Yok yok ben eşimi almadan gider miyim hiç sancı çekerken kime bağıracağım kime nazlanacağım :)))Sonradan okudum eşin her aşamada yanında olabilecekse öncesinde gitmen daha mantıklı geldi banada. Ben eşin baba olarak her aşamada gözlemlemesi görmesi ve o heyecanı yaşayabilmesi taraftarıyım o yüzden evinden çıkma dedim :)
İnşallah öyle bi Bebek olur bende oğlağım inatçı olduklarını biliyorumkimden duyduysam oğlak bebeği sakin , uyumlu sorunsuz bir bebek oluyormuş , cevremde oglak bebegi olan 2 arkadasım var . emzirip altını temizleyip uyutuyordum , hiç sıkıntı yaratmadı , butun gun evde canım sıkılıyordu . buyudukce oyuncakları eline veriyordum , butun gun elindeki oyuncakla oynar hiç sıkılmaz ama biraz inatcı ve insan seçer , herkesin kucagına gitmez sevdirmez dediğim dediktir.
Normal doğum tarihi 29 ocak işte 21 nde alırız dedi bende 2 gün önce olur bişey farketmez diye düşünüyorumCan'ım ya eşim oğlak erkeği tam bir anneci ben kesinlikle oğlak burcu bir oğlum olacağı için çok mutluyum.astrologkarın bir çoğu oğlak erkeği için annesine düşkünlüğünden bahseder zaten.eğer sezeryan olacaksan doğum tarihinde 21 ocak ise zaten doktor 1 hafta öncesinde alır ki sezeryana.benim fikrim bu
Ankarada bildiğin güvendiğin bir doktor var mı yoksa bizimkileri söyleyelim denersin beğenirsen devam edersin. Annenler ne tarafta oturuyor?Yok üzülme bi saf sen değilsin :)) biz iyi niyetlerle cvp veriyoruz yazanlara ama bi insanın psikolojik bi sorunu olmasa zaten bu kadarı uydurulmaz.biz gene safça paylaşımlarımıza devam edelim :)
Ben Doğum konusunu biraz daha düşüneyim canım lohusayken yolculuktan korktum açıkcası yoksa herkesin kendi evi kendi düzeni gibisi var mı. deneyimli annelere sorayım ddim fikir oluyor hepsi.
daha vaktim var zaten bir ay daha çalışacağım inş şimdilik evimdeyim eşimle ortak güzel bi karar veririz inş bu sürede :)
Canım bence burç önemsiz birşey nasipte ne varsa o gelecek başa belki 2 gün sana önemsiz ama bebeğin için önemli olabilir zaten sezeryanda bir hafta önce doğacak bebek. Ama ısrarlıysan burç için önce doktoruna danış derim. Tabi karar sizin.Normal doğum tarihi 29 ocak işte 21 nde alırız dedi bende 2 gün önce olur bişey farketmez diye düşünüyorum
Aynen yaya benim kızımın yorganıda sarıydı. Bak şimdi işime yarayacak oğlanada kullanacam.Kızlar bu arada tatsız konularda dağılsın alışverişler hazırlıklar ne durumda yok mu yeni birşeyler alanlar. Benim aklımda bebek için bir çamaşır askılığı almak var. Kışın tek çamaşırlığa bizimkiler bile sığmıyor o yüzden ona ayrı alayım dedim. Elişi yapanlar yokmu bu ara ben pike dikiyorum şu ara turkuaz aldım kumaşı görenler kız değilsindir bebek diyor sanki kız olunca pembe endeksli olacak herşey
Çok sağol canım Ankara'da kuzenlerim var Doğum yapan arkadaşlarım falan hepsi araştırıyor isim öneriyorlar.Ankarada bildiğin güvendiğin bir doktor var mı yoksa bizimkileri söyleyelim denersin beğenirsen devam edersin. Annenler ne tarafta oturuyor?
en iyi doktorun bilir tabi ama banada 2 günden bişey olmaz gibi geliyorNormal doğum tarihi 29 ocak işte 21 nde alırız dedi bende 2 gün önce olur bişey farketmez diye düşünüyorum
ilk başta bende gittim oraya faika hanıma memnundum aslında sadece bize uzaktı ve biraz bekletiliyorduk değiştirdik. Deneyebilirsin iyi bir bayan.Çok sağol canım Ankara'da kuzenlerim var Doğum yapan arkadaşlarım falan hepsi araştırıyor isim öneriyorlar.
