Canım modellerı cok güzel bı arkadasım gecen sene aldı korniş halkalarını fılan takmadan yolluyorlar bıraz uğraşmalı yanlış hatırlamıyorsam
Alacaksan yıne bı ara sor istersen
Rengini degisterceklerse laf etmem de , degistirmeyeceklerse hic sanslari kalmadi. Ne sacmaymis ugrastirmasi. Yazmiyodu sanki aciklamada. İyi oldu soyledigin kuzuu.
günaydın kızlarr bugun kontrolumuz var bır aydan berı ılk kez görcem oglusu cok mutluyum=)) ruyamda yıne doguruyodum ben ya=) bebek dogmus ama cok akıllı hıc uyanmıyor annem zorla uyandırım emzırmeye getırıo ama ne guzel emıyor anlatamam=)
Allah korusun ya, ne biliym bu mal boyle degisik seyler soyluyordu..
hayir ankarada unlu de bi dr..
ben de biraz baktim brokoliyle ilgili bisey bulamadim, cok da onemli degil aman yemeyiveririm deyip gecmistim..
"kimse bilmez ama, ..." demesinden killandim ne biliym..
azcik yemekten bisey olmaz bence de..
günaydın kızlarr bugun kontrolumuz var bır aydan berı ılk kez görcem oglusu cok mutluyum=)) ruyamda yıne doguruyodum ben ya=) bebek dogmus ama cok akıllı hıc uyanmıyor annem zorla uyandırım emzırmeye getırıo ama ne guzel emıyor anlatamam=)
Can'ım kanama falan olmasında dinleniceksin artık bundan sonra sızlama devam ederse doktora söyle bence enfeksiyonda olabilir
30. Haftaya girdim bende inşallah güzel haberler alırım
slm kızlar şuan çok mutluyumbaşka bir hastaneye gittim bugün bebişimin flsi de her şeyi de normal Allaha şükür..ben direk boyu merak ettiğim için gittiğimi söylemedim..kadın ayrıntılıca inceledi ölçtü..ve tamamen haftası ve günüyle uyumlu çıktı şükürlr olsun..27+1 le uyumlu..2 gün önce gittiğimde doktor flsini 10 gün geri ölçmüştü..aradığımda çok dikkatli minimetrik ölçmedim bebek pozisyonundan da olmuş olabilir dedi ama içim rahat etmemişti..şimdi rahatladım Allaha şükür..Allahım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin..
Ay benim umudum kalmadı ondan artık bi Bebek iki eliyle yüzünü kapatıp muayene boyu açmaz mı ya. Artık doktora da biraz daha denesek diyemiyorum bile eşşek sıpası. Kızım ultrasona poz verirdi resmen. Bu anca pipi açıp gösteriyor :)