Eşim iki kardeşinin adını koyunca vicdan yapmış sanırım. Koymasaydi koca koca insanlar mecbur değildi dedim bende sinir oldum ama bakalım değişen birşey olmaz sanjrimYa neden anne babasını katıyor ki işin içine, bir isim koyulacaksa bebeğe anne ve babanın içine sinse yeterli neden başka birinin de fikrini almak istiyor. Onların istediği ismi zaten çocukları taşıyor, eğer onlar anne babalarının dedikleri isimleri koydular diye içlerinde kalmışsa bu da sizin sorununuz değil ki, ben çektim yavruma çektirmeyeyim demeleri lazım. Babasının verdiği ismi sen beğenmeyebilirsin, aklında bir isim varsa kimseden değil doğacak bebeğin annesinden onay alınmalı. Aynısı ismi anne koyacaksa da geçerli tabi, sadece babadan onay alınmalı o durumda da.
Kendini çok yormamaya çalış yine de, her şeyi topla etrafına oturduğun yerden yap ne yapacaksan. Kalk git gel otur eğil vs. derken bebeğin de geleceği tutabilir ne olur ne olmaz. Nevresimler falan her şey hallolur da sen önce çantayı hazırla, gerçi ikisini aynı günde yapabilirsin ama öncelik çanta olsun bence ne olur ne olmaz, diğerleri doğduktan sonra da yapılabilir.
İnşallah bekler güzel oğlun :)
Benm bir görünce burda okuyor. Kızim eşim tarafinin ilk torunu. Bir güne bir gün demedi yeğenimi ozledim geleyim seveyim. Yalandan der. Geldiğinde de kizimdan önce uyur sonra kalkar max 3-4 saat görür hemen kaçar evden. Cins cins hepsi. Uzak olsun daha iyi diyorum bendeeayni sehirde yasayip da uzak olmak ayri bi celiski zaten. neyse ne diyelim herkes evinde mutlu olsun.
Bu gidişle öyle olacak canm.o an neyi hissettirirse artık. Ama insanin da severken bir hitap edesi geliyor yani. Yanlış bilmiyorsak dinimizde şöyle birsey de var, bir bebeğe sadece anne babanın bildiği bir isimde konulmalı diye okuduğumu hatırlıyorum. Icinde kalmasın,Sizde ireme güneş dersiniz ev içinde canmTuhaf bir yorum yapayim kızımı görseydim yani isim konusuna dogumdan sonra karar verseydim ismini Güneş koyardim suan da bazen güneş kizim diye seviyorum sen benim gunesimsin ben de senin dunyanim diyorum isim konusunu dogum sonrasina da birakmak bir secenek olabilir :)
o da doğru daa gel de anlat. Kizimizi sen istedin bu kez sıra bende diyor. İyi de ben zaten onunda seçeceği şeyleri sundum önüne. Ortak karar gibi oldu. Şimdi de ortak karar diye kendi dediğimi yaptirsam iyi olur. Yani maksat belirsizlik bitsin artık.
Sen isim sunmaya çalış canım o zaman içinden birine olur diyecektir elbet.o da doğru daa gel de anlat. Kizimizi sen istedin bu kez sıra bende diyor. İyi de ben zaten onunda seçeceği şeyleri sundum önüne. Ortak karar gibi oldu. Şimdi de ortak karar diye kendi dediğimi yaptirsam iyi olur. Yani maksat belirsizlik bitsin artık.
Gitmedin mi doktora yaniCanım benim o galiba :) şuanlık her şey normal beklemedeyiz ağrı sancı olursa gitcez hastaneye
:)ofelyam yazmamış,, neden acaba? G gunesli gunler tel nosu var mı cnm?? En kötü ihtimal hastaneyi arayayım yine,, alıştım arch2401 'ın doğumundan
O zaman arayayım ben. Mi acaba? Ne dersiniz?Evet canım benim Erzurum. Sizin orada imkanlar daha iyiymiş. Hayırlısı olsun diyelim. Inşallah bi sorun olmadan atlatırız da bunlar önemli değil zaten. :)
Yok canım numarası, haber de gelmedi henüz.
Ay bilemedim ki geç mi oldu sanki?O zaman arayayım ben. Mi acaba? Ne dersiniz?
