2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
O zaman 31 haftalıkken 32 haftalıktır yazıp çalışabilir raporu verir 36 haftalıkken de 37 haftalıktır yazıp doğum iznine ayırır tabi doktorun uygun görürse. Aslında bildiğim kadarıyla zaten erken doğursan da kaç gün kaç hafta erken doğarsa o kadar doğum sonrasına aktarılıyor. Ben memurum 31+2 günlükken doktorum erken doğum riskin var işe gitmen riskli gitme artık doğum iznine ayırıcam seni dedi ve 32 haftalıktır yazıp ayırdı doğum iznine. Sezeryan olacağım için 8 gün erken doğacak bebek (yada belki de kimbilir daha erken doğacak) o aradaki fark (kaç gün erken doğduysa) doğum sonrası iznime eklenecek. Ben böyle biliyorum sen de iyice bi araştır istersen ona göre hareket et canım

bende memuru canım muhtemelen aynıdır o zaman prosedür cok tesekkür ederim cok acıklayıcı oldu

Slm kızlar acayip sıkışmış durumdayım. Haziran başına 3 bildiri yetiştirmem iz lazım. 2 de doktora dersimin dönem sonu ödevi var Mayıs sonuna yetişmesi gereken. Hepsi denk geldi içim darlandi resmen ya hangi birine bakcami şaşırdım bi yandan da bebis le oturmak bile çok zor. Bana dua edin lütfen Rabbım yardimcin olsun güç kuvvet versin. Ha bide haziran a kadar doğurmayayım. :dua:
Allah yardımcın olsun gerçekten fena skışmışsın işleri de yarım bırakmak istememen çok doğal

Evet yaa valla sinir bozucu Allah korumus senide. Azonce çıktım bende güya kadının biri doktor ultrasonla bakarken yardımcı olmak için orda almış eline telefonu bide peçete isteyince bak orda diyo aağzının ustune yapıştırcan bitane sinir oldum
Çıldırtıyorlar insanı resmen..seni de nstye bağlamadan önce alttan muayene ettiler mi

cnm olabildiğince bu haftalarda artık sola yatmaya çalış, sırt üstü yasak, canın sıkılınca sağa kısa süreli şekilde yatabilirsin dedi doktorum. Ana kan damarı sağımızda bulunmakta. sadece hamilelikte değil, normal hayatta da kalp solda sola yatılmaz düşüncesi yanlış biliniyor. kalbi besleyen ana damar sağdan geçmekte, ve üzerine yatınca kan akışı çok yavaşlıyormuş, hele ki şimdi iki kalbi besliyoruz kesinlikle yatma cnm. doktoruna bir danış bu durumu.
Canim o kadar ağrım oluyo ki beş dakka sağa döneyim diyorum bi bakıyorum 3 saattir uyumuşum :)

Ben çok dikat etmiyorum.nasıl rahatsız öyle yatıyorum. Bebeğin gelişimi de güzel. Sola yatmaya çalış ama yatamazsan da cok sorun etme bence sağlıklı bir uykuda önemli sonucta.
Ben de dikkat edeyim diyorum bu sefer de uyku olmuyo benim doktor da rahat sorsam kesin der ne tarafa yatiyosan yat :)

Kizlar bnde son zamanlarda hep sagima yatarsam rahat uyuyabiliyorm sol tarafima yatinca kaburgama batio gibi aciyo onun icin yatamiyorum bebisin harektleri de daha iyi hissediliyor gelisimide gayet iyi.
Ben yana yatinca bebek altımda kalıyo sanki ya sende de oluyo mu pit pit yapıyo sanki rahatsız oluyo :)

Çok teşekkürler deneyimini paylaştığın için. Ben de Acıbadem'de doğum yapan birilerini arıyordum. Acaba özel sigortam var dedim diye mi fazla söylediler. Bu kadar artmaması lazım. Haftaya gittiğimde biraz zorlayayım bakalım :)
Ben mart ayındaki kampanyadan yararlandım. Söylenen fiyatlara çıkmış olabilir ama pazarlıkla indirim yapıyorlar. 4 sene önce oğlumda pazarlık yapmıştık. Hatta şöyle bir şey olmuştu. Oğlumun sünnetini doğar doğmaz yaptırmaya karar vermiştim. Sünnetini de yaptıracağımız için fiyatı biraz daha indirmişlerdi.

• Beğen
Reactions: 9ay
Slm kızlar acayip sıkışmış durumdayım. Haziran başına 3 bildiri yetiştirmem iz lazım. 2 de doktora dersimin dönem sonu ödevi var Mayıs sonuna yetişmesi gereken. Hepsi denk geldi içim darlandi resmen ya hangi birine bakcami şaşırdım bi yandan da bebis le oturmak bile çok zor. Bana dua edin lütfen Rabbım yardimcin olsun güç kuvvet versin. Ha bide haziran a kadar doğurmayayım. :dua:
Allah yardımcın olsun canım

Özel hastane canım gittiğim yer. Dr tarihi verirken cmt olduğunun farkında mıydı bilmiyorum açıkçası. Bu cuma kontrolüm var sorayım bakalım :KK66:
Cumartesi sezeryan yapıyorlar ... Ablam Cumartesi günü olmuştu
Sevgili Sevgi Sevgili Sevgi Allah yardımcın olsun canım , artık bu zamanlarda konsantrasyonda kalmıyor , beş dk kitap okuyamıyorum ben :( tezide zaten ekimden beri gitmediğim için 2. Dönem dondurdum ...

Selam kızlar , benim bu aralar sanki Göbek deliğimin Çevresindeki deri yırtılacakmış gibi hissediyorum , ayağa kalkınca , hiç çatlak yok Allah'a şükür ama derimin gerildiğimi hissediyorum , acaba Göbek deliğinin derisi yırtılır mı ki, diye düşünmekten kendimi alamıyorum ...

Back
X