2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

Selen_Ay hepsi cok güzeller, saglikla guzel minik kuzu... internet sitesinden aldin bunlari sanirim,fiyati çok uygundu ben de alacaktim kalitesinden emin olamadim.iyi ise bir daha indirimde kacmazz

Evet trendyoldan almıştım. Hani normalde chicco fiyatlarını bilmiyorum o yüzden daha mı uygun bilemiyorum. Markayı biliyorsanız bazı ürünleri %65 pamuk %35 polyester, hani bu sağlıklımıdır değilmidir bilemediğimden aklımda kalmasın diye %100 pamuklu olan ürünlerini aldım hep. Hepsi gerçekten güzel her ne kadar bu markaya bir ön yargım olsa da.... Ama özellikle gri kadifemsi tuluma bayıldımm.....

Arkadaşa da dediğim gibi aklınız da hiç bir soru işareti olmasın

duydunuz mu C&A türkiye pazarından çekiliyormuş defactoya devredecekmiş.Bu durumda ilerleyen hafta veya ayda ellerindekini daha da indirime sokabilir

duydunuz mu C&A türkiye pazarından çekiliyormuş defactoya devredecekmiş.Bu durumda ilerleyen hafta veya ayda ellerindekini daha da indirime sokabilir

Aaaaaa
C&A nın çocuk ürünlerini özellikle çok severdim. Gerçi oturduğum ilde C&A yok ama İstanbula ve Ankaraya gittiğimde bakarım hep Neyse gelecek ay Ankaraya gittiğimizde bir bakayım

Teşekkürler

Aaaaaa
C&A nın çocuk ürünlerini özellikle çok severdim. Gerçi oturduğum ilde C&A yok ama İstanbula ve Ankaraya gittiğimde bakarım hep Neyse gelecek ay Ankaraya gittiğimizde bir bakayım

Teşekkürler
hemen kapanmaz bir iki ayı bulur bence.
devrediyorsa belki oldugu gibi sadece isim değişikliği ile devredebilirde.

Besik alan var mi? Ozellikle tecrubeli annelerden tavsiye alabilir miyiz?
Ahsap besik ? Besigin boyutlari nasil olmali? Park yatak ? Kucuk besik? Ana kucagi? Hamak?

Ben ilk etapta park yatak kullanacağım dolabı ikeadan alıyorum sonra gerekirse yatağıda ordan alacağım.

Ben ilk etapta park yatak kullanacağım dolabı ikeadan alıyorum sonra gerekirse yatağıda ordan alacağım.

biz odayı ikeadan yapmaya karar verdik canım. zaten trabzanlı beşik gardırop bide çekmeceli şifonyer almayı düşünüyorum. arkadaşımda sallanan pratik yatak odası beşiği vermişti zaten.

Mıhtesem canım saglıkla kullansın minik.. Ben de yavastan baslıyım o halde alışverişe :)
başla canım başla, sonra ağırlaşınca halin olmaz. ben herşeyimi eylül başında bitirmiş olmayı planlıyorum. odanın kurulumu, temizlenmesi miniğimin kıyafetlerinin yıkanıp ütülenmesi falanda dahil. eylülden sonra doğumu bekliycem artık inşallah

Kızlar minnoşa ilk cicilerini aldım.
Giydirip çıkartması kolay olur diye bunlardan tercih edicem ben genelde.

Güle güle kullansın bebişin inş. çok güzeller
Ben de genel olarak tulum tercih ediyorum ama iki kat giyeceği için, iç olarak çıtçıtlı badi ve patikli pantolonlardan da alıyorum

Güle güle kullansın bebişin inş. çok güzeller
Ben de genel olarak tulum tercih ediyorum ama iki kat giyeceği için, iç olarak çıtçıtlı badi ve patikli pantolonlardan da alıyorum

Insallaah kullanisli seyler aliyoruzdur canim ben acemi oldugum icin :/

Insallaah kullanisli seyler aliyoruzdur canim ben acemi oldugum icin :/

Genel olarak hepimiz acemiyiz : ) ilk bebek
Bazıları tulumu filan çok sevmiyor bebek hemen büyüyor çok giydiremiyorsun diye ama şunu bilmek lazım bebek ürünlerinin hiç birini çok giydiremiyorsun. Tulum en azından hem derli toplu duruyor hem de beli filan açılmıyor bebeğin. Seviyorum ben tulumları

Bide çok tatlı duruyor tulum ya allah nasip ederse görürüz:))

tulumu özellikle erkek bebekte tavsiye etmiyorlar çok çabuk büyüyormuş ama ben de çok seviyorum aldım onun için bi sürü tulum

kızlar ben de alıyorum birşeyler beğendikçe, aldıklarımın çoğu 3-6 aylık tulum ya da alt üst. 0-3 ay aldıklarım da var ama hemen giyemez onları 3.ayda falan heralde.
asıl ilk 40 gün falan giydirilen şapkalı eldivenli tulumlu takımlardan almadım hç, hastanae çıkışı alıcam bi de yanına 1 takım daha diyorum ilk 1-2 ayı öyle geçirir heralde, soğuk olabilir ilk aylar..
penye battaniye aldım 2 tane, önlük felan da indirimden almıştım. ama nohut battaniye dediklerinden alıcam bi de:)
bayramdan sonra alışverişlerim hızlanır gibi, ağustos sonu bter inş, eylüle bişey bırakmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…