2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

Allah kolaylik versin canim benim

Zaten 5 6 ay kullanilcak ya canim ben dugmeli yaptim bilemedim valla artik zor olursa dikerim.citcit. anneninde eline koluna saglik cok guzel olmusss

sağol canım benim. sonrasındada alt açma yada arabanın içinde kalır diye düşündüm bende

Meslektasmisiz seninle Allah yardimcib olsun dusenin halinden düşer anlar
Sağol canim benim... haklısın... Bu arada seninle çok ortak özelliğimiz varcanım seninle bayağı ortak yönümüz var galiba :) mesajda da konuşmuştuk yaa :))

Merhabalar, soo baby bebek arabası düşünen araştıran var mı? Üç tekerlekli olan modelini çarşıda birinde gördük sordun markası nedir diye, soo baby çok memnunum dedi. Üstünde 1 yaş civarı bebeği vardı. Çok hoşumuza gitti valla fıldır fıldır geziyorlardı. Tekerleri, çocuğun oturuşu fln konforlu gözüküyordu. Fiyatı da orta kararda çok pahalı değil gibi sanki.

Eklentiler

• 222622846_tn50_0.webp
    9 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
kızlar konuştuysanız ben kaçırmış olabilirm :) hastane çıkışı için hangi markaları öneriyorsunuz? danışmadan almayayım sonra pişman olmak istemem

kızlar konuştuysanız ben kaçırmış olabilirm :) hastane çıkışı için hangi markaları öneriyorsunuz? danışmadan almayayım sonra pişman olmak istemem
idil bebe öneriyorum canım. ben almadım daha desenleri içime sinmedi ama,

hem organik olanları çok sağlıklı ve kullanışlı, hem de pamuklu olanları piyasadaki ürünlere göre daha yumuşak diye duydum çevremden.

bende idil ve aziz bebe yi duydum ama daha karar veremedim sağol canım :)

kızlar merhaba
ben bebek arabasını doğumdan sonra düşünüyorum
onun yerine bezden bebek çantası bez puseti falan olan takım var ya o tarz bişey düşünüyorum
çünkü zaten hemen evden çıkamıcaz diğeri de rahat olur sankim
şimdiye kadar 1 hastane çıkış var
2 yelek
alt açma seti
1 takımda ben almıştım alt üst beresi falan dahil
1 battaniye
2-3 tane de yine alt üst takımı var
ama yaş aralığına hiç bakmak aklıma gelmemişti bundan sonra mutlaka bakıcam ve 3-6 aylık alıcam aldıklarımı

Güle güle kullansın bebişin canım çok güzel aldıkların.nerden aldın ve fiyatı ??

Teşekkür ederim. Daha güzelleri hepimizin bebeğine inş.
Trendyoldan aldım. Carters ın ürünleri. Havlu 56 lira olması lazım. Battaniyelerde 58 liraydı galiba. Yalnız aldığım hafta trendyolda çocuk haftası nedeniyle 100 tl üzerine 25 tl indirim vardı.

Kızlar alınacak bi sürü şey varrr bi toparlayıp liste yapmam lazım sanırım kafam karıştı

Kızlar alınacak bi sürü şey varrr bi toparlayıp liste yapmam lazım sanırım kafam karıştı
Al benden de o kadar şaka bir yana az kaldı ve her geçen gün ağırlaşıyoruz, ramazandan sonra en azından hastane çantasını ivedilikle hazırlamak gerekiyor.

Çok güzeller ilk baştaki modeli bende çok beğenmiştim bir türlü alamadım kalitesi nasıl kumaşı güzel mi

Kaliteside, kumaşı da güzel. %100 pamuk olduğu için bu modelini aldım zaten. Aklınızda hiç bir kuşkuya yer kalmasın

Selen_Ay hepsi cok güzeller, saglikla guzel minik kuzu... internet sitesinden aldin bunlari sanirim,fiyati çok uygundu ben de alacaktim kalitesinden emin olamadim.iyi ise bir daha indirimde kacmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…