2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

canım o nohut battaniyeden arkadaşım almıştı içine enye battaniye ya da kundak gibi bi bez sarmadan koyma demişti bana çok terletiyormuş tek başına... ben almadım ama alsamda içine ayrı pamuklu ter çeken bi kumaş geçerim belki...

cnm o genelde evden çıkarken kullanılıyo ya bi yere giderken falan üstüne atmalık pusetteyken.. bi sakıncası olduğunu sanmıyorum zaten kar kış olcak Aralık-Mart arası..

sizler benden ileridesiniz :) ,
eminim bende o günlere geldiğimde inşallah kıyafet almaya başlarım :)
ama 3 tane kundak olarakta kullanabileceğim penye battaniye siparişi verdim henuz gelmedi.

cnm o genelde evden çıkarken kullanılıyo ya bi yere giderken falan üstüne atmalık pusetteyken.. bi sakıncası olduğunu sanmıyorum zaten kar kış olcak Aralık-Mart arası..
canım öyle de benim arkadaşımın bebişi de 28 eylülde doğdu, ve tahmin et eşinin işi gereği şırnakta yaşıyorlarki şırnakta yerden kar eksik olmuyor... hani söyliyim ben yie de sen kullanır duruma göre çözümünü bulursun :)

tmm cnm sağol
senin aldıklarını okudum da maşalah bişi kalmamış beşik hariç :)
bizim arabası beşiği daha gezip bakıcaz :)

sizler benden ileridesiniz :) ,
eminim bende o günlere geldiğimde inşallah kıyafet almaya başlarım :)
ama 3 tane kundak olarakta kullanabileceğim penye battaniye siparişi verdim henuz gelmedi.
canım 2 haftanın lafı mı olur :)
ben de birşeyler almak için 20'yi beklemiştim,
son 4 haftadır da gördükçe beğendikçe alıyorum ufak tefek:)
ama hep bahsettiğimiz ihtiyaç listesiyle alışveriş yapmak lazım olcak, o da temmuz sonu- ağustos inşallah :)

tmm cnm sağol
senin aldıklarını okudum da maşalah bişi kalmamış beşik hariç :)
bizim arabası beşiği daha gezip bakıcaz :)
biz onları da belirledik te işte bayram sonrası alıcağız inşallah :) yaa bi de sanki zaman kalmamış gibi hissediyorum çok stres yapıyorum bebek şekeri için malzemelleri de aldım bayramdan sonra kız kardeşlerim gelecek onlarla başlayacağız inşallah :) terlik suslemesi falan kalıcak onları da aradan çıkardım mı tamamdır inşallah... eylülün başında çantamı hazır ederim artık...

yok canım daha zaman var yaa :) temmuz-ağustos bitirirsin sen de..

inşallah canım :)
ben kapı süsü- takı yastığını
bide kurdeleli ama çok sadece krem bi zıbın takımını (belki terlik taç falan da olur) bunları internetten almayı düşünüyorum cnm.
ama bebek şekeri dediğin hediyelikleri kuzenimle beraber yaparız heralde. o çok yetenekli dikiş nakış süsleme herşeyi yapıyo ama işe başladı vakti çok az, bakalım neler yapılabilir...
benim aklımda hçbişiy yok, ne vercez bebek görmeye gelene :)

ben kendimce planladım eylülün 15ine kaar yıkama vs herşey dahil bitirmiş olmayı düşünüyorum annemlere falanda söyledim hazırlayın kendinizi diye. bi kadın tutulur ev temizliği yapılır eylül sonunda falan halıları yıkamaya göndericem daha göndermedim o kadar

bende halılar için eylülü bekliyorum cnm aynen :) perdeler de yıkanır, bebek kıyafetleri yıkanır ütülenir dolaplarına yerleştirilir biter gider hepsi :)

kapı süsünü keçeden kendim yapıyorum bitince atıcam size kızlar. yastık düşünmedim evde minik bebek yastığı var bitane pembe ve mavi kılıfı vardı ayrı ayrı annem çeyzime koymuştu onu kullanabilirim belki. hediyelikleride kendim ayarlıycam fotoyu atıyorum size belki fikir olur. ben şişenin içine nazar boncuğu ve inci karışık koyucam

Eklentiler

• incili.webp
    10 KB · Görüntüleme: 111
hediyelik örnekler :)

Eklentiler

• bonibonlu.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 103
  • bonibonlu2.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 105
  • çakıl taşı çikolata.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 107
  • incili.webp
    10 KB · Görüntüleme: 99
  • incili2.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 102
  • keçeli.webp
    20 KB · Görüntüleme: 108
  • lavantalı.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 96
  • renkli kolonyalar.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 109
  • meyveli jelibon.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 114
  • renkli kolonyalar2.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 98
  • renkli kurdele.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 120
mevlüt için örnekler :)

Eklentiler

• mevlüt için kutu.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 110
  • mevlüt için kese4.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 124
  • mevlüt için kese3.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 109
  • mevlüt için kese2.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 116
  • mevlüt için kese.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 135
  • mevlüt için kutu2.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 133
hepsi çok güzel sedabk bunların ama ben farklı bişi istiyom sanırım.. mevlüt için gönderdiğin keseler var ya kuzenim onların üstüne işleme falan yapıo mesela, istersen lavanta kesesi yapalım üstüne isim işleyelim dedi.. bi kısım hediyelik öyle olucak bizim bi kısım da anahtarlıklı bişiler bakarım çarşıdan belki, pembe tüle koyarım falan... bi de magnet olabilir bilmiyorum

bebek anne karnında hareket etmeye başlayınca tamam bu artık bebek olmuş ,canlı, hissediyorum doğuma hazır pskolojisine giriyoruz.
Bende hareketlerini net hissetmeye başladığımdan beri birşeyler alasım var :))

benim annem kızkardeşlerim 8.aya kadar dur , hiçbirşey alma çok erken o gün gelsin biz yaparız hepsini diyorlar.
Ama ben kendim seçmek almak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…