Allah kolaylik versin canim benim
Zaten 5 6 ay kullanilcak ya canim ben dugmeli yaptim bilemedim valla artik zor olursa dikerim.citcit. anneninde eline koluna saglik cok guzel olmusss
Cok mantikli gercekten canim bir sekilde kullanicaz artiksağol canım benim. sonrasındada alt açma yada arabanın içinde kalır diye düşündüm bende
Sağol canim benim... haklısın... Bu arada seninle çok ortak özelliğimiz varcanım seninle bayağı ortak yönümüz var galiba :) mesajda da konuşmuştuk yaa :))Meslektasmisiz seninle Allah yardimcib olsun dusenin halinden düşer anlar
Aynen canım biraz daha zorlasak akraba çıkacağız :)Sağol canim benim... haklısın... Bu arada seninle çok ortak özelliğimiz varcanım seninle bayağı ortak yönümüz var galiba :) mesajda da konuşmuştuk yaa :))
Öyle vallaha :))Aynen canım biraz daha zorlasak akraba çıkacağız :)
idil bebe öneriyorum canım. ben almadım daha desenleri içime sinmedi ama,kızlar konuştuysanız ben kaçırmış olabilirm :) hastane çıkışı için hangi markaları öneriyorsunuz? danışmadan almayayım sonra pişman olmak istemem
bende idil ve aziz bebe yi duydum ama daha karar veremedim sağol canım :)idil bebe öneriyorum canım. ben almadım daha desenleri içime sinmedi ama,
hem organik olanları çok sağlıklı ve kullanışlı, hem de pamuklu olanları piyasadaki ürünlere göre daha yumuşak diye duydum çevremden.
Güle güle kullansın bebişin canım çok güzel aldıkların.nerden aldın ve fiyatı ??
ben hep elledim cnm kumaşlarına idil bebe cidden yumuşak.. sen de bakarsın :)bende idil ve aziz bebe yi duydum ama daha karar veremedim sağol canım :)
Al benden de o kadar şaka bir yana az kaldı ve her geçen gün ağırlaşıyoruz, ramazandan sonra en azından hastane çantasını ivedilikle hazırlamak gerekiyor.Kızlar alınacak bi sürü şey varrr bi toparlayıp liste yapmam lazım sanırım kafam karıştı
Çok güzeller ilk baştaki modeli bende çok beğenmiştim bir türlü alamadım kalitesi nasıl kumaşı güzel mi
Çok güzeller ilk baştaki modeli bende çok beğenmiştim bir türlü alamadım kalitesi nasıl kumaşı güzel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?