- 14 Mart 2016
- 496
- 728
- 33
- 39
Canım ben biodermanın abcderm güneş kremini aldım o mineralli teyzemin tavsiyesiyle aldım yalnız dedikleri gibi beyaz bi katman oluşturuyomuş o yüzden önce nemlendirici sürmek gerekiyomuş ben zaten bioderma nemlendirici kullanıyorum ikisini üst üste süreceğimMersindeyim ben ve artik bizim burada güneş sadece öğlenleri değil gündüz saatleri hep tehlike. Kizim da gezmeye feci alıştı. Hiç cikmasa bi kac kere bahçeye cikar.
Geçen hafts çıktığımizda arabasinda durmak istemedi kucakta gezdi mesela
Acil krem bulmam lazım
Bebeklere gunes kremini gereksiz buluyorum açıkçası. ( mersindeyim yazmis arkadas tabi o ayri bir mesele)
Ozunde hepsi kimyasal.
Bebegi gunesten korumak cok da zor degil.
Ben ic anadoludayim tabi buna göre yazayim yorumumu.
Kizim sarisin, teni süt gibiydi. Ogle saatlerinde disari cikarmadim. O zamanalrda parka falan gidilmiyor zaten.
Cikmamiz gerektiginde askili tisort vs giydirmedim. Bacaklarini nispeten ortecek sekilde altlar giydirdim.Ve tabiki her zaman şapka taktim.
@mrs_aysel in de yazdigi gibi mineralli gunes kremi kullanamak gerek. Onu da sadece tatile , piknige vs gittigimiz zaman sürdüm. Yani gunesten kacamayacagimiz zamanlarda. Cocuga badana yapmissiniz gibi oluyor bembeyaz bir katman. Surmesi bile zor.
Her gun oglen disari cikmayacaksiniz herhalde, oyle bile olsa kiyafetle korumak daha kolay sonucta bizimkiler kendi baslarina kosup oynayacak degiller. Ya kucakta ya bebek arabasinda :)
Canım ben biodermanın abcderm güneş kremini aldım o mineralli teyzemin tavsiyesiyle aldım yalnız dedikleri gibi beyaz bi katman oluşturuyomuş o yüzden önce nemlendirici sürmek gerekiyomuş ben zaten bioderma nemlendirici kullanıyorum ikisini üst üste süreceğim
[/url][/IMG]
kimya87 ve diger kızlar bir sorum var haydi sor sorrrr
Şu fotoğraftaki mattan almayı ďüşünüyorum ali expresten ürün bilgisinde bazılarında silikon bazılarında silica jel diyor bazısı da kauçuk hangisi sağlıklı malzemedir acaba? Güvenilir midir sizce?
Benimkide 3ay 6günlük. az önce baya salladı durdu. Bunu ara ara yapıyor gece uykularında sorun olduğunu sanmıyorum. Hepimiz uyurken yön değiştiriyoruz bizimkiler biraz hırcın donuyor sadece bence :)Arkadaşlar merhaba. Kızım bugün itibariyle 3 ayını doldurdu. Uykusunda sürekli kafasını sağa sola hızlı hızlı çevirdiğini farkettim. Böyle birşey gözlemleyen oldu mu? Neden olabilir? Normal bir bebek hareketi midir yoksa evhamlanmalı mıyım? Genel olarak huysuzluğu olmayan uyumlu bir bebek. Bir sıkıntısı olduğunu düşündüren davranışları yok. Ama gece sürekli kafasını sağa sola çevirmesi eşimin de dikkatini çekmiş. Bir araştıralım dedi. Normalde 3 ay kontrolü için doktora götürmeyecektim. Boy kilo ölçümü ve rota virüsü aşısını aile hekimi yapacak diye. Şimdi sırf bunu sormak için doktor randevusu mu alsam diyorum.
Arkadaşlar merhaba. Kızım bugün itibariyle 3 ayını doldurdu. Uykusunda sürekli kafasını sağa sola hızlı hızlı çevirdiğini farkettim. Böyle birşey gözlemleyen oldu mu? Neden olabilir? Normal bir bebek hareketi midir yoksa evhamlanmalı mıyım? Genel olarak huysuzluğu olmayan uyumlu bir bebek. Bir sıkıntısı olduğunu düşündüren davranışları yok. Ama gece sürekli kafasını sağa sola çevirmesi eşimin de dikkatini çekmiş. Bir araştıralım dedi. Normalde 3 ay kontrolü için doktora götürmeyecektim. Boy kilo ölçümü ve rota virüsü aşısını aile hekimi yapacak diye. Şimdi sırf bunu sormak için doktor randevusu mu alsam diyorum.
