Selam hanımlar. Bebe büyüdükçe bana zaman kalır diyordum ama tam tersi .. daha çok merak, ilgi, uykuya direnme vb derken okumaya fırsat kalmiyor.
BLW yapanlar beri gelin

Ben kabak , yoğurt ve kayısı verebildim şimdiye dek fakat pek de blw olmadi hatta hiç olmadi. Aldı attı hep ben de damarlarımda dolaşan Türk annesini daha fazla baskilayamadim ve elimle ezip verdim. Çünkü hala kakasini gunleerrr geçiyor ve yapmıyor. Posaya ihtiyaci var diye yesin isyedim. Son gösterdiğimiz doktor ultrason istedi sorun yokmuş. Anne sütü ile beslenip çok da hareketli olunca posası çok kalmıyormuş, ancak ilerliyormuş. Ama var kakasi bence. Bursa nin isim yapmış bir doktoru kendisi. Blw yi sordum. Çok erken 8 aydan sonra olabilir dedi. Kendisinin hazırladığı listeye göre ise öğlen karışım şeklinde püre veriliyor. Örn. Kabak, patates, havuç, zeytinyağı ile. Başka sebzeler ve dana kiyma da zamanla eklenecek dedi. Çok hızlı geldi bana yemek gibi püre. Bir de tek tek tatlarını bilse tek versek daha iyi olmaz mı önce dedim. Öyle sevilmez diyor. Sanki karıştırınca super olacak :)) tadim yaptırırken tek birşey versek ancak adapte olur diye dusunuyorum. Bu arada blw den en cok babamız korktu. Ilk zamanlar püre halinde vereceğiz sanirim. Cok uzun oldu :/