Yorgan konusunda annem alacaktı bugün biraz kararsız kaldım ama sonra pamukluya karar verdim. Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Sizler ne yaptınız? Peki bi şey daha yastık olayını ben erteledim başlarda kullanılmıyor diye
fırmaların ınternet sitelerine gir iletişim bölümüne numune yenıdogan bebk bezlerınızden ıstıyorum seklınde maıl at onlar sana dönüyor sleppy ertesı gun döndü 2 gun ıcınde ucretsız kargoyla bana yolladıBezleri nasıl talep ettiniz firmalardan?
Hangileri gönderiyor?
Tamamdır Can'ım sağolCan'ım 3 takımı da 0-3 aylık al.3-6 40 ı çıkana kadar biraz büyük oluyor
Hımm ben ona e bebekse baktım kalmamıştı indirimde olandan diğer ürünlerden aldım Can'ımBende açılıyo ama..
O zmn google a chicco zıbın yaz, bi bak. Hem chicco, hem ucuz onçin aldım. Her markada vardır ama eminim.
Tipi şöle:
Haklısın Can'ım kundak olayında beden bilmiyordum standart zannediyordum sağol bende alayım sen nerden aldınBen hazır kundak 3-6 aldım canım,bende gevşek bağlamak ıstıyorum hem daha uzun sure kullanırım dıye düşünüp öyle aldım
Kıyafet işini hiç bana sorma ben hevesımı almak ıçın abarttım
Ama kışa gelıcek kurutma fılan sıkıntılı olur dıyosan bıraz yedekle
Tabı mamaya gerek olucakmı kusan bı bebek mı olur bunlarda Kıyafet degıştırme durumumuzu etkılıycek
Olmadı duruma göre yAnında bırı olucaksa onu avm ye yollar yetmıyenlerı aldırırsın bı koşu
Can'ım ben e benek mağazası da onlu takımı 100tl aldım normal galibaYa bide bazısının fiyatı çok uçuk geliyor anlamadım cimriliğim mi tuttu. Kızımda kendim hiç bişey almayınca fiyatları bilmiyorum. Şimdi 3-4 tane netten beğendim 2 tanesi 120 lira civarında 1 tanesi 165 lira 1 tanesi 250 lira. Yuh dedim açıkcası 250 lik olanı zaten bırak 120 lik bile değer mi ki acaba dedim. 10 lu takım bunlar
Bende aynıyım ayakta beş dakika kalsam nefesim daralıyor ve kalbim çarpıyor sizdede oluyor muArtık sadece klozet kullanıyorum tıslaya tıslaya geziyorum daha 10 hafta var ne edeceğüz biz canım son ay :)
Acaba bu tartışmadan dolayı mı ayrıldı ki şaşırdım şimdi bencede herkesin fikri kendine bana uymuyorsada okur geçerim burda tartışıp kırıcı olmamak gerek@cordeliac üyeliği bloke gözüküyor??? ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
Bende beden hıç düşünememiştım kundakta :))Tamamdır Can'ım sağol
Hımm ben ona e bebekse baktım kalmamıştı indirimde olandan diğer ürünlerden aldım Can'ım
Haklısın Can'ım kundak olayında beden bilmiyordum standart zannediyordum sağol bende alayım sen nerden aldın
Can'ım ben e benek mağazası da onlu takımı 100tl aldım normal galiba
Bende aynıyım ayakta beş dakika kalsam nefesim daralıyor ve kalbim çarpıyor sizdede oluyor mu
Acaba bu tartışmadan dolayı mı ayrıldı ki şaşırdım şimdi bencede herkesin fikri kendine bana uymuyorsada okur geçerim burda tartışıp kırıcı olmamak gerek
Daha sen süt inince gör bir de, tam 2 katı oluyorlar hava yastığı görevi görür seninkiler artık canım :))Ne guzel iste benim memiklerde oturunca kaburgalara dogru bastiriyor kizda alttan bastiriyor isyanlardayim :) kim gorse yuruyen meme olmussun diyir
Bende sohbet sirasinda öyle diyiverdim kumbara koyacam buna atın almayın bisi diye sonra banada mantıklı geldi.bak kumbara mantıklıymıs çok
Benim de hep var bulantı. Baştaki gbi kusmuyorum ama tabi. Özellikle acıkınca..
Bi de ben, tükrüğümü yutamıyorum baştan beri. Elimde şişe geziomyutarsam bulantı yapıyo. Başta korktum, neden ben, bi tek ben mi? Diye. Ama Dr normal dedi. Bi tane de şahit buldum, benim gbi şişeyle gezmiş hamişken.. napalım. Her hamilenin farklı anormallikleri oluyo işte...
