- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
sağol canım benim :) cinsiyetii hala göremediniz siz di mi :) pek bi mutassıp demek ki :)
hadi bakalım :) içinden ne geçiyor :) ben en başından erkek hissediyordum öyle de çıktı :)Yok canım ya göremedik henüz kendini pek bi naza çekti biz de merakla bekliyoruz
hadi bakalım :) içinden ne geçiyor :) ben en başından erkek hissediyordum öyle de çıktı :)
hakkınıza hayırlısı canım :)))Aslında baştan beri hep kız diyordum ama şimdi de erkek diyorum canım ya bi tam hissedemedim
çok sağol canım. Set almayalım mı yani bilemedim. İlk günden nası küçük geldi ki o kdr küçük yapmışlar demekSelam kızlar..10lu set almayın bence..çünkü içinde kullanılabilen 5 parca ancak oluyo.zıbını falan ilk gün bile küçük gelmişti kullanamamıstık kızımda..70tl verip de kullanamayınca da insan üzülüyo tabi
çok sağol canım. Set almayalım mı yani bilemedim. İlk günden nası küçük geldi ki o kdr küçük
Kızım 3.650dogdu canım ve onlu setin zıbını sapkası eldiveni hiç giymedi.zaten göbegi de düşmediği için ilk haftalar tam üzerine göre bile olsa giydiremiyosun.onlu setin alt üst takımı ve battaniyesini baya kullandık ama.tabi içinde hiç giydiremediğin parcalar olunca üzülüyosun.ben şimdiki bebişime 10 lu set hiç almıycam.5li lerden alcam onun yerine 0-3ay olanlarından
Ama çok seker ki bunlar :))) rabbim hayirlisiyla giymesini nasib etsin canım :)Bunlar da benim kızımın cicileri... :)
Eki Görüntüle 1832163
bunları dayımız İrlanda'dan getirdi.
Eki Görüntüle 1832164
bunu, alttaki badileri ve yeleği pazardan aldık. badilerin tanesi 3.5 lira. yelek ve badiler koton :)
Eki Görüntüle 1832165
Eki Görüntüle 1832166
Eki Görüntüle 1832167
bunlar da anneannemizin ilk hediyeleri..
İki tane de çıngırak aldım. şimdilik bu kadar. :)
canım sen ne hissediyosan ona göre davran bence. sonra ağırlaşırsan almak dahada zor olabilir. annelerimiz hep temkinli gitmek istiyolar genelde.sedabk haklısın canım ya riskimiz yok çok şükür ama çevremdekiler erken diyo annem kv görümce.. ben almaya başlıcam yavaştan.
sen alıp onlara gösterme en iyisi sakla :)))sedabk haklısın canım ya riskimiz yok çok şükür ama çevremdekiler erken diyo annem kv görümce.. ben almaya başlıcam yavaştan.
canım öylede yani rabbim ömür biçmişse bu tarz şeyler bahane yani... ona bakarsan allah korusun kocaman insanın başına bile bişey gelebiliyor... hem annelerimizin zamanında bi beşik kundak bi karç parça zıbın diktiriyorlarmış... onu bi günde bile halledersinde... şimdi anneler çalıştıkça hayat değiştikçe ihtiyaçlar da arttı... o zamanki gibi kolay değil alışveriş...canım sen ne hissediyosan ona göre davran bence. sonra ağırlaşırsan almak dahada zor olabilir. annelerimiz hep temkinli gitmek istiyolar genelde.
canım öylede yani rabbim ömür biçmişse bu tarz şeyler bahane yani... ona bakarsan allah korusun kocaman insanın başına bile bişey gelebiliyor... hem annelerimizin zamanında bi beşik kundak bi karç parça zıbın diktiriyorlarmış... onu bi günde bile halledersinde... şimdi anneler çalıştıkça hayat değiştikçe ihtiyaçlar da arttı... o zamanki gibi kolay değil alışveriş...
aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum :) hergün dua ediyorum bebişim için gerisi rabbimizin takdiri...kesinlikle tatlım. Allah korusun neler oluyo hastanelerde, hiç birşeyi olmayan insanlar ne sıkıntılar yaşıyorlar yada bir aksilik olduğu bilinen durumlarda ne müjdeli haberler geliyo. ben biraz kaderciyim bu konudda onun içinde beklemedim arkadaşlarıma haber vermek içinde, bebeğime alışveriş yapmak içinde. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah...
bide işin maddi boyutu var tabii, birden o kadar şeyi nasıl alalımki, doğum parası vs eklenicek bide üstüne
al benden de o kadar. ogün eşimin ısrarıyla mothercare den aldım. bu gidişle zar zor alacağımSürekli siteleri geziyorum takımlara bakıyorm ama tam alacakken vazgeçiyorum kızlar yaa
ben almak istiyorum annemler erken diyorlar. Ama alacağım haftasonual benden de o kadar. ogün eşimin ısrarıyla mothercare den aldım. bu gidişle zar zor alacağım
Al al Keyifli bişi :))ben almak istiyorum annemler erken diyorlar. Ama alacağım haftasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?