Gidiyorum yazmış profiline ama gitmiş mi ki ya tüh çok faydalı şeyler paylaşıyordu bizimle gerçekten bilgilerinden faydalanıyorduk hem de güzel sohbet ediyorduk gitmesin geri gelsin@cordeliac üyeliği bloke gözüküyor??? ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
Tüh benim bu konuda hiç bir bilgim yok ben hani içinden çıkar diye düşünmüştüm birde I ikizcan2016 dediği Roche accu chek performa nano den aldım elime gelen kutunun üzerinde accu chek performa nano yazıyor doğrumu geldi acabaAyyyy keske soyleseydim ikizcan biliyordur sende farkindasin diye sesimi cikartmadim o aksam aranızdaki muhabbetlere tuhh. elindeki urun 30 kusur olana bakip inceledim o aksam cubugu yoktu 65tle ayni urunun 50 cubuklusu vardi çubukları ayrica alman gerekecek su durumda.
Annenle hallettiniz o zaman sorunlarınızı sevindim canım :)Yorgan kundak battaniye işini anneme bıraktım. Kendisi ben yapıcam deyince bir şey diyemedim :)
Ben de düşünüyorum sevi bebeninki gibi aslında olması gereken sling bence tam kavrıyor bebeği bide kalın çanta gibi durmuyor takıncaKızlar bışey sorucam slıng kullanmayı duşunenınız varmı?
1-2 gündür araştırıyorum bıraz
ozellıkle ılk aylar 3.5 kıloyu gectıkten sonra kolık vs sıkıntılarında ıyı oluyomuş
Ama Halkalı olan var tek omuza asılan o ılerıkı aylarda tasıma sıkıntısı yapıyomuş
Kullanan bılgısı olan var mı?
Dogru onun attigi urun o zaten bende baktim ama strip yoktu ben urun aciklamasina baktim o gece. 50striplisi dedigim fiyattaydi ama hic bilgim olmadigindan haberiniz var sandim ses etmedim keske su kacirsaydim kulagina :)Tüh benim bu konuda hiç bir bilgim yok ben hani içinden çıkar diye düşünmüştüm birde I ikizcan2016 dediği Roche accu chek performa nano den aldım elime gelen kutunun üzerinde accu chek performa nano yazıyor doğrumu geldi acaba
Kızlar cordeliac üyeliğini iptal ettirdi. Bi daha girmeyi düşünmüyor. Kendi kararı site banlanması falan diil.@cordeliac üyeliği bloke gözüküyor??? ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
Annenle hallettiniz o zaman sorunlarınızı sevindim canım :)
Keşke Can'ım ya benim cahilliğimden oldu işteDogru onun attigi urun o zaten bende baktim ama strip yoktu ben urun aciklamasina baktim o gece. 50striplisi dedigim fiyattaydi ama hic bilgim olmadigindan haberiniz var sandim ses etmedim keske su kacirsaydim kulagina :)
Çok üzüldüm ben onun doğumunu çok merak ediyordum nasıl olucak diye çoksa güzel paylaşımlarda bulunuyordu Can'ım geri dönsen bir daha düşün pire için yorgan yakmaKızlar cordeliac üyeliğini iptal ettirdi. Bi daha girmeyi düşünmüyor. Kendi kararı site banlanması falan diil.
Kızlar cordeliac üyeliğini iptal ettirdi. Bi daha girmeyi düşünmüyor. Kendi kararı site banlanması falan diil.
http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/accu-chek-performa-nano-strip-50-lik-242544834Keşke Can'ım ya benim cahilliğimden oldu işte
50 ilk çubuk fiyatı 40 lira civarı diyor.
Çok teşekkür ederim canım bende şimdi araştırıyordum bunun fiyatı uygunmuş çok sağol
Kızlar cordeliac üyeliğini iptal ettirdi. Bi daha girmeyi düşünmüyor. Kendi kararı site banlanması falan diil.
Inan zerre kadar bilgim yok onunla ilgili ama sanmiyorum bilgim olmadigi icin sacmaliyorda olabilirim ama parmagini delmek icinse surekli sen kullanacaksan temizleyebilecegin dezenfekte edebilecegin birseymi bu oyleyse isini gorur uzun sure ?Çok teşekkür ederim canım bende şimdi araştırıyordum bunun fiyatı uygunmuş çok sağol
Ya birde lanset diyor içinde on tane çıktı ondanda mı almak gerekiyor her seferinde Yen'imi kullanılıyor
Çok üzüldüm ben onun doğumunu çok merak ediyordum nasıl olucak diye çoksa güzel paylaşımlarda bulunuyordu Can'ım geri dönsen bir daha düşün pire için yorgan yakma
Ama neden ettirdi ki bir anda baskalarina kizip uyelik iptal ettirecek biri de degil
Evet Can'ım parmağı delmek için kaleme takılıyorInan zerre kadar bilgim yok onunla ilgili ama sanmiyorum bilgim olmadigi icin sacmaliyorda olabilirim ama parmagini delmek icinse surekli sen kullanacaksan temizleyebilecegin dezenfekte edebilecegin birseymi bu oyleyse isini gorur uzun sure ?
yo kimseyle sorun yaşamadı.dün ki konu beni de üzdü açıkçası bi başkasının düşüncelerine katılmak zorunda tabi ki değiliz.burda herkesin farklı hayatları var.ama keşke birbirimizin düşüncelerine katılmadığımız da daha seviyeli ve daha saygılı bir şekilde ifade edilse.@cordeliac ta buna üzüldü sanırım ve tepkisini koydu.bence haklı da sayılırCordi kimseyle sorun yaşamadı ki? Münakaşa oldu dün ama cordinin alakası yoktu.Ben mi kaçırdım?
Can'ım bir ilgisi yoktu ama bildiğim kadar en son bu konuyla ilgili bir paylaşımı oldu o kadarCordi kimseyle sorun yaşamadı ki? Münakaşa oldu dün ama cordinin alakası yoktu.Ben mi kaçırdım?
Can'ım benim bende sürekli ölçüm yapıyorum şeker yüklemesi yaptırmadığım için.evet kaleme takılan iğneden de Alman gerekiyor.ben iğneyi iki kullanımda değiştiriyorum ikizcan da aynı şekilde yapıyormuş söylemişti daha önce.yani iki kere kullanıp atıyor.sen en iyisi bir kutu Split bir kutu da iğnesin den alEvet Can'ım parmağı delmek için kaleme takılıyor
Benimde bilgim yok I ikizcan2016 gelirse bilgilendirir artık sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?