- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
Evet akşam bayağı kontrol ettim duzensizdi diye aramadım. Bugün daha iyiyim ama bel ağrım var oda normal artık diye düşünüyorumYok ya eşin ailesini, hamile karısını ve çocuğunu bırakıp bayramda tek başına el öpmeye mi gidecekmiş, neyin bencilliği bu! Gelmeyen gelmesin, gölge etmesinler o da yeter, gelseler bir de bir sürü trip atıp canını sıkacaklar, boşver. Bebek olunca haber vermezsin "siz gelmediniz en azından kv gelip yardımcı olsaydı haber verirdik ama cezalısınız, torununuzu görmeyin de görün ceza neymiş" deseniz belki anlarlar yaptıkları terbiyesizliği. Ama sanmıyorum anlayacaklarını, aman can sıkmaya değil düşünmeye bile değmez.
Bana hep 2 saat dinle, düzenliyse gel düzensizse yalancıdır diyor, sen de doktorla konuş bir daha olursa ne yapman gerektiğini kararlaştırın da stres yaşama tekrar.
Aman zaten 2 düğüne birden gitmenin ne mantığı var bu halde, boş ver en iyisini yapmışsın. Ben de doktor onay vermedi sandım.Çok sağ ol:) Evet bu bebeklerin gelesi tutuyor belli olmaz şimdi bizimkinin de sagi solu:)
Iki düğün olacak biri Samsun biri Erzurum'da. Samsun'dakine gitmeyeceğim. Bu sıcakta araba yolculuğu mu... Hiç gelemem :)
allahim yar ve yardimcin olsun,icine ferahlik versin,insalllllllllah saglikli bir sekilde cocugunu kucagina almani nasip etsin
Can'ım benim ya Allah yardımcın olsun ,
Cnm inan her aksam duamda varsın? Allahtan baskası bilemez ne olacagını,belki oğlun senin mucizen olacak.. sende senin gibi olanlara umut olacaksın,,
Öyle canım hasta olsa mikrop kapsa bi çocuğa bakamadin diyecek ne diye kendime o lafı söyleteyim öpmez olur biter ister küssün ister sevsin kendi bilirCok iyi yaa. :)
Yok canım çok şükür daha iyiyim sabaha karşı yine oldu ama çok düzensiz belimde ağrı var bugün bekleyelim bakalım ne gösterecekNe yaptın canım? Bir sıkıntı olmadı dimi?
Allah yardımcın olsun cnm. Ben güveniyorum bebişine, çok güçlü olucak inşallah, üzmicek seni :) çantan hazır mı?
Allah yar yardimcim olsun canm. Kendileri belirliyor vakitlerini canm. Sakin ol stres yapma güzel günler sizi bekliyor insallah. Çantani hazirladin mi cnm
Sen canini skma suan sadece bebeqine odaklan ne olacaqini Rabbim bilir sen isyan etmedin kiymadin bebeqine eminimki Rabbim bunu karsiliksiz birakmayacakamiinnn aminn evet cumartesi hazırladım o korkuyla hepsini.
Ne guzel cam kapi heryer acik ama ben evde gezdim sabaha kadarGünaydın uzun süredir ilk kez tuvalet haricinde kesintisiz uyudum camlar açık serinde
aminn aminn inşallah dularınızda unutmayın beni ama hiç umudum yok artık nedense rabbim isyan etmekten korusun
evet hazırladım canım cumartesi korkudan herşeyi hazırladık evi badana yapmıtık halılar yıkamadaydı o şekilde doğurcam diye çok korktum eşimde benle dalga geçiyo manyaksın sen diye ama ev çok kötüydü öyle olmadı çok şükür.
Sabah dr kontrolüm vardı kızlar, bebeğin suyu sınırdaymış, artık zamanı geldi dedi. Çarşamba tekrar nst ye gir ve artık son sözü söyleyelim, sen kendini cuma sezeryan olacakmış gibi hazırla hatta perşembe bile olabilir dedi
Bizim oğlan tutmayacak içeride belli, doldurmuş zamanını, çıkma peşinde
Hayırlısıyla gelsin. Perşembe 37+0 oluyoruz, dolayısıyla erken Doğum olarak geçmiyor dedi dr.
Ay ben hazır değilim bir heyecan oldu
Bavulu tamamlayayım bari
Sabah dr kontrolüm vardı kızlar, bebeğin suyu sınırdaymış, artık zamanı geldi dedi. Çarşamba tekrar nst ye gir ve artık son sözü söyleyelim, sen kendini cuma sezeryan olacakmış gibi hazırla hatta perşembe bile olabilir dedi
Hayırlısıyla gelsin. Perşembe 37+0 oluyoruz, dolayısıyla erken Doğum olarak geçmiyor dedi dr.
Bavulu tamamlayayım bari
Inanmiyorum yaaaaaSabah dr kontrolüm vardı kızlar, bebeğin suyu sınırdaymış, artık zamanı geldi dedi. Çarşamba tekrar nst ye gir ve artık son sözü söyleyelim, sen kendini cuma sezeryan olacakmış gibi hazırla hatta perşembe bile olabilir dedi
Bavulu tamamlayayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?