2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yok yok ben eşimi almadan gider miyim hiç sancı çekerken kime bağıracağım kime nazlanacağım :)))

İnşallah öyle bi Bebek olur bende oğlağım inatçı olduklarını biliyorum

Normal doğum tarihi 29 ocak işte 21 nde alırız dedi bende 2 gün önce olur bişey farketmez diye düşünüyorum

Ankarada bildiğin güvendiğin bir doktor var mı yoksa bizimkileri söyleyelim denersin beğenirsen devam edersin. Annenler ne tarafta oturuyor?

Normal doğum tarihi 29 ocak işte 21 nde alırız dedi bende 2 gün önce olur bişey farketmez diye düşünüyorum
Canım bence burç önemsiz birşey nasipte ne varsa o gelecek başa belki 2 gün sana önemsiz ama bebeğin için önemli olabilir zaten sezeryanda bir hafta önce doğacak bebek. Ama ısrarlıysan burç için önce doktoruna danış derim. Tabi karar sizin.

Kızlar bu arada tatsız konularda dağılsın alışverişler hazırlıklar ne durumda yok mu yeni birşeyler alanlar. Benim aklımda bebek için bir çamaşır askılığı almak var. Kışın tek çamaşırlığa bizimkiler bile sığmıyor o yüzden ona ayrı alayım dedim. Elişi yapanlar yokmu bu ara ben pike dikiyorum şu ara turkuaz aldım kumaşı görenler kız değil miydi bebek diyor sanki kız olunca pembe endeksli olacak herşey

Aynen yaya benim kızımın yorganıda sarıydı. Bak şimdi işime yarayacak oğlanada kullanacam.
Geçen gün Nurselde puset örtüsü gördüm ben onu yapmayı düşünüyorum ama ipçiye gidemedim bir türlü

Ankarada bildiğin güvendiğin bir doktor var mı yoksa bizimkileri söyleyelim denersin beğenirsen devam edersin. Annenler ne tarafta oturuyor?
Çok sağol canım Ankara'da kuzenlerim var Doğum yapan arkadaşlarım falan hepsi araştırıyor isim öneriyorlar.
37. De gelirsem çok deneme şansım olmayacak nokta atışı yapmam lazım sanırım :))
annemler etimesgut tarafında oturuyorlar.ben de ordan en yakın koru hastanesine giderim diye düşündüm ama bilemiyorum hatta ben bunu Melinaya sormuştum oda oraya gidiyor diye :)))

ilk başta bende gittim oraya faika hanıma memnundum aslında sadece bize uzaktı ve biraz bekletiliyorduk değiştirdik. Deneyebilirsin iyi bir bayan.

Son düzenleme:
Arkadaşlar biliyorum bir açıklama bekliyorsunuz. Balkon konuşması tadında birşey yazmak istemiyorum, site yönetimi dururken haddi mi de aşmak istemem ama dilim döndüğünce özetliyim.

Konuyu site yönetimine aktardık, kendileri de an itibari ile ilgili kişinin üyeliğini iptal etmiş gözüküyor.

Bahsi geçen arkadaş bildiğiniz üzere bize kendisini avukat olarak tanıttı ve hemen hemen her gün yeni bir psikolojik buhranla gelip burda yüzlerce mesaj yazdı. Topik gebeler ve bebekleri için açılmışken, adeta gündüz kuşağı tv programı tadına çevrilmiş ve çoğu da yalan beyan içeren yazılarla vaktimizi çaldı. Yazdığı mesajlara bakıldığında zaten bir topikte yazdığı bilgi ile başka bir topikte yazdığı bilgi bile örtüşmeyen, artık kendi yazdığı yalanları bile takip edemeyecek kadar çok yalan söyleyen bir şahısla karşı karşıyayız..

İkizcan arkadaşımıza Özel mesajdan yazarak kendisi olduğunu iddia ettiği avukat bayanı bulduk ve görüştük! Ne bu foruma üye nede şahsi cep numaram diye verdiği telefon numarası bu avukata ait. Avukat ile yaptığımız mesaj ve mail yazışmaları şahsi mail ve telefon bilgileri de içerdiği için burdan paylaşamıycam. Ama bunların hepsi site yönetimi ile görsel olarak paylaşıldı.

Yalan söylediğinden emin olduğum böyle bir üyenin varlığı artık şahsıma ve görüyorum ki birçok arkadaşımıza da rahatsızlık vermiştir.Bu sebeple konuya vakıf arkadaşlar olarak durumu yönetimle paylaştık, çok şükür ki gereken yardım ve müdahaleyi de aldık. Maalesef ki topiğin tadı bu tarz şeylerle fazlasıyla kaçırıldı ve eski tadının gelebilmesi için bu tür zihniyetlere yer verilmemesi gerekiyor. Umarım buranın gebeler ve bebekleri için açılmış bir topik olduğunu yeniden hatırlar, gerçek anlamda bize faydalı bilgiler paylaşır ve bu stresli zamanlarımızı birbirimize olumlu destek olarak geçiririz.

Ohhhh be konu değişsin hadi bakalım. cumartesi bebek odamızı alacağız. bir de ana kucağı bakıyorum. şöyle otomatik sallamalı falan bişiler olsun önerilere açığım tabikisi

Son aldıklarımız teyzeleri

Eklentiler

• IMG_8802.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_8803.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_8804.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_8805.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_8806.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_8807.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 79
arkadaşlar tam olarak bilmiyoruz belki de gerçekten hamile ve Ankara'da yaşıyor.o kadarını bilemeyiz.boşverin çok birşey de yazmayalım belki gerçekten hamiledir.okursa üzülür hamile haliyle üzmek bize yakışmaz de mi?yanlış anlamayın beni

İpçiye gitmek mesele gerçekten bizim mahallede var tuhafiye ama çeşit sınırlı oluyor sonuçta Kızılaya gidince de gözüm dönüyor bir sürü ip alıyorum. Beklemede bir sürü örgü var dikiş var bebek şekerleri var sırada hangi birini yapacaksam benim kız doğacak ben daha bitirememiş olacağım galiba

Valla cidden şokluk bir durum ağzım açık kaldım yemin ederim.

benm de 1 takım nevresim ihtiyacım kaldı . englishhome un bebe nevresimlerini begeniyorum her gittiğimde bitmişti , bu haftasonu tekrar bakacagım , bir de emzik kutusu eksiğim var , kendime lohusa geceliği almadım ,
yazın eminönüe gitmiştim , cok inceler diye almadım , artık anneme ısmarlıcam nasıl alırsa oyle giyecegim .
bir de eksiğimiz ev :) , keşke doğuma kadar gönlümüze göre ev bulabilseydik de kendi evimizde olsaydı

Benimde burda terzi satıyor ama dediğin gibi çeşit çok az. Benimde plan çok ama eminim çoğu yetişmeyecek

ben yarın alsıverıse cıkıyorum annemle cok heycanlıyım saka gıbı=)

Bende anlayamadım ya biz boşuna mı üzüldük

Derhal konu hakkinda aydinlatilmak istiyorum valla salak gibi hissediyorum su an kendimi

Şu an şoktayım ya
Eşim hep derdi kimseye güvenme diye O kadar safım ki.gerçekten çok üzülmüştüm.sklımdan çıkmıyordu.eşimlede paylaşmıştım.
Avukat falan değil miymiş evi yanmamış mı
Sadece Allah a havale ediyorum .

Can'ım onun modelini bende aldım ama ancak Doğumdan sonra yaparım heralde kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…