Rahatladim o zaman demekki bublar aglayinca sıkıyorlar kendilerini zilliler. Tekrar gormedim carsamba asimiz var zaten cikocaz doktora o zaman asm de tatmin edici aciklama olmazsa kendi cocuk dr umuza gidecegiz ama sen yazinca biraz rahatladim. Kapi gibi pamukcugumuz olmus vatana millete hayirli olsun. 4 aylik oldu ilk kez geldi basimiza. Karbonatli su deniliyor ama tekrarliyormus yine babamiz damla alacak eczaneden.Sabirsiz61 canım naptın doktora gidecektin morarma için bugün benim kızım da çok ağladı kaka yapamıyodu fitil verdim mecburen yaptı yıkayacaktık farkettim ayağı mordu ağlamaktan oldu sanırım dediğin gibi
Normaldir canim bence de kafana takma.Rahatladim o zaman demekki bublar aglayinca sıkıyorlar kendilerini zilliler. Tekrar gormedim carsamba asimiz var zaten cikocaz doktora o zaman asm de tatmin edici aciklama olmazsa kendi cocuk dr umuza gidecegiz ama sen yazinca biraz rahatladim. Kapi gibi pamukcugumuz olmus vatana millete hayirli olsun. 4 aylik oldu ilk kez geldi basimiza. Karbonatli su deniliyor ama tekrarliyormus yine babamiz damla alacak eczaneden.
Evet karbonati misal gogsune surmemen lazimmi aslinda kurutuyormus etrafini. Ben simdilik bir kere sildim agzini babamiz damlayi alsin onu kullanacagim midesi bulanir falan ama 2 gunde gecer en azindan :)Normaldir canim bence de kafana takma.
Pamukcuk bizde de varmis. Cok hafif dedi dr ama ben acaba benim yaralari da pamukcuk mu etkiliyor diye tedirgin oldum biraz.
Karbonatli suyla ilgili de cok celiski var.
Buyuk kizimi goturdugum dr karbonat daha cok yara yapar dedi ama bircok dr da onu oneriyor.
Damla da midesini bulandiriyor Baris zaten cok kusuyor. Les gibi bir kokusu var ben de simdi veriyorum hatta :)
benimki de 3,5 aylık. Aynı şeyi yapıyo.Arkadaşlar merhaba. Kızım bugün itibariyle 3 ayını doldurdu. Uykusunda sürekli kafasını sağa sola hızlı hızlı çevirdiğini farkettim. Böyle birşey gözlemleyen oldu mu? Neden olabilir? Normal bir bebek hareketi midir yoksa evhamlanmalı mıyım? Genel olarak huysuzluğu olmayan uyumlu bir bebek. Bir sıkıntısı olduğunu düşündüren davranışları yok. Ama gece sürekli kafasını sağa sola çevirmesi eşimin de dikkatini çekmiş. Bir araştıralım dedi. Normalde 3 ay kontrolü için doktora götürmeyecektim. Boy kilo ölçümü ve rota virüsü aşısını aile hekimi yapacak diye. Şimdi sırf bunu sormak için doktor randevusu mu alsam diyorum.
Bize dr belirtiler tamamen geçtikten sonra da 3-4 gun kullanın dedi ama yine tekrarlar dedi. Ben de katbonatla bir dun bir de bugun sildim unutuyorum :))Evet karbonati misal gogsune surmemen lazimmi aslinda kurutuyormus etrafini. Ben simdilik bir kere sildim agzini babamiz damlayi alsin onu kullanacagim midesi bulanir falan ama 2 gunde gecer en azindan :)
Valla ben neyi yasamadik desem basima geliyor. Konak yok dedim ertesi gun kafasinda gordum. Pamukcuk olmadik dedim hic daha 2 gun once. Dun gece agzinda gordum. Saclarimiz hala dokulmedi dedim yataktan koli bantiyla toplamaya basladim. Agzimi acmayacagim daha kendi kendime is cikartiyorum basima sanirim :))Bize dr belirtiler tamamen geçtikten sonra da 3-4 gun kullanın dedi ama yine tekrarlar dedi. Ben de katbonatla bir dun bir de bugun sildim unutuyorum :))
bende travel almadım travel olanlar çok küçük bi piknikte çocuk içinde uyusa küçücük rahat edemez diye düşündüm ve joie marka aldım ve çok memnunum hem içi geniş hemde sürüşü mükemmel kesinlikle tavsiye ediyorumBir de bebek arabasi almayi dusunuyorum ne tavsiye edersiniz (travel düsünmüyorum)...kullanpta memnun olanlar fikir verebilir mi acaba? Ilk onceligim bebegin rahati diger kriterler sonra geliyor...
canim insallah hicbiseyi yoktur prensesinRahatladim o zaman demekki bublar aglayinca sıkıyorlar kendilerini zilliler. Tekrar gormedim carsamba asimiz var zaten cikocaz doktora o zaman asm de tatmin edici aciklama olmazsa kendi cocuk dr umuza gidecegiz ama sen yazinca biraz rahatladim. Kapi gibi pamukcugumuz olmus vatana millete hayirli olsun. 4 aylik oldu ilk kez geldi basimiza. Karbonatli su deniliyor ama tekrarliyormus yine babamiz damla alacak eczaneden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?