2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Opel insignia sedan tipi. Onceki Megane'dı onun bagajinin maasallahi vardi, epey genisti. Bununkini daha hic acip bakamadim. Stokke digerlerine gore yine iyi agirlik konusunda.
İnsignia ya kesinn sığar canım sedan tam aile arabası. Benimki sportback model olmasına rağmen sığdıysa seninkine hayli hayli sığar.

kızlar ne sorucam size bizim bebiş 1 hafta ileriden gidiyormuş geçen detaylı ultrasonu çeken doktor tahmini doğum tarihini öne aldı ve ocak ayını beklemez gelişimi ileri dedi.gelişiminin ileri olması bebişin sezeryanla alınmasını öne çeker mi? birde senin üçüncü sezeryandan senin sancı yaşamaman gerek sezeryan dikişlerine ve Rahmi'ne zarar verebilir sancı yaşamam dedi.merak ettiğim şu ki sezeryandan sonra normal doğum yapanlar Nasıl yapıyor sancı çekmek bu kadar tehlikeli ise? bilgisi olan var mı benim kafam karıştı doktora da sormak aklıma gelmedi

Yavrucum şimdi seni yanıltmak gibi olmasın okuduğum ssvd öykülerinin hepsi ilk operasyondan sonraydı. Ilkinden sonra bile normal doğumda çok büyük başarı oranı vermiyorlar. Bir sürü prosedürü var. Belki cerrahi müdahale sayısı arttıkça ruptur riski de artıyordur, ondan öyle demiştir olabilir doktor ama şimdi duyuyorum yasalardan mı nedir bazı devlet hastaneleri sezaryen olmuş anne adaylarını da normal doğuma zorluyabiliyormuş doğum esnasında.

İnsignia ya kesinn sığar canım sedan tam aile arabası. Benimki sportback model olmasına rağmen sığdıysa seninkine hayli hayli sığar.

Ay indim arabanın bagajına baktım. Eskisininki kadar geniş değil ama sığar. Ben sığarım yani. Bunu patlama olayından sonra ben görmeden değiştirdiği için yatmaktan fırsatım olmamıştı.

Eşimin kullandığıyla aynı hemen hemen bagajı. Yalnız bunun da söyle bir problemi var, sürücü koltuğuna arkaya verince arka oturum alanı çok daralıyor. Oto koltuğu sürücü arkasında olması gerektiği için problem olmaz inşallah ya. Eskisinde daha genişti o alan.

Oto koltuğunu ne yaptınız siz Derin?

I ikizcan2016 sana dünden beri söyleyeceğim unutuyorum. Bu baykuslu battaniyeleri sipariş vermediysen daha önce dediğimden. @liliitown onları öteki hanımın yarı fiyatına örüyor aynı ölçüde. Senin için sormuştum özellikle ikizler diye. Ikisi bi' tane fiyatına geliyor ötekinin hesabına göre. Şey etmediysen modelleri at lili'ye. Aynısını yapıyor. Ben pişman oldum valla ama iş işten geçti. :/

Can'ım ya tupperware den bende aldım ıslak mendil kabı onların bide temizleme mendilleri varmış kuru sen sıcak suyla ıslatıyormuşsun onu biliyor musun? bide Müslin battaniyeyi nereden aldın bende bakayım

instagram kullaniyorsan @muslinbaby den aldim 2 tane, bi meyveli bi de kalpli.. yumusacik :) 59.90 fiyati
boyutu da 120*120

Eklentiler

• image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 77
  • image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 55

baykuslulari ördurecek adam ariyorum :))
cok begendim onu ben, kesin 2 tane ördurcem de 250 cok geldigi icin bekletiyordum, bi komsudan haber bekliyorum, beceremem derse lili ye soyliym :))
arabayi stokke mu aliym ii mi o
bak sen ne alirsan onu alcam haa

Sen sığarsan araba da sığar kesin :)) bu arada arabanın kapanmış hali şase+puset 110cm*50cm

Oto koltuğunu sürücü arkasına koyacaksan arada mesafe kalmaması çok önemli değil canım. Asıl bebek sürücü çaprazında olduğu zaman ve ebeveyn sürücünün arkasında oturursa o zaman mesafe sıkıntısı oluyor bacaklar için. Bana arkadaşım maxi cosi ana kucağını verdi sağolsun araba ve uçak koltuklarına monte oluyormuş benim ekstradan 6 aya kadar birşey almama gerek kalmadı. 6 aydan sonrası için de henüz bakmaya başlamadım. Sen kesin araştırmışsındır yol gösterirsin artık bize de :))

Canım şimdi internetten baktım da maxi cosi gördüm demiştim ya hastanede, onlar önlü arkalı duruyorlardı baya uzun bi mesafe oluyor öyle olunca. Cordeliac söyleyince Stokkenin modeline baktım oturma yerleri altlı üstlüymüş sürüşü bunun çok daha kolay olacaktır. Gövde kısmı da tekli arabalar kadar ağırlık olarak birçok ikiz arabasından kesin daha hafif olacaktır.

