- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Gayet şık duruyor bence neden olmasın ki beğendikten sonra:)Eki Görüntüle 2025321 Kızlar kapı süsü bakıyorum ama nasıl sizce pek bebeksi modellerden değil emin olamadım isim Ada değil buarada :)
Canm benim hiç stres olma. Hiç değilse annen var. Benim o da yok . Kv de erken gelsin istemiyorum..bir şekilde çocuklar idare edilecek artık. Hayat bazen acitiyor. Ama herşeye kendin yetmeyi öğretiyor. Bende herşeyimi kendim yaptım. Hala da yapıyorum. Böylesi daha iyi. Arkadasimla aramda 7 hafta var , o ağırdan akıyor herşeyi gorumcesi haftaya gelip bakacakmis ona. Düşün daha doğuma iki aydan fazla var. Bazıları çok şanslı o konularda.Annemi aradim simdi cumartesi kontrole gidecez sende gel senide alalim dedim zaten cumartesi 29 u doktor gun verecek ve 3 ila 6 si arasi dedi geldikten sonra 1 hafta var yok doguma kem kum ediyor daha erken die her işimi yaptim halilar yıkandı evim temizlendi cocugun kıyafetleri yikandi utulendi burda bi kac arkadasim var sirf cocugun kiyafetleri icin bile annesini beklediler esime kalsa kac haftadir dio gelsinler artik acil bisey olur kimsemiz yok cocuk var ben napacam die.zaten 1 hafta var yok anne gel dedim peki bakalim dedi oncesindede valiz cok esin bizi ilden alsin diodu oyle dedim die mi gel diosunuz dio bi daha gelmemek icin diyor.aman ben mi abartiyorum bilmiyorum ama bi posta agladim sinirlerim cok bozuk.
Sen tetikte ol onemli olan az da olsa hareket etmesiGece yatinca biraz rahatladim cnm ama bebek oldugundan az hateketli ona cnm sıkılıyor.
Çok güzel cnmm :)) bayıldım ben :)Eki Görüntüle 2025321 Kızlar kapı süsü bakıyorum ama nasıl sizce pek bebeksi modellerden değil emin olamadım isim Ada değil buarada :)
Canım onu kaçıncı derste gezdirdiler? Ben ilk derse katıldım sadece bize de gezdircez dediler ama devam etmedim korktum da görsem mi iyi süpriz mi olsa bilemedim :/Bugün gebe okulunda hastaneyi gezdirdiler. Beklentim tam da boyle bir seydi yani zaten baya düşürmüştüm. Annem de geliyor benimki birlikte o hiç beğenmedi doğal olarak :)) Devlet hastanesi standartları tam:) Sancı odası sıkış tepiş zaten perdeyle ayrılmış yataklar. Ama ebeler gayet pozitifti ya. Isterseniz nstye bağlı bile olsanız yürüyebilir ayakta durabilir hareket edebilirsiniz dediler. Doğumhane de ayni şekildeydi yine sıkış tepis. Yine perdelerle ayrılmış sadece çatallar. Hasta odaları da hiç hoş değildi. Kafama takmamaya çalışacağım ama gördüğüm iyi oldu. Doğum günü gidip şok yaşamaktansa...:)) En azından psikolojik olarak hazır olurum:))) Siniftaki tum kizlarin gozu korktu resmen dogumhaneyi gezince. Inşallah o yerlerde çok az vakit geçiririm kolay bir doğum olur. Bana dua edin. Damlanın bir eşyasını alacağım yanıma doğuma giderken.
Saol cnm@Evininhatunu biz de sallanmayan aldık boşver ya bazı şeyleri de gönlümüzden geçtiği gibi yapalım de mi:))) sallanmak isterse bi hal çaresine bakacağız artık. Biz annakucagi almıştık sallanan mesala. Onda bi deneriz olması diye düşünüyorum.
Çok ciciler iyi ki almışsın. :)
Biz direkt koyduk öylece.