Canim ben 33de qittim nst istedi artik 2 haftada bir qel dedi iste yarin 35 e qiriyorum muhtemelen yarin tekrar nst isticek kontrolumuz var :) benim doktor irem KUCUKYILDIZ...doktora kontrol olduktan sonra o seni nstye yonlendiriyo zaten walla ben qittiqim direk qirdim hic sira yoktu ama bazen acayip sira oluyo qercekten :)ben geçen hafta 34 tüm canım haftaya artık nst dedi
yani 35im çarşamba başlıyorum
haftada bire düştü kontrol senin ne zamandır haftada bir?
nst nasıl oluyor sırası çok falan dediler önce doktora gidicem sonra napcaz canm ?
senin hangi doktordu
Aradım :) hemşire uyanıklar bağlıyorum dedi bağladı direk :))) sesi gayet iyi, bebişi de iyiymiş,, sürekli emmek istiyomuş tabi, fırsat bulamamış :)) selam söyledi,, çok da fazla yormak istemedim,, detayları sorarız burada bol bol tekrar :)))Ay bilemedim ki geç mi oldu sanki?
Dogum mu yapmıs cnmAradım :) hemşire uyanıklar bağlıyorum dedi bağladı direk :))) sesi gayet iyi, bebişi de iyiymiş,, sürekli emmek istiyomuş tabi, fırsat bulamamış :)) selam söyledi,, çok da fazla yormak istemedim,, detayları sorarız burada bol bol tekrar :)))ofelyam
Canim benim bi sallanan var bide sallanmayan var o konuda skntim yokta ben sallanarak alismasini istemiyorum oyuzden yani :):))Evininhatunu canm benm eltimler sallanmayan almıştı çocuk az büyünce komşunun sallanan beşiğini görmüş yapışmış ayrılmamş bi daha aldılar ona eğer değiştirme durumun var bi daha düşün ya da komşuların beşiği görmesin
canim ben bugun 34+2 yim,persembe kontrol var,yani 34+5te. aramizda 10 gun falan var. ben 2 kiloya ulasmissa bile mutlu olacagim diyordum
masallah yavrusuna,ne yeyip ne ictin canim.
Canim aldiqim karyola besik o sallanmiyo ama park besiqimiz var o sallaniyo artik ikisinide denicez napallim umarim benim istediqim sekilde alisir insaAllah :)ben de senin gibi istiyorum ama benim istedigim her sey olmayabilir diye diger durumlari da dusunerek aliyorum. sallanan besik aldik ama istedigimizde de sabitleniyor. ne oluuuur ne olmaz.
İnşallah.. Tabi alıştık tepinmelere kaç aydır:) tepinmeyince meraklanıyoruz büyüdü bebişlerimiz yeterki herşey yolunda olsunda.. Bendd yarın kontrole gideceğim inşallah herşey yolundadırB
Ben de dayanamadım cuma günü gittim doktora, her şey yolunda çok şükür, yeri daraldığı için hareketleri ağırlaşmış. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Ödem için bol su içmeli ve tansiyonun normalse biraz tuzu azaltmalısın ayrıca soğuk suyla bi güzel yıka ayaklarını ve yukarıya dikip yatmanı öneririm birazda olsa rahatlıyor insanAllah Sağlıkla kullanmayı nasip etsin :) Çok güzel tatlı telaşlar başladı... Bu sıcaklarda bir de benim ayaklarımda ödem var çok bu problemi yaşayan ya da etkisini azaltmayı bilen var mı? Tansiyonum normal sadece ödem var o da sıcakta artıyor
Ya harikasın var ya :)Aradım :) hemşire uyanıklar bağlıyorum dedi bağladı direk :))) sesi gayet iyi, bebişi de iyiymiş,, sürekli emmek istiyomuş tabi, fırsat bulamamış :)) selam söyledi,, çok da fazla yormak istemedim,, detayları sorarız burada bol bol tekrar :)))ofelyam
Evet cnm,, büyü yapılmasını engellemek için. Çok güzel bişey aslında, ben de üfleticem kulağına bi isim daha :)Bu gidişle öyle olacak canm.o an neyi hissettirirse artık. Ama insanin da severken bir hitap edesi geliyor yani. Yanlış bilmiyorsak dinimizde şöyle birsey de var, bir bebeğe sadece anne babanın bildiği bir isimde konulmalı diye okuduğumu hatırlıyorum. Icinde kalmasın,Sizde ireme güneş dersiniz ev içinde canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?