37. De gelirsem çok deneme şansım olmayacak nokta atışı yapmam lazım sanırım :))
annemler etimesgut tarafında oturuyorlar.ben de ordan en yakın koru hastanesine giderim diye düşündüm ama bilemiyorum hatta ben bunu Melinaya sormuştum oda oraya gidiyor diye :)))
Ohhhh be konu değişsin hadi bakalım. cumartesi bebek odamızı alacağız. bir de ana kucağı bakıyorum. şöyle otomatik sallamalı falan bişiler olsun önerilere açığım tabikisiKızlar bu arada tatsız konularda dağılsın alışverişler hazırlıklar ne durumda yok mu yeni birşeyler alanlar. Benim aklımda bebek için bir çamaşır askılığı almak var. Kışın tek çamaşırlığa bizimkiler bile sığmıyor o yüzden ona ayrı alayım dedim. Elişi yapanlar yokmu bu ara ben pike dikiyorum şu ara turkuaz aldım kumaşı görenler kız değil miydi bebek diyor sanki kız olunca pembe endeksli olacak herşey
arkadaşlar tam olarak bilmiyoruz belki de gerçekten hamile ve Ankara'da yaşıyor.o kadarını bilemeyiz.boşverin çok birşey de yazmayalım belki gerçekten hamiledir.okursa üzülür hamile haliyle üzmek bize yakışmaz de mi?yanlış anlamayın beniÇok sağol canım Ankara'da kuzenlerim var Doğum yapan arkadaşlarım falan hepsi araştırıyor isim öneriyorlar.
37. De gelirsem çok deneme şansım olmayacak nokta atışı yapmam lazım sanırım :))
annemler etimesgut tarafında oturuyorlar.ben de ordan en yakın koru hastanesine giderim diye düşündüm ama bilemiyorum hatta ben bunu Melinaya sormuştum oda oraya gidiyor diye :)))
İpçiye gitmek mesele gerçekten bizim mahallede var tuhafiye ama çeşit sınırlı oluyor sonuçta Kızılaya gidince de gözüm dönüyor bir sürü ip alıyorum. Beklemede bir sürü örgü var dikiş var bebek şekerleri var sırada hangi birini yapacaksam benim kız doğacak ben daha bitirememiş olacağım galibaAynen yaya benim kızımın yorganıda sarıydı. Bak şimdi işime yarayacak oğlanada kullanacam.
Geçen gün Nurselde puset örtüsü gördüm ben onu yapmayı düşünüyorum ama ipçiye gidemedim bir türlü
Valla cidden şokluk bir durum ağzım açık kaldım yemin ederim.Arkadaşlar biliyorum bir açıklama bekliyorsunuz. Balkon konuşması tadında birşey yazmak istemiyorum, site yönetimi dururken haddi mi de aşmak istemem ama dilim döndüğünce özetliyim.
Konuyu site yönetimine aktardık, kendileri de an itibari ile ilgili kişinin üyeliğini iptal etmiş gözüküyor.
Bahsi geçen arkadaş bildiğiniz üzere bize kendisini avukat olarak tanıttı ve hemen hemen her gün yeni bir psikolojik buhranla gelip burda yüzlerce mesaj yazdı. Topik gebeler ve bebekleri için açılmışken, adeta gündüz kuşağı tv programı tadına çevrilmiş ve çoğu da yalan beyan içeren yazılarla vaktimizi çaldı. Yazdığı mesajlara bakıldığında zaten bir topikte yazdığı bilgi ile başka bir topikte yazdığı bilgi bile örtüşmeyen, artık kendi yazdığı yalanları bile takip edemeyecek kadar çok yalan söyleyen bir şahısla karşı karşıyayız..
İkizcan arkadaşımıza Özel mesajdan yazarak kendisi olduğunu iddia ettiği avukat bayanı bulduk ve görüştük! Ne bu foruma üye nede şahsi cep numaram diye verdiği telefon numarası bu avukata ait. Avukat ile yaptığımız mesaj ve mail yazışmaları şahsi mail ve telefon bilgileri de içerdiği için burdan paylaşamıycam. Ama bunların hepsi site yönetimi ile görsel olarak paylaşıldı.
