Yavruşum Erenev'in sitesine baksana bir. Oradakiler yikanabilir hali ama buna benzer bir seyler gormustum sanki yanilmiyorsam.
ben de brokoliyi özellikle pek severim de ayıptır demesi accayip gaz yapıyor bana. zaten kronik kabıızm. yiyemiyorum hiç
Iki bebe olsa evi makine cennetine cevirirdim ben de kesin.
O olay iyiymis yalniz. Ben doomoo ana kucagini, telsizi falan sona kalan pahali seylerin hepsini toptan babymall'e dayayim. O hediye ceki kampanyasi bitti saniyordum onlarin. Gelen cekle de gereksiz bir sey alirim.
Bana da tam tersi karnabahar yapiyor ama yine de her kis haftada 3-4 kere haslamasini yiyorum. :/ Brokolinin de tam mevsimi beee Mine. Simdi zeytinyagli, bol eksili salatasi olacakti ki ufff.
Iki bebe olsa evi makine cennetine cevirirdim ben de kesin.
O olay iyiymis yalniz. Ben doomoo ana kucagini, telsizi falan sona kalan pahali seylerin hepsini toptan babymall'e dayayim. O hediye ceki kampanyasi bitti saniyordum onlarin. Gelen cekle de gereksiz bir sey alirim.
onu da soktun aklıma gece gece ekledim migros siparişime, çorbasını yapem bari yarın. çocouğum brokoli yemedim diye kız olmasın şimdi :)
ya brokoli ben de severim ama benim onceki dr, brokoli dusuk yaptiriyor, kimse bilmez demisti bana..
pat diye dustu, sebepsiz erken dogum derler, sebebini bilmezler fln baya bi anlatmisti..
haydaaaaaaa,
senin önceki doktor sürekli bebelerde o var bu var diyip de seni depresyona sokan ruh hastasi, moral bükücüyse sorun yok. inandırıcığını kaybetti çoktan.
Erenevdeki halı ve perdeler çok şeker Cordeecim yawf, hepsini kendime kullanırım, bayıldıklarım oldu da çocuğun odasına olmaz bunlar yawf.
hele şu zürafalı olana bittim de keşkem mavi ya da lacivertlisi olsa bi de uyumlu halısı kesin aldıydım.
dolapları beyaz oldu ondan renk istiyorum halı ile perde de, bir sürü stiker da aldım hayvanlı, onları duvara yapıştırıp biraz renk vermeye çalışcam bakalım halı ne bulcam.
hatırlıyonuz mu bilmiyorum ama ben bebek kamerası siparişini ali expressten verdim. 40$ a hem kamera hem de telsinizi almış oldum. görüntü kalitesi hem gece görüşünde hem de normal görüşte gayet iyi.
sürekli açık tutarsan 4 saatte bitiyor şarjı , kabloya takıp devam edebilirsin izlemeye. ben memnunum şimdilik. tavsiye ederim, bakın isterseniz. sadece telsizler çok mantıklı gelmiyor bana. sonuçta wc ye falan gidicem, mutfağa gidicem 5 dakka da olsa göreyim uzaktan , içim rahat etsin. rahat halledeyim işimi.
bi araştırayım az bakem , onu da doğru dedin şimdi , yerim bi de bişe olur ,ruh hastası doktorla dalga geçtim diye laneti tutar mutar :/ napalım artık yapar az tadına bakıp kocama itelerim :)evet o :)
psikolojik manyak..
inanmasam da yiyemem, nolur nolmaz..
bozuk saat bile gunde 2kez dogru gosterirmis..
2ay kaldi :)
Erenevdeki halı ve perdeler çok şeker Cordeecim yawf, hepsini kendime kullanırım, bayıldıklarım oldu da çocuğun odasına olmaz bunlar yawf.
hele şu zürafalı olana bittim de keşkem mavi ya da lacivertlisi olsa bi de uyumlu halısı kesin aldıydım.
dolapları beyaz oldu ondan renk istiyorum halı ile perde de, bir sürü stiker da aldım hayvanlı, onları duvara yapıştırıp biraz renk vermeye çalışcam bakalım halı ne bulcam.
