- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Yeni kampanya gelmiş yavruşum. Benim aldığımda saat 11'e kadar 120'ye 20 veriyordu. Şimdi saat sınırı olmadan en düşük 50 tl'lik alışverişe bile 20 tl veriyor. 200'e 60 tl veriyor ayrı iki çek halinde. Meblağ arttıkça gidiyor.
E şimdi biz bu kuponları kullanırken alışveriş yapınca yine hediye çeki verecek. Yine alışveriş yapacağız. Yine verecek. Elimizi verdik... Kaptırdık meselesi mi olacak şimdi bu.
Öyle seylerı bende almıycam canımyok tatlım malesef, hiç hatırlamıyorum. sipariş fişinden baktım şimdi soft bebek yatağı yazmış sadece. aradım internetten, bulamadım öyle bi marka. artık gelince yazarım neymiş diye.
ilk başlarda kesin alıcam dedim streil cihazı için de sonra düşündükçe duruma göre almaya karar verdim sanırım. umarım emmede sorun çıkartmazsa sıpam almaya gerek görmüyorum.
hergün sürekli biberon kullanacaksam her türlü alırım da bilemedim duruma göre bakcam, zaten 1 günde getiriyorlar siparişi.
aaa ben 250yi gectim 2 siparisle, 60tl kazanicama 40 kazandim, wayyyyy
kardan zarar ettim suan :))
ya bi donenceye girdik sonu yok alicaz paso :))
ya da kupondan vazgecicez
modeline baktim simdi kalkip canim, evet 5 in 1 yaziyo..
ben direkt fiyatina bakmistim, 350den 270e inmisti, en pahalisi oydu :)))
bi de reyonda tek kalmisti, diger kotuleri doluydu hep, en cok bu satiliyo demekki dedim, aldim :)))
Eki Görüntüle 1900757
Sadece biberon değil ki kuzum. Emziği, emzik zinciri, emzik kutusu, diş kaşıyıcısı, ilaç verdiğin kaşığa kadar steril edilecek. Bi' de böyle düşün. Şemsiyeye ikna olursun belki. :)
Baktım şimdi brn'e eğer lateks yatağı o fiyata verdiyse bedava vermiş diyecektim.
Tabiî benim beşiğin ölçüsü yok. Özel ölçü de çalışmıyorlar. Ben yine kazığa mahkum.
Umarım diğer arkadaşların işine yarar.
Öyle seylerı bende almıycam canım
Benım arkadasın çocuğu hep emdı mama fılan kullanmadı
EmZıkte almadı
Cocuk suan 3 yasında sadece 1 bıberon almıştım yettı dıyo
Zaten daha sonra arada bı kullanacağımız bıberonada napıcaz sterılosyonu
Lazım olursada doğumdan sonra 1 dk ver sıparışı gelsın dedıgın gıbı
33 yasinda yaşlı, hamile kariyi sicacik yatagindan kaldirip, faturayi buldurdunuz ya, yatacak yeriniz yok :))
270e almisim :)
lakin soyle bi durum var, pebble larla aldim onu, babymallden 2 pebble puset alinca, 500 kusur hediye ceki kazandim, o çekle de iste mamajoo sterilize seysi ve avent sut sagma mak. aldim :)
siz az daha konusun kesin alırım zaten
Evet ben sormuştum canim ama cordi Mom's Green tavsiye etti siparişini verdim bile :) sağol canım yinedederinn83 sen mi friendly nın urunlerını almak ıstıyodun şekerım?
Trendyolda aventte ındırımde bıze kargo olmadıgından daha uyguna gelıyo n11 e göre fılan
Tek tek ince hesaplar yaptım merak etme
Yok kuzum ya. Ikizcan'in aldigini gorunce tekrar makarna tenceresi dusunmeye basladim ben. O kadar kocaman bir sey almayiz herhalde ya. Onun iki bebesi var, tankerde kaynatsa ancak cozum olur.
Güle güle kullan canım. Jokerdeki satıcı çok övdü Mamajoo ürünlerini. Hatta yanlış anlamadıysam bu aslında Mamas&Papas'ın bi markası dedi.modeline baktim simdi kalkip canim, evet 5 in 1 yaziyo..
ben direkt fiyatina bakmistim, 350den 270e inmisti, en pahalisi oydu :)))
bi de reyonda tek kalmisti, diger kotuleri doluydu hep, en cok bu satiliyo demekki dedim, aldim :)))
Eki Görüntüle 1900757
Vaaay mini çakal. Hiç soylemiyor da babymall hediye ceki veriyor diye. 300'e 100 veriyordu o kampanya devam mi hala? Bedavaya geldi teorik olarak yani. 270 bile denemez.
Yok kuzum ya. Ikizcan'in aldigini gorunce tekrar makarna tenceresi dusunmeye basladim ben. O kadar kocaman bir sey almayiz herhalde ya. Onun iki bebesi var, tankerde kaynatsa ancak cozum olur.
Hahaaa :))) daha yenı Bıraktı nerdeyse emmeyı 3 yasındaöyle seyleri alma sen sophie al, zurafa al :)))
vatana millete cok faydali :))
nasi hep emmis ki?
hic mi meyvesuyu sikmamis bu cocuga?
alistirma bardagi, suluk hic mi kullanmamis?
bildigin pismiş senin arkadasin canim, pasakliymis :)
Yok cnm ya bence buyuk degil tek buharlı temizliyiciler bile bundan büyük bu hem temizliyor isitiyor buharda sebze hasliyor yapiyorda yapiyor haahah
sinir oldum yawf, bi halı beğendim ama üzerinde tavşan var minik. sevmiyorum tavşanları, ayı olaydı, panda olaydı ne bileyim havuç olaydı. sinir oldum. beğenemiyorum halı. buna benzer bişi nerde bulurum fikri olan var mı? renk olarak bu tonu istiyorum.
Makarna tenceresi de buharda sebze hasliyor ama biberon kurutmuyor iste. :/
Kurutmali makarna tenceresi yapsinlar.
Ay haslama demisken ben karnabahar, brokoli cok severim deli gibi. Insallah cocugumda bana ceker yapar yapar yediririm bol bol.
Hahaaa :))) daha yenı Bıraktı nerdeyse emmeyı 3 yasında
Ilk 6 ay sırf emdı
Sonra ek gıda fılan ama onun kasıklarını normal yıkadı herhalde
Pis olduğu da doğru bu arada
Ben cok pımpırıklı tıpım 1000 kere el yıkarım
Bırının kalemını kullansam el yıkarım düşün
Öyle enteresan huylarım var
Ama çocukta azıcık mıkroba alışsın canım ufaktan
Nereye kadar neyı sterılıze edıcez
O zurafayı kesın banyo yaparken çocuğun yanına koydular ondan kuflendı
Lama degıl ya bu cocuk nasıl bı salya varda onu kuflendırsın
Laf etmeyın Sophieme :))
evet belese geldi :))
simdi 4momsta ayni seyi bekliyorum, 2 araba alinca kazanicam çekle, 4moms alicam :))
canim orda hepsi vardi, weewell, avent, mamajoo diger modeli, adini hatirlamadigim 2-3 marka daha..
yani bu onlardan cok da buyuk degildi, hatta kizin bana tavsiye ettigi weewell bundan daha buyuktu.. bu neymis essek kadar demistim..
ben sterilizator mecbur aldim, 2 bebeyle kaynat sogut onla ugrasamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?