2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

Selam kızlar..10lu set almayın bence..çünkü içinde kullanılabilen 5 parca ancak oluyo.zıbını falan ilk gün bile küçük gelmişti kullanamamıstık kızımda..70tl verip de kullanamayınca da insan üzülüyo tabi

çok sağol canım. Set almayalım mı yani bilemedim. İlk günden nası küçük geldi ki o kdr küçük yapmışlar demek

Bunlar da benim kızımın cicileri... :)

bunları dayımız İrlanda'dan getirdi.

bunu, alttaki badileri ve yeleği pazardan aldık. badilerin tanesi 3.5 lira. yelek ve badiler koton :)

bunlar da anneannemizin ilk hediyeleri..
İki tane de çıngırak aldım. şimdilik bu kadar. :)

Ama çok seker ki bunlar :))) rabbim hayirlisiyla giymesini nasib etsin canım :)

sedabk haklısın canım ya riskimiz yok çok şükür ama çevremdekiler erken diyo annem kv görümce.. ben almaya başlıcam yavaştan.
canım sen ne hissediyosan ona göre davran bence. sonra ağırlaşırsan almak dahada zor olabilir. annelerimiz hep temkinli gitmek istiyolar genelde.

canım sen ne hissediyosan ona göre davran bence. sonra ağırlaşırsan almak dahada zor olabilir. annelerimiz hep temkinli gitmek istiyolar genelde.
canım öylede yani rabbim ömür biçmişse bu tarz şeyler bahane yani... ona bakarsan allah korusun kocaman insanın başına bile bişey gelebiliyor... hem annelerimizin zamanında bi beşik kundak bi karç parça zıbın diktiriyorlarmış... onu bi günde bile halledersinde... şimdi anneler çalıştıkça hayat değiştikçe ihtiyaçlar da arttı... o zamanki gibi kolay değil alışveriş...

kesinlikle tatlım. Allah korusun neler oluyo hastanelerde, hiç birşeyi olmayan insanlar ne sıkıntılar yaşıyorlar yada bir aksilik olduğu bilinen durumlarda ne müjdeli haberler geliyo. ben biraz kaderciyim bu konudda onun içinde beklemedim arkadaşlarıma haber vermek içinde, bebeğime alışveriş yapmak içinde. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah...

bide işin maddi boyutu var tabii, birden o kadar şeyi nasıl alalımki, doğum parası vs eklenicek bide üstüne

aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum :) hergün dua ediyorum bebişim için gerisi rabbimizin takdiri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…