ınanmıyorum ya saka gıbı cıdden en basından berı söyledıklerını dusunuyorumda sureklı destek olmaya calıstım saf saf bı ınsan neden böyle bısey yaparkı anlamadım ben ne gecıyor elınıze ya ayıp gercekten...Arkadaşlar biliyorum bir açıklama bekliyorsunuz. Balkon konuşması tadında birşey yazmak istemiyorum, site yönetimi dururken haddi mi de aşmak istemem ama dilim döndüğünce özetliyim.
Konuyu site yönetimine aktardık, kendileri de an itibari ile ilgili kişinin üyeliğini iptal etmiş gözüküyor.
Bahsi geçen arkadaş bildiğiniz üzere bize kendisini avukat olarak tanıttı ve hemen hemen her gün yeni bir psikolojik buhranla gelip burda yüzlerce mesaj yazdı. Topik gebeler ve bebekleri için açılmışken, adeta gündüz kuşağı tv programı tadına çevrilmiş ve çoğu da yalan beyan içeren yazılarla vaktimizi çaldı. Yazdığı mesajlara bakıldığında zaten bir topikte yazdığı bilgi ile başka bir topikte yazdığı bilgi bile örtüşmeyen, artık kendi yazdığı yalanları bile takip edemeyecek kadar çok yalan söyleyen bir şahısla karşı karşıyayız..
İkizcan arkadaşımıza Özel mesajdan yazarak kendisi olduğunu iddia ettiği avukat bayanı bulduk ve görüştük! Ne bu foruma üye nede şahsi cep numaram diye verdiği telefon numarası bu avukata ait. Avukat ile yaptığımız mesaj ve mail yazışmaları şahsi mail ve telefon bilgileri de içerdiği için burdan paylaşamıycam. Ama bunların hepsi site yönetimi ile görsel olarak paylaşıldı.
Yalan söylediğinden emin olduğum böyle bir üyenin varlığı artık şahsıma ve görüyorum ki birçok arkadaşımıza da rahatsızlık vermiştir.Bu sebeple konuya vakıf arkadaşlar olarak durumu yönetimle paylaştık, çok şükür ki gereken yardım ve müdahaleyi de aldık. Maalesef ki topiğin tadı bu tarz şeylerle fazlasıyla kaçırıldı ve eski tadının gelebilmesi için bu tür zihniyetlere yer verilmemesi gerekiyor. Umarım buranın gebeler ve bebekleri için açılmış bir topik olduğunu yeniden hatırlar, gerçek anlamda bize faydalı bilgiler paylaşır ve bu stresli zamanlarımızı birbirimize olumlu destek olarak geçiririz.
Ohhhh be konu değişsin hadi bakalım. cumartesi bebek odamızı alacağız. bir de ana kucağı bakıyorum. şöyle otomatik sallamalı falan bişiler olsun önerilere açığım tabikisi
Güzel günlerde içinde mışıl mışıl uyusun inş.Annemler civilden ekteki anakucagından aldı , belki bi 6- 8 aya kadar sıgar gibi görünüyor . saga sola sallanıyor , civilden aldı, fiyatıda cok uygundu , benmki kırmızı . salonda bunu kullanacagız hayırlısıylaa
Arkadaşlar biliyorum bir açıklama bekliyorsunuz. Balkon konuşması tadında birşey yazmak istemiyorum, site yönetimi dururken haddi mi de aşmak istemem ama dilim döndüğünce özetliyim.
Konuyu site yönetimine aktardık, kendileri de an itibari ile ilgili kişinin üyeliğini iptal etmiş gözüküyor.
Bahsi geçen arkadaş bildiğiniz üzere bize kendisini avukat olarak tanıttı ve hemen hemen her gün yeni bir psikolojik buhranla gelip burda yüzlerce mesaj yazdı. Topik gebeler ve bebekleri için açılmışken, adeta gündüz kuşağı tv programı tadına çevrilmiş ve çoğu da yalan beyan içeren yazılarla vaktimizi çaldı. Yazdığı mesajlara bakıldığında zaten bir topikte yazdığı bilgi ile başka bir topikte yazdığı bilgi bile örtüşmeyen, artık kendi yazdığı yalanları bile takip edemeyecek kadar çok yalan söyleyen bir şahısla karşı karşıyayız..
