- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Bende aynilarini almayi dusunuyorum canim :)kirmizinin fiyatinin.uygun olmasi cekiyor tabi. Sen yakindan gordun mu kirmiziyiayy onlara da bayılıyorum ben ama çok pahalı cnm yaben bebş odasına aşağıdaki gibi beyaz alayım diyorum, yatak odasına yanıma koymak için de şunlardan(foto koyuyorum)
Ama araştırmak lazım tabi..
aaa tesadüffBende aynilarini almayi dusunuyorum canim :)kirmizinin fiyatinin.uygun olmasi cekiyor tabi. Sen yakindan gordun mu kirmiziyi
Ben sekeri Allah ve Muhammed lafzi serifi ile yapmak istiyorum :) cunku o zaman herkes kullanır :) saygıdan :) bi de tesbih ve yasin düşünüyorum ama doğuma orta yaş tanıdıklar için :) Mevlüt okutmayi düşünmüyorum daha doğrusu 6 ayligi geçtikten sonra Sünnetini mevlutlu yapmak istiyorum :) bakalım hayırlısı inşallah :)Bende kapı süsünü çerçeveden yapmayı planlıyorum 3'lü çerçeveden hem sonra bebeğimin odasında yıllarca kullanabilirim :) hediyelik magnetide şimdilik açacak şeklinde düşünüyorum çok bir çeşit yok ama en azından kullanışlı olur diye düşünüyorum. Çikolatayı da alıp kendim süsleyeceğim hazırlar hem çok pahalı hem de üstündeki etiket olsun biblo olsun atılıyor saklanmıyor.
Benim dediklerim hani eski otantik ahşap besikler var ya onlar bez olanlardan daha sağlam olur diye düşünüyorum :) hem de ben eski şeylere aşığım ben :) bugün marasta 75 e sordum ama urfada sorucam bayram da :) orda tam istediğim gibi olanlar mevcut :)ya ben o ayaklı bambu beşikler var ya ondan istiyorum aslında, bak fotoyuda paylaşıyorum. ama en fazla yatacağı 3-4 aydır diye vaz geçiyorum sonra napıcam onu diye. ama mevlütte beyaz örtüyle falan süsleyip ortaya koyuyuolar ya çok hoşuma gidiyo :)
Su Converse sugari düşünüyordum da yakından bakınca o kadar hoşuma gitmedi yaa son ihtimal besik olarak mavisini alacağım :)ayy onlara da bayılıyorum ben ama çok pahalı cnm yaben bebş odasına aşağıdaki gibi beyaz alayım diyorum, yatak odasına yanıma koymak için de şunlardan(foto koyuyorum)
Ama araştırmak lazım tabi..
Termometreyi daha almadım ama biberon ve emzigi avent seçtim cam biberon almadım çünkü çok kırıldığı oluyormuş :) malum bi zaman sonra eline almak isteyecekler:) emzik avent soothie aldım :)MarV-el canım aldığın biberon, termeometre ıvır zıvırlar için marka tercihin ne oldu? alırken nelere dikkat etmeliyiz_?
Sağol cnm attım hafızayaTermometreyi daha almadım ama biberon ve emzigi avent seçtim cam biberon almadım çünkü çok kırıldığı oluyormuş :) malum bi zaman sonra eline almak isteyecekler:) emzik avent soothie aldım :)
bulursun inşallah gönlüne göre, foto bekliyorum bulunca :)Benim dediklerim hani eski otantik ahşap besikler var ya onlar bez olanlardan daha sağlam olur diye düşünüyorum :) hem de ben eski şeylere aşığım ben :) bugün marasta 75 e sordum ama urfada sorucam bayram da :) orda tam istediğim gibi olanlar mevcut :)
bulursun inşallah gönlüne göre, foto bekliyorum bulunca :)
Ayy maşallah sağlıkla sıhhatle büyütürsün inşallah :)kızlar merhaba takımları soran arkadaşlar olmuştu biz tam yerleştirmedik şimdilik böyle halıyı da isimli düşünüyoruz henüz almadık kıyafetlerimizi teyzemiz ve anneannemiz haftasonu getirecek
günaydın kızlar. ben ateş ölçer olarak fotosunu koyduğumdan almayı düşünüyorum, evde bundan kullanıyoduk daha önce ölçmesi pratik. biberon cam olarak dr brown alıcam 200cc lik bide cam harici yedek olsun dışarı çıkarken kullanılır diye avent alıcam. ana kucağı alıcam ama markasını henüz bilmiyorum artık bi mağazaya gidip bakıcam, bebek arabasıda tek araba olarak alıcam arkadaşım puset verdiği için takım almama gerek yok ama önemli olan arabanın çift yönlü kullanılabilir olması. oda yapıcam kısmetse, dolap şifonyer ve gardırop olur bide kendime sallanan koltuk. yatağı büyüyebilen modellerden bakıyorum, ilerde kullanılır. hastane için kapı süsünü ben yapıcam hediyelikte çok abartmayı düşünmüyorum bi eminönü alışverişine bakar aslında aklımda bişiler var :)
günaydın kızlar. ben ateş ölçer olarak fotosunu koyduğumdan almayı düşünüyorum, evde bundan kullanıyoduk daha önce ölçmesi pratik. biberon cam olarak dr brown alıcam 200cc lik bide cam harici yedek olsun dışarı çıkarken kullanılır diye avent alıcam. ana kucağı alıcam ama markasını henüz bilmiyorum artık bi mağazaya gidip bakıcam, bebek arabasıda tek araba olarak alıcam arkadaşım puset verdiği için takım almama gerek yok ama önemli olan arabanın çift yönlü kullanılabilir olması. oda yapıcam kısmetse, dolap şifonyer ve gardırop olur bide kendime sallanan koltuk. yatağı büyüyebilen modellerden bakıyorum, ilerde kullanılır. hastane için kapı süsünü ben yapıcam hediyelikte çok abartmayı düşünmüyorum bi eminönü alışverişine bakar aslında aklımda bişiler var :)
Puset bana da arkadaşımdan geldi canım o yüzden ben de sadece araba aldım ama bi aparatla pusetide arabaya oturtturabiliyorsun aklında bulunsun araba modellerine bakarken pusetle uyumlu olmasını da gözönünde bulundur.
kızlar merhaba takımları soran arkadaşlar olmuştu biz tam yerleştirmedik şimdilik böyle halıyı da isimli düşünüyoruz henüz almadık kıyafetlerimizi teyzemiz ve anneannemiz haftasonu getirecek
Çok güzel..Güle güle kullansın bebiş..ne kadara ve nerden aldın canım
seda bununla hareketli bebeğin ateşini ölçmek zor olur yalnız kol altında tutamaz, ağızda tutamaz devamlı ağlayıp mıkırdanırken zorlanabilirsinfotoyuda koysaymışım iyimiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?