2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

Kesinlikle öyle canım bi de ben temmuz annelerini de takip ediyorum daha temmuz başlamadan bebişler gelmeye başladı... bizim de eylülde dogar çoğunlukla ondan az kalmış gibi geliyor... bi de yaz okulum var benim vizeler finaller çok zaman kalmayacak gibi o nedenle telaş ediyorum

Allahın izniyle halledersin inşallah.
ben yatak ,puset vs tarzı büyük şeyleri sadece seçip beğeneceğim.Alma zamanı internette ürün sitesinde bile çok daha ucuz oluyorlar sipariş verip 1 hafta da eve getirmelerini bekleyecem.
Tekstil ürünleri de görüp ürün beğenildiyse ama pahalıysa yine inidirmden internetten alınabilir.
Uygun olanları zaten düşünmeye gerek yok alırsın görünce :)

Park yatakda bunu dışarda görmüştüm diğerlerine göre daha sağlam ve buyuk gibiydi,2 kademeli + bebek alt değiştirme üstüde sağlamdı.Yan tarafında fermuarlı girişi var bebek buyuduğunda kendi girip çıksın diye :))

Bunuda beğendim misafirliğe gittiğinde annenize gittiğinizde koltuk veya orada ki uyumak için koyduğunuz yatakdan düşmemesi ve düz sağlıklı yatması için.Bunu kendim yapmayı düşünüyorum.

selam kızlar
bu bebiş alışverişinde bi yol çizmek ne kadar zormus, ne lazım olur neler acil ihtiyaç hiiiicc bilmiyorum tecrubesizlik iste
ufak tefek bi şeyler aldim liste yaptim hatta 0-3 aylık neler var 3-6 aylık neler var elimde belli olsun diye. ona göre de eksikleri alırım sırf beğendiğim için gidip aynı şeyleri alıp durmiyim diye düşündüm.
mesela 7 tane uzun kollu body 4 tane alt almışım bolca hırka ve battaniyemiz var vs vs. böyle listemi olusturuyorum. ama neyden ne kadar lazım olur bilemiyorum tabi ne kadar almam gerekir falan aaah çok karışık işler tecrübeli anneler yardımcı olsa biraz

Bunlar da yeni şeyler, biraz bana biraz bebeğime

Eki Görüntüle 1854161

hayırlı olsun :) güzel ürünler almışsın.
chicco nun fırçasını bende çok beğendim,alıcam bende inşallah
sırtbezinin kumaşı ne?
bebeklerde genelde ağız bezi vs müsli kumaşı öneriyorlar,yıkandıkca yumuşadığı ve çok kolay yıkanıp kuruduğu için.
benim ilk başta elim yumuşak kumaşlara gitmişti ama yorum ve önerileri okuyunca müsliye karar verdim.

Sağol canım
Fırça setini gerçekten bu kadar şeker beklemiyordum ama çok tatlı, dış plastiği filan öyle basit durmuyor
Sırt bezi kumaşı penyeden
Ben de ağız bezini mermerşahı alıcaktım, çocukluğumda annemlerden hep mermerşehı iyidir filan duyardım müsli ye de bakıyım bi, duymamıştım hiç

hayırlı olsun inşallah. :)

internetten okumuştum müsli bezini çok övülmüştü.
eminönüde gezerken bebek mağzasında gördüm büyükce bir müsli kundak olarakda kullanılıyormuş,orada da övdüler.
e-bebek mağzasına gitmiştim orada ki çalışanlara sordum ağız bezi kumaşlar çeşitli hangisi iyi diye.Onlarda müsli iyidir dediler.ilk başta sert gibi geldi kumaşı ama özelliği yıkadıkça yumaşısıymış,emiciliği yüksekmiş.

e-bebek mağzalarında çeşitli müsli ürünleri var.

nem makinası almayı düşünüyor musunuz?
Kışın kaloriferden dolayı sıkıntı oluyor.
Yiğenlerimden biliyorum,buhar makinası alınmıştı.
Ama şuan kocamanlar burun tıkanlık sorunları var nem makinasından mı oluştu kafamda soru işareti oluştu.

evet buldum
alerjiye müsait kişilerde zararlıymış.
malesef artık bebekler hep alerjik,aman dikkat
http://www.burunkurulugu.com/SogukBuharMakineleriIleIlgiliBilinmesiGerekenler.html

müsli yle mermerşah aynı galiba yaa. ben ağız silme mendili aldım geçen gün müsli yazıo üstünde paketn, arkadaşım aldı aynı, üstünde mermerşahi yazıyodu. ben de dedim aynı heralde

müsli yle mermerşah aynı galiba yaa. ben ağız silme mendili aldım geçen gün müsli yazıo üstünde paketn, arkadaşım aldı aynı, üstünde mermerşahi yazıyodu. ben de dedim aynı heralde

KIZLAR MERHABA UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORDUM BEBEK ODAMIZ HAZIR :))) SİZDE GÖRÜN İSTEDİM :)))

Eklentiler

• IMG-20160627-WA0018.jpg.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 198
  • IMG-20160627-WA0020.jpg.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 179
KIZLAR MERHABA UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORDUM BEBEK ODAMIZ HAZIR :))) SİZDE GÖRÜN İSTEDİM :)))
çok tatlı olmuş cnm :) güzel günlerde yaşayın inş

beşikle ilgili bişey sorabilir miyim, bi tarafı düz bi tarafı mı korkuluklu :) merak ettim de

Kalitesi nasıl ya bizde bayramdan sonra alalım diyoruz artık şu mobilyaları M melek1212 iyi günlerde kullanın güle güle eskitsin bebeğin

amin inşallah biz çok beğendik boyası falan çok güzel ama sunta dan yapılmış mdf lake takıntın yoksa hem uygun hemde çok güzel
Ya bende onu anlamadim illa mdf mi kaliteli oluyor. Sunta kalitesiz demek mi.yani nedir :/ bu arada odaniz cok guzel olmus canim ne kadara aldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…