İkizcan arkadaşımıza Özel mesajdan yazarak kendisi olduğunu iddia ettiği avukat bayanı bulduk ve görüştük! Ne bu foruma üye nede şahsi cep numaram diye verdiği telefon numarası bu avukata ait. Avukat ile yaptığımız mesaj ve mail yazışmaları şahsi mail ve telefon bilgileri de içerdiği için burdan paylaşamıycam. Ama bunların hepsi site yönetimi ile görsel olarak paylaşıldı.
Yalan söylediğinden emin olduğum böyle bir üyenin varlığı artık şahsıma ve görüyorum ki birçok arkadaşımıza da rahatsızlık vermiştir.Bu sebeple konuya vakıf arkadaşlar olarak durumu yönetimle paylaştık, çok şükür ki gereken yardım ve müdahaleyi de aldık. Maalesef ki topiğin tadı bu tarz şeylerle fazlasıyla kaçırıldı ve eski tadının gelebilmesi için bu tür zihniyetlere yer verilmemesi gerekiyor. Umarım buranın gebeler ve bebekleri için açılmış bir topik olduğunu yeniden hatırlar, gerçek anlamda bize faydalı bilgiler paylaşır ve bu stresli zamanlarımızı birbirimize olumlu destek olarak geçiririz.
şimdiden hayırlı olsun gönlüne göre birşey bulursun inşallah. Ben hala eşimin izin almasını bekliyorum oda için tam takım almasamda gardolap karyola oyuncak kutuları filan alıp düzenlemeyi ďusunuyorum ama mağaza gezince ne olur bilemiyorum. Bizim beşik ve araba tamam giysi battaniye olayına tamam. Hayırlısı bakalım.Ohhhh be konu değişsin hadi bakalım. cumartesi bebek odamızı alacağız. bir de ana kucağı bakıyorum. şöyle otomatik sallamalı falan bişiler olsun önerilere açığım tabikisi
Aldıklarını güzel günde kullansın paşa :) ben kullanıyorum araba aöa artık yavaştan bırakacamKızlar bu arada hala araba kullananınız var mı ben kullanıyorum ama annem artık kullanma bırak diyip duruyor.
Güle güle kullanın inşallah. Baya güzel görünüyor bence.Annemler civilden ekteki anakucagından aldı , belki bi 6- 8 aya kadar sıgar gibi görünüyor . saga sola sallanıyor , civilden aldı, fiyatıda cok uygundu , benmki kırmızı . salonda bunu kullanacagız hayırlısıylaa
Bende çok sıkıntı yaşamıyorum ama çevreden bırak artık denilince... kızımın okul çıkışı etütü var haftada 2 gün mecburen gidiyordum.Aldıklarını güzel günde kullansın paşa :) ben kullanıyorum araba aöa artık yavaştan bırakacam
Çünkü sağ taraftan sırtımda çok ciddi ağrım var. Bazen zorluyor beni. O ağrı olmasa kullanırım ama kullanmakta sıkıntı yaşamıyorum.
Valla cidden şokluk bir durum ağzım açık kaldım yemin ederim.
canım ben hergun ıse gıdıp gelıyorum arabayla bı sıkıntım yok koltugu dık ayarlıyorum sırtıma tam destek verınce rahat oluyorKızlar bu arada hala araba kullananınız var mı ben kullanıyorum ama annem artık kullanma bırak diyip duruyor.
