seda bununla hareketli bebeğin ateşini ölçmek zor olur yalnız kol altında tutamaz, ağızda tutamaz devamlı ağlayıp mıkırdanırken zorlanabilirsin
Şimdi netten inceledim şu an için isteklerimi karşılıyor birde gidip canlı canlı görmek lazım, benim için en önemli özelliklerden biri portbebe'ye dönüşmesi bu modelde dönüşüyor teşekkürler canım.ben bu casual cadillac air comfort olanı çok beğeniyorum ama daha elime alma fırsatım olmadı çok beğenende var memnun olmayanda var gidip bakmak lazım sanırım.
Merhaba kızlar bebek arabasını almaya karar verdiniz mi ? Ne almayı planlıyorsunuz yada beğendiğiniz modeller nelerdir yardımcı olabilir misiniz?
Güle güle kullanın canım, hemen bunuda incelemeye alıyorum chicco liteway plu alacaktım fakat chicco portbebe olmuyor puseti 1 yaş diyor ama iri bebek olursa daha erken bırakacak 2 yaşından küçük çoçuğuda dik yatırmak olmaz o yüzden vazgeçtim.ben armadillo flip aldım canım
Ben de liteway i yerinde inceledim canım ilk başta mantıklı gelmişti ama arabanın oturma yeri sökülmeden ana kucağı takılıyor görünüşü hoşuma gitmedi bi de pek konforlu gelmedi yeni doğan bebek için eledim o yüzden:)Güle güle kullanın canım, hemen bunuda incelemeye alıyorum chicco liteway plu alacaktım fakat chicco portbebe olmuyor puseti 1 yaş diyor ama iri bebek olursa daha erken bırakacak 2 yaşından küçük çoçuğuda dik yatırmak olmaz o yüzden vazgeçtim.
Harika ellerine saglik bayildim gercekten :))Kizlar bunlar ördüğüm kundak battaniyeler bugun dugmelerini dikip tamamladim paylasayim fikir olsun diye dedim. Alttaki alt acma olarak orüldü altina alez ve polar sikip elyaf koyucam kalimlastiricam.Eki Görüntüle 1848952 Eki Görüntüle 1848953
Maşallah sana çok güzeller :) Bol bol çiş yapsın bebişlerin alt açma bezineKizlar bunlar ördüğüm kundak battaniyeler bugun dugmelerini dikip tamamladim paylasayim fikir olsun diye dedim. Alttaki alt acma olarak orüldü altina alez ve polar sikip elyaf koyucam kalimlastiricam.Eki Görüntüle 1848952 Eki Görüntüle 1848953
Buna amim denir mi amaaa aminnnnnnnnMaşallah sana çok güzeller :) Bol bol çiş yapsın bebişlerin alt açma bezine
Çok şekerler yaa çok güzel günlerde kullansın tatlis prensin ve prensesinKizlar bunlar ördüğüm kundak battaniyeler bugun dugmelerini dikip tamamladim paylasayim fikir olsun diye dedim. Alttaki alt acma olarak orüldü altina alez ve polar sikip elyaf koyucam kalimlastiricam.Eki Görüntüle 1848952 Eki Görüntüle 1848953
Ogren ogren canim hem vakit geciyor hem insan kendi emevi olunca cok mutlu oluyor. Insalalh hayirlisi ile kullaniriz. Oyle deme bizdd ogretmenizne okuyorsun?Çok şekerler yaa çok güzel günlerde kullansın tatlis prensin ve prensesinayyy benim orgu öğrenmem lazım ama su okul bitsinde bu yaz inşallah yeminlen elimde kalcaklar bu hocalar
Ayy canım bizim hocalar çok insafsız ömrüm boyunca hep öğretmenlerimle aram iyiydi hala bile yolda babamı görünce beni sorarlar onları hep ayrı tutarım:) ama bunlar canavar resmenOgren ogren canim hem vakit geciyor hem insan kendi emevi olunca cok mutlu oluyor. Insalalh hayirlisi ile kullaniriz. Oyle deme bizdd ogretmenizne okuyorsun?
Ayyy hem.hamielelik.hem.okul allah yardimcin olsun canim yaaa.... Insallah son siniftir... Yoksa bebekle rabbim kolaylik verisnnnAyy canım bizim hocalar çok insafsız ömrüm boyunca hep öğretmenlerimle aram iyiydi hala bile yolda babamı görünce beni sorarlar onları hep ayrı tutarım:) ama bunlar canavar resmenelk-elektronik muh. okuyorum canım. ..
Canim son 5 dersim kaldı onlarla cebellesiyorumAyyy hem.hamielelik.hem.okul allah yardimcin olsun canim yaaa.... Insallah son siniftir... Yoksa bebekle rabbim kolaylik verisnnn
Meslektasmisiz seninle Allah yardimcib olsun dusenin halinden düşer anlarAyy canım bizim hocalar çok insafsız ömrüm boyunca hep öğretmenlerimle aram iyiydi hala bile yolda babamı görünce beni sorarlar onları hep ayrı tutarım:) ama bunlar canavar resmenelk-elektronik muh. okuyorum canım. ..
Kizlar bunlar ördüğüm kundak battaniyeler bugun dugmelerini dikip tamamladim paylasayim fikir olsun diye dedim. Alttaki alt acma olarak orüldü altina alez ve polar sikip elyaf koyucam kalimlastiricam.Eki Görüntüle 1848952 Eki Görüntüle 1848953
Allah kolaylik versin canim benimCanim son 5 dersim kaldı onlarla cebellesiyorum
Zaten 5 6 ay kullanilcak ya canim ben dugmeli yaptim bilemedim valla artik zor olursa dikerim.citcit. anneninde eline koluna saglik cok guzel olmussscanımm ellerine sağlıkk harika olmuşlar. annemde bana yaptı fotoyu paylaşıyorum. düğmeleri süs yaptık biz alttan plastik çıt çıt diktik, düğme zor olurmuş gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?