2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Eşim iki kardeşinin adını koyunca vicdan yapmış sanırım. Koymasaydi koca koca insanlar mecbur değildi dedim bende sinir oldum ama bakalım değişen birşey olmaz sanjrim

ayni sehirde yasayip da uzak olmak ayri bi celiski zaten. neyse ne diyelim herkes evinde mutlu olsun.
Benm bir görünce burda okuyor. Kızim eşim tarafinin ilk torunu. Bir güne bir gün demedi yeğenimi ozledim geleyim seveyim. Yalandan der. Geldiğinde de kizimdan önce uyur sonra kalkar max 3-4 saat görür hemen kaçar evden. Cins cins hepsi. Uzak olsun daha iyi diyorum bendee

Bu gidişle öyle olacak canm.o an neyi hissettirirse artık. Ama insanin da severken bir hitap edesi geliyor yani. Yanlış bilmiyorsak dinimizde şöyle birsey de var, bir bebeğe sadece anne babanın bildiği bir isimde konulmalı diye okuduğumu hatırlıyorum. Icinde kalmasın,Sizde ireme güneş dersiniz ev içinde canm

Baba nasılsa soyadı veriyor olacaktı:)) Z zmrk
o da doğru daa gel de anlat. Kizimizi sen istedin bu kez sıra bende diyor. İyi de ben zaten onunda seçeceği şeyleri sundum önüne. Ortak karar gibi oldu. Şimdi de ortak karar diye kendi dediğimi yaptirsam iyi olur. Yani maksat belirsizlik bitsin artık.

Sen isim sunmaya çalış canım o zaman içinden birine olur diyecektir elbet.

Canim ben 33de qittim nst istedi artik 2 haftada bir qel dedi iste yarin 35 e qiriyorum muhtemelen yarin tekrar nst isticek kontrolumuz var :) benim doktor irem KUCUKYILDIZ...doktora kontrol olduktan sonra o seni nstye yonlendiriyo zaten walla ben qittiqim direk qirdim hic sira yoktu ama bazen acayip sira oluyo qercekten :)

Ay bilemedim ki geç mi oldu sanki?
Aradım :) hemşire uyanıklar bağlıyorum dedi bağladı direk :))) sesi gayet iyi, bebişi de iyiymiş,, sürekli emmek istiyomuş tabi, fırsat bulamamış :)) selam söyledi,, çok da fazla yormak istemedim,, detayları sorarız burada bol bol tekrar :))) ofelyam

Canim benim bi sallanan var bide sallanmayan var o konuda skntim yokta ben sallanarak alismasini istemiyorum oyuzden yani :):))

canim ben bugun 34+2 yim,persembe kontrol var,yani 34+5te. aramizda 10 gun falan var. ben 2 kiloya ulasmissa bile mutlu olacagim diyordum
masallah yavrusuna,ne yeyip ne ictin canim.
darısı başına ama hiç özel bişey yapmadım inan iri bebekte çok iyi değil sağlıklı olsun taşımak bile zorluyor

ben de senin gibi istiyorum ama benim istedigim her sey olmayabilir diye diger durumlari da dusunerek aliyorum. sallanan besik aldik ama istedigimizde de sabitleniyor. ne oluuuur ne olmaz.
Canim aldiqim karyola besik o sallanmiyo ama park besiqimiz var o sallaniyo artik ikisinide denicez napallim umarim benim istediqim sekilde alisir insaAllah :)

B

Ben de dayanamadım cuma günü gittim doktora, her şey yolunda çok şükür, yeri daraldığı için hareketleri ağırlaşmış. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
İnşallah.. Tabi alıştık tepinmelere kaç aydır:) tepinmeyince meraklanıyoruz büyüdü bebişlerimiz yeterki herşey yolunda olsunda.. Bendd yarın kontrole gideceğim inşallah herşey yolundadır

Ödem için bol su içmeli ve tansiyonun normalse biraz tuzu azaltmalısın ayrıca soğuk suyla bi güzel yıka ayaklarını ve yukarıya dikip yatmanı öneririm birazda olsa rahatlıyor insan

Ya harikasın var ya :)
Hadi gözümüz aydın bi bebeğimiz daha sağlıklı dünyaya geldi. Darısı diğerlerinin başına. :)

ofelyam gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah:)

Evet cnm,, büyü yapılmasını engellemek için. Çok güzel bişey aslında, ben de üfleticem kulağına bi isim daha :) arch2401

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…