2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam kızlar nasılsınız? Bugün kontrol vardı. Çok şükür bizim bıdık aşağıya dönmüş yine inşallah başka dönmez yukarıya:)) 3142 gr olmuş boyu biraz kısa dedi doktor günümüze kadar beklerse 49 50 cm olur dedi herşey yolunda çok şükür ancak yine çok temizlik falan yasak suyumu patlatabilirmis . Bu arada bende kokulu taşları bitirdim görsel atamiyorum nedense bununla birlikte birde ici dolu kurabiye ikram edecegiz onlarında siparişini verdim şükürler olsun artık kaldı kuzuları bekleyip sağlıkla kucağımiza almak hayırlısı ile

benim gorumcem de 4 km.otede oturuyor,daha bir gun sen de naptin diye gelmedi,insanlari anlayamiyorsun canim. sen de ona gore davran.
ne demisler: deger verdim yeteri kadar,artik herkes ederi kadar

Ben de çıkarmadım yazlıklarımı
Siyah tişört aldım 2 tane düz, 2 de.tayt, onlarla geçirdim hazirandan temmuza, geçen de siyah uzun düz elbise aldım onu giyiyorum 1 haftadır pek rahat ve yaşasın siyah

erzurumdu dimi canm burda öyle değilmiş doğumhane hakkımızda hayırlısı

Evet canım benim Erzurum. Sizin orada imkanlar daha iyiymiş. Hayırlısı olsun diyelim. Inşallah bi sorun olmadan atlatırız da bunlar önemli değil zaten. :)
Kızlar ofelyam dan haber var mı? Okuymadım daha bütün sayfaları,, yeni girebildik eve daha

ofelyam yazmamış,, neden acaba? G gunesli gunler tel nosu var mı cnm?? En kötü ihtimal hastaneyi arayayım yine,, alıştım arch2401 'ın doğumundan
Yok canım numarası, haber de gelmedi henüz.

canim ben bugun 34+2 yim,persembe kontrol var,yani 34+5te. aramizda 10 gun falan var. ben 2 kiloya ulasmissa bile mutlu olacagim diyordum
masallah yavrusuna,ne yeyip ne ictin canim.

ben de oyle hayal ediyorum,calismalari da o yonde yapacagim,insallah oyle olur:)

benim gorumcem de 4 km.otede oturuyor,daha bir gun sen de naptin diye gelmedi,insanlari anlayamiyorsun canim. sen de ona gore davran.
ne demisler: deger verdim yeteri kadar,artik herkes ederi kadar
Aynen aynen canm. Herkes isine geldiği gibi davraniyorsa bizlerde öyle olmak zorundayız. Komşu bile daha yakın gibi davranıyor cogu zaman. Allah bize gibi aileden uzakta olanlara güzel hayırlı komşular versin

Aynen aynen canm. Herkes isine geldiği gibi davraniyorsa bizlerde öyle olmak zorundayız. Komşu bile daha yakın gibi davranıyor cogu zaman. Allah bize gibi aileden uzakta olanlara güzel hayırlı komşular versin

ayni sehirde yasayip da uzak olmak ayri bi celiski zaten. neyse ne diyelim herkes evinde mutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…