- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Doğumda görüşürüz gibi olmuş bu :)ya ben napiiim heee napiimm, 19 gun sonraya randevu verdi yine 3 hafta :)))
Niye o kadar gec tarihe verdi ki? Doguma mı gidecen direk :)
Doğumda görüşürüz gibi olmuş bu :)
Neyse artik yaoacak bisey yok en iyisi kafayi bi sekilde daqitmakoy ben sana kıyamamsıkma canını boşver. canın bişeyler isterse kalk kendin yap bu seferlik hem vakit geçer
İçi Hindistan cevizli yapıyorum çok güzel sadesi de çok çok güzel yap hemen bende yapim canım çekti :)Neyse artik yaoacak bisey yok en iyisi kafayi bi sekilde daqitmakya sabahtan beri kurabiye istiyorum nette browni kurabiye qordum yedinizmi hic nasil oluyo acaba serbetli falan
Yaaa quzel oluyomu canim qercekten :):) kalkiyorum ozaman bendeİçi Hindistan cevizli yapıyorum çok güzel sadesi de çok çok güzel yap hemen bende yapim canım çekti :)
Ben çok seviyorum kıymıyor da içini çok fazla erinmesem hergün yapacam da mutfağa giresim yok hiçYaaa quzel oluyomu canim qercekten :):) kalkiyorum ozaman bende
Bende sık yaprm güzel olyr cnmYaaa quzel oluyomu canim qercekten :):) kalkiyorum ozaman bende
Yok ya eşin ailesini, hamile karısını ve çocuğunu bırakıp bayramda tek başına el öpmeye mi gidecekmiş, neyin bencilliği bu! Gelmeyen gelmesin, gölge etmesinler o da yeter, gelseler bir de bir sürü trip atıp canını sıkacaklar, boşver. Bebek olunca haber vermezsin "siz gelmediniz en azından kv gelip yardımcı olsaydı haber verirdik ama cezalısınız, torununuzu görmeyin de görün ceza neymiş" deseniz belki anlarlar yaptıkları terbiyesizliği. Ama sanmıyorum anlayacaklarını, aman can sıkmaya değil düşünmeye bile değmez.
Aynen anlayacak şnsan değiller zaten anlayacak olsalar teklif bile etmezler bayramda gel işini cok umrumda değil eşim üzüldü ben ona üzüldüm gerisi cok önemli değil gelse de gelmesede
Bana hep 2 saat dinle, düzenliyse gel düzensizse yalancıdır diyor, sen de doktorla konuş bir daha olursa ne yapman gerektiğini kararlaştırın da stres yaşama tekrar.
Ben çok seviyorum kıymıyor da içini çok fazla erinmesem hergün yapacam da mutfağa giresim yok hiç
Coco star kurabiye diye bak tarif aynıdır birazının içini boş yaparsın ikisini de denemiş ol
Tesekku ediyorum kizlarBende sık yaprm güzel olyr cnm
FarahFarah nasıl oldun canm.
Düzenli kasılma ve hafif bile olsa sancila varsa dinlenerek gecmiuorsa asla gözardı etmeyin kızlar. Benimki adet ağrısı gibi başladı. Çok az ağrı çekerim ben. Öyle gitmistim doğuma. O yüzden aman diyim ihmal etmeyin. Tetikte olmalıyız hepimiz artik
FarahFarah ne yaptın canım? Gecti mi sertlesme ,agrı vsss?
Seninde baya zor gecmis ayni benim gibi. Hatta ben baska cocuk düsünmedigim icin 5 çocugun hamileliğini bunda geciriyorsun diyorlarCanım bu hamileliğim ve doğumundan aldığım tek ders varsa öldürmeyen herşey olacağına varıyor kasmaya gerek Yok :) baştan beri yaşamadığım terslik kalmadı. Eşi aşağıdaydı, dörtlü testi Yüksek riskli çıktı, 2 kere kanamam oldu, erken Doğum riskim başladı, rahim ağzı yumuşaktı, kasılmalarım çok ama çok oluyodu, 33 haftalıkken sancım başladı az daha doğuyodu ki serum iğne durdurdular, 35 haftalıkken açılmam başladı.. Elhamdülillah 36 haftalık olduk ben son haftalarda sürekli yattım.. derken Doğumda bi o kadar terslik ama hiç bişey olmamış gibi yanımda yatıyo şu an sıpa :)))) yapabileceğimiz bişey varsa sonuna kadar yapalım ama gerçekten Allah koruyo onları ve alında ne yazıyorsa o yaşanıyor. O yüzden çok rahat ol..
Hee asagıdaki takvimini görünce,bi de bugünden hesaplayınca öyle anladım ben:)38+2 de oluyorum aslında kızlar :) bugünden hesaplamayın 19 günü :)
Hee asagıdaki takvimini görünce,bi de bugünden hesaplayınca öyle anladım ben:)
Ben de aşağıdaki takvime bakınca... :) Şimdi aydınlandı38+2 de oluyorum aslında kızlar :) bugünden hesaplamayın 19 günü :)
Can'ım benim ya Allah yardımcın olsun ,gittim canım benim sancılarım başlamış yavaş yavaş artık her hafta görücek sanırım zaten son günlerde çok iyi değildim meğer sancılarmış bakalım neler yaşıyacağız zaten son 4 haftam kalmıştı ama erken gelicek bizimki sanırım rabbim hakkımızda ne hayırlı olucaksa onu nasib etsin psikolojim çok bozuk bu aralar dua edin bana nolur
gittim canım benim sancılarım başlamış yavaş yavaş artık her hafta görücek sanırım zaten son günlerde çok iyi değildim meğer sancılarmış bakalım neler yaşıyacağız zaten son 4 haftam kalmıştı ama erken gelicek bizimki sanırım rabbim hakkımızda ne hayırlı olucaksa onu nasib etsin psikolojim çok bozuk bu aralar dua edin bana nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?