2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Maşallah

Maşallah canım hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kavuşun:)

Buqun kziimin dolabini yerlestirecemde kizlar bisey sorucam dolabin icine bisey serdinizmi ? Hani yoksa kiyafetleri direk katlayip koydunuzmu ?
biz de Mutella 'nin gibi ortuler serdik. tozu tutuyor diye seviyorum ben o ortuleri. yoksa cok toz oluyor dolaplarin ici. bizim kendi gardrobumuzda da var. hatta evdeki tum dolaplarda var :)))

oy masallah ne sıkıştırılır o :)) saglikla kucagina al insallah

Kafalar aynı, kafalar pırıl pırıl
puhaha aynen. habire toz silecegime senede 2 kere yazlik kislik yer degistirirken onlar da temizleniyor iste yoksa bas edemem. goz gormeyince gonul katlaniyor bosuna dememisler haha. surgulu kapakli dolaplar daha da fena toz oluyor sinir oluyorum o yuzden gardrobumuza

Maşallah tosuncuga :)

Maşallah tosuncuk tam :) ilk mi senin dr sancıyı beklemeyi teklif etmedi mi kafa kaç hafta önde bide kafa yüzünden mi yoksa kilo için mi sezaryen dedi ne çok sordum ya :)

Kesinlikle
Toz olsa da görmüyorum ama organik deterjanlarla yıkıyorum bebenin eşyalarını Bu da benden bi çelişki

biz de Mutella 'nin gibi ortuler serdik. tozu tutuyor diye seviyorum ben o ortuleri. yoksa cok toz oluyor dolaplarin ici. bizim kendi gardrobumuzda da var. hatta evdeki tum dolaplarda var :)))
Aynen canim ben kendiminkilere sermemistim acayip tozlandi cekmeceler falan oyuzden sormak istedim buqun dolabini sildimde serdim altina bisey icime sinmedi bos :):)

la rosa canim kpss sonuclari aciklandi diyordu haberlerde,iyidir insallah sonuclar.ben de seneye girmeyi dusunuyorum da merak ettim bu sene zor muydu?
Canım benim ilk sınav açıklandı, beklediğimden baya iyi geldi 80 almışım. :) Ama ben İngilizce öğretmenliği için düşünüyorum, branş sınav sonucu 4 Ağustos'ta açıklanacak. Ondan da muhtemelen 80-85 arası alıcam. Ama biliyorsun öğretmen atamaları baya zorlaştı 3 tane mülakata giricem. Sicil kontrolleri vs çok uzun iş. Benim hayalim doğum izni bitiminde direk sabahçı olarak öğretmenliğe başlamaktı ama sanırım hemen olmayacak, bir süre daha özel sektöre devam. Sorular bana kolay geldi ama ben açıkçası baya çalıştım ofiste ve akşamları canım. İnşallah karşılığını alırım. Sadece oğlum için istiyorum, onun kısmetine olur inşallah.

Amin canım. Allah hepimize cesaret versin, sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Kesinlikle
Toz olsa da görmüyorum ama organik deterjanlarla yıkıyorum bebenin eşyalarını Bu da benden bi çelişki

ahaha bosuna demiyorum biraz rahat olmak lazim diye. herseyi dusunursek evi hastane gibi yapmamiz lazim. temizlik manyagi olur insan. sakinan goze cop batar. sen icinin sinmedigi seyleri yap temizle yine. gerisi allaha emanet ne diyorum ben cocukken kum yerdim 31 yasina kadar geldim sapasaglam

Bize etrafı görmeyin diye dogum cantaniza uyku gözlüğü koyun demislerdi. Çünkü başkasının ağrısını sancısıni görüp dinlerken kendi sanciniz gidebilir demişlerdi ben bir de ek olarak kulaklık götürmeyi planlıyorum. Şartlar değişmiyorsa degistirebilecegimiz seylere odaklanalim

Sağlıkla gelsin kolay bir doğum diliyorum. .

Canım ben canakkaledeyim karıştırdın sanırım 37 de gidicem ben ntslere başlarız dedi 37 den sonra haftada bir gidicem her gittiğimde nts yapicak sanırım

Canim cok tesekkur ederim inşallah güzel dileklerin gerçekleşir benim adima sende güzelce kolayca bir doğum yap al bebeğini kucağına insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…