2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Tüh benim bu konuda hiç bir bilgim yok ben hani içinden çıkar diye düşünmüştüm birde I ikizcan2016 dediği Roche accu chek performa nano den aldım elime gelen kutunun üzerinde accu chek performa nano yazıyor doğrumu geldi acaba

Ben de düşünüyorum sevi bebeninki gibi aslında olması gereken sling bence tam kavrıyor bebeği bide kalın çanta gibi durmuyor takınca

Dogru onun attigi urun o zaten bende baktim ama strip yoktu ben urun aciklamasina baktim o gece. 50striplisi dedigim fiyattaydi ama hic bilgim olmadigindan haberiniz var sandim ses etmedim keske su kacirsaydim kulagina :)

Dogru onun attigi urun o zaten bende baktim ama strip yoktu ben urun aciklamasina baktim o gece. 50striplisi dedigim fiyattaydi ama hic bilgim olmadigindan haberiniz var sandim ses etmedim keske su kacirsaydim kulagina :)
Keşke Can'ım ya benim cahilliğimden oldu işte
50 ilk çubuk fiyatı 40 lira civarı diyor.

Kızlar cordeliac üyeliğini iptal ettirdi. Bi daha girmeyi düşünmüyor. Kendi kararı site banlanması falan diil.
Çok üzüldüm ben onun doğumunu çok merak ediyordum nasıl olucak diye çoksa güzel paylaşımlarda bulunuyordu Can'ım geri dönsen bir daha düşün pire için yorgan yakma

Çok teşekkür ederim canım bende şimdi araştırıyordum bunun fiyatı uygunmuş çok sağol
Ya birde lanset diyor içinde on tane çıktı ondanda mı almak gerekiyor her seferinde Yen'imi kullanılıyor
Inan zerre kadar bilgim yok onunla ilgili ama sanmiyorum bilgim olmadigi icin sacmaliyorda olabilirim ama parmagini delmek icinse surekli sen kullanacaksan temizleyebilecegin dezenfekte edebilecegin birseymi bu oyleyse isini gorur uzun sure ?

Çok üzüldüm ben onun doğumunu çok merak ediyordum nasıl olucak diye çoksa güzel paylaşımlarda bulunuyordu Can'ım geri dönsen bir daha düşün pire için yorgan yakma

Ama neden ettirdi ki bir anda baskalarina kizip uyelik iptal ettirecek biri de degil

Cordi kimseyle sorun yaşamadı ki? Münakaşa oldu dün ama cordinin alakası yoktu.Ben mi kaçırdım?

Inan zerre kadar bilgim yok onunla ilgili ama sanmiyorum bilgim olmadigi icin sacmaliyorda olabilirim ama parmagini delmek icinse surekli sen kullanacaksan temizleyebilecegin dezenfekte edebilecegin birseymi bu oyleyse isini gorur uzun sure ?
Evet Can'ım parmağı delmek için kaleme takılıyor
Benimde bilgim yok I ikizcan2016 gelirse bilgilendirir artık sağol

Cordi kimseyle sorun yaşamadı ki? Münakaşa oldu dün ama cordinin alakası yoktu.Ben mi kaçırdım?
yo kimseyle sorun yaşamadı.dün ki konu beni de üzdü açıkçası bi başkasının düşüncelerine katılmak zorunda tabi ki değiliz.burda herkesin farklı hayatları var.ama keşke birbirimizin düşüncelerine katılmadığımız da daha seviyeli ve daha saygılı bir şekilde ifade edilse.@cordeliac ta buna üzüldü sanırım ve tepkisini koydu.bence haklı da sayılır

Evet Can'ım parmağı delmek için kaleme takılıyor
Benimde bilgim yok I ikizcan2016 gelirse bilgilendirir artık sağol
Can'ım benim bende sürekli ölçüm yapıyorum şeker yüklemesi yaptırmadığım için.evet kaleme takılan iğneden de Alman gerekiyor.ben iğneyi iki kullanımda değiştiriyorum ikizcan da aynı şekilde yapıyormuş söylemişti daha önce.yani iki kere kullanıp atıyor.sen en iyisi bir kutu Split bir kutu da iğnesin den al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…