5 ay ayni yatakta yatircam o yuzden büyük olmali. Arabaya cok para vermek istemiyorum ama yinede rahat olsunlar diye dusunuyorum.Kızlar park yatak almaya karar verdik muhtemelen Mothercare den alacağız. ama çok kişiyle konuştum herkes beşik yerine bunu alın dedi.
bebek arabasında kararsızız çok araştırdık ama hem bana bakan, hem hafif, hem İstanbul yollarını arşınlayacak uygun fiyatlı bir ürün malesef henüz bulunamadı :) siz ne yapacaksınız araba alan var mı?
Kızlar park yatak almaya karar verdik muhtemelen Mothercare den alacağız. ama çok kişiyle konuştum herkes beşik yerine bunu alın dedi.
bebek arabasında kararsızız çok araştırdık ama hem bana bakan, hem hafif, hem İstanbul yollarını arşınlayacak uygun fiyatlı bir ürün malesef henüz bulunamadı :) siz ne yapacaksınız araba alan var mı?
Yaa bunlar çok tatlı Allah eskitmeyi nasip etsin :)
İyi günlerde giysinler canım
Canim biz almadık da belirledik alacağımız arabayi önümüzdeki ay isteticegiz inşallah :) beneto marka alicagiz türkiyede üretiliyor ben yakından inceledim çok beğendim. ..Hanimlar bebek arabasi aldiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?