Yalan söylediğinden emin olduğum böyle bir üyenin varlığı artık şahsıma ve görüyorum ki birçok arkadaşımıza da rahatsızlık vermiştir.Bu sebeple konuya vakıf arkadaşlar olarak durumu yönetimle paylaştık, çok şükür ki gereken yardım ve müdahaleyi de aldık. Maalesef ki topiğin tadı bu tarz şeylerle fazlasıyla kaçırıldı ve eski tadının gelebilmesi için bu tür zihniyetlere yer verilmemesi gerekiyor. Umarım buranın gebeler ve bebekleri için açılmış bir topik olduğunu yeniden hatırlar, gerçek anlamda bize faydalı bilgiler paylaşır ve bu stresli zamanlarımızı birbirimize olumlu destek olarak geçiririz.
Kızlar bu arada tatsız konularda dağılsın alışverişler hazırlıklar ne durumda yok mu yeni birşeyler alanlar. Benim aklımda bebek için bir çamaşır askılığı almak var. Kışın tek çamaşırlığa bizimkiler bile sığmıyor o yüzden ona ayrı alayım dedim. Elişi yapanlar yokmu bu ara ben pike dikiyorum şu ara turkuaz aldım kumaşı görenler kız değil miydi bebek diyor sanki kız olunca pembe endeksli olacak herşey
Benimde burda terzi satıyor ama dediğin gibi çeşit çok az. Benimde plan çok ama eminim çoğu yetişmeyecekİpçiye gitmek mesele gerçekten bizim mahallede var tuhafiye ama çeşit sınırlı oluyor sonuçta Kızılaya gidince de gözüm dönüyor bir sürü ip alıyorum. Beklemede bir sürü örgü var dikiş var bebek şekerleri var sırada hangi birini yapacaksam benim kız doğacak ben daha bitirememiş olacağım galiba
ben yarın alsıverıse cıkıyorum annemle cok heycanlıyım saka gıbı=)Kızlar bu arada tatsız konularda dağılsın alışverişler hazırlıklar ne durumda yok mu yeni birşeyler alanlar. Benim aklımda bebek için bir çamaşır askılığı almak var. Kışın tek çamaşırlığa bizimkiler bile sığmıyor o yüzden ona ayrı alayım dedim. Elişi yapanlar yokmu bu ara ben pike dikiyorum şu ara turkuaz aldım kumaşı görenler kız değil miydi bebek diyor sanki kız olunca pembe endeksli olacak herşey
Bende anlayamadım ya biz boşuna mı üzüldük
Derhal konu hakkinda aydinlatilmak istiyorum valla salak gibi hissediyorum su an kendimi
Şu an şoktayım yaben bebeğimin sağlıgı ile ilgili bir sıkıntı yok ise büyüdüğünde yaptırmayı düşünüyorum .
Dünyaya yeni gelmiş zaten emmeyi ögreniyor , cevresini tanımaya çalıyor bir de kestirip acı cektirmek istemiyorum .
Bebegin acı hissetmediği nerden biliyor ? konusamadıgı için derdini de anlatamaz . o yüzden zorunlu bir sebep yoksa büyüdüğünde yaptırmanın daha uygun olacagını düşünüyorum .
bir yakınım zorunlu sebepten dopumdan sonra yaptırdı , bir kaç hafta bebegin agrısı sızısı olmuş , kanaması vs.. olmuş çok da iyi geçmedigini söyledi mecbur olmasam yaptırmazdım dedi . operasyon dr un tecrübesiyle de alakalı olabilir ama ben buyudugunde yaptırmayı tercih edeceğim
Can'ım onun modelini bende aldım ama ancak Doğumdan sonra yaparım heralde kısmet olursaAynen yaya benim kızımın yorganıda sarıydı. Bak şimdi işime yarayacak oğlanada kullanacam.
Geçen gün Nurselde puset örtüsü gördüm ben onu yapmayı düşünüyorum ama ipçiye gidemedim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?