Ya bide bazısının fiyatı çok uçuk geliyor anlamadım cimriliğim mi tuttu. Kızımda kendim hiç bişey almayınca fiyatları bilmiyorum. Şimdi 3-4 tane netten beğendim 2 tanesi 120 lira civarında 1 tanesi 165 lira 1 tanesi 250 lira. Yuh dedim açıkcası 250 lik olanı zaten bırak 120 lik bile değer mi ki acaba dedim. 10 lu takım bunlar
Bende tuvalette zorlanmaya başladım karnım acıyor. İşin kötü tarafı bizim evde klozette yok. Eşim takalım diyor ama bakalım ne zamana vakti olacakta takacak.Artık sadece klozet kullanıyorum tıslaya tıslaya geziyorum daha 10 hafta var ne edeceğüz biz canım son ay :)
Kalp çarpıntısı yok ama nefes alamıyorum özellikle akşam yemeğinden sonra ve yatarken...Tamamdır Can'ım sağol
Hımm ben ona e bebekse baktım kalmamıştı indirimde olandan diğer ürünlerden aldım Can'ım
Haklısın Can'ım kundak olayında beden bilmiyordum standart zannediyordum sağol bende alayım sen nerden aldın
Can'ım ben e benek mağazası da onlu takımı 100tl aldım normal galiba
Bende aynıyım ayakta beş dakika kalsam nefesim daralıyor ve kalbim çarpıyor sizdede oluyor mu
Acaba bu tartışmadan dolayı mı ayrıldı ki şaşırdım şimdi bencede herkesin fikri kendine bana uymuyorsada okur geçerim burda tartışıp kırıcı olmamak gerek
Banada sleppy yolladı dıgerlerınden ses yokfırmaların ınternet sitelerine gir iletişim bölümüne numune yenıdogan bebk bezlerınızden ıstıyorum seklınde maıl at onlar sana dönüyor sleppy ertesı gun döndü 2 gun ıcınde ucretsız kargoyla bana yolladı
ben yenıdogan ıstedım ama sen bılırsın belkı büyükte yolluyorlardır
Valla bence bir an önce taktır canım 9. Ay yarı çömelip yapıyordum oğlanda bacaklarım kopuyordu o pozisyondanBende sohbet sirasinda öyle diyiverdim kumbara koyacam buna atın almayın bisi diye sonra banada mantıklı geldi.
Bende yatamıyorum tükürdüğümü ikide bir lavaboya gidip tükürüyorum. Bazen geçer gibi oluyor sonra tekrar ediyor. Lama gibi oldum diyorum bende.
Ya aslında her bütçeye göre var yeni doğan takımlar markalar biraz fiyatları abartmış herkesin dediği gibi kısa süre giyebileceksede pek mantıklı değil pahalısını almak. Hatta bir tanesini uygun fiyatlı almak lazım ilk giysin sonuçta kirlenecek ilk doğduğunda giyeceği için.
Bende tuvalette zorlamaya başladım karnım acıyor. İşin kötü tarafı bizim evde klozette yok. Eşim takalım diyor ama bakalım ne zamana vakti olacakta takacak.
Ben de çarpıntı çok Can'ım yemek yesemde yemesemdeKalp çarpıntısı yok ama nefes alamıyorum özellikle akşam yemeğinden sonra ve yatarken...
Kullanmadım tecrübem yok ama kullanırım diye aldım ben.Kızlar bışey sorucam slıng kullanmayı duşunenınız varmı?
1-2 gündür araştırıyorum bıraz
ozellıkle ılk aylar 3.5 kıloyu gectıkten sonra kolık vs sıkıntılarında ıyı oluyomuş
Ama Halkalı olan var tek omuza asılan o ılerıkı aylarda tasıma sıkıntısı yapıyomuş
Kullanan bılgısı olan var mı?
Nasıl aldın canım? Ikı omuza sarılan mı? Tek mı?Kullanmadım tecrübem yok ama kullanırım diye aldım ben.
Herifemi bebisemi :))) cok guzel moral verdin banaDaha sen süt inince gör bir de, tam 2 katı oluyorlar hava yastığı görevi görür seninkiler artık canım :))
Herifemi bebisemi :))) cok guzel moral verdin bana
Yorgan konusunda annem alacaktı bugün biraz kararsız kaldım ama sonra pamukluya karar verdim. Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Sizler ne yaptınız? Peki bi şey daha yastık olayını ben erteledim başlarda kullanılmıyor diye
Dizime inmezlerse iyi :)olsun sütün çok olacak bak ne güzel hem emzirme bitince egzersizle eski haline dönerler merak etme... :))
Ayyyy keske soyleseydim ikizcan biliyordur sende farkindasin diye sesimi cikartmadim o aksam aranızdaki muhabbetlere tuhh. elindeki urun 30 kusur olana bakip inceledim o aksam cubugu yoktu 65tle ayni urunun 50 cubuklusu vardi çubukları ayrica alman gerekecek su durumda.I ikizcan2016 canım cihaz az önce geldi ama ben içinde ölçüm çubuğunda var sanıyordum ama çıkmadı olması gerekmiyor muydu ayrı bir ölçüm çunugu almam gerek heralde
Birde kaleme takılan lanset diyor içinde on tane çıktı oda mı her sefer kullanılacak ondanda mı almam gerekiyor hiç bir bilgim yok bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?