2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Hahaha evet ya hatırladım şimdi
Yaz annelerinin çilesi bu sanırım doktorların tatile çıkması
Aman dursun azıcık daha doktor teyzesi gelene kadar
Ben de 42 den sonrasını tehlikeli buluyorum ya, doktor da öyle sanırım 41 in içi en fazla ona göre de.
Ve diğer söylediklerinde de katılıyorum sana. Zaten bir bilinmezlik var hayatımızda bir de uzman kisvesi altına sığınıp felaket senaryoları anlatan insanlara hiç saygım yok

Hobaa hadi danss

Kız hoplamak zıplamak istiyo,, ben de zaten dediğin gibi en fazla doğar modundayım,,, başka deşarj yolu bulamadık :))) İzmir marşından başlayıp hababam sınıfından çıkıyoruz :)))

Bende senin gibi düşündüğüm için sallanmayan aldım banada hep aynı şeyleri söylediler baktık sallanmak istiyo gider alırız uygun bişey yani ne kadar büyütüyolaar

Bende senin gibi düşündüğüm için sallanmayan aldım banada hep aynı şeyleri söylediler baktık sallanmak istiyo gider alırız uygun bişey yani ne kadar büyütüyolaar
Bosver canim bence hic kimseyi dinlemeye qerek yok anca can skyolar kim.ne derse desin bence cocuk nasil yetisirse ole qider tamamen alistirmayla alaakli bizim cocuqumuzu bizden fazla dusunuyolar anlamiyorumki

Bosver canim bence hic kimseyi dinlemeye qerek yok anca can skyolar kim.ne derse desin bence cocuk nasil yetisirse ole qider tamamen alistirmayla alaakli bizim cocuqumuzu bizden fazla dusunuyolar anlamiyorumki
Ben de ilkinde sallanmayan almıştım cnm,,, olmadı ama... bi akşam babam anneme hadi gidiyoruz dedi park yatak alıp döndüler :)) yalnız onda da uyumadı. En sonunda alıştırma dedikleri halde ayağımda sallayarak uyutmaya ve uyumaya başladım. Ben daldığım an tekrar uyanıyodu tekrar sallıyodum :)))) yani hayaller ve gerçekler birbirini tutmayabiliyo,, o yüzden bana da sorsan sallanan al garanti olsun derdim. Kötü niyetle söylememiş olabilirler yani; takılma herşeye cnmcım :))))

Allah yardımcın olsun bende aynı durumdayım. Ama artık yorma kendini son günler3 geldik. Dikkat et sen. İnşallah geçmiştir.

Bilmiyorum canim ya okadar beqenerek aldimki kimseyi dinlemek istemedim acikcasi benim kardesler hep sallanmayanda uyudular annem emzirir koyardi besiqine uyurdu kendi kendine cocuktan cocuqada fark olabilir...Artik cok qec cunku kurduk iadede edemem cok beqendim benim minik bi yiqenim var cocuk 2 yasinda hep buqune kadar sallanarak uyudu sallanmadanda imkansiz uyumaz...bende qecen qun yanina uzandim hadi qel uyuyalim dedim hikaye anlattim masaj yaptim falan ikimizde uyumusuz annesi falN nasil sasirdi alla alla sen bu cocuqu nasil uyuttun die basarabileceqimu dusunuyorum ama bakalim insaAllah umduqum qibi olur Allah'tan park yataqim var o sallaniyo cok zorlanirsam kullanirim heralde

Bende aynıyım canım bende cam açık bırakıyorum hatamı ediyoruz acaba birde yatak başı cam tarafında direk üzerimize esiyor bu gece üstten açıp yatmayı denicem bakalım fark edicekmi
ay valla bilmiyorum hata mi ediyoruz ama baska turlu uyunmuyor.
koymuyorum cunku yatagimiz cok yumusak garip bi sekle burunuyorum bu sefer ve rahat etmekten cok rahatsizlik veriyor bana. bide zaten yastiklar max 1 saat falan kaliyor ayagimin altinda, uykuda yere atiyorum

Ben de koyamıyorum da işte iyi gelir diye önereyim dedim :)
En azından karnını örtmeye çalış onun ağrısı çekilmiyor. Uyandıktan sonra soğuk su ya da masaj da işe yarayabilir belki ayaklara.

Ben de koyamıyorum da işte iyi gelir diye önereyim dedim :)
En azından karnını örtmeye çalış onun ağrısı çekilmiyor. Uyandıktan sonra soğuk su ya da masaj da işe yarayabilir belki ayaklara.
carpilmayayim diye karnimi, belimi, omuzlarimi falan ortuyorum uyumadan once hesapta ama cok baska bi pozisyonda uyaniyorum genelde neyse artik son 2 hafta. dogumdan sonra normale doner umarim sikinti yaratan bu durumlar.

carpilmayayim diye karnimi, belimi, omuzlarimi falan ortuyorum uyumadan once hesapta ama cok baska bi pozisyonda uyaniyorum genelde neyse artik son 2 hafta. dogumdan sonra normale doner umarim sikinti yaratan bu durumlar.

İnşallah ya, nasıl sabırsızlıkla bekliyorum nefesim daralmadan sırt üstü ve topaç üzerinde yatmışım gibi görünmeyen yüz üstü yatışları bir bilsen

İyi tehdit :))))) ben de son gece nasıl uyucam falan dedim de otururuz beraber cnm dedi,, görcez şimdi çarşamba gecesi kaça kadar dayanıcak :)))))

Du bakalım bizimki
Napcak son gece, son geceyi düsünmemiştim:) carsamba aksamı annemler bizde olcak artık onlarla sabahlarız bizimki oturmasa da... :)

Çok normal cnm böyle olman,bnmde kısmetse persembe dogum o günü düsündükce simdiden tuhaf oluyorum:/ son gun nasıl olurum kimbilir...
o kadar ay hatta belki yıl bekledigin gün gelip catıyor bir insan dünyaya getiriyorsun.duygusal hallerimiz,heyecanlarımız çoook normal... simdiden hayırlısıyla,saglıkla kucagına almanı diliyorum bebegini

Canım doğum duygasallığı çok normal sonuçta yarın kuzunu kucağına alacaksın inşallah hayırlısı ile doğsun bebeğin bol sütlü günlerin olsun ... yarın bizi merakta bırakma canım

Aynennnn. :)))) bu arada seni kaçta çağırdılar hastaneye,, bizim altı buçuk dedi doktor,, çok erken ya :))
B bursa_83 bana da 08:30 da doguma alırız seni ,siz 06:45 te hastane de olun dedi.bana da erken geldi. Dedim 8de gitsek hemen alsalar doguma:) bekleyince stres olurum ben :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…