Evet sen yurt dışına çıkacağın için mecburen yanında bir şeyler olması lazım. Ne zaman gideceksinBenım kv yanına Yurtdışına doguma gıtme ıhtımalınden Yanımda bı kutu bulundurayım ıstedım gece yada yolda fılan kullanmak gerekır bellı olmaz dıye
Töpfer ıçın cok cok olumlu yorumlar okudum ama kutu gelınce Aklım karıştı sma bağımlılık yaratmıyomuş glukoz olmadıgından
Evet aptamıl için cok olumsuz seyler var canım
Derhal konu hakkinda aydinlatilmak istiyorum valla salak gibi hissediyorum su an kendimiBende anlayamadım ya biz boşuna mı üzüldük
Bizim burası küçük bi ilçe burdaki devlet hastanesindeki doktor bile ssvd yapacaktı bi tanıdığıma. ama o gününü doldurdu Bebek hala kanala girmedi suni sancı da veremeyiz dikişler için sorun olur diyip son günlerinde sezeryana alındı. yine de denerim demişti doktoru bence siz ısrarcı olun belki de kabul eder.sizin imkanlar epey müsaitmiş canım bizim öyle değilyani eşim çocuğum uzun süre annemde kalmam zor. evimiz o kadar geniş değil. ama ssvd yi de çoook istiyorum. ne var sanki gittiğim doktor deneriz dese kendi yuvamda yaşadığım yerde doğum yapsam. haftaya ikna etmeye çalışcam doktorumu
Ben ve eşim yeni doğan sünnet istiyoruz benim sezeryan olcak zaten 3. Günü hastaneden çıkmadan yaptırmayı düşünüyoruz çünkü Bebek henüz acı hissetmiyormuş Çarşamba dr randevum vardı çocuk cerrahıyla görüşmek istedim fakat son ayına gelince görüşürsün dediler danışmadaki görevliler nasip bakalım inşallah doğumdan sonra aksi bişey yaşamayızda istediğimiz gibi olurKızlar kafamdakı bıkac soruyu sızlerle paylaşmak istıyorum
1. Ben bı tanıdığın yanında sıgortamı tamamlamak için kafama göre çalışıyorum
32. Haftadaki raporu aldığımda bu sadece iş yerınımı ılgılendırır yoksa devlete bu rapor gıdıcek mı dogum ödemelerımle bı bağı olacak mı?
2. Sütün sıkıntılı olma durumu için hazırda 1 kutu mama bulundurmak istedım ve uzuun araştırmalarım sonunda Töpfer aldım. Bıldıgınız gıbı keçi sütü içerikli
Fakat söyle dezavantajlarını okudum ılk 1 yıl duzenlı keçi sutu kullanımı kansızlık yaptığından içerıgıne b vit,folık asıt ve Demir ilave edılmış ayrıca içeriğinde glukoz oldugu yazıyor ama içerık maddelerının doğal sekerıdır dıyo
Mamada glukoz olmasıda bebeklerde bağımlılık yapıyormuş
Glukoz takvıyesı olmayan tek mamada sma imiş
Ayrıca sıparış ettıgım Töpfer geldı sözde made in germany ama hersey Türkçe kutuda
Bi huzursuz oldum işin içinden çıkamadım
Sızler bu konuda ne yaptınız
3. Son sorum erkek annelerini yenıdogan Sünneti için bı plan yaptınız mı?
Liv hospıtal cocuk Cerrahı Dr yazısını okudum ılk 28 gun ama ılk haftayıda onermıyolarmış
( araştırdıkça kafam karıştı
Bende hapşırıp duruyorum canımEvet sen yurt dışına çıkacağın için mecburen yanında bir şeyler olması lazım. Ne zaman gideceksin
Tecrübeli anneler
Lütfen bana bi yorum yapın ya çok kararsızım
Ya 37. Haftamda ailemin yanına gidip orda Doğum yapacağım yada evimde kalıp doğumumu yapıp yaklaşık 25 günlük lohusayken ve bebiş de daha 40ını çıkarmadan ailemin yanına gideceğim bu iki seçenekten başka seçeceğim yok.öyle gözüküyor şu an.
Hangisi daha iyi olur ? Lohusayken yolculuk çekilir mi?? (10saatlik bi yolculuk olacak ve çok soğuk karlı bi döneme denk gelecek.)
evimde Doğum yapıp kendi düzenimde kalmak mı daha iyi olur ? Yoksa aile yanında olup sonra gitmekle uğraşmamak mı ?
canım sen raporunu sgk ya verceksın tabıkı ıs yerınede verıceksın ısyerın senı o aralıkta raporlu göstercek devlette ona göre sana ödeme yapıcakKızlar kafamdakı bıkac soruyu sızlerle paylaşmak istıyorum
1. Ben bı tanıdığın yanında sıgortamı tamamlamak için kafama göre çalışıyorum
32. Haftadaki raporu aldığımda bu sadece iş yerınımı ılgılendırır yoksa devlete bu rapor gıdıcek mı dogum ödemelerımle bı bağı olacak mı?
