2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evet ben sordum canım. Eşimin yengesi bi sterilize makinesi verdi ama markasına bakmadım bile. Öyle de bi yere tıktım ki çıkaramam şimdi. Yarın sorayım bi kap ısıtma marifeti de var mı acep.

Karsin sogunda cocuk gazlanmasin kendimi kotu hissederim :)
Yok yavrum ya. Cehennem gibi dogalgaz yakiyoruz biz donla geziyoruz evde. Evden disari cikinca maldivlerden, sibirya'ya gecmis gibi hissediyorum.
Cok sikinti olursa bizimkilerden o zaman sey yaparim sana.

oyyyy resmen terledim yaaa :)))
niye 11 sinir?
arka arkaya 2 kez kart no gir, saat 22.58 :))) ne gerildim :)) bezi kabul etmedi, 125 tl uzerine veriyomus kupon,
pempe suavinex aradim bi de :))
neyse aldim 40tl kardayiz, bakalim onunla ne alcaz :)
Saat 11 i gecıncede verıyo şekerım 10 dk önce alışverış yaptım verdı önemlı olan 125 TL yı gecmek
Ne dıye stres yaptın :/

tam okudum saate baktım 11:58 yetiştim valla kazandığım 11 tl ile artık şemsiye alırım bi tane, yazık olmasın 11 tl'me

tam okudum saate baktım 11:58 yetiştim valla kazandığım 11 tl ile artık şemsiye alırım bi tane, yazık olmasın 11 tl'me

Şemsiye dedin... Şimdi şemsiye ile alakalı bir şey derdim de ban yerim mine. :/
Mezarcılar gibi olduk yemin ediyorum. Bedava mezar var deseler koşup gideceğiz.
Eskiden alışveriş yapınca gelen hediye çeklerinin yüzüne bakmazdım. Şimdi hediye çeki, ücretsiz kargo, indirim falan olunca n'apçaamızı bilmiyoruz.

Haberlerde falan yeni açılan mağazanın önünde geceden kuyruk olanları görünce salak mı lan bunlar derdim. Herhalde bir sonraki levelimiz de olacak.

şemsiye alayım derken tam olarak demek istediğini kasettiydim tatlıcım bir ihtiyaç listesi yaptıydım, o listeden bir alıyorsam , burda konustuklarımızdan üç alıyorum tamamlayın artık şu listeleri yawf.

steril cihazı almayacağım diyorum da hadi bakalım. şimdi konuşmaya başladınız, bakim ne zaman ikna olurum almaya

bu arada yatak konusunu kimle konustuk bilemedim amaşimdi geldi aklıma. geçen hafta sonu bi avmye gittiydim. orda BRN diye bi markadan aldım bi yatak. hangisi onu bilem hatırlamıyorum. vardı bi kaç çeşit. o an artık hangisi mantıklı geldiyse onu aldım. 500 küsür tl di, indirimi vardı 350ye aldım. daha gelmedi tabim. haftaya bi ara gelir heralde.

Ben 120 tl'lik alışveriş yapmamıştım bile. Az önce nasıl kupon verdi bu 20 tl'lik saat 11 kampanyasıyla diye baktım karttan vade farkı kesiyormuş ya meğerse. Tek slibe kesmiş bir de ilginç. Yeni farkettim. Oradan 120'ye tamamlamış. Şimdi yeni kampanya gelmiş 4-5 tane falan çek veriyorlar alışverişe göre. Görünce iyi iyi alacaklarımı buradan alırım dedim. Zaman sınırı da yok bunun. Bu sefer şemsiye geliyor galiba gerçekten.

Steril cihazını n11'de ucuz görünce ikna oldum ben biraz daha ısınmam lazım benim de bu şemsiyeye önce ama.

Şimdi ikizcan ucuzsa feyktir kesin :)) der.

Uyguna almışsın yatağı. Pamuk muydu? Sünger miydi? Onu da mı hatırlamıyorsun?

33 yasinda yaşlı, hamile kariyi sicacik yatagindan kaldirip, faturayi buldurdunuz ya, yatacak yeriniz yok :))
270e almisim :)
lakin soyle bi durum var, pebble larla aldim onu, babymallden 2 pebble puset alinca, 500 kusur hediye ceki kazandim, o çekle de iste mamajoo sterilize seysi ve avent sut sagma mak. aldim :)

yok tatlım malesef, hiç hatırlamıyorum. sipariş fişinden baktım şimdi soft bebek yatağı yazmış sadece. aradım internetten, bulamadım öyle bi marka. artık gelince yazarım neymiş diye.

ilk başlarda kesin alıcam dedim streil cihazı için de sonra düşündükçe duruma göre almaya karar verdim sanırım. umarım emmede sorun çıkartmazsa sıpam almaya gerek görmüyorum.

hergün sürekli biberon kullanacaksam her türlü alırım da bilemedim duruma göre bakcam, zaten 1 günde getiriyorlar siparişi.

derinn83 sen mi friendly nın urunlerını almak ıstıyodun şekerım?
Trendyolda aventte ındırımde bıze kargo olmadıgından daha uyguna gelıyo n11 e göre fılan
Tek tek ince hesaplar yaptım merak etme

cordi 11e kadar dedi :)))

Yeni kampanya gelmiş yavruşum. Benim aldığımda saat 11'e kadar 120'ye 20 veriyordu. Şimdi saat sınırı olmadan en düşük 50 tl'lik alışverişe bile 20 tl veriyor. 200'e 60 tl veriyor ayrı iki çek halinde. Meblağ arttıkça gidiyor.

E şimdi biz bu kuponları kullanırken alışveriş yapınca yine hediye çeki verecek. Yine alışveriş yapacağız. Yine verecek. Elimizi verdik... Kaptırdık meselesi mi olacak şimdi bu.

Ya batircan bizi hahaja baktim urun gercketen kullanisli 86 euro burda da ama ben uygun fiyat arastirmasi yapayim :)

Su arkadaski kutulari bi cek bakkalim neler var haahajaj

Sadece biberon değil ki kuzum. Emziği, emzik zinciri, emzik kutusu, diş kaşıyıcısı, ilaç verdiğin kaşığa kadar steril edilecek. Bi' de böyle düşün. Şemsiyeye ikna olursun belki. :)

Baktım şimdi brn'e eğer lateks yatağı o fiyata verdiyse bedava vermiş diyecektim.
Tabiî benim beşiğin ölçüsü yok. Özel ölçü de çalışmıyorlar. Ben yine kazığa mahkum.
Umarım diğer arkadaşların işine yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…