Ay ne seker ya minnos minnos her şey bayılıyorum:) güzel günlerde giydirrrrr
Evet cnm,, peşpeşeyiz :)))Evettt yaaa ,kızlarımızda bizim gibi aslaaan olacak insallah:)
Senin 9 agustostu dimi,benim de 10 agustos
Pof@bursa_83 bana da 08:30 da doguma alırız seni ,siz 06:45 te hastane de olun dedi.bana da erken geldi. Dedim 8de gitsek hemen alsalar doguma:) bekleyince stres olurum ben :S
sorma ya benim de en cok ozledigim seylerden biri yuz ustu yatmak. ama onu da emzirme sebebiyle yapabilecek miyiz bakalim. bide o var :) sirt ustunden yirtiyoruz en azindan :))İnşallah ya, nasıl sabırsızlıkla bekliyorum nefesim daralmadan sırt üstü ve topaç üzerinde yatmışım gibi görünmeyen yüz üstü yatışları bir bilsen
Gayet şık duruyor bence neden olmasın ki beğendikten sonra:)
Çok güzel cnmm :)) bayıldım ben :)
Son derste canım. Bence gez gör neyle karşılaşacağını bilmek daha iyi gibi geliyor.Canım onu kaçıncı derste gezdirdiler? Ben ilk derse katıldım sadece bize de gezdircez dediler ama devam etmedim korktum da görsem mi iyi süpriz mi olsa bilemedim :/
canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallah sen hangi hastaneye gidiyordun başka arkadaşla mı karıştırdm seniBizde kontrolden geliyoruz benim minnak kızım çok sağlıklı çok şükür doğum posuzyonunda hala :)) ben bı ara haraketlerinden gerimi döndü acaba dedim de :))) 35+3 2700 olmuş 10 gün sonra tekrar gel ntslere.baslayalim.dedi ben kizimda hiç ntsye girmedim ilk olucak benim içinsonrada haftada bir gidicekmisim normal doğumu bekleriz bir porblem olmazsa dedi olmasın nolur sağlıkla dünyaya getireyim bakicam kimse de yok bana oyuzden normal istiyorum birazda kızım var cunki çabuk toparlanmam lazım
bebeğin önde gitmesi mi genetikle alakalı canmHelena benim ultrasonda 2 hafta önden gidiyordu.35+4 de doğum gerçekleşti. Doktora sordum önde gitmesi ile alakalı mi diye. Bununla alakalı olmadığını söyledi. Için rahat olsun genetik olduğunu söyledi.
canım hangi hastane buBugün gebe okulunda hastaneyi gezdirdiler. Beklentim tam da boyle bir seydi yani zaten baya düşürmüştüm. Annem de geliyor benimki birlikte o hiç beğenmedi doğal olarak :)) Devlet hastanesi standartları tam:) Sancı odası sıkış tepiş zaten perdeyle ayrılmış yataklar. Ama ebeler gayet pozitifti ya. Isterseniz nstye bağlı bile olsanız yürüyebilir ayakta durabilir hareket edebilirsiniz dediler. Doğumhane de ayni şekildeydi yine sıkış tepis. Yine perdelerle ayrılmış sadece çatallar. Hasta odaları da hiç hoş değildi. Kafama takmamaya çalışacağım ama gördüğüm iyi oldu. Doğum günü gidip şok yaşamaktansa...:)) En azından psikolojik olarak hazır olurum:))) Siniftaki tum kizlarin gozu korktu resmen dogumhaneyi gezince. Inşallah o yerlerde çok az vakit geçiririm kolay bir doğum olur. Bana dua edin. Damlanın bir eşyasını alacağım yanıma doğuma giderken.
sen hangi hastane canmCanım onu kaçıncı derste gezdirdiler? Ben ilk derse katıldım sadece bize de gezdircez dediler ama devam etmedim korktum da görsem mi iyi süpriz mi olsa bilemedim :/
alternatifte mi yok canmBenim hala oğlumun adı belli değil yaa, eşime sinir oluyorum bu konuda.hediyelik sus birsey lerde yaptıramadim haliyle. Aman aklıma geldi sinir oldum yine
İzmir benim Çiğli Araştıma Hastanesi ama farketmez diye düşündüm uygulama aynı olabilir devlet hastanesi sonuçta senin neresi?sen hangi hastane canm
Neden belli değil ki? Esin doğmadan koymak istemiyor mu?Benim hala oğlumun adı belli değil yaa, eşime sinir oluyorum bu konuda.hediyelik sus birsey lerde yaptıramadim haliyle. Aman aklıma geldi sinir oldum yine
Erzurum nene hatun kadın doğum hastanesicanım hangi hastane bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?