2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canm benim hiç stres olma. Hiç değilse annen var. Benim o da yok . Kv de erken gelsin istemiyorum..bir şekilde çocuklar idare edilecek artık. Hayat bazen acitiyor. Ama herşeye kendin yetmeyi öğretiyor. Bende herşeyimi kendim yaptım. Hala da yapıyorum. Böylesi daha iyi. Arkadasimla aramda 7 hafta var , o ağırdan akıyor herşeyi gorumcesi haftaya gelip bakacakmis ona. Düşün daha doğuma iki aydan fazla var. Bazıları çok şanslı o konularda.
Bizde de cocugun hazırlığı bitti. Şimdi kış hazırlıklarına iyice adapte oluyorum. Milletin kv yapr gönderir benimki nerdeyse benden isticek. Tarhana eriste yapiyorum mesela. Konuşurken söylerim ay bende çok severim der.Seviyorsan yapsana gencsin elin ayağın tutuyor. Çocuklar büyük eline dolaşan yok. Ama yok öyle ince düşünce. Kizi burda okuyor ona sarmalar sarıp,zeytinler kurup gondermisti. Öyle gücüme gitmişti ki. Kizima Hamileydim eşim ameliyat olmuştu ve çok kötü donemlerimdi. Bende beklentisiz olmayı öğrendim.
Kusura bakma dert yandım sana da ama annen elbet gelir. Sonra sana daha çok faydası olur eminim. Hiç stres olma. Allah dağına göre kar veriyor.

Bugün gebe okulunda hastaneyi gezdirdiler. Beklentim tam da boyle bir seydi yani zaten baya düşürmüştüm. Annem de geliyor benimki birlikte o hiç beğenmedi doğal olarak :)) Devlet hastanesi standartları tam:) Sancı odası sıkış tepiş zaten perdeyle ayrılmış yataklar. Ama ebeler gayet pozitifti ya. Isterseniz nstye bağlı bile olsanız yürüyebilir ayakta durabilir hareket edebilirsiniz dediler. Doğumhane de ayni şekildeydi yine sıkış tepis. Yine perdelerle ayrılmış sadece çatallar. Hasta odaları da hiç hoş değildi. Kafama takmamaya çalışacağım ama gördüğüm iyi oldu. Doğum günü gidip şok yaşamaktansa...:)) En azından psikolojik olarak hazır olurum:))) Siniftaki tum kizlarin gozu korktu resmen dogumhaneyi gezince. Inşallah o yerlerde çok az vakit geçiririm kolay bir doğum olur. Bana dua edin. Damlanın bir eşyasını alacağım yanıma doğuma giderken.

Canım onu kaçıncı derste gezdirdiler? Ben ilk derse katıldım sadece bize de gezdircez dediler ama devam etmedim korktum da görsem mi iyi süpriz mi olsa bilemedim :/

Saol cnm

İnşallah ya, nasıl sabırsızlıkla bekliyorum nefesim daralmadan sırt üstü ve topaç üzerinde yatmışım gibi görünmeyen yüz üstü yatışları bir bilsen
sorma ya benim de en cok ozledigim seylerden biri yuz ustu yatmak. ama onu da emzirme sebebiyle yapabilecek miyiz bakalim. bide o var :) sirt ustunden yirtiyoruz en azindan :))

saglik ocagina gittim geldim ne sicak yaa. simdi mesajlari okuyacagim yine birikmis ofelyam yazmis mi merak ettim :)

Benim hala oğlumun adı belli değil yaa, eşime sinir oluyorum bu konuda.hediyelik sus birsey lerde yaptıramadim haliyle. Aman aklıma geldi sinir oldum yine

Canım onu kaçıncı derste gezdirdiler? Ben ilk derse katıldım sadece bize de gezdircez dediler ama devam etmedim korktum da görsem mi iyi süpriz mi olsa bilemedim :/
Son derste canım. Bence gez gör neyle karşılaşacağını bilmek daha iyi gibi geliyor.

canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallah sen hangi hastaneye gidiyordun başka arkadaşla mı karıştırdm seni
bende bu hafta 35 im nstye başlıyorum çarşamba günü ve artık haftada bir gidicem

bebeğin önde gitmesi mi genetikle alakalı canm
teşekkür ederm neden erken doğmuş seninki

canım hangi hastane bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…