Sorma yaa 10 ağustos niree 21 temmuz nireInanmiyorum yaaaaahadi hayirlisi canim az kaldi vuslata
Yok ya hic sevimli değil:))))
Burada ssvd yaptıran sadece üniversite hastanesi doktorları, başka yerde yaptıran yok o yüzdendir.
Ne güZell bir pazartesi olmus senin icin:)Cnm sabah Ayşe'yi diş doktoruna götürdük. Resmen mucizeviydi. Kadın o kadar başarılı yaklaştı ki kendi başına koltuğa oturdu ve muayene oldu :) iyiki acele etmemişiz anesteziyle operasyon için,. Neredeyse iyiki grip oldu dedik hatta :)) kadın başka hiç işlem yapmadı bugün. Stratejik olarak ilk gün bu kadar dedi. Çok mutlu olduk. Çünkü ağzını açmasına bile ihtimal vermiyoduk. Cuma tekrar gidicez, fistür doldurma vs gibi ufak işlemlerle başlıcaz, 2-3 seans böyle şans verelim dedi. Olaya ticari bakmaması da ayrıca rahatlattı bizi, muayene ücreti bile almadı ki bu da defalarca gelsinler de her defasında kazanayım mantığı olmadığını gösteriyor. Ayrıca diğer doktorum söylediği ve tanesi 500 lira olan bi kaplama vardı, hiç anlam verememiştik,, ona da gereksiz dedi. Tabi sorun para değil, gerekli bişey olsa bin lira olsa ne yazar,, ama para için yapılma ihtimali neden çocuğumun ağzına ihtiyacı olmayan yabancı bi malzeme koydurayım ki diye düşündürüyor. Yani neticede anesteziye de ihtiyaç olsa bu doktorla devam etmeye karar verdik :) sonra da Duru bebişe bakmaya gittik, 3450 gr olmuş. Doktorumuz perşembe gidiyor, 26'sında dönücek, istersen bebeği alıp gideyim dedi,, yok dedim :) o yokken doğum başlarsa başka bi doktora gidicekmişiz,, benim yapacağım ne varsa onun da yapacağına inanıyorum,, benimle aynıdır,, rahat edin dedi. Bizde durum bu şu an :)
Her zaman aklımdasın ve dualarımdasın canımgittim canım benim sancılarım başlamış yavaş yavaş artık her hafta görücek sanırım zaten son günlerde çok iyi değildim meğer sancılarmış bakalım neler yaşıyacağız zaten son 4 haftam kalmıştı ama erken gelicek bizimki sanırım rabbim hakkımızda ne hayırlı olucaksa onu nasib etsin psikolojim çok bozuk bu aralar dua edin bana nolur
Ay maşallah tombis kizina canm. Miadını beklerseniz belki 4 kg a yakın doğar maşallah duruya. Ayşe de tam abla oldu desene ya bir maşallah da ona canm. Herşey gönlünüzce olsunnCnm sabah Ayşe'yi diş doktoruna götürdük. Resmen mucizeviydi. Kadın o kadar başarılı yaklaştı ki kendi başına koltuğa oturdu ve muayene oldu :) iyiki acele etmemişiz anesteziyle operasyon için,. Neredeyse iyiki grip oldu dedik hatta :)) kadın başka hiç işlem yapmadı bugün. Stratejik olarak ilk gün bu kadar dedi. Çok mutlu olduk. Çünkü ağzını açmasına bile ihtimal vermiyoduk. Cuma tekrar gidicez, fistür doldurma vs gibi ufak işlemlerle başlıcaz, 2-3 seans böyle şans verelim dedi. Olaya ticari bakmaması da ayrıca rahatlattı bizi, muayene ücreti bile almadı ki bu da defalarca gelsinler de her defasında kazanayım mantığı olmadığını gösteriyor. Ayrıca diğer doktorum söylediği ve tanesi 500 lira olan bi kaplama vardı, hiç anlam verememiştik,, ona da gereksiz dedi. Tabi sorun para değil, gerekli bişey olsa bin lira olsa ne yazar,, ama para için yapılma ihtimali neden çocuğumun ağzına ihtiyacı olmayan yabancı bi malzeme koydurayım ki diye düşündürüyor. Yani neticede anesteziye de ihtiyaç olsa bu doktorla devam etmeye karar verdik :) sonra da Duru bebişe bakmaya gittik, 3450 gr olmuş. Doktorumuz perşembe gidiyor, 26'sında dönücek, istersen bebeği alıp gideyim dedi,, yok dedim :) o yokken doğum başlarsa başka bi doktora gidicekmişiz,, benim yapacağım ne varsa onun da yapacağına inanıyorum,, benimle aynıdır,, rahat edin dedi. Bizde durum bu şu an :)
Evet herşeyi tamamladım, toparlayıp yerleştireceğim :)ay 3 gun kaldi:)) cok heyecanli:))
allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin. her sey alindi ve yikandi degil mi,sadece yerlestirmesi kaldi?
Kişiden kişiye değişir cnn.kizim da 38. Haftada çatı muayenesinde 1 cm di 40+0 da tam doğum oldu. Bir gün öncesi sancilarla gittim. Yine 1 cm dedi. Cabukda ilerleyebilir yavas ta. Hatta temmuz annelerine bakiyorum da gecikenler bile var. Her an hazır ol. Sancin agrin varsa takip et cnn hakkına hayırlısıKızlar bugün doktora gittim 1 cm açıklığın var dedi. Ne zaman olur acaba. Yaşayan varmı.