O aldigin kameranin linkini atsana bana ama oncelikle ev ici dijital kamera mi bu? O onemli benim icin uygulama uzerinde serverdan calisan uzaktan izlenebilen cihazlara sicak bakmiyorum ben.
Motorola'nin hubble diye uygulamasi var hatta oradan izlemek icin. Uygulamanin ayriyeten firmwire eklentisi var surekli guncellemeler icin ama yine de guvenmiyorum. Server hack'lemekle kafayi bozmus bir suru manyak, asosyal, geek, sapik insan var. Cocugumu baskasinin izleme ihtimali paranoyakligi oluyor o yuzden bende. Oyle bir seyse sayet almayayim ama oteki turlu sadece ev ici dijital kameraysa bakarim. Fiyati da uygunmus. :)
Ya firmaya mail falan atsana bi? Belki farkli renk kumasa falan basarlar bunu. Bunlarin uyumlu halilari falan da var. Hepsiburada'da daha fazla cesitleri var gerci. Oradaki birkac yorumda yazmislardi firma cok yardimci diye.
ya brokoli ben de severim ama benim onceki dr, brokoli dusuk yaptiriyor, kimse bilmez demisti bana..
pat diye dustu, sebepsiz erken dogum derler, sebebini bilmezler fln baya bi anlatmisti..
Hakikaten haydaaa tam bi' heveslendim, brokolimin icine mictin ikizcan.
Valla bana da sacma geldi icindeki hangi madde bu kadar kuvvetliymis de cocugu iki lokma yemekle pat diye dusuruyormus. Hamileligin basinda ipek hanimdan aldigim son mahsullerden yemistim ben. Cocuk yerinde duruyor. :/
Sorarim ben bunu doktoruma.
Su perde ve duvar kağıdı işlerımı halledeyım de Zürafa nın caresıne sonra bakıcam :))bende de titizlik hastaligi var biraz :)
cocugu tabiki steril bi ortamda buyutmicez canim, 2yasina gelsin yere dusurdugu elmayi alsin yesin..
ama bebisken daha bagisiklik sistemi gelismemisken, aldigi annecik sutu onu dunyaya hazirlamamisken, biraz dikkat etmeliyiz :)
sen taktin bu zurafaya alcan mi kesin :))
banyoya sokmaktan olmaz da, onu kuvvetli isirdi ya da bi sekilde deldi demekki, icine salya akti..
ben bu ayki kotami doldurdum yeter, kasimda alirim belki sen bi al bakalim :)
bu ay bi telsizle, oda termometresi alcam.. su n11 kuponlarimla :)
Bende kamera alıcam canım arkadasım kullanıyohatırlıyonuz mu bilmiyorum ama ben bebek kamerası siparişini ali expressten verdim. 40$ a hem kamera hem de telsinizi almış oldum. görüntü kalitesi hem gece görüşünde hem de normal görüşte gayet iyi.
sürekli açık tutarsan 4 saatte bitiyor şarjı , kabloya takıp devam edebilirsin izlemeye. ben memnunum şimdilik. tavsiye ederim, bakın isterseniz. sadece telsizler çok mantıklı gelmiyor bana. sonuçta wc ye falan gidicem, mutfağa gidicem 5 dakka da olsa göreyim uzaktan , içim rahat etsin. rahat halledeyim işimi.
Canım modellerı cok güzel bı arkadasım gecen sene aldı korniş halkalarını fılan takmadan yolluyorlar bıraz uğraşmalı yanlış hatırlamıyorsamErenevdeki halı ve perdeler çok şeker Cordeecim yawf, hepsini kendime kullanırım, bayıldıklarım oldu da çocuğun odasına olmaz bunlar yawf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?