Gözün aydın canim senin de az kaldı desene:)Hayrlı aksamlar kızlar nasilsınz gecmisi okuyamadım baya birikmis mesajlar varmı dogum falan:) bizde bugun kontrlmz vardi nst cektrdik gayet iyi cikti kan degerlerimi bakıldı düsuk kalsiyum b12 vitami d vitamini hepsi dusuk cikti ilac verdi tansiyonum cok sukur düsuk boyle düsuk olmaya devam eder bisey cıkmazsa ins 14 agustosa gün verdi bebek icın durumlad boyle ins hepimizi saglıkli kavusurz bebeklerimize
Ayniyiz seninle canım sezeryan icinmi gün verdi yoksa normal doğumu o tarihe kadar mı bekleriz dediHayrlı aksamlar kızlar nasilsınz gecmisi okuyamadım baya birikmis mesajlar varmı dogum falan:) bizde bugun kontrlmz vardi nst cektrdik gayet iyi cikti kan degerlerimi bakıldı düsuk kalsiyum b12 vitami d vitamini hepsi dusuk cikti ilac verdi tansiyonum cok sukur düsuk boyle düsuk olmaya devam eder bisey cıkmazsa ins 14 agustosa gün verdi bebek icın durumlad boyle ins hepimizi saglıkli kavusurz bebeklerimize
Tam 10kg aldım cnm anestezi dokturda sordu bugn çok değil dedi ben 3800 doğmuşum eşim 3kg bilemiyorum da ama gorumcelerimnde 4kg civarı fogmus çocukları .. inşallah kıyafetleri bı sürede olsa olur çünkü heveslerle aldm utuledim sağlıkla giyer inşallah:)
ben geçen hafta 34 tüm canım haftaya artık nst dediSenden nst istedilermi canim ? Ben 32 d3 basladim qirmeye zubeydede ?
erzurumdu dimi canm burda öyle değilmiş doğumhane hakkımızda hayırlısıBizde de bayan refakatçi istiyorlar çünkü odalar iki kişilik ve kapılar hep acıktı yani gezdiğimiz saatte zaten :)
Inşallah ya güzel bir doğum olur da olumsuz şeyler gözümüze batmaz.
Canım sanırım sancı odasında alti ya da yedi kisilik yatak vardı. Dogumhane dedikleri catal masalarin oldugu odada da yine bi 6 kişilik yer vardı. Odalar baya minik sıkış tepiş dememin nedeni o. Doğumhane dışında bir de kanama kontrol odası vardı. Bir saat de orda tutuyorlarmış ilk emzirme de orada oluyormuş.
Akif ismi de güzel canım kotu değıl. hayırlısi olsun diyelim o zaman
tanıdıkla falan ayarladım bi şeyler refakatçi olan odalar varYaa yalnız mı kalman gerekiyormuş? Allah yardımcın olsun şimdiden o daha da kötüymüş... Ben de daha önce doğum yapan tanıdıklardan öğrendim aynı hastanede. Odalar kalabalık olduğu için erkek sokmuyolarmış zaten sancı odası diye birşey yokmuş yani sancı çekenlerle doğum yapanlar aynı odalarda doğumhane katındaymış o sebepten kadın istiyorlar.
Yaa yalnız mı kalman gerekiyormuş? Allah yardımcın olsun şimdiden o daha da kötüymüş... Ben de daha önce doğum yapan tanıdıklardan öğrendim aynı hastanede. Odalar kalabalık olduğu için erkek sokmuyolarmış zaten sancı odası diye birşey yokmuş yani sancı çekenlerle doğum yapanlar aynı odalarda doğumhane katındaymış o sebepten kadın istiyorlar.
bizimki biraz farklı su ünitesinde doğum olursa eş alıyorlar orası çok güzel odada jakuzi falan varBizde de bayan refakatçi istiyorlar çünkü odalar iki kişilik ve kapılar hep acıktı yani gezdiğimiz saatte zaten :)
Inşallah ya güzel bir doğum olur da olumsuz şeyler gözümüze batmaz.
Canım sanırım sancı odasında alti ya da yedi kisilik yatak vardı. Dogumhane dedikleri catal masalarin oldugu odada da yine bi 6 kişilik yer vardı. Odalar baya minik sıkış tepiş dememin nedeni o. Doğumhane dışında bir de kanama kontrol odası vardı. Bir saat de orda tutuyorlarmış ilk emzirme de orada oluyormuş.