Ayşe için çoook sevindim :) grip olması bile hayırlı sonuçlandıCnm sabah Ayşe'yi diş doktoruna götürdük. Resmen mucizeviydi. Kadın o kadar başarılı yaklaştı ki kendi başına koltuğa oturdu ve muayene oldu :) iyiki acele etmemişiz anesteziyle operasyon için,. Neredeyse iyiki grip oldu dedik hatta :)) kadın başka hiç işlem yapmadı bugün. Stratejik olarak ilk gün bu kadar dedi. Çok mutlu olduk. Çünkü ağzını açmasına bile ihtimal vermiyoduk. Cuma tekrar gidicez, fistür doldurma vs gibi ufak işlemlerle başlıcaz, 2-3 seans böyle şans verelim dedi. Olaya ticari bakmaması da ayrıca rahatlattı bizi, muayene ücreti bile almadı ki bu da defalarca gelsinler de her defasında kazanayım mantığı olmadığını gösteriyor. Ayrıca diğer doktorum söylediği ve tanesi 500 lira olan bi kaplama vardı, hiç anlam verememiştik,, ona da gereksiz dedi. Tabi sorun para değil, gerekli bişey olsa bin lira olsa ne yazar,, ama para için yapılma ihtimali neden çocuğumun ağzına ihtiyacı olmayan yabancı bi malzeme koydurayım ki diye düşündürüyor. Yani neticede anesteziye de ihtiyaç olsa bu doktorla devam etmeye karar verdik :) sonra da Duru bebişe bakmaya gittik, 3450 gr olmuş. Doktorumuz perşembe gidiyor, 26'sında dönücek, istersen bebeği alıp gideyim dedi,, yok dedim :) o yokken doğum başlarsa başka bi doktora gidicekmişiz,, benim yapacağım ne varsa onun da yapacağına inanıyorum,, benimle aynıdır,, rahat edin dedi. Bizde durum bu şu an :)
Ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum sen cantani tamamla hayırlısıyla sağlıkla gelsin oglusunSabah dr kontrolüm vardı kızlar, bebeğin suyu sınırdaymış, artık zamanı geldi dedi. Çarşamba tekrar nst ye gir ve artık son sözü söyleyelim, sen kendini cuma sezeryan olacakmış gibi hazırla hatta perşembe bile olabilir dedi
Bizim oğlan tutmayacak içeride belli, doldurmuş zamanını, çıkma peşinde
Hayırlısıyla gelsin. Perşembe 37+0 oluyoruz, dolayısıyla erken Doğum olarak geçmiyor dedi dr.
Ay ben hazır değilim bir heyecan oldu
Bavulu tamamlayayım bari
Aaa demek senden agustosu beklemeyeceksin:) hadii hayırlısı... saglıkla bebişini kucagına alırsın insalllahhhhhSabah dr kontrolüm vardı kızlar, bebeğin suyu sınırdaymış, artık zamanı geldi dedi. Çarşamba tekrar nst ye gir ve artık son sözü söyleyelim, sen kendini cuma sezeryan olacakmış gibi hazırla hatta perşembe bile olabilir dedi
Hayırlısıyla gelsin. Perşembe 37+0 oluyoruz, dolayısıyla erken Doğum olarak geçmiyor dedi dr.
Bavulu tamamlayayım bari
Aynen canim haklısın o yüzden aramadım akşam cünkü ilk 14 dk sonra yarim saate yükseldi tutarsizdi ağrılar 20 sinde kontrol var bakalım ne olacak sen nasılsın?Kelebekhayat canım sancılarını takip et bence bir süre. Çok ağrın okursa bekleme tabi ama şöyle derler, öncelikle sancıların sıklığı artar, artık 5dk gibi bir sıklığa düşünce şiddeti artar.
Dolayısıyla önce sıklığı artmalı, Doğum sancısında.
Tabi kendini iyi hissetmediğini bir durum oluşuyorsa koş nst yapsınlar. Önemli.
Çok heyecanlı ya sınırı geçtin artk normal Doğum vaktine geliyor perşembe sonrası sağlıkla kucağına al inşallahSabah dr kontrolüm vardı kızlar, bebeğin suyu sınırdaymış, artık zamanı geldi dedi. Çarşamba tekrar nst ye gir ve artık son sözü söyleyelim, sen kendini cuma sezeryan olacakmış gibi hazırla hatta perşembe bile olabilir dedi
Bavulu tamamlayayım bari
Canim burdaki takvim yanlis qosteriyo arada 3 qun falan oynuyo...sen son adet tarihine qore hesaplasana ?Kızlar ya kafam o kadar karışık ki şu hafta ay işleri birbirine girdi benim. Benim doğum tarihi 22 23 ağustos demişti doktor burda 35 hafta içerisindeyim diyor âmâ benim kullandığım adet takvimim daha yeni 35 hafta oldu bugün hangisine inanacağım kafam karıştı iyice ben şimdi kaç aylik kaç haftaligim bilmiyorum :)) doktor geçen hafta hastahaneye yattığımda 20 sine kadar dayan demişti 34 demisti sanirim o korludan hatirlamiyorum bile :)) 36 olacağım sanırım perşembe burasıda öyle gösteriyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?