2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

aaa ben 250yi gectim 2 siparisle, 60tl kazanicama 40 kazandim, wayyyyy
kardan zarar ettim suan :))
ya bi donenceye girdik sonu yok alicaz paso :))
ya da kupondan vazgecicez

Öyle seylerı bende almıycam canım
Benım arkadasın çocuğu hep emdı mama fılan kullanmadı
EmZıkte almadı
Cocuk suan 3 yasında sadece 1 bıberon almıştım yettı dıyo
Zaten daha sonra arada bı kullanacağımız bıberonada napıcaz sterılosyonu
Lazım olursada doğumdan sonra 1 dk ver sıparışı gelsın dedıgın gıbı

aaa ben 250yi gectim 2 siparisle, 60tl kazanicama 40 kazandim, wayyyyy
kardan zarar ettim suan :))
ya bi donenceye girdik sonu yok alicaz paso :))
ya da kupondan vazgecicez

Yok lan. Bu yeni gelmiş yeni gördüm ekranda. 200 tl hediye ceki firsati yaziyor kampanyada.
Hafta sonu farkli kampanyalarda oluyormus.
Hep bu kizlar yuzunden bulastim n11'e. Hepsiburada'mda mutluydum ben.

Ohaa o ne. Yuh. Ne buyukmus o be! Cocugu mu koyup sterilize edeceksin icinde n'apacaksin?
Vazgectim. Ben bu kadar heybetli seyleri sevmiyorum. Tezgahin ustunde uc gun dursa bu dorduncu gun firlatir atarim ben bunu. Bos tezgahciyim ben. :/ Sokacak yerimde yok bunu.

En iyisi ben pasa pasa suzgecli makarna tenceresi alayim.

siz az daha konusun kesin alırım zaten

öyle seyleri alma sen sophie al, zurafa al :)))
vatana millete cok faydali :))
nasi hep emmis ki?
hic mi meyvesuyu sikmamis bu cocuga?
alistirma bardagi, suluk hic mi kullanmamis?
bildigin pismiş senin arkadasin canim, pasakliymis :)

Vaaay mini çakal. Hiç soylemiyor da babymall hediye ceki veriyor diye. 300'e 100 veriyordu o kampanya devam mi hala? Bedavaya geldi teorik olarak yani. 270 bile denemez.

Evet ben sormuştum canim ama cordi Mom's Green tavsiye etti siparişini verdim bile :) sağol canım yinede

Yok kuzum ya. Ikizcan'in aldigini gorunce tekrar makarna tenceresi dusunmeye basladim ben. O kadar kocaman bir sey almayiz herhalde ya. Onun iki bebesi var, tankerde kaynatsa ancak cozum olur.

Yok cnm ya bence buyuk degil tek buharlı temizliyiciler bile bundan büyük bu hem temizliyor isitiyor buharda sebze hasliyor yapiyorda yapiyor haahah

Güle güle kullan canım. Jokerdeki satıcı çok övdü Mamajoo ürünlerini. Hatta yanlış anlamadıysam bu aslında Mamas&Papas'ın bi markası dedi.

Vaaay mini çakal. Hiç soylemiyor da babymall hediye ceki veriyor diye. 300'e 100 veriyordu o kampanya devam mi hala? Bedavaya geldi teorik olarak yani. 270 bile denemez.

evet belese geldi :))
simdi 4momsta ayni seyi bekliyorum, 2 araba alinca kazanicam çekle, 4moms alicam :))
canim orda hepsi vardi, weewell, avent, mamajoo diger modeli, adini hatirlamadigim 2-3 marka daha..
yani bu onlardan cok da buyuk degildi, hatta kizin bana tavsiye ettigi weewell bundan daha buyuktu.. bu neymis essek kadar demistim..
ben sterilizator mecbur aldim, 2 bebeyle kaynat sogut onla ugrasamam

Yok kuzum ya. Ikizcan'in aldigini gorunce tekrar makarna tenceresi dusunmeye basladim ben. O kadar kocaman bir sey almayiz herhalde ya. Onun iki bebesi var, tankerde kaynatsa ancak cozum olur.

