2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
FarahFarah canım çok geçmiş olsun, umarım değerlerin normale iner ve bebeğin biraz daha bekler. Ama sen sancını takip et, hiç bir iş yapma yat ve kendini dinle, riske girmeye gerek yok. Sağlıkla doğsun dışarıda da büyür bebişler. Erken diye düşünmemek Laz'ım. Bu senenin bebekleri aceleci gibi, çoğu yani :) sağlıkla kucağına al inşallah

Inanmiyorum yaaaaa hadi hayirlisi canim az kaldi vuslata
Sorma yaa 10 ağustos niree 21 temmuz nire
Gelsin bakalım sağlıcakla, böyle bir gün söyleyince de garip oluyor insan. Karnımdayken çok tatlı, sanki çıksın istemiyorum da ama bir yandan da gelsin istiyorum. Saçmaladım yani
Ama bu kımıldanmalarını özlicem sanki. Şuan birebir kontak sadece anne ile. Eşim diyor ki gelsin de ben de hissedeyim seveyim, bencil olma diyor
İyi zaten bebek de gelmeye niyetli zorla tutamıcam

A AysheDuru senin randevun kacta bugün?

Cnm sabah Ayşe'yi diş doktoruna götürdük. Resmen mucizeviydi. Kadın o kadar başarılı yaklaştı ki kendi başına koltuğa oturdu ve muayene oldu :) iyiki acele etmemişiz anesteziyle operasyon için,. Neredeyse iyiki grip oldu dedik hatta :)) kadın başka hiç işlem yapmadı bugün. Stratejik olarak ilk gün bu kadar dedi. Çok mutlu olduk. Çünkü ağzını açmasına bile ihtimal vermiyoduk. Cuma tekrar gidicez, fistür doldurma vs gibi ufak işlemlerle başlıcaz, 2-3 seans böyle şans verelim dedi. Olaya ticari bakmaması da ayrıca rahatlattı bizi, muayene ücreti bile almadı ki bu da defalarca gelsinler de her defasında kazanayım mantığı olmadığını gösteriyor. Ayrıca diğer doktorum söylediği ve tanesi 500 lira olan bi kaplama vardı, hiç anlam verememiştik,, ona da gereksiz dedi. Tabi sorun para değil, gerekli bişey olsa bin lira olsa ne yazar,, ama para için yapılma ihtimali neden çocuğumun ağzına ihtiyacı olmayan yabancı bi malzeme koydurayım ki diye düşündürüyor. Yani neticede anesteziye de ihtiyaç olsa bu doktorla devam etmeye karar verdik :) sonra da Duru bebişe bakmaya gittik, 3450 gr olmuş. Doktorumuz perşembe gidiyor, 26'sında dönücek, istersen bebeği alıp gideyim dedi,, yok dedim :) o yokken doğum başlarsa başka bi doktora gidicekmişiz,, benim yapacağım ne varsa onun da yapacağına inanıyorum,, benimle aynıdır,, rahat edin dedi. Bizde durum bu şu an :)

Kızlar bugün doktora gittim 1 cm açıklığın var dedi. Ne zaman olur acaba. Yaşayan varmı.

Kelebekhayat canım sancılarını takip et bence bir süre. Çok ağrın okursa bekleme tabi ama şöyle derler, öncelikle sancıların sıklığı artar, artık 5dk gibi bir sıklığa düşünce şiddeti artar.
Dolayısıyla önce sıklığı artmalı, Doğum sancısında.
Tabi kendini iyi hissetmediğini bir durum oluşuyorsa koş nst yapsınlar. Önemli.

Ne güZell bir pazartesi olmus senin icin:)
Ayşe icin inanılmaz mutlu oldum ve tabii senin icinde,yavas yavas bu korkusunu yeniyor iste... bnce de anestezi ile devam edilecek olsa bu dr la devam etmeniz cok daha iyi olur.
Duru'muz da masallah tombis bi kızın olcak anlasılan... hos saglıklı olsun da,o daha onemli...bende aksam bi gideyim de bakalım hangi güne verecek? Heyecanlanıyor insan düsündükce

Her zaman aklımdasın ve dualarımdasın canım
Hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin inşallah
Sen de nolur bozma moralini

Ay maşallah tombis kizina canm. Miadını beklerseniz belki 4 kg a yakın doğar maşallah duruya. Ayşe de tam abla oldu desene ya bir maşallah da ona canm. Herşey gönlünüzce olsunn

Kızlar bugün doktora gittim 1 cm açıklığın var dedi. Ne zaman olur acaba. Yaşayan varmı.
Kişiden kişiye değişir cnn.kizim da 38. Haftada çatı muayenesinde 1 cm di 40+0 da tam doğum oldu. Bir gün öncesi sancilarla gittim. Yine 1 cm dedi. Cabukda ilerleyebilir yavas ta. Hatta temmuz annelerine bakiyorum da gecikenler bile var. Her an hazır ol. Sancin agrin varsa takip et cnn hakkına hayırlısı

Ayşe için çoook sevindim :) grip olması bile hayırlı sonuçlandı
Bebişin de maşalşahı var canım
Sağlıkla gelsin, normal gelsin annesini üzmesin inşallah :)

Ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum sen cantani tamamla hayırlısıyla sağlıkla gelsin oglusun

Aaa demek senden agustosu beklemeyeceksin:) hadii hayırlısı... saglıkla bebişini kucagına alırsın insalllahhhhh

Aynen canim haklısın o yüzden aramadım akşam cünkü ilk 14 dk sonra yarim saate yükseldi tutarsizdi ağrılar 20 sinde kontrol var bakalım ne olacak sen nasılsın?

Çok heyecanlı ya sınırı geçtin artk normal Doğum vaktine geliyor perşembe sonrası sağlıkla kucağına al inşallah

Kızlar ya kafam o kadar karışık ki şu hafta ay işleri birbirine girdi benim. Benim doğum tarihi 22 23 ağustos demişti doktor burda 35 hafta içerisindeyim diyor âmâ benim kullandığım adet takvimim daha yeni 35 hafta oldu bugün hangisine inanacağım kafam karıştı iyice ben şimdi kaç aylik kaç haftaligim bilmiyorum :)) doktor geçen hafta hastahaneye yattığımda 20 sine kadar dayan demişti 34 demisti sanirim o korludan hatirlamiyorum bile :)) 36 olacağım sanırım perşembe burasıda öyle gösteriyor :))

Canim burdaki takvim yanlis qosteriyo arada 3 qun falan oynuyo...sen son adet tarihine qore hesaplasana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…