2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yaratıcı olur yaparsanız. Ayrıca ilk aylar için çok sevdiğim oxxo marka pantolonlar var normalde yürüyüş pantolon. beli aynı hamilelikte ki gibi lastik. Hem bol paça hem rahat.benim daha önceden vardı çok rahat kullanıyorum şimdi. Hem şimdi hem daha sonra kullanabilirsiniz tavsiye ederim.

Ben de (özellikle benimkini)
allah allah ya ben gunde 2lt su iciyorum yarin bi doktoru arayim bari cok sagol cevabin icin..

Hih iste aynı benim tarif etmeye çalıştığım agri. Benim sağ kasigimda agri. Ama normal sanırım bebis iç organlarimizi bile ittiriyor kendisine yer açmak için ☺
Oyle mi canimm yaa sonunda beni anlayan biri cikti:)) yazdigin iyi geldi valla insanin bi tane de kaybi olunc osuruktan nem kapiyor sanirimm:)

Hanımlar biraz hassaslaş mışız sanırım .zararlı yiyeceklerden bu kadar bahsetmişken nasıl beslendiğinizi merak ettim. Ben hergün sabah peynir, zeytin, süt meyve suyu mutlaka alıyorum.okulda teneffüs aralarında meyve ve fındık badem yemeye özen gösteriyorum.akşam yemek harici birşey yiyemiyorum. Sizler nasıl beslenmeye özen gösteriyorsunuz

Maalesef 9 ay boyu kullanılıyor. Doğuma 1 gün kala bırakılıyor.
umarım doktor erken bitirir.birde hiç düşük tehlikesi falan yok.geçmişteki kimyasal gebelik falan yani kanama olsa seve seve kullanırım. Şükür öyle bir durum yok ama boşuna iğne ilaç gereksiz buluyorum aslında.

Erken bıraktıracağını sanmam canım. Benimde ilk gebeliğim düşük riskim de yok ama pıhtılaşma var mecbur doğuma kadar kullanıcam

Vallahi ben o kadarını yapsam keşke. Peynir zeytin makarna meyve süt vs. Akşam yemeği yiyebiliyorsan güzel:) ben daha o aşamaya pek gelemedim.

Vallahi ben o kadarını yapsam keşke. Peynir zeytin makarna meyve süt vs. Akşam yemeği yiyebiliyorsan güzel:) ben daha o aşamaya pek gelemedim.
Ay başından beri hep yedim yiyorum.ya..Kendime. cekiduzen vermeliyim. Bugün itibariyle 5 kilo aldım galiba yani yiyebilmek de iyi değil kızlar. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…