2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Üç kere mi kan alcaklar?
Bir kere sanmıştım
Kollarım delik deşik zaten serumdan,şeker yüklemesinden iki gün önce tetanoz günüm,bir daha mı ya delindi kollarım :/

Kedili lohusa pijama takimi buldum ben. Resim atamiyorum bazen hafiza yeterli diil dio telefonda. Bi deneyeyim olmadi eve gidince bilgisayar dan atarim.

Benim kızda oyle bir kez bile yuzunu goremedik hala her seferinde eliyle kapatiyor umudumuz haftaya olan kontrolde :)

Canım bizimle hangi satıcı ve aldığın marka hangisi paylaşabilir misin?

Selam kızlar B12 eksikliği yaşayan var mı

ben 12. haftadan beri gyno ferro sanol kullanırıyorum sadece.

b12 , folic ve demir içeriyor, kan degerlerim hiç düşmedi .
hatta 12,2 ilk kan degerim 12, 7 son kan degerimdi . başka ilac da kullanmadım .

hangi ilacı kullanıyordun cnm ? kahvaltıda kaşar peynirini daha fazla ye canım , b12 daha yüksekmiiş

Ben de bu sekil istediydim de maalesef benim aldigimda yok kuzum bu ozellik. 40$ a bu kadar hizmet anca
Ben amerıka da buldum bıtane aslında 40 kusure ve o ozellıkte var
Eşimde iş için gıttı gecen ay alıcak dıye bı heveslendım
Meğer mağazanın bıtek Internet alışverışınde satılıyormuş o ve bazı ürünler
Alamadan geldı

Rengini degisterceklerse laf etmem de , degistirmeyeceklerse hic sanslari kalmadi. Ne sacmaymis ugrastirmasi. Yazmiyodu sanki aciklamada. İyi oldu soyledigin kuzuu.
Ama sen yıne bı ara sor belkı degıstı sıstemlerı yanıltmayım senı
Şurdan Kullanım kolaylığı ve içerık kısmını okusana
Sankı hala öyle gıbı anladım ben

Evet canım uzun sürüyor damar yolu açtılar 3 kere kan alacakları için birdr idrar tahlili aldılar bendrn
aa o da iyimiş bende sırasıyla sol kol,sağ kol tekrar sol koldan aldılar, idrar benden de istemişti enfeksyon çıktı bende asılnda yanma falan yok ama akıntım çok galiba o da haberci ve iki hafta geçti iltihap geçmedi sanki 2,5 litre su içiyorum en az ama bilemedim koyu renk akıntı hala var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…