2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İzmir benim Çiğli Araştıma Hastanesi ama farketmez diye düşündüm uygulama aynı olabilir devlet hastanesi sonuçta senin neresi?
etlik zübeyde ben doğumhane ve sancı odasını gezmedimde ondan şaşırdım
sancı odasında 3-4 kişi oluyormuş doğumhanede tek sensin doğum yapan arkdaşlar söyledi
ayrıca bize suit yerleri gezdirdiler bayıldık su ünitesi falan vardı süperdi ama oraya düşmekte zor
halkın kaldığı yerleri görmedm yani =)

Son derste canım. Bence gez gör neyle karşılaşacağını bilmek daha iyi gibi geliyor.
Haklısın az kaldı artık derse denk gelirsem girerim mutlaka merak da etmiyor değilim. Zaten refakatçi eş de kalamıyormuş bir kadın olması gerekiyor yanında artık hayırlısı atlatıcaz Allah'ın izniyle bir şekilde sağlıkla zorluk çekmeden kurtulalım inşallah ...

bizde refakatçide yok işte senin yine o şansın varmış bayanda olsa
odalar kaç kişilik acaba

Göz boyadılar desene :) Diyorum ya Allah yardımcımız olsun artık nasip bir avazda inşaallah :)

alternatifte mi yok canm
@garipkedi
Yok desem yeri yani cNn. Muhammed dedik vazgeçtik. En son musab dedim ben. Öyle kaldı babasına danisckmis o da isim önermişti akif diye. O doğuracak ya sanki ondan..Hala duruyor öyle. Sordujca sinir oluyorum. Son an ilham gelecek sanirim
purpleworld seçeneklerimi beğenmiyor değil ama aşırı kararsız.kızımın adını ben koydum sayılır. Bu kez ona biraktim ama pişmanım. Babasından çekindiği için sanırım karar veremiyor. Babasini kıracak diye çekiniyor sanırım. Ama ne alakası var. Çocuk bizim. En çok seslenecek olan biziz

anladm canm hayırlısı

bizde refakatçide yok işte senin yine o şansın varmış bayanda olsa
odalar kaç kişilik acaba
Yaa yalnız mı kalman gerekiyormuş? Allah yardımcın olsun şimdiden o daha da kötüymüş... Ben de daha önce doğum yapan tanıdıklardan öğrendim aynı hastanede. Odalar kalabalık olduğu için erkek sokmuyolarmış zaten sancı odası diye birşey yokmuş yani sancı çekenlerle doğum yapanlar aynı odalarda doğumhane katındaymış o sebepten kadın istiyorlar.

Bizde de bayan refakatçi istiyorlar çünkü odalar iki kişilik ve kapılar hep acıktı yani gezdiğimiz saatte zaten :)
Inşallah ya güzel bir doğum olur da olumsuz şeyler gözümüze batmaz.
sıkış tepiş dediğin kaç kişi var sancı odasında ve doğum yerinde
Canım sanırım sancı odasında alti ya da yedi kisilik yatak vardı. Dogumhane dedikleri catal masalarin oldugu odada da yine bi 6 kişilik yer vardı. Odalar baya minik sıkış tepiş dememin nedeni o. Doğumhane dışında bir de kanama kontrol odası vardı. Bir saat de orda tutuyorlarmış ilk emzirme de orada oluyormuş.

Akif ismi de güzel canım kotu değıl. hayırlısi olsun diyelim o zaman

Senden nst istedilermi canim ? Ben 32 d3 basladim qirmeye zubeydede ?

İlla güzel kötü demiyorum ama içime tam alamadım nedense. Kızımı içime sine sine koyduğum için bu kez de öyle olsun diye bekliyorum. Bakalım ne olacak bende bilmiyorum

İlla güzel kötü demiyorum ama içime tam alamadım nedense. Kızımı içime sine sine koyduğum için bu kez de öyle olsun diye bekliyorum. Bakalım ne olacak bende bilmiyorum
Burda bi arkadas demisti aslında isim vermek ananın hakki nasılsa baba veriyor diye:))

Ben de bu sıkıntıyı sonuna yaklaşana kadar yaşayan bir bizizdir diyordum. Şurda normal gidersek 4 haftamız var ortalama bir türlü isimde anlaşamadık. Kız olsaydı hak eşimindi, erkek olunca sözde benim istediğim bir isim olacaktı ama yine onun içine sinmediği için anlaşamadık bir türlü :) O Ayaz dedi ben Efe çok istedim sanırım ikisini de yazdırıcaz ama tek isim kullanma taraftarıyım Ayaz olacak muhtemelen ( hala muhtemelen diyorum :) )

Bizde kaza yaptik 16 haftalik hamile iken benim kaburgam kırık esim ameliyat oldu ben calismaya basladim o 2 ay yatti kv yatarken bıraktı gitti eşimi ogluna bakmayan bana hic bakmaz.emrivaki yaptim bu sefer bayramda giderken reçellik meyveleri aldim yaptirdim annemede yaprak götürdüm sarma sardirttim dolabima gecen visne koydum bu haftada yesil fasulye yapmayi düşünüyorum bende yavastan yapiyorum iste cnm yoksa bebekle cok zor.seninde allah yardimcin olsun ne var yani kizina yaprken sanada yollasa ölmez ya.anneler yine vicdana geliyor da kv ler de acima yok cnm.benimki kaza aninda makineye camasiri aksam.atsaydik hamile oantolum kalmadi dedim diye küstü hayatimda gördüğüm en savurgan kadindir.

Kızlar kontrolümz vardı geldik paşa 4kg'a yaklaşmış 36.haftya girdik çatı muayenesi yaptı ama bebeğin baş ve kilo ölçümü iri bebek olduğu için sezeryan planlaması yapıldı 8.8.17'de Allah'ın izniyle sezeryan olucam anestezi doktoruyla görüştük tahlilleri verdik... Hayırlısı ile kavusalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…