- 20 Mayıs 2015
- 708
- 459
- 53
- 44
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #11.821
Burda kendi kendimi iknaya çalışıyorum kimse yanlış anlamasın aman diyim:))Sadece hamileyken mi insanın canı çekiyor. Hamile olmadan da şimdi bu saatte biri bişey dese canım çekerdi ama evde ne varsa onu yerdim. Niye hamileuken illa bulup yemek lazım anlamış değilim. Annem de ağzımdan bişey çıkmaya görsün hemen alıyor. Kocam da...
Bence hamileyken zararlı bişey mi istedin bence bu istek bastırılabilir. Ya da ikamesi olan zararsız bişey bulunabilir.
Mesela geçen canım mevsimi olmayan meyve çekti. Yoktu napayım öldüm mü? Dondurulmuşları var internette ama bişeye benzemiyor.
Gerçi böyle etrafındakiler almaya koşturunca da keyifli oluyor ama illa istedin diye de yemek zor6nda değilsin demeğe getiriyorum.
bencede benimde aklima gelen hersyi cnm ceker normaldede ama bastrlio bnmde yememem gerekn bi sarkuteri urunu cekti.gece evde olmayan ama kalktpta o saate yemedm bunlar gecici seyler skma caniniSadece hamileyken mi insanın canı çekiyor. Hamile olmadan da şimdi bu saatte biri bişey dese canım çekerdi ama evde ne varsa onu yerdim. Niye hamileuken illa bulup yemek lazım anlamış değilim. Annem de ağzımdan bişey çıkmaya görsün hemen alıyor. Kocam da...
Bence hamileyken zararlı bişey mi istedin bence bu istek bastırılabilir. Ya da ikamesi olan zararsız bişey bulunabilir.
Mesela geçen canım mevsimi olmayan meyve çekti. Yoktu napayım öldüm mü? Dondurulmuşları var internette ama bişeye benzemiyor.
Gerçi böyle etrafındakiler almaya koşturunca da keyifli oluyor ama illa istedin diye de yemek zor6nda değilsin demeğe getiriyorum.
Bi daha kimse yazmasın diye söylüyorum sadece sana değil genel olarak.Bence uzatmana gerek yok özür diledim zaten bunu daha da canımı acıtmak için mi söylüyorsun
Ben de (özellikle benimkini) erkek bekliyorum.hayirlisiyla inşbende idda edemem hissediiryorm diye yatip karnima elimi koyunca orda oldgunu kalben hissediyorum belkide bos degil orasi gbisinden:))) Allah ogunleride yasatsin bze bakalm senin ne olcak ben kizla yolu actim patir patir geliyo kizlar erkek beklioruz birazda:))
Mantikli, yiyeceksek bari yoğurtla yiyelimbende esimi yolladim.aldirmaya doritos bari yogurda batirip yiyim.biyerden kazanalim:)))
Canım cips çekmez benim pek, ama canım çekti
Hay maşallah, bu ne ki...Teyzelerii ama biz bu gun 9 haftalık olmuşuzzz :) insallah iyidir yavrumu cok ozledim
Bu programdan çok memnunum tavsiye ederim görselleri çok guzel :)
Bu da güzelKızl
kızlar çok özür dilerim benim yüzümden canınız çekti Hakkı'nızı helal edinkötü o kötü öğğ kaka yemeyin
Cips ekonomisine can verdin cnm bu aksam
Benimde oldu bi ara,ertesi gün biraz da akıntı olunca doktora gittim.fitil vermişti. Bol sıvı almak gerek ama su midemi bulandiyor eskisi gibi icemiyorumKızlar merhaba dün geceden beri tek tarafımda yani sol kasığımda bir ağrı var ağrı derken böyle batma gibi süreklide ağrımıyor geliyo geçiyor saniyelik yani ama tamamende geçmiyor aralıklarla oluuor bu..ağrıyıda tam tarif edemiyorum böyle küçük tuvaletinizi tutarsınız yaptıktan sonra kasıgınızda bir ağrı kalır ya öyle işte...böyle olan arkadaşlar varmı?doktora gitmeli miyim sizcee?
