2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ben de brokoliyi özellikle pek severim de ayıptır demesi accayip gaz yapıyor bana. zaten kronik kabıızm. yiyemiyorum hiç

Bana da tam tersi karnabahar yapiyor ama yine de her kis haftada 3-4 kere haslamasini yiyorum. :/ Brokolinin de tam mevsimi beee Mine. Simdi zeytinyagli, bol eksili salatasi olacakti ki ufff.

hatırlıyonuz mu bilmiyorum ama ben bebek kamerası siparişini ali expressten verdim. 40$ a hem kamera hem de telsinizi almış oldum. görüntü kalitesi hem gece görüşünde hem de normal görüşte gayet iyi.

sürekli açık tutarsan 4 saatte bitiyor şarjı , kabloya takıp devam edebilirsin izlemeye. ben memnunum şimdilik. tavsiye ederim, bakın isterseniz. sadece telsizler çok mantıklı gelmiyor bana. sonuçta wc ye falan gidicem, mutfağa gidicem 5 dakka da olsa göreyim uzaktan , içim rahat etsin. rahat halledeyim işimi.

Bana da tam tersi karnabahar yapiyor ama yine de her kis haftada 3-4 kere haslamasini yiyorum. :/ Brokolinin de tam mevsimi beee Mine. Simdi zeytinyagli, bol eksili salatasi olacakti ki ufff.

onu da soktun aklıma gece gece ekledim migros siparişime, çorbasını yapem bari yarın. çocouğum brokoli yemedim diye kız olmasın şimdi :)

canim o dedigin 300e 100bitmis, ekim ayinda 100tl ye 29tl yapmislar.. hemen hemen 3te 1e geliyo..
kasimda da yine buna benzer bisey olur diye dusunuyorum..
gelen cekle bez mez alirsin..

onu da soktun aklıma gece gece ekledim migros siparişime, çorbasını yapem bari yarın. çocouğum brokoli yemedim diye kız olmasın şimdi :)

ya brokoli ben de severim ama benim onceki dr, brokoli dusuk yaptiriyor, kimse bilmez demisti bana..
pat diye dustu, sebepsiz erken dogum derler, sebebini bilmezler fln baya bi anlatmisti..

Erenevdeki halı ve perdeler çok şeker Cordeecim yawf, hepsini kendime kullanırım, bayıldıklarım oldu da çocuğun odasına olmaz bunlar yawf.

hele şu zürafalı olana bittim de keşkem mavi ya da lacivertlisi olsa bi de uyumlu halısı kesin aldıydım.

dolapları beyaz oldu ondan renk istiyorum halı ile perde de, bir sürü stiker da aldım hayvanlı, onları duvara yapıştırıp biraz renk vermeye çalışcam bakalım halı ne bulcam.

ya brokoli ben de severim ama benim onceki dr, brokoli dusuk yaptiriyor, kimse bilmez demisti bana..
pat diye dustu, sebepsiz erken dogum derler, sebebini bilmezler fln baya bi anlatmisti..

haydaaaaaaa,

senin önceki doktor sürekli bebelerde o var bu var diyip de seni depresyona sokan ruh hastasi, moral bükücüyse sorun yok. inandırıcığını kaybetti çoktan.

haydaaaaaaa,

senin önceki doktor sürekli bebelerde o var bu var diyip de seni depresyona sokan ruh hastasi, moral bükücüyse sorun yok. inandırıcığını kaybetti çoktan.

evet o :)
psikolojik manyak..
inanmasam da yiyemem, nolur nolmaz..
bozuk saat bile gunde 2kez dogru gosterirmis..
2ay kaldi :)

cok guzelmis bu yaa :))
ninocin in sofisine benziyo :)

O aldigin kameranin linkini atsana bana ama oncelikle ev ici dijital kamera mi bu? O onemli benim icin uygulama uzerinde serverdan calisan uzaktan izlenebilen cihazlara sicak bakmiyorum ben.

Motorola'nin hubble diye uygulamasi var hatta oradan izlemek icin. Uygulamanin ayriyeten firmwire eklentisi var surekli guncellemeler icin ama yine de guvenmiyorum. Server hack'lemekle kafayi bozmus bir suru manyak, asosyal, geek, sapik insan var. Cocugumu baskasinin izleme ihtimali paranoyakligi oluyor o yuzden bende. Oyle bir seyse sayet almayayim ama oteki turlu sadece ev ici dijital kameraysa bakarim. Fiyati da uygunmus. :)

evet o :)
psikolojik manyak..
inanmasam da yiyemem, nolur nolmaz..
bozuk saat bile gunde 2kez dogru gosterirmis..
2ay kaldi :)
bi araştırayım az bakem , onu da doğru dedin şimdi , yerim bi de bişe olur ,ruh hastası doktorla dalga geçtim diye laneti tutar mutar :/ napalım artık yapar az tadına bakıp kocama itelerim :)

Ya firmaya mail falan atsana bi? Belki farkli renk kumasa falan basarlar bunu. Bunlarin uyumlu halilari falan da var. Hepsiburada'da daha fazla cesitleri var gerci. Oradaki birkac yorumda yazmislardi firma cok yardimci diye.

yok kzı ev içi kamera, dışardan izlemesi yok. alırken baktıydık bayaa. fiyatında değil yorumlarını okuyarak bunu seçtiydik. en çok satın alınan cihaz bu kategoride. incelersin zaten sen de.

https://tr.aliexpress.com/item/Wire..._1&btsid=4abe9904-6d45-43d3-8e51-7aa594dcaab4

hahah hakkaten he :)

Ya firmaya mail falan atsana bi? Belki farkli renk kumasa falan basarlar bunu. Bunlarin uyumlu halilari falan da var. Hepsiburada'da daha fazla cesitleri var gerci. Oradaki birkac yorumda yazmislardi firma cok yardimci diye.

vay iyiymiş, atayım bakim. yaparlarsa süpermiş :)

Hakikaten haydaaa tam bi' heveslendim, brokolimin icine mictin ikizcan.
Valla bana da sacma geldi icindeki hangi madde bu kadar kuvvetliymis de cocugu iki lokma yemekle pat diye dusuruyormus. Hamileligin basinda ipek hanimdan aldigim son mahsullerden yemistim ben. Cocuk yerinde duruyor. :/
Sorarim ben bunu doktoruma.

Allah korusun ya, ne biliym bu mal boyle degisik seyler soyluyordu..
hayir ankarada unlu de bi dr..
ben de biraz baktim brokoliyle ilgili bisey bulamadim, cok da onemli degil aman yemeyiveririm deyip gecmistim..
"kimse bilmez ama, ..." demesinden killandim ne biliym..
azcik yemekten bisey olmaz bence de..

Su perde ve duvar kağıdı işlerımı halledeyım de Zürafa nın caresıne sonra bakıcam :))
Surda ıkı dakka da aldım yıne bıseyler ya benımkıyle aynı anda Yatıp uyumayınca böyle oluyo işte köşeme kurulup cozutuyorum askılar nasıl??
Derının dun alamadığım Suavinex in setını aldım

Bende kamera alıcam canım arkadasım kullanıyo
Tlf una bı app yüklü dışarıdayken sureklı kontrol edıyo cok memnun

Canım modellerı cok güzel bı arkadasım gecen sene aldı korniş halkalarını fılan takmadan yolluyorlar bıraz uğraşmalı yanlış hatırlamıyorsam
Alacaksan yıne bı ara sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…