2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Maşallah tosuncuk tam :) ilk mi senin dr sancıyı beklemeyi teklif etmedi mi kafa kaç hafta önde bide kafa yüzünden mi yoksa kilo için mi sezaryen dedi ne çok sordum ya :)
:) İlk bebeğim cnm normali çok istedim çatı muayenesi yaptı doktorm müsait catin dedi ama bebeğin baş ölçümünü ve kilo ölçümünü yaptı normal olmaz dedi şuan 4kg ve daha 2 haftamz var iri bebek olduğu için riske atamam dedi doktrm zaten karnımı gören ikizmi diye soruyor 35+6bugn USG de 40w çıktı hayırlısı ile kavusalim mis kokuluma inşallah.nasip böyle imiş

Sağlıkla.kucagina al canım bebisini inşallah

Anladım canım riske atmak istememiş dr iki haftaya 5 i görürsün zaten :) benim de kafa iki hafta önde kilo çok abartı değil dedi ama sezaryen diyecek büyük ihtimal iki hafta içinde doğmazsa

Evet ya neden acababu yaz duzenlemedim ben temizliğe bile dahil.etmedim.o işi hiç istemiyorrum yazlık kışlık bir arada kullanıyoruz kapağını kapatip kafamdan atıyorum.o sıkıs tepis görüntüyu hic enerjim yok dolap duzenlemeye

Anladım canım riske atmak istememiş dr iki haftaya 5 i görürsün zaten :) benim de kafa iki hafta önde kilo çok abartı değil dedi ama sezaryen diyecek büyük ihtimal iki hafta içinde doğmazsa
10 cm geçince normali öneriyoruz dedi sizin kaç cm

arch2401 yeminle güzin ablamız gibisin :)) grubu kurdum saldım gitti yapmadın valla tebrik ediyorum. Hepimiz birbrmze desteğiz ama seninki adeta bir sınıf başkanlığı :))
Sagol cnm bu hepinizin sinerjisiyle de alakalı hem bakın sizler de bana ugurlu geldiniz Kızımı aldım kucağima

Kızlar selamlar,

Bugün resmen maf oldum :/ Oğlumun bütün çamaşırları ütüleyip dolabına yerleştirdim. Hepiniz bu işi aylar, haftalar önce yaptınız ama ben biraz da mecburiyetten doğum iznini bekledim. :) Cuma işteki son günümdü. Neyseki işlem tamam sayılır, yarına da 1-2 saatlik ütü kaldı. Ondan sonra çanta hazırlıcam. Biliyorum ona da geç kaldım ama napalım anca kısmet oldu :) Sabah bütün halıları temizliğe verdim, haftaya da pazartesi genel ev temizliği için bir bayanla anlaştım. Oğlum biraz daha sabreder inşallah da her şeyim yetişir. Daha beşiğin nevresimleri falan yıkanacak, onları da yapabilirsem yarın yapıcam. Bitirdikten sonra size foto atıcam :)) Bir yandan artık oğlumla kavuşsak diye düşünüyorum ama bir yandan da işler bitmedi :) Biraz daha bekle lütfen oğlum annenin işi var daha çok :)))

Öpüyorum sizi kızlar.:)

İlla güzel kötü demiyorum ama içime tam alamadım nedense. Kızımı içime sine sine koyduğum için bu kez de öyle olsun diye bekliyorum. Bakalım ne olacak bende bilmiyorum
Tuhaf bir yorum yapayim kızımı görseydim yani isim konusuna dogumdan sonra karar verseydim ismini Güneş koyardim suan da bazen güneş kizim diye seviyorum sen benim gunesimsin ben de senin dunyanim diyorum isim konusunu dogum sonrasina da birakmak bir secenek olabilir :)

Buqun kiyafetlere bakarken dusunuyorum doqana kadar inanmicam sanirsam cinsiyetine bide insanlar soruyo kiz diyorum walla belli olmaz doqumda bile farkli doqan oluyomus bla bla bla ne cok biliyo bu insanlar Yarabbim ya illa bebenim orasini doktora cektirip soranlara alin kaniti mi diyelim

Ya neden anne babasını katıyor ki işin içine, bir isim koyulacaksa bebeğe anne ve babanın içine sinse yeterli neden başka birinin de fikrini almak istiyor. Onların istediği ismi zaten çocukları taşıyor, eğer onlar anne babalarının dedikleri isimleri koydular diye içlerinde kalmışsa bu da sizin sorununuz değil ki, ben çektim yavruma çektirmeyeyim demeleri lazım. Babasının verdiği ismi sen beğenmeyebilirsin, aklında bir isim varsa kimseden değil doğacak bebeğin annesinden onay alınmalı. Aynısı ismi anne koyacaksa da geçerli tabi, sadece babadan onay alınmalı o durumda da.

Kendini çok yormamaya çalış yine de, her şeyi topla etrafına oturduğun yerden yap ne yapacaksan. Kalk git gel otur eğil vs. derken bebeğin de geleceği tutabilir ne olur ne olmaz. Nevresimler falan her şey hallolur da sen önce çantayı hazırla, gerçi ikisini aynı günde yapabilirsin ama öncelik çanta olsun bence ne olur ne olmaz, diğerleri doğduktan sonra da yapılabilir.
İnşallah bekler güzel oğlun :)

Bize de kulaklık demişlerdi evet :) Ama uyku gözlüğü de iyiymiş. Not ettim onu da canım sağ ol. Evet önemli olan bizim nasıl gördüğümüz dediğin gibi. :)

Selam canım kolay gelsin boşver er ya da geç sen de bebekten önce yapıyorsun. Geç kalınmış sayılmaz o yüzden:) bekliyoruz fotoğrafları:)))

ahaha bu sene ben de duzenlemedim cunku hic bir yazlik kiyafetim olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…