Selen_Ay hepsi cok güzeller, saglikla guzel minik kuzu... internet sitesinden aldin bunlari sanirim,fiyati çok uygundu ben de alacaktim kalitesinden emin olamadim.iyi ise bir daha indirimde kacmazz
Evet trendyoldan almıştım. Hani normalde chicco fiyatlarını bilmiyorum o yüzden daha mı uygun bilemiyorum. Markayı biliyorsanız bazı ürünleri %65 pamuk %35 polyester, hani bu sağlıklımıdır değilmidir bilemediğimden aklımda kalmasın diye %100 pamuklu olan ürünlerini aldım hep. Hepsi gerçekten güzel her ne kadar bu markaya bir ön yargım olsa da.... Ama özellikle gri kadifemsi tuluma bayıldımm.....
Arkadaşa da dediğim gibi aklınız da hiç bir soru işareti olmasın
duydunuz mu C&A türkiye pazarından çekiliyormuş defactoya devredecekmiş.Bu durumda ilerleyen hafta veya ayda ellerindekini daha da indirime sokabilir
hemen kapanmaz bir iki ayı bulur bence.Aaaaaa
C&A nın çocuk ürünlerini özellikle çok severdim. Gerçi oturduğum ilde C&A yok ama İstanbula ve Ankaraya gittiğimde bakarım hepNeyse gelecek ay Ankaraya gittiğimizde bir bakayım
Teşekkürler
Ayhh yesinler
Ayhh yesinler
Yaaa minnoşa bak.
Canım hangi siteden
Mıhtesem canım saglıkla kullansın minik.. Ben de yavastan baslıyım o halde alışverişe :)Trendyoldan almıştım
Mıhtesem canım saglıkla kullansın minik.. Ben de yavastan baslıyım o halde alışverişe :)
Ben ilk etapta park yatak kullanacağım dolabı ikeadan alıyorum sonra gerekirse yatağıda ordan alacağım.
başla canım başla, sonra ağırlaşınca halin olmaz. ben herşeyimi eylül başında bitirmiş olmayı planlıyorum. odanın kurulumu, temizlenmesi miniğimin kıyafetlerinin yıkanıp ütülenmesi falanda dahil. eylülden sonra doğumu bekliycem artık inşallahMıhtesem canım saglıkla kullansın minik.. Ben de yavastan baslıyım o halde alışverişe :)
Kızlar minnoşa ilk cicilerini aldım.
Giydirip çıkartması kolay olur diye bunlardan tercih edicem ben genelde.
Güle güle kullansın bebişin inş. çok güzeller
Ben de genel olarak tulum tercih ediyorum ama iki kat giyeceği için, iç olarak çıtçıtlı badi ve patikli pantolonlardan da alıyorum
Insallaah kullanisli seyler aliyoruzdur canim ben acemi oldugum icin :/
Genel olarak hepimiz acemiyiz : ) ilk bebek
Bazıları tulumu filan çok sevmiyor bebek hemen büyüyor çok giydiremiyorsun diye ama şunu bilmek lazım bebek ürünlerinin hiç birini çok giydiremiyorsun. Tulum en azından hem derli toplu duruyor hem de beli filan açılmıyor bebeğin. Seviyorum ben tulumları
hayırlı olsun canımKızlar minnoşa ilk cicilerini aldım.
Giydirip çıkartması kolay olur diye bunlardan tercih edicem ben genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?