ben kullaniorm decavit ve gyneferonn ac karnina iciorm gynefornu hergun ckiorm wc ye braz yapio cok degil ama su ic elma warsa ye biraz cnm turk kahvesine banipKizzlar acil yardım. . Bugun sabah 9 gibi gynofeRon demir ilacı ( doktor dün yazdı bugün ilk kez aldım ) içtim. . Su an acayip derece de ishal var . Çok özür dilerim. Herkesten. Merakım şu ki. Kabızlık yapacağı yazior içinde . Ben de neden böyle oldu .. varmı kullanan
olabilir ama devam ederse anca farkedersin onu yedigim bisey dokunmus olabilirmiKizzlar acil yardım. . Bugun sabah 9 gibi gynofeRon demir ilacı ( doktor dün yazdı bugün ilk kez aldım ) içtim. . Su an acayip derece de ishal var . Çok özür dilerim. Herkesten. Merakım şu ki. Kabızlık yapacağı yazior içinde . Ben de neden böyle oldu .. varmı kullanan
Ben kullanmıştım.. büyük idrarı siyaha boyuyor.. yan etki yapmış doktoruna söyle.. başla kan ilacı verir..Kizzlar acil yardım. . Bugun sabah 9 gibi gynofeRon demir ilacı ( doktor dün yazdı bugün ilk kez aldım ) içtim. . Su an acayip derece de ishal var . Çok özür dilerim. Herkesten. Merakım şu ki. Kabızlık yapacağı yazior içinde . Ben de neden böyle oldu .. varmı kullanan
Çok afedersin ben günde iki kez çıkarim zaten wcye. Bu şimdi bagirsaklarimi coşturmuş ve afedersin renk çok koyu. Böyle Hep devam ederse ben nasıl giderim okula falan..İnşallah bu devam etmezben kullaniorm decavit ve gyneferonn ac karnina iciorm gynefornu hergun ckiorm wc ye braz yapio cok degil ama su ic elma warsa ye biraz cnm turk kahvesine banip
yok canım mevzuyu ben acmadim ama acan arkadaşın da uyaran arkadaşın da niyeti kötü değil ara ara bunları paylasmakta yarar var bence fikir alisverisi oluyo can çekmesine gelince valla hergun marketin önünden geçerken gözüm takılıyor onlara ama ne yapalım dayanicaz :)))alp_balsami sen yazmasanda herkesin cani isteyecekmis yani. Her yerde reklam var. Üzülme neden özur dileyesin daha öncede yazmayın denildide o zaman hicbirseydi simdi de zararlı seýler demisler ee yararlı olanı bulamazsam ne olacak. Hic takma kafana bir hata yapmadın sen.
Aa öyle mı yarin da içeyım bakalim . Yan etkisinde kabızlık yapar yazıo . Korktum simdiBen kullanmıştım.. büyük idrarı siyaha boyuyor.. yan etki yapmış doktoruna söyle.. başla kan ilacı verir..
Sanmam canım normal şeyler yedim.öyle ağır değildiolabilir ama devam ederse anca farkedersin onu yedigim bisey dokunmus olabilirmi
Ne zaman içmiştin.. belki sebebi bu değildir..Aa öyle mı yarin da içeyım bakalim . Yan etkisinde kabızlık yapar yazıo . Korktum simdi
İshalsen bol su iç. Çok su kiaybedersin şimdi.Aa öyle mı yarin da içeyım bakalim . Yan etkisinde kabızlık yapar yazıo . Korktum simdi
yok.yok etmez bikac gun bak bakalm rengi etklio ztn cok kotu olursan solerisnnn doktoruna ama suan normal etklio bagirsagiÇok afedersin ben günde iki kez çıkarim zaten wcye. Bu şimdi bagirsaklarimi coşturmuş ve afedersin renk çok koyu. Böyle Hep devam ederse ben nasıl giderim okula falan..İnşallah bu devam etmez
bende bu programa bakıyorum çok güzel bir de hamilelik diye bir app vAR o da çok hoşTeyzelerii ama biz bu gun 9 haftalık olmuşuzzz :) insallah iyidir yavrumu cok ozledim
Kızlar merhaba dün geceden beri tek tarafımda yani sol kasığımda bir ağrı var ağrı derken böyle batma gibi süreklide ağrımıyor geliyo geçiyor saniyelik yani ama tamamende geçmiyor aralıklarla oluuor bu..ağrıyıda tam tarif edemiyorum böyle küçük tuvaletinizi tutarsınız yaptıktan sonra kasıgınızda bir ağrı kalır ya öyle işte...böyle olan arkadaşlar varmı?doktora gitmeli miyim sizcee?
Teyzelerii ama biz bu gun 9 haftalık olmuşuzzz :) insallah iyidir yavrumu cok ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?