canım o nohut battaniyeden arkadaşım almıştı içine enye battaniye ya da kundak gibi bi bez sarmadan koyma demişti bana çok terletiyormuş tek başına... ben almadım ama alsamda içine ayrı pamuklu ter çeken bi kumaş geçerim belki...kızlar ben de alıyorum birşeyler beğendikçe, aldıklarımın çoğu 3-6 aylık tulum ya da alt üst. 0-3 ay aldıklarım da var ama hemen giyemez onları 3.ayda falan heralde.
asıl ilk 40 gün falan giydirilen şapkalı eldivenli tulumlu takımlardan almadım hç, hastanae çıkışı alıcam bi de yanına 1 takım daha diyorum ilk 1-2 ayı öyle geçirir heralde, soğuk olabilir ilk aylar..
penye battaniye aldım 2 tane, önlük felan da indirimden almıştım. ama nohut battaniye dediklerinden alıcam bi de:)
bayramdan sonra alışverişlerim hızlanır gibi, ağustos sonu bter inş, eylüle bişey bırakmamaya çalışıyorum
cnm o genelde evden çıkarken kullanılıyo ya bi yere giderken falan üstüne atmalık pusetteyken.. bi sakıncası olduğunu sanmıyorum zaten kar kış olcak Aralık-Mart arası..canım o nohut battaniyeden arkadaşım almıştı içine enye battaniye ya da kundak gibi bi bez sarmadan koyma demişti bana çok terletiyormuş tek başına... ben almadım ama alsamda içine ayrı pamuklu ter çeken bi kumaş geçerim belki...
kızlar ben de alıyorum birşeyler beğendikçe, aldıklarımın çoğu 3-6 aylık tulum ya da alt üst. 0-3 ay aldıklarım da var ama hemen giyemez onları 3.ayda falan heralde.
asıl ilk 40 gün falan giydirilen şapkalı eldivenli tulumlu takımlardan almadım hç, hastanae çıkışı alıcam bi de yanına 1 takım daha diyorum ilk 1-2 ayı öyle geçirir heralde, soğuk olabilir ilk aylar..
penye battaniye aldım 2 tane, önlük felan da indirimden almıştım. ama nohut battaniye dediklerinden alıcam bi de:)
bayramdan sonra alışverişlerim hızlanır gibi, ağustos sonu bter inş, eylüle bişey bırakmamaya çalışıyorum
canım öyle de benim arkadaşımın bebişi de 28 eylülde doğdu, ve tahmin et eşinin işi gereği şırnakta yaşıyorlarki şırnakta yerden kar eksik olmuyor... hani söyliyim ben yie de sen kullanır duruma göre çözümünü bulursun :)cnm o genelde evden çıkarken kullanılıyo ya bi yere giderken falan üstüne atmalık pusetteyken.. bi sakıncası olduğunu sanmıyorum zaten kar kış olcak Aralık-Mart arası..
tmm cnm sağolcanım öyle de benim arkadaşımın bebişi de 28 eylülde doğdu, ve tahmin et eşinin işi gereği şırnakta yaşıyorlarki şırnakta yerden kar eksik olmuyor... hani söyliyim ben yie de sen kullanır duruma göre çözümünü bulursun :)
canım 2 haftanın lafı mı olur :)sizler benden ileridesiniz :) ,
eminim bende o günlere geldiğimde inşallah kıyafet almaya başlarım :)
ama 3 tane kundak olarakta kullanabileceğim penye battaniye siparişi verdim henuz gelmedi.
biz onları da belirledik te işte bayram sonrası alıcağız inşallah :) yaa bi de sanki zaman kalmamış gibi hissediyorumtmm cnm sağol
senin aldıklarını okudum da maşalah bişi kalmamış beşik hariç :)
bizim arabası beşiği daha gezip bakıcaz :)
yok canım daha zaman var yaa :) temmuz-ağustos bitirirsin sen de..biz onları da belirledik te işte bayram sonrası alıcağız inşallah :) yaa bi de sanki zaman kalmamış gibi hissediyorumçok stres yapıyorum bebek şekeri için malzemelleri de aldım bayramdan sonra kız kardeşlerim gelecek onlarla başlayacağız inşallah :) terlik suslemesi falan kalıcak onları da aradan çıkardım mı tamamdır inşallah... eylülün başında çantamı hazır ederim artık...
inşallah canım :)yok canım daha zaman var yaa :) temmuz-ağustos bitirirsin sen de..
ben kapı süsü- takı yastığınıinşallah canım :)
kızlar ben de alıyorum birşeyler beğendikçe, aldıklarımın çoğu 3-6 aylık tulum ya da alt üst. 0-3 ay aldıklarım da var ama hemen giyemez onları 3.ayda falan heralde.
bende halılar için eylülü bekliyorum cnm aynen :) perdeler de yıkanır, bebek kıyafetleri yıkanır ütülenir dolaplarına yerleştirilir biter gider hepsi :)ben kendimce planladım eylülün 15ine kaar yıkama vs herşey dahil bitirmiş olmayı düşünüyorum annemlere falanda söyledim hazırlayın kendinizi diye. bi kadın tutulur ev temizliği yapılır eylül sonunda falan halıları yıkamaya göndericem daha göndermedim o kadar
ben kapı süsü- takı yastığını
bide kurdeleli ama çok sadece krem bi zıbın takımını (belki terlik taç falan da olur) bunları internetten almayı düşünüyorum cnm.
ama bebek şekeri dediğin hediyelikleri kuzenimle beraber yaparız heralde. o çok yetenekli dikiş nakış süsleme herşeyi yapıyo ama işe başladı vakti çok az, bakalım neler yapılabilir...
benim aklımda hçbişiy yok, ne vercez bebek görmeye gelene :)
cnm cahilliğimden soruyorum, bunlar içine mevlüt şekeri koymalık dimimevlüt için örnekler :)
biz onları da belirledik te işte bayram sonrası alıcağız inşallah :) yaa bi de sanki zaman kalmamış gibi hissediyorumçok stres yapıyorum bebek şekeri için malzemelleri de aldım bayramdan sonra kız kardeşlerim gelecek onlarla başlayacağız inşallah :) terlik suslemesi falan kalıcak onları da aradan çıkardım mı tamamdır inşallah... eylülün başında çantamı hazır ederim artık...
ben kendimce planladım eylülün 15ine kaar yıkama vs herşey dahil bitirmiş olmayı düşünüyorum annemlere falanda söyledim hazırlayın kendinizi diye. bi kadın tutulur ev temizliği yapılır eylül sonunda falan halıları yıkamaya göndericem daha göndermedim o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?