MaşallahKızlar kontrolümz vardı geldik paşa 4kg'a yaklaşmış 36.haftya girdik çatı muayenesi yaptı ama bebeğin baş ve kilo ölçümü iri bebek olduğu için sezeryan planlaması yapıldı 8.8.17'de Allah'ın izniyle sezeryan olucam anestezi doktoruyla görüştük tahlilleri verdik... Hayırlısı ile kavusalim inşallah
Maşallah canım hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kavuşun:)Kızlar kontrolümz vardı geldik paşa 4kg'a yaklaşmış 36.haftya girdik çatı muayenesi yaptı ama bebeğin baş ve kilo ölçümü iri bebek olduğu için sezeryan planlaması yapıldı 8.8.17'de Allah'ın izniyle sezeryan olucam anestezi doktoruyla görüştük tahlilleri verdik... Hayırlısı ile kavusalim inşallah
biz deBuqun kziimin dolabini yerlestirecemde kizlar bisey sorucam dolabin icine bisey serdinizmi ? Hani yoksa kiyafetleri direk katlayip koydunuzmu ?
oy masallah ne sıkıştırılır o :)) saglikla kucagina al insallahKızlar kontrolümz vardı geldik paşa 4kg'a yaklaşmış 36.haftya girdik çatı muayenesi yaptı ama bebeğin baş ve kilo ölçümü iri bebek olduğu için sezeryan planlaması yapıldı 8.8.17'de Allah'ın izniyle sezeryan olucam anestezi doktoruyla görüştük tahlilleri verdik... Hayırlısı ile kavusalim inşallah
biz deMutella 'nin gibi ortuler serdik. tozu tutuyor diye seviyorum ben o ortuleri. yoksa cok toz oluyor dolaplarin ici. bizim kendi gardrobumuzda da var. hatta evdeki tum dolaplarda var :)))
puhaha aynen. habire toz silecegime senede 2 kere yazlik kislik yer degistirirken onlar da temizleniyor iste
Kafalar aynı, kafalar pırıl pırıl
Maşallah tosuncuga :)Kızlar kontrolümz vardı geldik paşa 4kg'a yaklaşmış 36.haftya girdik çatı muayenesi yaptı ama bebeğin baş ve kilo ölçümü iri bebek olduğu için sezeryan planlaması yapıldı 8.8.17'de Allah'ın izniyle sezeryan olucam anestezi doktoruyla görüştük tahlilleri verdik... Hayırlısı ile kavusalim inşallah
Maşallah tosuncuk tam :) ilk mi senin dr sancıyı beklemeyi teklif etmedi mi kafa kaç hafta önde bide kafa yüzünden mi yoksa kilo için mi sezaryen dedi ne çok sordum ya :)Kızlar kontrolümz vardı geldik paşa 4kg'a yaklaşmış 36.haftya girdik çatı muayenesi yaptı ama bebeğin baş ve kilo ölçümü iri bebek olduğu için sezeryan planlaması yapıldı 8.8.17'de Allah'ın izniyle sezeryan olucam anestezi doktoruyla görüştük tahlilleri verdik... Hayırlısı ile kavusalim inşallah
puhaha aynen. habire toz silecegime senede 2 kere yazlik kislik yer degistirirken onlar da temizleniyor isteyoksa bas edemem. goz gormeyince gonul katlaniyor bosuna dememisler haha. surgulu kapakli dolaplar daha da fena toz oluyor sinir oluyorum o yuzden gardrobumuza
Aynen canim ben kendiminkilere sermemistim acayip tozlandi cekmeceler falan oyuzden sormak istedim buqun dolabini sildimde serdim altina bisey icime sinmedi bos :):)biz deMutella 'nin gibi ortuler serdik. tozu tutuyor diye seviyorum ben o ortuleri. yoksa cok toz oluyor dolaplarin ici. bizim kendi gardrobumuzda da var. hatta evdeki tum dolaplarda var :)))
Canım benim ilk sınav açıklandı, beklediğimden baya iyi geldi 80 almışım. :) Ama ben İngilizce öğretmenliği için düşünüyorum, branş sınav sonucu 4 Ağustos'ta açıklanacak. Ondan da muhtemelen 80-85 arası alıcam. Ama biliyorsun öğretmen atamaları baya zorlaştı 3 tane mülakata giricem. Sicil kontrolleri vs çok uzun iş. Benim hayalim doğum izni bitiminde direk sabahçı olarak öğretmenliğe başlamaktı ama sanırım hemen olmayacak, bir süre daha özel sektöre devam. Sorular bana kolay geldi ama ben açıkçası baya çalıştım ofiste ve akşamları canım. İnşallah karşılığını alırım. Sadece oğlum için istiyorum, onun kısmetine olur inşallah.la rosa canim kpss sonuclari aciklandi diyordu haberlerde,iyidir insallah sonuclar.ben de seneye girmeyi dusunuyorum da merak ettim bu sene zor muydu?