2. Sütün sıkıntılı olma durumu için hazırda 1 kutu mama bulundurmak istedım ve uzuun araştırmalarım sonunda Töpfer aldım. Bıldıgınız gıbı keçi sütü içerikli
Fakat söyle dezavantajlarını okudum ılk 1 yıl duzenlı keçi sutu kullanımı kansızlık yaptığından içerıgıne b vit,folık asıt ve Demir ilave edılmış ayrıca içeriğinde glukoz oldugu yazıyor ama içerık maddelerının doğal sekerıdır dıyo
Mamada glukoz olmasıda bebeklerde bağımlılık yapıyormuş
Glukoz takvıyesı olmayan tek mamada sma imiş
Ayrıca sıparış ettıgım Töpfer geldı sözde made in germany ama hersey Türkçe kutuda
Bi huzursuz oldum işin içinden çıkamadım
Sızler bu konuda ne yaptınız
3. Son sorum erkek annelerini yenıdogan Sünneti için bı plan yaptınız mı?
Liv hospıtal cocuk Cerrahı Dr yazısını okudum ılk 28 gun ama ılk haftayıda onermıyolarmış
( araştırdıkça kafam karıştı
Ben ve eşim yeni doğan sünnet istiyoruz benim sezeryan olcak zaten 3. Günü hastaneden çıkmadan yaptırmayı düşünüyoruz çünkü Bebek henüz acı hissetmiyormuş Çarşamba dr randevum vardı çocuk cerrahıyla görüşmek istedim fakat son ayına gelince görüşürsün dediler danışmadaki görevliler nasip bakalım inşallah doğumdan sonra aksi bişey yaşamayızda istediğimiz gibi olur
Canım bılgı alırsan haber verırmısın,bende bu süreçte 1-2 Dr danışayım genel Kanı neymış ogrenelımBen ve eşim yeni doğan sünnet istiyoruz benim sezeryan olcak zaten 3. Günü hastaneden çıkmadan yaptırmayı düşünüyoruz çünkü Bebek henüz acı hissetmiyormuş Çarşamba dr randevum vardı çocuk cerrahıyla görüşmek istedim fakat son ayına gelince görüşürsün dediler danışmadaki görevliler nasip bakalım inşallah doğumdan sonra aksi bişey yaşamayızda istediğimiz gibi olur
I ikizcan2016Esra kızlar ikizcan ne biliyorsun bilmiyorum ama aynı şekilde benim de dikkatimi çekmişti o yüzden artık birşey yazmıyordum.herkesin duygularıyla dalga geçiliyor.bu topiğin artık tadı iyice kaçtı.
Kızlar doğuma 21 ocak dedi dr sezeryan olcak zaten şöyle bişey varki 19 una kadar olursa oğlak sonrası kova oluyor burçlardan anlamam hiç ilgimi çekmemişti taki kızıma kadar hakikaten burçlarda etkiliyormuş anlayan varsa oğlak erkeği yada kova erkeği özellikleri Nasıl
Cok sagol canımcanım sen raporunu sgk ya verceksın tabıkı ıs yerınede verıceksın ısyerın senı o aralıkta raporlu göstercek devlette ona göre sana ödeme yapıcak
Eğer annenin bulunduğun sehre gelme ihtimali hiç yoksa lohusayken yolu göze alma derim. Hem sana zor olur hem bebeğe. Orda yap DoğumuTecrübeli anneler
Lütfen bana bi yorum yapın ya çok kararsızım
Ya 37. Haftamda ailemin yanına gidip orda Doğum yapacağım yada evimde kalıp doğumumu yapıp yaklaşık 25 günlük lohusayken ve bebiş de daha 40ını çıkarmadan ailemin yanına gideceğim bu iki seçenekten başka seçeceğim yok.öyle gözüküyor şu an.
Hangisi daha iyi olur ? Lohusayken yolculuk çekilir mi?? (10saatlik bi yolculuk olacak ve çok soğuk karlı bi döneme denk gelecek.)
evimde Doğum yapıp kendi düzenimde kalmak mı daha iyi olur ? Yoksa aile yanında olup sonra gitmekle uğraşmamak mı ?
Can'ım ya eşim oğlak erkeği tam bir anneci ben kesinlikle oğlak burcu bir oğlum olacağı için çok mutluyum.astrologkarın bir çoğu oğlak erkeği için annesine düşkünlüğünden bahseder zaten.eğer sezeryan olacaksan doğum tarihinde 21 ocak ise zaten doktor 1 hafta öncesinde alır ki sezeryana.benim fikrim buKızlar doğuma 21 ocak dedi dr sezeryan olcak zaten şöyle bişey varki 19 una kadar olursa oğlak sonrası kova oluyor burçlardan anlamam hiç ilgimi çekmemişti taki kızıma kadar hakikaten burçlarda etkiliyormuş anlayan varsa oğlak erkeği yada kova erkeği özellikleri Nasıl
Benim eşimde amerikan firmasında çalışıyor oda çok istiyordu ama kızım falan olunca ayarlayamadıkBende hapşırıp duruyorum canımsana da gecmış olsun
Ptesı Dr a konuşmaya gıdıcez bakalım ne dıyıcek
Eğer tamam derse aralığın ılk haftası gıdıcem sanırım
tanımadığım ve yabancı bı Dr hiç mi hiç Hoşuma gıtmıyor ama nasıl olucak bakalım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?