Akif ismi de güzel canım kotu değıl. hayırlısi olsun diyelim o zaman
Ay canm çok zor ınan ki çok iyi anlıyorum. Ama dediğin doğru ne kadar da olsa istisnalar hariç insanın kendi annesi daha bir merhamet sahibi oluyor. Sende stres yapma. Bir şekilde dogum zamanı kimse olmasa da atlatilir.Bizde kaza yaptik 16 haftalik hamile iken benim kaburgam kırık esim ameliyat oldu ben calismaya basladim o 2 ay yatti kv yatarken bıraktı gitti eşimi ogluna bakmayan bana hic bakmaz.emrivaki yaptim bu sefer bayramda giderken reçellik meyveleri aldim yaptirdim annemede yaprak götürdüm sarma sardirttim dolabima gecen visne koydum bu haftada yesil fasulye yapmayi düşünüyorum bende yavastan yapiyorum iste cnm yoksa bebekle cok zor.seninde allah yardimcin olsun ne var yani kizina yaprken sanada yollasa ölmez ya.anneler yine vicdana geliyor da kv ler de acima yok cnm.benimki kaza aninda makineye camasiri aksam.atsaydik hamile oantolum kalmadi dedim diye küstü hayatimda gördüğüm en savurgan kadindir.
Ben bebekleri ayakta veya besikte sallanarak uyumasindan hoslanmiyorum hani koyayim besiqin icine birazcik sirtina falan masaj yapayim kendi uyusun sallanmaya alismasin istiyorum.Oyuzden besiqe bakarken ozelkikle sallanmamasina dikkat ettim ama dunden beri bikac kisi moralimi bozduniye sallanmayan aldin hadi bide sallanmak isterse qorrsun ozaman napacan falan ya bu bizim alistirma seklimizle alakali biseu deilmi alla alla
sizin yakın olduğunuz iki isim var hiç değilse. Bizde tamamen berlirsiz sukret arkadasimBen de bu sıkıntıyı sonuna yaklaşana kadar yaşayan bir bizizdir diyordum. Şurda normal gidersek 4 haftamız var ortalama bir türlü isimde anlaşamadık. Kız olsaydı hak eşimindi, erkek olunca sözde benim istediğim bir isim olacaktı ama yine onun içine sinmediği için anlaşamadık bir türlü :) O Ayaz dedi ben Efe çok istedim sanırım ikisini de yazdırıcaz ama tek isim kullanma taraftarıyım Ayaz olacak muhtemelen ( hala muhtemelen diyorum :) )
Benim oğluşumu hiö sallamadım yataga bıraktım kendi kendine uyudu.alıştırmakla alakalı.bir yaşından sonra odadan cıkınca aglıyordu falan o zamanda dayanacaksın biraz aglamasına sonra uyuyordu.alıştı.inş.buda öyle olurben de senin gibi istiyorum ama benim istedigim her sey olmayabilir diye diger durumlari da dusunerek aliyorum. sallanan besik aldik ama istedigimizde de sabitleniyor. ne oluuuur ne olmaz.
Ahahaha ben de aynısını söylüyorum :))) bu kilolar gidicek ve hayatımın abiyesini giyicem,, yoksa evlenemezsin, her türlü taşı koyarım diye :)))) valla modeli, kimin çizip kimin dikeceği vs herşey hazır kafamda,,, büyük hayal kırıklığına uğrarım erken davranırsa :))))) ay evlensin mutlu olsunlar tabi ama biz de hevesimizi alalım azcık yani di mi
Aynennnn. :)))) bu arada seni kaçta çağırdılar hastaneye,, bizim altı buçuk dedi doktor,, çok erken ya :))
İnşallah cnm :) dediğin gibi zaten prk yatak sallanıyo,, uyuyacağı varsa onda da uyur :)) güle güle güzel günlerde kullan inşallah :)Bilmiyorum canim ya okadar beqenerek aldimki kimseyi dinlemek istemedim acikcasibenim kardesler hep sallanmayanda uyudular annem emzirir koyardi besiqine uyurdu kendi kendine cocuktan cocuqada fark olabilir...Artik cok qec cunku kurduk iadede edemem cok beqendim benim minik bi yiqenim var cocuk 2 yasinda hep buqune kadar sallanarak uyudu sallanmadanda imkansiz uyumaz...bende qecen qun yanina uzandim hadi qel uyuyalim dedim hikaye anlattim masaj yaptim falan ikimizde uyumusuz annesi falN nasil sasirdi alla alla sen bu cocuqu nasil uyuttun die basarabileceqimu dusunuyorum ama bakalim insaAllah umduqum qibi olur Allah'tan park yataqim var o sallaniyo cok zorlanirsam kullanirim heralde
Çok sevindim beğenmenize siparişimi veriyorum artık o zaman anca yetişir :)
Merhaba, Aynen dediğiniz gibi, endişelenecek birşey yokmuş çok şükür ama hamilelik beni biraz evhamlı yaptı sanırım Allah çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Çok sağol canımm çok sevindim valla burdan fikir almadan rahat edemiyorum artık eşim bile takılıyor ben değil kulübün beğenmesi önemli diyeBence harika bir kapısüsü canım kızım olsaydı bunu tercih edebilirdim
Olabilir valla :)))canim yanlis kisiye mi yazdin acaba
Ay aynen ya :)) evladım gibi o benim,, 4 yaş farkımız sadece ama ben bile büyütsem bu kadar olurdu anca :))hepsine katiliyorum canim:)
tamam evlensin mutlu olsun ama ben istedigim abiyenin icindeyken
yillar sonra bile o fotograflara mutlu mutlu bakmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?