2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet akşam bayağı kontrol ettim duzensizdi diye aramadım. Bugün daha iyiyim ama bel ağrım var oda normal artık diye düşünüyorum

Çok sağ ol:) Evet bu bebeklerin gelesi tutuyor belli olmaz şimdi bizimkinin de sagi solu:)
Iki düğün olacak biri Samsun biri Erzurum'da. Samsun'dakine gitmeyeceğim. Bu sıcakta araba yolculuğu mu... Hiç gelemem :)
Aman zaten 2 düğüne birden gitmenin ne mantığı var bu halde, boş ver en iyisini yapmışsın. Ben de doktor onay vermedi sandım.

Cnm inan her aksam duamda varsın? Allahtan baskası bilemez ne olacagını,belki oğlun senin mucizen olacak.. sende senin gibi olanlara umut olacaksın,,

aminn inşallah tek duamız bu inanki rabbim duysun yalvarışlarımızı inşallah.

Allah yardımcın olsun cnm. Ben güveniyorum bebişine, çok güçlü olucak inşallah, üzmicek seni :) çantan hazır mı?

evet hazırladım canım cumartesi korkudan herşeyi hazırladık evi badana yapmıtık halılar yıkamadaydı o şekilde doğurcam diye çok korktum eşimde benle dalga geçiyo manyaksın sen diye ama ev çok kötüydü öyle olmadı çok şükür.

Komşunun oğlu sünnet olmuş pipisi düşücek diye yatakdan kalkmıyomuş ayy ne komik çocuklar yaa yere karpuz düşmüş abisine demiş abi o ne onlarda kandırmış pipin düşmüş diye çocuk ağlıyomuş sabahtan beri ahahahahahah ay hiç gülüceğim yoktu bizimkinin de bu zamanlarını görücek miyim acaba ondan neler duyucam valla bi tuaf oldum ya

Sabah dr kontrolüm vardı kızlar, bebeğin suyu sınırdaymış, artık zamanı geldi dedi. Çarşamba tekrar nst ye gir ve artık son sözü söyleyelim, sen kendini cuma sezeryan olacakmış gibi hazırla hatta perşembe bile olabilir dedi
Bizim oğlan tutmayacak içeride belli, doldurmuş zamanını, çıkma peşinde
Hayırlısıyla gelsin. Perşembe 37+0 oluyoruz, dolayısıyla erken Doğum olarak geçmiyor dedi dr.
Ay ben hazır değilim bir heyecan oldu
Bavulu tamamlayayım bari

Haklısın wala,, insan korkuyo iş bitmeden doğucak diye :) bitirmişsin ne güzel :)

ay 3 gun kaldi:)) cok heyecanli:))
allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin. her sey alindi ve yikandi degil mi,sadece yerlestirmesi kaldi?

S SUU canm Allah yardimcin olsun. Gönlünü ferah tut sırtını Allaha da ya ınan ki birşey olmayacak burdan haber vereceksin bak

Reactions: SUU
Bir bebek daha geliuorr. Az kalmış az ohh ne güzel yaa

Inanmiyorum yaaaaa hadi hayirlisi canim az kaldi vuslata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…