2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

ayy onlara da bayılıyorum ben ama çok pahalı cnm ya ben bebş odasına aşağıdaki gibi beyaz alayım diyorum, yatak odasına yanıma koymak için de şunlardan(foto koyuyorum)

Ama araştırmak lazım tabi..
Bende aynilarini almayi dusunuyorum canim :)kirmizinin fiyatinin.uygun olmasi cekiyor tabi. Sen yakindan gordun mu kirmiziyi

Bende aynilarini almayi dusunuyorum canim :)kirmizinin fiyatinin.uygun olmasi cekiyor tabi. Sen yakindan gordun mu kirmiziyi
aaa tesadüff :)

yok kuzucum internetten baktım:)

ben başka kırmızılı bişi beğenmiştim dün fiyatı da 89 falandı giddigidiyor da.

ama sonra arkdşlarım dedi ki Ulusta çarşıda (Ankara) bak orda beğenmezsen netten al dediler.

daha şimdi almam heralde zamanı var :)

Ben sekeri Allah ve Muhammed lafzi serifi ile yapmak istiyorum :) cunku o zaman herkes kullanır :) saygıdan :) bi de tesbih ve yasin düşünüyorum ama doğuma orta yaş tanıdıklar için :) Mevlüt okutmayi düşünmüyorum daha doğrusu 6 ayligi geçtikten sonra Sünnetini mevlutlu yapmak istiyorum :) bakalım hayırlısı inşallah :)

Benim dediklerim hani eski otantik ahşap besikler var ya onlar bez olanlardan daha sağlam olur diye düşünüyorum :) hem de ben eski şeylere aşığım ben :) bugün marasta 75 e sordum ama urfada sorucam bayram da :) orda tam istediğim gibi olanlar mevcut :)

ayy onlara da bayılıyorum ben ama çok pahalı cnm ya ben bebş odasına aşağıdaki gibi beyaz alayım diyorum, yatak odasına yanıma koymak için de şunlardan(foto koyuyorum)

Ama araştırmak lazım tabi..
Su Converse sugari düşünüyordum da yakından bakınca o kadar hoşuma gitmedi yaa son ihtimal besik olarak mavisini alacağım :)

MarV-el canım aldığın biberon, termeometre ıvır zıvırlar için marka tercihin ne oldu? alırken nelere dikkat etmeliyiz_?
Termometreyi daha almadım ama biberon ve emzigi avent seçtim cam biberon almadım çünkü çok kırıldığı oluyormuş :) malum bi zaman sonra eline almak isteyecekler:) emzik avent soothie aldım :)

bulursun inşallah gönlüne göre, foto bekliyorum bulunca :)

bulursun inşallah gönlüne göre, foto bekliyorum bulunca :)

kızlar merhaba takımları soran arkadaşlar olmuştu biz tam yerleştirmedik şimdilik böyle halıyı da isimli düşünüyoruz henüz almadık kıyafetlerimizi teyzemiz ve anneannemiz haftasonu getirecek

Eklentiler

• IMG-20160605-WA0014.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG-20160605-WA0016.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG-20160605-WA0015.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 102
günaydın kızlar. ben ateş ölçer olarak fotosunu koyduğumdan almayı düşünüyorum, evde bundan kullanıyoduk daha önce ölçmesi pratik. biberon cam olarak dr brown alıcam 200cc lik bide cam harici yedek olsun dışarı çıkarken kullanılır diye avent alıcam. ana kucağı alıcam ama markasını henüz bilmiyorum artık bi mağazaya gidip bakıcam, bebek arabasıda tek araba olarak alıcam arkadaşım puset verdiği için takım almama gerek yok ama önemli olan arabanın çift yönlü kullanılabilir olması. oda yapıcam kısmetse, dolap şifonyer ve gardırop olur bide kendime sallanan koltuk. yatağı büyüyebilen modellerden bakıyorum, ilerde kullanılır. hastane için kapı süsünü ben yapıcam hediyelikte çok abartmayı düşünmüyorum bi eminönü alışverişine bakar aslında aklımda bişiler var :)

kızlar merhaba takımları soran arkadaşlar olmuştu biz tam yerleştirmedik şimdilik böyle halıyı da isimli düşünüyoruz henüz almadık kıyafetlerimizi teyzemiz ve anneannemiz haftasonu getirecek
Ayy maşallah sağlıkla sıhhatle büyütürsün inşallah :)

fotoyuda koysaymışım iyimiş :)

Eklentiler

• ateş ölçer.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 50

Puset bana da arkadaşımdan geldi canım o yüzden ben de sadece araba aldım ama bi aparatla pusetide arabaya oturtturabiliyorsun aklında bulunsun araba modellerine bakarken pusetle uyumlu olmasını da gözönünde bulundur.

Puset bana da arkadaşımdan geldi canım o yüzden ben de sadece araba aldım ama bi aparatla pusetide arabaya oturtturabiliyorsun aklında bulunsun araba modellerine bakarken pusetle uyumlu olmasını da gözönünde bulundur.

bi bakarım canım çok sağol, ama ben puseti çok kullanmayıda düşünmüyorum anca 40ımız çıkana kadar, bebek ağırlaşınca zor oluyo pusetler. onun yerine ana kucağında kokusunu alabileceğim bişey tercih ederim yada bebek arabasına yatırırım diye düşünüyorum. benden sonra doğum yapacak çok arkadaşım var hemen onlara vericem :)

Biz daha hiçbirşey almadık sayılır, annem battaniye-yastık-nevresim-kanguru gibi birkaç parça aldı torununa onlarla duruyoruz hala :)

Evlenirken çeyizimi de önceden hazırlamamıştım ben, nikaha yakın internetten almıştım ve az-öz olmasına dikkat etmiştim. Şimdi aynısını yapacağım galiba yine. Lazım olur diye herşeyi önceden almak istemiyorum ama lohusa halimle sonradan nasıl alacağımı da bilmiyorum.

Biryerden başlamak lazım ama nerden.. Hiç kıyafet almadık daha mesela nerden başlamalıyız önce ne almalıyız?

Çok güzel..Güle güle kullansın bebiş..ne kadara ve nerden aldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…