2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hayrlı aksamlar kızlar nasilsınz gecmisi okuyamadım baya birikmis mesajlar varmı dogum falan:) bizde bugun kontrlmz vardi nst cektrdik gayet iyi cikti kan degerlerimi bakıldı düsuk kalsiyum b12 vitami d vitamini hepsi dusuk cikti ilac verdi tansiyonum cok sukur düsuk boyle düsuk olmaya devam eder bisey cıkmazsa ins 14 agustosa gün verdi bebek icın durumlad boyle ins hepimizi saglıkli kavusurz bebeklerimize

Gözün aydın canim senin de az kaldı desene:)

Ayniyiz seninle canım sezeryan icinmi gün verdi yoksa normal doğumu o tarihe kadar mı bekleriz dedi

Tam 10kg aldım cnm anestezi dokturda sordu bugn çok değil dedi ben 3800 doğmuşum eşim 3kg bilemiyorum da ama gorumcelerimnde 4kg civarı fogmus çocukları .. inşallah kıyafetleri bı sürede olsa olur çünkü heveslerle aldm utuledim sağlıkla giyer inşallah:)

Senden nst istedilermi canim ? Ben 32 d3 basladim qirmeye zubeydede ?
ben geçen hafta 34 tüm canım haftaya artık nst dedi
yani 35im çarşamba başlıyorum
haftada bire düştü kontrol senin ne zamandır haftada bir?

nst nasıl oluyor sırası çok falan dediler önce doktora gidicem sonra napcaz canm ?
senin hangi doktordu

erzurumdu dimi canm burda öyle değilmiş doğumhane hakkımızda hayırlısı

tanıdıkla falan ayarladım bi şeyler refakatçi olan odalar var
ama olmasada üzülmem o hastanede doğum yapan arkdaşlarım var yalnız oluncada sıkıntı olmuyor dediler ihtiyacları olmamış epi topu 1 gece
normal olursa zaten hemen ayaklanırsın dediler
çoklu odalar varmış 5 kişi e oraya alırlarsa kalabalık oluyor 5 doğum yapan 5 bebek 5 te refakatçi nefes alınmaz yani o sebeple refakatçi yok orada
yok bizde ayrı sancı odası 3 kişilik perdelerle ayrılmış
doğumhanede yalnız sen doğum yapıyorsun

bizimki biraz farklı su ünitesinde doğum olursa eş alıyorlar orası çok güzel odada jakuzi falan var
ama su da doğum yapmaya uygun kişiler alınıyor tabi
bir de prenses oda var süslü beşikli normal doğum yapanlara hediye orayada eş girebiliyor
tabi şans işi oralar hep çok zor
onların dışında bayan refakatçi olan özel odalar var 1 ve 2 kişilik
ve en son sınıf 5 kişilik odalar refakatçisiz =)

Ay canm çok zor ınan ki çok iyi anlıyorum. Ama dediğin doğru ne kadar da olsa istisnalar hariç insanın kendi annesi daha bir merhamet sahibi oluyor. Sende stres yapma. Bir şekilde dogum zamanı kimse olmasa da atlatilir.
Bende bu haftasonu konserve domates syapacagim kısmet olur. Bu hafta sonu piknik vesilesiyle kõz patlicn biberi hallettim koydum buzluga. Konserve, fasulye,mısır falan koymak kaldı benimde artik

ben de senin gibi istiyorum ama benim istedigim her sey olmayabilir diye diger durumlari da dusunerek aliyorum. sallanan besik aldik ama istedigimizde de sabitleniyor. ne oluuuur ne olmaz.

sizin yakın olduğunuz iki isim var hiç değilse. Bizde tamamen berlirsiz sukret arkadasim iki isimde güzel adıyla yaşasın insallah

ben de senin gibi istiyorum ama benim istedigim her sey olmayabilir diye diger durumlari da dusunerek aliyorum. sallanan besik aldik ama istedigimizde de sabitleniyor. ne oluuuur ne olmaz.
Benim oğluşumu hiö sallamadım yataga bıraktım kendi kendine uyudu.alıştırmakla alakalı.bir yaşından sonra odadan cıkınca aglıyordu falan o zamanda dayanacaksın biraz aglamasına sonra uyuyordu.alıştı.inş.buda öyle olur

hepsine katiliyorum canim:)
tamam evlensin mutlu olsun ama ben istedigim abiyenin icindeyken
yillar sonra bile o fotograflara mutlu mutlu bakmak istiyorum

Evininhatunu canm benm eltimler sallanmayan almıştı çocuk az büyünce komşunun sallanan beşiğini görmüş yapışmış ayrılmamş bi daha aldılar ona eğer değiştirme durumun var bi daha düşün ya da komşuların beşiği görmesin

İnşallah cnm :) dediğin gibi zaten prk yatak sallanıyo,, uyuyacağı varsa onda da uyur :)) güle güle güzel günlerde kullan inşallah :)

Çok sevindim beğenmenize siparişimi veriyorum artık o zaman anca yetişir :)

Kesinlikle çok gizel cnm :)

Aynen cnm,, Benimkinin üstünden dökülüyodu resmen :)))

Amin cnm,, inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…