2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

seda bununla hareketli bebeğin ateşini ölçmek zor olur yalnız kol altında tutamaz, ağızda tutamaz devamlı ağlayıp mıkırdanırken zorlanabilirsin

kuzenlerde falan hep bundan kullandık evet biraz zor oluyo ama temassız yada kulaktan ölçenlerde çabuk bozulma, doğru ölçmeme problemi çıkabiliyo arkadaşım almıştı ama bir süre sonra emin olamayıp bununlada teyid etme ihtiyacı duydu ve farklı çıkabiliyodu dereceler

Merhaba kızlar bebek arabasını almaya karar verdiniz mi ? Ne almayı planlıyorsunuz yada beğendiğiniz modeller nelerdir yardımcı olabilir misiniz?

ben bu casual cadillac air comfort olanı çok beğeniyorum ama daha elime alma fırsatım olmadı çok beğenende var memnun olmayanda var gidip bakmak lazım sanırım.

ben bu casual cadillac air comfort olanı çok beğeniyorum ama daha elime alma fırsatım olmadı çok beğenende var memnun olmayanda var gidip bakmak lazım sanırım.
Şimdi netten inceledim şu an için isteklerimi karşılıyor birde gidip canlı canlı görmek lazım, benim için en önemli özelliklerden biri portbebe'ye dönüşmesi bu modelde dönüşüyor teşekkürler canım.

ben armadillo flip aldım canım
Güle güle kullanın canım, hemen bunuda incelemeye alıyorum chicco liteway plu alacaktım fakat chicco portbebe olmuyor puseti 1 yaş diyor ama iri bebek olursa daha erken bırakacak 2 yaşından küçük çoçuğuda dik yatırmak olmaz o yüzden vazgeçtim.

Ben de liteway i yerinde inceledim canım ilk başta mantıklı gelmişti ama arabanın oturma yeri sökülmeden ana kucağı takılıyor görünüşü hoşuma gitmedi bi de pek konforlu gelmedi yeni doğan bebek için eledim o yüzden:)

Merhaba kizlar sonunda birseyler aldim ogluma kampanya vardi dayanamadim

Eklentiler

• IMG-20160530-WA0003.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG-20160530-WA0004.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG-20160530-WA0002.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG-20160530-WA0001.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG-20160530-WA0000.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG-20160530-WA0005.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 129
Çok şekerler yaa çok güzel günlerde kullansın tatlis prensin ve prensesin ayyy benim orgu öğrenmem lazım ama su okul bitsinde bu yaz inşallah yeminlen elimde kalcaklar bu hocalar

Çok şekerler yaa çok güzel günlerde kullansın tatlis prensin ve prensesin ayyy benim orgu öğrenmem lazım ama su okul bitsinde bu yaz inşallah yeminlen elimde kalcaklar bu hocalar
Ogren ogren canim hem vakit geciyor hem insan kendi emevi olunca cok mutlu oluyor. Insalalh hayirlisi ile kullaniriz. Oyle deme bizdd ogretmenizne okuyorsun?

Ogren ogren canim hem vakit geciyor hem insan kendi emevi olunca cok mutlu oluyor. Insalalh hayirlisi ile kullaniriz. Oyle deme bizdd ogretmenizne okuyorsun?
Ayy canım bizim hocalar çok insafsız ömrüm boyunca hep öğretmenlerimle aram iyiydi hala bile yolda babamı görünce beni sorarlar onları hep ayrı tutarım:) ama bunlar canavar resmen elk-elektronik muh. okuyorum canım. ..

Ayyy hem.hamielelik.hem.okul allah yardimcin olsun canim yaaa.... Insallah son siniftir... Yoksa bebekle rabbim kolaylik verisnnn

Meslektasmisiz seninle Allah yardimcib olsun dusenin halinden düşer anlar

canımm ellerine sağlıkk harika olmuşlar. annemde bana yaptı fotoyu paylaşıyorum. düğmeleri süs yaptık biz alttan plastik çıt çıt diktik, düğme zor olurmuş gibi geldi

Eklentiler

• adsız.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 138
Canim son 5 dersim kaldı onlarla cebellesiyorum
Allah kolaylik versin canim benim
canımm ellerine sağlıkk harika olmuşlar. annemde bana yaptı fotoyu paylaşıyorum. düğmeleri süs yaptık biz alttan plastik çıt çıt diktik, düğme zor olurmuş gibi geldi
Zaten 5 6 ay kullanilcak ya canim ben dugmeli yaptim bilemedim valla artik zor olursa dikerim.citcit. anneninde eline koluna saglik cok guzel olmusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…