Çok güzelmiş güle güle kullansınAnnemler civilden ekteki anakucagından aldı , belki bi 6- 8 aya kadar sıgar gibi görünüyor . saga sola sallanıyor , civilden aldı, fiyatıda cok uygundu , benmki kırmızı . salonda bunu kullanacagız hayırlısıylaa
Çok güzelmiş güle güle kullansın
Kaça aldınız canım
süpersin ya ne güldüm okurkenArkadaşlar biliyorum bir açıklama bekliyorsunuz. Balkon konuşması tadında birşey yazmak istemiyorum, site yönetimi dururken haddi mi de aşmak istemem ama dilim döndüğünce özetliyim.
Hayal dünyası baya genişmiş valla bu kadarını kesinlikle kurgulayamazdım.süpersin ya ne güldüm okurkentam balkon konuşması olmuş valla derincim.ya ben bişeyi merak ediyorum tamam bu şahsın avukat olmadığını ve yaşadıklarının yalan olduğunu ben anlamıştım da hamilelik söz konusu mu yani gerçekten hamile mi yoksa o da mı YALAN
Mesajini geriden okudum baska yazı yazdin mi biilmiyorum ama gercekten bunlar hep hayal urunu aldatmaca ise bizi hamile hamile uzudu ise yaziklar olsun karnindaki bebegede cok uzuldum şimdiayrıca, madem basladim durmuyorum.
burda hickimsenin yalan yanlis haberlerle duygu sömürüsü yapmaya, dikkat ya da merhamet ya da ilgi cekmek icin
"yok bosaniyorum, yok evim yandi, yok annemle bi daha gorusmicem..vs"
yalanlarla burdaki insanları kandirmaya hakki yok.
bu insanlarin senin uydurma hayatindaki, uydurma problemlerini teselli etmekten cok daha onemli isleri var.
avukatim diye milleti kandirmaya utanmiyor musun?
bu kadar yalan, bu kadar kurgu çok ciddi psikolojik rahatsizlik gostergesidir.
bir an once tedaviye baslamani oneririm.
Ben de dün yazdıklarında çelişkiler farketmiştim. Yazılarından bir yerde yangında evden dışarı kendimi zor attım demişti. Başka bir yerde de ben hastanedeydim annem herkese haber vermiş gibi bir cümle kurmuştu. Bir düzmece olduğunu sezmiştim ama insan bu kadar da psikopat olmaz herhalde diye düşünmüştüm. Çok iyi yapmışsınız site yönetimine bildirmekle. Yazık o arkadaş gerçekte her kimse üzüldüm onun için. Sağlıklı bir insanın yapabileceği bir davranış değil çünkü.Arkadaşlar biliyorum bir açıklama bekliyorsunuz. Balkon konuşması tadında birşey yazmak istemiyorum, site yönetimi dururken haddi mi de aşmak istemem ama dilim döndüğünce özetliyim.
ayy yok Can'ım ya kullan gitsin valla ben kullanmayınca özlüyorum araba kullanmayı.bi nevi deşarj ediyor beni gerçi bu ara arabasız kaldım ama eşim kendi arabasını sattı başka alacak kendine alana kadar benimkine el koyduKızlar bu arada hala araba kullananınız var mı ben kullanıyorum ama annem artık kullanma bırak diyip duruyor.
Ne yani yalanmıymış? Anlamadımduygularıma tercüman olmuşsun
Madem alışveriş konularına geri döndük ben de bebek arabasını sorayım. Bebek arabalarına yeni bakmaya başladım. O kadar çok seçenek var ki neye göre seçeceğimi şaşırıyorum. Casual cadillac 2016 yılının en iyi travel sistem bebek arabası seçilmiş. Hiç aklımda olmayan bir markaydı ama beğenilmiş olduğuna göre onu da düşünsem mi diyorum. Daha önce bu markadan bahseden bir arkadaş olmuştu. Nasıl bir araba acaba? Ya da çevrenizde bu arabayı kullanan varsa fikir verebilir misiniz? Bir de maclaren arabaları için çevremden çok olumlu yorumlar duydum ama onun da ana kucağı ve bebek arabası şeklinde seti yok sanırım. Başka markadan ana kucağı alsam uyar mı belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?