2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
oy ben sana kıyamam sıkma canını boşver. canın bişeyler isterse kalk kendin yap bu seferlik hem vakit geçer
Neyse artik yaoacak bisey yok en iyisi kafayi bi sekilde daqitmak ya sabahtan beri kurabiye istiyorum nette browni kurabiye qordum yedinizmi hic nasil oluyo acaba serbetli falan

Günaydın herkese beni bu hamilelikte sıcaklardan daha çok alerji yordu her sabah yarım saat hapşırık ve burun silmeyle geçiyor gün içinde de devam ediyor doktor şu anda bişey kullanamazsin dedi dogurmayi beklicekmisim. Bu arada rüyamda doktora gidiyorum bebek 5 kilo olmuş ay ne üzüldüm nasıl dogurucam ben onu diye tövbe yarabbim şu garip rüyalar arada geri geliyor

Neyse artik yaoacak bisey yok en iyisi kafayi bi sekilde daqitmak ya sabahtan beri kurabiye istiyorum nette browni kurabiye qordum yedinizmi hic nasil oluyo acaba serbetli falan
İçi Hindistan cevizli yapıyorum çok güzel sadesi de çok çok güzel yap hemen bende yapim canım çekti :)

Kızlar yazmıştım karnımın kaşıntısından duramıyorum diye tahlil falan yaptık bir şey çıkmadı bir anda aşırı çatladığım için oldu kanısına vardık . Hakiki zeytinyağı sürüyorum biraz rahatlatıyo . Doktor göğüs uçlarına bir şey sürme dedi ama benim çok yara olduğu için sürüyorum zeytinyağı şimdiden düzelmeye başladı yoksa bu göğüs uçlarıyla emzirmek bir felaket olurdu heralde

Sagolun arkadaslar uyumusum uyadıgımda hamile bile degilmis gibi hafiftim bel ağrımda gecmiş. Şimdide bir sıkıntı yok zaten bir saat sonra kontrolun var bakalim doktor ne dicek.

FarahFarah ne yaptın canım? Gecti mi sertlesme ,agrı vsss?

Seninde baya zor gecmis ayni benim gibi. Hatta ben baska cocuk düsünmedigim icin 5 çocugun hamileliğini bunda geciriyorsun diyorlar . MaşaAllah size cok duygulandım insallah bizimde kavusmamız guzel olur.

Can'ım benim ya Allah yardımcın olsun ,

allahim yar ve yardimcin olsun,icine ferahlik versin,insalllllllllah saglikli bir sekilde cocugunu kucagina almani nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…