Kesinlikle öyle canım bi de ben temmuz annelerini de takip ediyorum daha temmuz başlamadan bebişler gelmeye başladı... bizim de eylülde dogar çoğunlukla ondan az kalmış gibi geliyor... bi de yaz okulum var benim vizeler finaller çok zaman kalmayacak gibi o nedenle telaş ediyorumbebek anne karnında hareket etmeye başlayınca tamam bu artık bebek olmuş ,canlı, hissediyorum doğuma hazır pskolojisine giriyoruz.
Bende hareketlerini net hissetmeye başladığımdan beri birşeyler alasım var :))
Kesinlikle öyle canım bi de ben temmuz annelerini de takip ediyorum daha temmuz başlamadan bebişler gelmeye başladı... bizim de eylülde dogar çoğunlukla ondan az kalmış gibi geliyor... bi de yaz okulum var benim vizeler finaller çok zaman kalmayacak gibi o nedenle telaş ediyorum
cnm cahilliğimden soruyorum, bunlar içine mevlüt şekeri koymalık dimi
hayırlı olsun :) güzel ürünler almışsın.
chicco nun fırçasını bende çok beğendim,alıcam bende inşallah
sırtbezinin kumaşı ne?
bebeklerde genelde ağız bezi vs müsli kumaşı öneriyorlar,yıkandıkca yumuşadığı ve çok kolay yıkanıp kuruduğu için.
benim ilk başta elim yumuşak kumaşlara gitmişti ama yorum ve önerileri okuyunca müsliye karar verdim.
Sağol canım
Fırça setini gerçekten bu kadar şeker beklemiyordum ama çok tatlı, dış plastiği filan öyle basit durmuyor
Sırt bezi kumaşı penyeden
Ben de ağız bezini mermerşahı alıcaktım, çocukluğumda annemlerden hep mermerşehı iyidir filan duyardımmüsli ye de bakıyım bi, duymamıştım hiç
müsli yle mermerşah aynı galiba yaa. ben ağız silme mendili aldım geçen gün müsli yazıo üstünde paketn, arkadaşım aldı aynı, üstünde mermerşahi yazıyodu. ben de dedim aynı heraldehayırlı olsun inşallah. :)
internetten okumuştum müsli bezini çok övülmüştü.
eminönüde gezerken bebek mağzasında gördüm büyükce bir müsli kundak olarakda kullanılıyormuş,orada da övdüler.
e-bebek mağzasına gitmiştim orada ki çalışanlara sordum ağız bezi kumaşlar çeşitli hangisi iyi diye.Onlarda müsli iyidir dediler.ilk başta sert gibi geldi kumaşı ama özelliği yıkadıkça yumaşısıymış,emiciliği yüksekmiş.
e-bebek mağzalarında çeşitli müsli ürünleri var.
müsli yle mermerşah aynı galiba yaa. ben ağız silme mendili aldım geçen gün müsli yazıo üstünde paketn, arkadaşım aldı aynı, üstünde mermerşahi yazıyodu. ben de dedim aynı heralde
müsli yle mermerşah aynı galiba yaa. ben ağız silme mendili aldım geçen gün müsli yazıo üstünde paketn, arkadaşım aldı aynı, üstünde mermerşahi yazıyodu. ben de dedim aynı heralde
çok tatlı olmuş cnm :) güzel günlerde yaşayın inşKIZLAR MERHABA UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORDUM BEBEK ODAMIZ HAZIR :))) SİZDE GÖRÜN İSTEDİM :)))
çok tatlı olmuş cnm :) güzel günlerde yaşayın inş
beşikle ilgili bişey sorabilir miyim, bi tarafı düz bi tarafı mı korkuluklu :) merak ettim de
güle güle kullanın canım.. hm masa, hem komidin, hem de büyük yatak mı oluyo yan ben anlamadım kafam basmadıEVET CANIM AYNEN ÖYLE ÇALIŞMA MASASI OLUYOR
araştırdım internetten örnek gördüm anladım canım :):):):):)EVET CANIM AYNEN ÖYLE ÇALIŞMA MASASI OLUYOR
araştırdım internetten örnek gördüm anladım canım :):):):):)
güzel günlerde kullanın pratik olmuş :)
belki bende böyle tek yatak alabilirim, hayırlısı :)
Ya bende onu anlamadim illa mdf mi kaliteli oluyor. Sunta kalitesiz demek mi.yani nedir :/ bu arada odaniz cok guzel olmus canim ne kadara aldinizamin inşallah biz çok beğendik boyası falan çok güzel ama sunta dan yapılmış mdf lake takıntın yoksa hem uygun hemde çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?