ikizin yerinde olsam kesin alırdım. iki bebeyle yavrum sürekli biberon,emzik vs steril etmeye uğraşmam çocuğum mikrop içinde büyür

bakayım bi alsın emziğ, alırım bi kaç tane makarna tenceresi iş görür yawf. emerse eğer ayda yılda bi ilk başlarda özellikle lazım olacak biberon, onda da uğraşırız yawf steril etmeye. zate 6 aydan sonra uyku düzeni de olur umarım. zombi gibi olmayız. o zaman da ek gıdaya geçince hallederiz. olmadı basarız mamajoo 5 i bi yerdeyi. :)

öyle seyleri alma sen sophie al, zurafa al :)))
vatana millete cok faydali :))
nasi hep emmis ki?
hic mi meyvesuyu sikmamis bu cocuga?
alistirma bardagi, suluk hic mi kullanmamis?
bildigin pismiş senin arkadasin canim, pasakliymis :)
Hahaaa :))) daha yenı Bıraktı nerdeyse emmeyı 3 yasında
Ilk 6 ay sırf emdı
Sonra ek gıda fılan ama onun kasıklarını normal yıkadı herhalde
Pis olduğu da doğru bu arada
Ben cok pımpırıklı tıpım 1000 kere el yıkarım
Bırının kalemını kullansam el yıkarım düşün
Öyle enteresan huylarım var
Ama çocukta azıcık mıkroba alışsın canım ufaktan
Nereye kadar neyı sterılıze edıcez
O zurafayı kesın banyo yaparken çocuğun yanına koydular ondan kuflendı
Lama degıl ya bu cocuk nasıl bı salya varda onu kuflendırsın
Laf etmeyın Sophieme :))

sinir oldum yawf, bi halı beğendim ama üzerinde tavşan var minik. sevmiyorum tavşanları, ayı olaydı, panda olaydı ne bileyim havuç olaydı. sinir oldum. beğenemiyorum halı. buna benzer bişi nerde bulurum fikri olan var mı? renk olarak bu tonu istiyorum.

Yok cnm ya bence buyuk degil tek buharlı temizliyiciler bile bundan büyük bu hem temizliyor isitiyor buharda sebze hasliyor yapiyorda yapiyor haahah

Makarna tenceresi de buharda sebze hasliyor ama biberon kurutmuyor iste. :/
Kurutmali makarna tenceresi yapsinlar.
Ay haslama demisken ben karnabahar, brokoli cok severim deli gibi. Insallah cocugumda bana ceker yapar yapar yediririm bol bol.

Yavruşum Erenev'in sitesine baksana bir. Oradakiler yikanabilir hali ama buna benzer bir seyler gormustum sanki yanilmiyorsam.

Makarna tenceresi de buharda sebze hasliyor ama biberon kurutmuyor iste. :/
Kurutmali makarna tenceresi yapsinlar.
Ay haslama demisken ben karnabahar, brokoli cok severim deli gibi. Insallah cocugumda bana ceker yapar yapar yediririm bol bol.

ben de brokoliyi özellikle pek severim de ayıptır demesi accayip gaz yapıyor bana. zaten kronik kabıızm. yiyemiyorum hiç

bende de titizlik hastaligi var biraz :)
cocugu tabiki steril bi ortamda buyutmicez canim, 2yasina gelsin yere dusurdugu elmayi alsin yesin..
ama bebisken daha bagisiklik sistemi gelismemisken, aldigi annecik sutu onu dunyaya hazirlamamisken, biraz dikkat etmeliyiz :)
sen taktin bu zurafaya alcan mi kesin :))
banyoya sokmaktan olmaz da, onu kuvvetli isirdi ya da bi sekilde deldi demekki, icine salya akti..
ben bu ayki kotami doldurdum yeter, kasimda alirim belki sen bi al bakalim :)
bu ay bi telsizle, oda termometresi alcam.. su n11 kuponlarimla :)

Iki bebe olsa evi makine cennetine cevirirdim ben de kesin.
O olay iyiymis yalniz. Ben doomoo ana kucagini, telsizi falan sona kalan pahali seylerin hepsini toptan babymall'e dayayim. O hediye ceki kampanyasi bitti saniyordum onlarin. Gelen cekle de gereksiz bir sey alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…