Oo haydi haydi sığar da büyüdüğü zaman bacakları sıkışır mı acaba diye korktum. Bi'de arabanın arka oturumu eskisinden daha çukur kalıyor. O yüzden tedirgin oldum.
Maxi cosi'ler şu an bildiğim kadarıyla uçağa alınan tek koltuk olmalı. Bazasi da varsa araba için ne âlâ. Valla Derin'cim ben araç koltuğu konusunda pek toleransli değilim. Hani bebek arabası kalan tüm eşyaları ekonomik olabilir sonradan yenisini alabilirsin ama araç en emniyetli olması gereken yer. O yüzden acımam gidene. Cybex ya da Römer alternatifi yok yani benim gözümde canım. Eşimin arkadaşları çok memnun her ikisinden de.

Valla ben Stokke alacağım kuzu. Bizimkiyle konuştuk az önce hattâ telefonda. Konusu açıldı. Birileri bebek arabasına talip olmuş. Stokke alacaklarsa ne âlâ aksini kabul etmiyorum dedim, kapadım. Bütün hayati ihtiyaclarimizin içinde insanlar. Ayrı sinir oldum.

Kuzucuğum şimdi senin ikiz haydi ilk zamanlar pusetlerini bazayla oto koltuğu olarak kullanıp yerden tasarruf edersin ama hamaklara geçince iki şasi+iki hamak alacak mı bagaj hacmin? Xplory'nin twins'i yok. Crusi şaside çift hamak şansı var Stokke'un. Stokke Crusi Double Stroller diye arat. Gerçi hamaklari aynı iki modelin.

Ha stokke olmasa Concord Neo var. Onu da kimde gördüysem epey uzun süre kullanıyorlar. Öyle çocuk binmedi sıkıntısına şahit olmadım pek.

Cybex'in şu en iri olan modeli var ya onu görmüştük bi mağazada, eşim şok olmuştu bu ne böyle arabanın koltuğunu mu söküp getirmişler buraya diye tabi henüz araba koltuğu gündemimizde olmadığı için geçip gitmiştik önünden. Listeye aldım canim bunları da :)

ben ikiz arabasi almicam zaten, ayri ayri iki tane alicam canim.. arabaya sigmazsak arabayi degistiririm.. kullanis rahatlik konfor.. cocuk icin ne iyiyse onu alirim..
ben tek basima 2 cocukla gezemiceme gore, twins alip cocuklari sikistirmicam..

Ya kızlar bu arada ben bebek yüzünden evin içinde değişikliklere gidiyorum. Neyse giderken şimdi oturma odası olarak kullandığımız yerde üst modülü olan bir tv ünitesi var. Şöyle diyeyim bu üst modülü iki kişi tuttu, üçüncü kişi taktı. Hayvan gibi ağır. Bugün toz alırken aynı duvarda asılı televizyonun asma vidalarından birinin gevsedigini fark ettim.

Zaten bu uniteyi salona taşımayı düşünüyordum. Bu olaydan sonra iyice tedirgin oldum. :/ Allah göstermesin, çocuk alt modülün üzerine çıkar. Hani üstteki devrilse her şey tuz buz olur. Salona taşır oraya kapatırım ama büyüdüğü zaman yine problem olur mu? Hiç karşılaştınız mı duvara monte mobilyalarin düşmesiyle alakalı olaylarla?

bizim mutfak dolabi duvardan kopup kardesimin ustune dusmustu..
Allah korudu mucize eseri hicbisey olmadi bos olan dolaba girmisti kafasi..
ben de cok korkarim boyle seylerden, bizim duvarlarda tablo bile yok suan..
bi tanidigimin kardesinin omzuna da duvardaki dolap dusmustu, o kolu gitti cocugun, fizik tedavi fln gordu aylarca ama, eskisi gibi olmadi dedi ablasi.. sen vazgec o uniteden bence canim

ben ikiz arabasi almicam zaten, ayri ayri iki tane alicam canim.. arabaya sigmazsak arabayi degistiririm.. kullanis rahatlik konfor.. cocuk icin ne iyiyse onu alirim..
ben tek basima 2 cocukla gezemiceme gore, twins alip cocuklari sikistirmicam..

Bebek arabası için arabayı mı degistireceksin deli. Gerçi sen o iki bebe ve eşyalarla transporter alsan anca sığar herhalde.

O zaman stokke. Hiç düşünme bile.

Bayanlar size hayranım çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz ben de Bebek arabası arayışındayım şimdiye kadar herkesin evet bu marka süper dediği bir şeye rastlamadım bugaboo yu araştırıyorum iki gündür
Bi de Günlük süt içiyor musunuz hangi marka kullanıyorsunuz onu da paylaşırsanız çok sevineceğim Bayadır süt içmiyorum yoğurtla alayım kalsiyumu diyorum ama bi yandan da vicdanım rahat etmiyor yanlış yapıyorum gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…