• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sanırım belim ikiye ayrılıcak hanımlar :)) sabahtan beri ayaktayım. Dörtte de evden çıktık; diş doktoru, avm, mağaza, evin bikaç ihtiyacı, Ayşe hanıma rapunzel kostümü (!) , yemek, migros vs derken onda geldik eve zaten... kız uyuyunca film izleyelim diye uzandık, mis gibi dalmıştım; atıştırmalık söylediğimizi hatırlatan kapı zili kabus gibi uyandırdı :KK43:( şimdi yat yatabilirsen... vücudum felaket ağrıyo... yarın tüyme fırsatı vermeden kızı alıp anneme çıkmam ve ona kilitleyip kaba tabirle malak gibi yatmam lazım :) yoksa perşembe günü doktora bana 6 saatlik narkoz verin,, biraz uyuyayım sonra alın bebeği demem gerekicek... şu an 38 de doğuranlara özeniyorum resmen,, o kadar acınacak haldeyim yani... yarın giremezsem anlayın ki kendimi yatağa bağladım hanımlar :)) iyi geceler herkese:emir_bebek::anneadayı: :KK200:

Yaaa sen hala sokaklarda mısııınnnn hey masallah... gerci evde cocuk olunca biraz da mecbur ama dinlen canım dinleen birazz... sunun surasında ne kaldı Allah askına... dikkat et kendine..

Merhaba kızlar:) ben de 2016 Temmuz annesiyim:) bugün kızımın doğumgünü, çok bereketli bir gündü geçen sene bugün topicden 6 arkadaş doğum yapmıştık:)

Zaman çokkk çabuk geçiyor. Allah doğum yapmışlara sabır sükunet bol bol süt doğum yapacak olanlara da tek avazda kolay doğumlar nasip etsin:) benim yerime de koklayın bebeklerinizi oh miss
Ne güzeell,Allah kızına saglıklı bir ömür versin... Allah analı babalı büyütsün...
Dogum günü kutlu olsun❤️ Darısı basımıza...

Tost makinesiyle çekilmiş bir adet 39 haftalık hamile :D
Arkadan ışık vurunca böyle olmuş

Eklentiler

• 2017-07-25-13-31-37.webp
    2017-07-25-13-31-37.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 106
Biz de bugün kontrole gittik çatı muayenemizi olduk sonunda biraz rahatsız edici ama dayanılmıycak bir durum yok . Doktor ön kemik biraz basık arka ise rahat dedi normali deniycez bebek iri değil şuan 3000 gram . Artık ben de işten ayrıldım ayakları uzatıp oturma moduna geçerim inşallah :) . Bizden haberler böyle. @ofelyaö hayırlı uğurlu olsun canım darısı hepimize inşallah sağlıkla sıhhatle büyüt kuzucuğunu

çok iyi değilim canım hastanelerdeyim bu ara bebeğin durumu iyice kötüleşmiş yaşama şansı vermiyolar istersen sezeryana alalaım istersen doğumunu bekle ama biz seni sezeryan yapmak istemiyoruz bu aşamada dedi inanki çok kötü bi durumdayım beklemeye karar verdik inşallah bu imtihandan alnımızın akıyla çıkarız çok bunaldık

allah yardimciniz olsun canim. saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin.
bebegin durumu iyice kotulesti derken ultrasonda hareketleri mi azaldi demek istiyorlar?
neden sezeryan yapmak istemiyorlar?

Evet kızlaaar akşama ne yiyoruz ? :KK70:
valla annem geldi geleli 1 haftadır yemek düşünmüyorum ne yaparsa götürüyorum. yemeği buldun mu yiyecen sopayı gördün mü kaçacan :D
Benimki de dünden beri çok çok çok az hareket ediyo,, üstüne düşünmemeyim fazla diyorum ama elimde değil :) günlerimiz yakın ya sorayım dedim sen ne alemdesin? Doktora mesaj attım ne dicek bakalım :KK43:
2 gün önce benim de öyleydi. 4 gün falan sürdü o hareketsizliik artık tırsmaya başlamıştım ki normale döndü. endişelenme canım son 2 gün yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bişicik olmaz bebelere :)

Bende sol alt tarafta cok az bi yerde oldu,onun dısında görüş acımda kalan yerlerde yok:) artık dogumdan sonra nasıl olurum bilemem,dogumdan sonra catlagı olan arkadaşlarım da var çünkü.
Bende daha olmadı ama kaşıntılarım dinmiyor hiç. Çok kilo aldığım için mutlaka bekliyorum olmasını. Son 2 haftadır aktardan aldığım soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı kullanıyorum o baya nemlendiriyor. Doğumdan sonra da çatlaklar oluyormu offff

Biz de bugün kontrole gittik çatı muayenemizi olduk sonunda biraz rahatsız edici ama dayanılmıycak bir durum yok . Doktor ön kemik biraz basık arka ise rahat dedi normali deniycez bebek iri değil şuan 3000 gram . Artık ben de işten ayrıldım ayakları uzatıp oturma moduna geçerim inşallah :) . Bizden haberler böyle. @ofelyaö hayırlı uğurlu olsun canım darısı hepimize inşallah sağlıkla sıhhatle büyüt kuzucuğunu
Benimde cuma günü çatı muayenem olucak şimdiden rahatsızlığı çöktü üstüme. Nasıl yapıldığınıda bilmiyorum sadece alttan bakıldığını biliyorum okadar

valla annem geldi geleli 1 haftadır yemek düşünmüyorum ne yaparsa götürüyorum. yemeği buldun mu yiyecen sopayı gördün mü kaçacan :KK70:

2 gün önce benim de öyleydi. 4 gün falan sürdü o hareketsizliik artık tırsmaya başlamıştım ki normale döndü. endişelenme canım son 2 gün yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bişicik olmaz bebelere :)

Ay ne güzeeeel :KK68:
Ben de evdeyim diye sürekli bi yemek düşünme telaşındayım, hoşuma da gidiyor :D

Canim benim kızımda35 +4 de 14 temmuzda dünyaya geldi. Sarılık değeri yükselmişti 2 gün mama ile besledik şu an düzeldi çok şükür. Birde 265 gram vermişti. Mama ile besleyince iki gün 130 gramını geri aldık ama hala doğum kilomuza ulaşamadık.
gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşallah. biz de dün doğum kilosundan 10 gr eksiktik bugün ulaşmış olmalı. maalesef sütüm yetmiyor mama ağırlıklı besleniyor, memede çabuk yoruluyor ama seviyor sürekli ağzında olsun istiyor : )

Back
X