Amin canım. Allah hepimize cesaret versin, sağlıklı doğumlar nasip etsin.ilk kontrol icin fena degil dediyse guzel canim:) cunku bazisi hic dayanamiyormus ve doktor sen daha bunda boyleysen normal yapamazsin diyormus. aslinda hasta cok kotu olmadiysa muayene sirasinda doktorun tesvik etmesi,cok iyiydin falan demesi lazim,normal dogum dusunen birine.
bu arada sadece epiduralin degil hepsinin riskleri var. dogum aninda ister sezeryan ister normal ister epidural-spinal olsun neyle karsilasilacak bilinmiyor ki.
allahim sana,korkan herkese ve tabiki bana da cesaret versin
Kesinlikle
Toz olsa da görmüyorum ama organik deterjanlarla yıkıyorum bebenin eşyalarınıBu da benden bi çelişki
Bize etrafı görmeyin diye dogum cantaniza uyku gözlüğü koyun demislerdi. Çünkü başkasının ağrısını sancısıni görüp dinlerken kendi sanciniz gidebilir demişlerdi ben bir de ek olarak kulaklık götürmeyi planlıyorum. Şartlar değişmiyorsa degistirebilecegimiz seylere odaklanalimBugün gebe okulunda hastaneyi gezdirdiler. Beklentim tam da boyle bir seydi yani zaten baya düşürmüştüm. Annem de geliyor benimki birlikte o hiç beğenmedi doğal olarak :)) Devlet hastanesi standartları tam:) Sancı odası sıkış tepiş zaten perdeyle ayrılmış yataklar. Ama ebeler gayet pozitifti ya. Isterseniz nstye bağlı bile olsanız yürüyebilir ayakta durabilir hareket edebilirsiniz dediler. Doğumhane de ayni şekildeydi yine sıkış tepis. Yine perdelerle ayrılmış sadece çatallar. Hasta odaları da hiç hoş değildi. Kafama takmamaya çalışacağım ama gördüğüm iyi oldu. Doğum günü gidip şok yaşamaktansa...:)) En azından psikolojik olarak hazır olurum:))) Siniftaki tum kizlarin gozu korktu resmen dogumhaneyi gezince. Inşallah o yerlerde çok az vakit geçiririm kolay bir doğum olur. Bana dua edin. Damlanın bir eşyasını alacağım yanıma doğuma giderken.
Katiliyorum rahatlatan pozitig yaklasimiyla her zaman yanimizdaarch2401 yeminle güzin ablamız gibisin :)) grubu kurdum saldım gitti yapmadın valla tebrik ediyorum. Hepimiz birbrmze desteğiz ama seninki adeta bir sınıf başkanlığı :))
Amin amin amin hepimiz inşallah :)Maşallah canım hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kavuşun:)
Sağlıkla gelsin kolay bir doğum diliyorum. .Kızlar hepinize Merhaba benim doğum yarın olacak bugün son kontrol vardı hastaneye gelince arabadan inmek istemedim hastanedede sürekli gözlerim doldu böyle elim ayağım tutmaz oldu bebek 3200 görünüyor yarın saat 8 de dedi ben bir degisigim anlamadım niye böyle oluyor
Canım ben canakkaledeyim karıştırdın sanırım 37 de gidicem ben ntslere başlarız dedi 37 den sonra haftada bir gidicem her gittiğimde nts yapicak sanırımcanm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallah sen hangi hastaneye gidiyordun başka arkadaşla mı karıştırdm seni
bende bu hafta 35 im nstye başlıyorum çarşamba günü ve artık haftada bir gidicem
Canim cok tesekkur ederim inşallah güzel dileklerin gerçekleşir benim adima sende güzelce kolayca bir doğum yap al bebeğini kucağına insallahÇok normal cnm böyle olman,bnmde kısmetse persembe dogum o günü düsündükce simdiden tuhaf oluyorum:/ son gun nasıl olurum kimbilir...
o kadar ay hatta belki yıl bekledigin gün gelip catıyor bir insan dünyaya getiriyorsun.duygusal hallerimiz,heyecanlarımız çoook normal... simdiden hayırlısıyla,saglıkla kucagına almanı diliyorum bebegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?