- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Ben seneye yaz mevsimine kadar giyinemeyeceğim neyim var neyim yoksa kaldırdım bir valize. Kışlıkları zaten kaldırmıştım ama yazlıkları, elbiseleri falan olduğu gibi bırakmıştım. Birkaç hafta önce tümden kaldırdım ve dolabın bir rafı bomboş şu anda. En azından gözümün önünden çekildiler. Seneye hepsini giymeye kaldığım yerden devam edeceğim inşallaaaaahhhahaha bu sene ben de duzenlemedim cunku hic bir yazlik kiyafetim olmadi
Heyy masallah tosuncuk :):) İlk bebeğim cnm normali çok istedim çatı muayenesi yaptı doktorm müsait catin dedi ama bebeğin baş ölçümünü ve kilo ölçümünü yaptı normal olmaz dedi şuan 4kg ve daha 2 haftamz var iri bebek olduğu için riske atamam dedi doktrm zaten karnımı gören ikizmi diye soruyor 35+6bugn USG de 40w çıktı hayırlısı ile kavusalim mis kokuluma inşallah.nasip böyle imiş
Kızlar bugün izne ayrıldım perşembeyi bekleyemedim
Hemen getirin dedim zaten ama yine d eaklım kalıcakHeee sende Ayse faktörü var canımolsun uyanınca getirirler hemencik sıkma canını cnm
Sen çok kilo aldın mı peki? yada genetik mi acaba maşallah gerçekten. A AysheDuru demişti sanrm normal kilo bebeklere büyük oluyor hastane çıkışları diye. Sıkıntı olmaz heralde normal kıyafetler:) İlk bebeğim cnm normali çok istedim çatı muayenesi yaptı doktorm müsait catin dedi ama bebeğin baş ölçümünü ve kilo ölçümünü yaptı normal olmaz dedi şuan 4kg ve daha 2 haftamz var iri bebek olduğu için riske atamam dedi doktrm zaten karnımı gören ikizmi diye soruyor 35+6bugn USG de 40w çıktı hayırlısı ile kavusalim mis kokuluma inşallah.nasip böyle imiş
Ay hakkaten tam güneş seninki maşallah :) bizde de yağız ismi muhabbeti olmuştu. İsim çok güzel ama esmer erkek demek. Resmen kumarTuhaf bir yorum yapayim kızımı görseydim yani isim konusuna dogumdan sonra karar verseydim ismini Güneş koyardim suan da bazen güneş kizim diye seviyorum sen benim gunesimsin ben de senin dunyanim diyorum isim konusunu dogum sonrasina da birakmak bir secenek olabilir :)
Ben de dayanamadım cuma günü gittim doktora, her şey yolunda çok şükür, yeri daraldığı için hareketleri ağırlaşmış. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.Bende 36+3 günlük hamileyim dün aynı düşüncelere bende kapıldım yattım hep sağa sola vururdu yata direnirdi dün hiçbir şey yapmadı okşadım falan kordon mu dolandı acaba vesvesesiyle uyudum. sabah yemek yedim ve uzandım dinledim yemek sonrası hareketlendi çok şükür birazda tatlı şeyler yeyip yat dinle bakalım hareket edecektir ufak ufak diye düşünüyorum
İyice vesveselendirmiyim ama benmle aynı hafta olan komşumuz geçen haftaya kadar erkek biliyorduBuqun kiyafetlere bakarken dusunuyorum doqana kadar inanmicam sanirsam cinsiyetinebide insanlar soruyo kiz diyorum walla belli olmaz doqumda bile farkli doqan oluyomus bla bla bla ne cok biliyo bu insanlar Yarabbim ya illa bebenim orasini doktora cektirip soranlara alin kaniti mi diyelim
Merhaba, Aynen dediğiniz gibi, endişelenecek birşey yokmuş çok şükür ama hamilelik beni biraz evhamlı yaptı sanırım Allah çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahMerhaba,, hoşgeldin :) hiç telaşlanma çünkü bu ay artık öyle sürekli hareket halinde olmayabilir. Kilo aldı, yeri daraldı vs... ki zaten önden de gidiyormuş seninki :)) madem hareket var sıkını yok bence
9.6 sanırım ilk sıradaki oluyor demi10 cm geçince normali öneriyoruz dedi sizin kaç cm
Aynen cnmOlsun canım nasıl için e siniyorsa öyle yapmışsın:) Zaten ne kaldı ki surda 2 gün kaldı sayılır bak azıcık kaldı.
Bir sonraki kontrol çarşamba cnm Hareketleride var ama o kadarki hissediyorum güçsüz bi şekilde hareket ediyorİyi yapmıssın canım, evde bebeginin hareketlerini takip edersin iyice.
Nasıl hareketleri? Bir sonraki kontrol ne zaman?
Eger ole bisey olursa walla yandik canimİyice vesveselendirmiyim ama benmle aynı hafta olan komşumuz geçen haftaya kadar erkek biliyordubüyük konşmayalım da doktorun eşekliği yani şu kadar ay olmuş
Evt cesaret işi :) bu arada adı Yagiz olan sarisin bir arkadaşım vardı lisedeAy hakkaten tam güneş seninki maşallah :) bizde de yağız ismi muhabbeti olmuştu. İsim çok güzel ama esmer erkek demek. Resmen kumarsarışın olsa ayıp olurdu çocuğa
Canım benimkinin de hareketleri eskiye oranla daha az gibi ama ben büyümesine veriyorum sen de kötüye yorma.Bir sonraki kontrol çarşamba cnm Hareketleride var ama o kadarki hissediyorum güçsüz bi şekilde hareket ediyor
Bir sonraki kontrol çarşamba cnm Hareketleride var ama o kadarki hissediyorum güçsüz bi şekilde hareket ediyor
He bu arada bu aralar benimkinin hareketleri de daha az ve yavas ama normal yanii,yeri daraldı napsın yavrucaklar:) onu da düsün yani canımBir sonraki kontrol çarşamba cnm Hareketleride var ama o kadarki hissediyorum güçsüz bi şekilde hareket ediyor
Bence harika bir kapısüsü canım kızım olsaydı bunu tercih edebilirdimEki Görüntüle 2025321 Kızlar kapı süsü bakıyorum ama nasıl sizce pek bebeksi modellerden değil emin olamadım isim Ada değil buarada :)
Ben seneye yaz mevsimine kadar giyinemeyeceğim neyim var neyim yoksa kaldırdım bir valize. Kışlıkları zaten kaldırmıştım ama yazlıkları, elbiseleri falan olduğu gibi bırakmıştım. Birkaç hafta önce tümden kaldırdım ve dolabın bir rafı bomboş şu anda. En azından gözümün önünden çekildiler. Seneye hepsini giymeye kaldığım yerden devam edeceğim inşallaaaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?