2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ahaha bu sene ben de duzenlemedim cunku hic bir yazlik kiyafetim olmadi
Ben seneye yaz mevsimine kadar giyinemeyeceğim neyim var neyim yoksa kaldırdım bir valize. Kışlıkları zaten kaldırmıştım ama yazlıkları, elbiseleri falan olduğu gibi bırakmıştım. Birkaç hafta önce tümden kaldırdım ve dolabın bir rafı bomboş şu anda. En azından gözümün önünden çekildiler. Seneye hepsini giymeye kaldığım yerden devam edeceğim inşallaaaaahhh

Heyy masallah tosuncuk :)
Saglıkla al da kucagına sezeryan ,normal hiç farketmez valla:)

Sen çok kilo aldın mı peki? yada genetik mi acaba maşallah gerçekten. A AysheDuru demişti sanrm normal kilo bebeklere büyük oluyor hastane çıkışları diye. Sıkıntı olmaz heralde normal kıyafetler

Ay hakkaten tam güneş seninki maşallah :) bizde de yağız ismi muhabbeti olmuştu. İsim çok güzel ama esmer erkek demek. Resmen kumar sarışın olsa ayıp olurdu çocuğa

B
Ben de dayanamadım cuma günü gittim doktora, her şey yolunda çok şükür, yeri daraldığı için hareketleri ağırlaşmış. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

İyice vesveselendirmiyim ama benmle aynı hafta olan komşumuz geçen haftaya kadar erkek biliyordu büyük konşmayalım da doktorun eşekliği yani şu kadar ay olmuş

Merhaba, Aynen dediğiniz gibi, endişelenecek birşey yokmuş çok şükür ama hamilelik beni biraz evhamlı yaptı sanırım Allah çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

İyice vesveselendirmiyim ama benmle aynı hafta olan komşumuz geçen haftaya kadar erkek biliyordu büyük konşmayalım da doktorun eşekliği yani şu kadar ay olmuş
Eger ole bisey olursa walla yandik canim pembe pembe qiyecek artik napiyim

Ay hakkaten tam güneş seninki maşallah :) bizde de yağız ismi muhabbeti olmuştu. İsim çok güzel ama esmer erkek demek. Resmen kumar sarışın olsa ayıp olurdu çocuğa
Evt cesaret işi :) bu arada adı Yagiz olan sarisin bir arkadaşım vardı lisede

Bir sonraki kontrol çarşamba cnm Hareketleride var ama o kadarki hissediyorum güçsüz bi şekilde hareket ediyor

Merak etme cnm,sonucta hareketleri varsa sorun yoktur.kontrolune de az kalmıs,kendine stres yapmamaya calış... bir kere öyle bisey yasadın diye bi daha olcak deil,iyi düşün.doktorun zaten gerek görürse beklemez belki daha fazla

insallah benim de tek temennim o :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…