2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ınanmıyorum ya saka gıbı cıdden en basından berı söyledıklerını dusunuyorumda sureklı destek olmaya calıstım saf saf bı ınsan neden böyle bısey yaparkı anlamadım ben ne gecıyor elınıze ya ayıp gercekten...

Ohhhh be konu değişsin hadi bakalım. cumartesi bebek odamızı alacağız. bir de ana kucağı bakıyorum. şöyle otomatik sallamalı falan bişiler olsun önerilere açığım tabikisi

Annemler civilden ekteki anakucagından aldı , belki bi 6- 8 aya kadar sıgar gibi görünüyor . saga sola sallanıyor , civilden aldı, fiyatıda cok uygundu , benmki kırmızı . salonda bunu kullanacagız hayırlısıylaa

Eklentiler

• 03_besik.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 53
Güzel günlerde içinde mışıl mışıl uyusun inş.

Oo baya büyümüş mevzu tabi biz bunları bilmediğimiz için canım şaşırdık hatta şok olduk. Neyse hiç tadımız kaçmasın zaten cordi gitti diye üzüldüm başka kimse gitmesin inşallah.

Ohhhh be konu değişsin hadi bakalım. cumartesi bebek odamızı alacağız. bir de ana kucağı bakıyorum. şöyle otomatik sallamalı falan bişiler olsun önerilere açığım tabikisi
şimdiden hayırlı olsun gönlüne göre birşey bulursun inşallah. Ben hala eşimin izin almasını bekliyorum oda için tam takım almasamda gardolap karyola oyuncak kutuları filan alıp düzenlemeyi ďusunuyorum ama mağaza gezince ne olur bilemiyorum. Bizim beşik ve araba tamam giysi battaniye olayına tamam. Hayırlısı bakalım.

Kızlar bu arada hala araba kullananınız var mı ben kullanıyorum ama annem artık kullanma bırak diyip duruyor.
Aldıklarını güzel günde kullansın paşa :) ben kullanıyorum araba aöa artık yavaştan bırakacam
Çünkü sağ taraftan sırtımda çok ciddi ağrım var. Bazen zorluyor beni. O ağrı olmasa kullanırım ama kullanmakta sıkıntı yaşamıyorum.

Güle güle kullanın inşallah. Baya güzel görünüyor bence.

Bende çok sıkıntı yaşamıyorum ama çevreden bırak artık denilince... kızımın okul çıkışı etütü var haftada 2 gün mecburen gidiyordum.

Valla cidden şokluk bir durum ağzım açık kaldım yemin ederim.

Ben de biraz abartı mı diye düşünmedim değil ama buradan olumsuz bişey yazsam tepki görürüm , vicdansız görünürüm diye yazmamıştım , konu iyice gebelik ve annelik olayından kopmuştu ve sıkıcı olmaya başlamıştı , kişinin cıkartılmasına sevindim , inşallah topicimiz , doğumdan sonra da devam edecek , bebeklerimizi büyütürken karşılastıgımız problemleri bir birimize danoşacagız

Kızlar bu arada hala araba kullananınız var mı ben kullanıyorum ama annem artık kullanma bırak diyip duruyor.
canım ben hergun ıse gıdıp gelıyorum arabayla bı sıkıntım yok koltugu dık ayarlıyorum sırtıma tam destek verınce rahat oluyor

Çok güzelmiş güle güle kullansın
Kaça aldınız canım

109 tl idi cnm , ben de hepsburdadan bi ürün görüp takıbe almıştım düşer diye , 300 -400 civari bir üründü , fiyatı yüksek gelmişti :/ , sonra bunu görünce cok begendim neredeyse diğeri ile aynı :) içinde süngeri de var , beşik gibi , Allah hayırlısıyla kullanmayı nasıp etsin inşallah

süpersin ya ne güldüm okurken tam balkon konuşması olmuş valla derincim.ya ben bişeyi merak ediyorum tamam bu şahsın avukat olmadığını ve yaşadıklarının yalan olduğunu ben anlamıştım da hamilelik söz konusu mu yani gerçekten hamile mi yoksa o da mı YALAN

Hayal dünyası baya genişmiş valla bu kadarını kesinlikle kurgulayamazdım.

Mesajini geriden okudum baska yazı yazdin mi biilmiyorum ama gercekten bunlar hep hayal urunu aldatmaca ise bizi hamile hamile uzudu ise yaziklar olsun karnindaki bebegede cok uzuldum şimdi

Ben de dün yazdıklarında çelişkiler farketmiştim. Yazılarından bir yerde yangında evden dışarı kendimi zor attım demişti. Başka bir yerde de ben hastanedeydim annem herkese haber vermiş gibi bir cümle kurmuştu. Bir düzmece olduğunu sezmiştim ama insan bu kadar da psikopat olmaz herhalde diye düşünmüştüm. Çok iyi yapmışsınız site yönetimine bildirmekle. Yazık o arkadaş gerçekte her kimse üzüldüm onun için. Sağlıklı bir insanın yapabileceği bir davranış değil çünkü.

ayy yok Can'ım ya kullan gitsin valla ben kullanmayınca özlüyorum araba kullanmayı.bi nevi deşarj ediyor beni gerçi bu ara arabasız kaldım ama eşim kendi arabasını sattı başka alacak kendine alana kadar benimkine el koydu ben 10 gün önce gittiğim de doktoruma sordum kullanabilir miyim diye sen bilirsin kendini iyi hissediyorsan kullan sakıncası yok dedi.ama Can'ım emniyet Kemer'ini mutlaka tak ihmal etme

Madem alışveriş konularına geri döndük ben de bebek arabasını sorayım. Bebek arabalarına yeni bakmaya başladım. O kadar çok seçenek var ki neye göre seçeceğimi şaşırıyorum. Casual cadillac 2016 yılının en iyi travel sistem bebek arabası seçilmiş. Hiç aklımda olmayan bir markaydı ama beğenilmiş olduğuna göre onu da düşünsem mi diyorum. Daha önce bu markadan bahseden bir arkadaş olmuştu. Nasıl bir araba acaba? Ya da çevrenizde bu arabayı kullanan varsa fikir verebilir misiniz? Bir de maclaren arabaları için çevremden çok olumlu yorumlar duydum ama onun da ana kucağı ve bebek arabası şeklinde seti yok sanırım. Başka markadan ana kucağı alsam uyar mı belli değil.

calimero ben almıştım cadillac , gecenlerde cadillac air i gördüm bi üst modeli cıkmış kumaşı biraz daha iyimiş . hafif ve fiyat olarak bizim bütcemize uygundu 1000 tl ye düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…