2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar giysi olarak neler almayı düşünüyorsunuz? Hava cok sıcak olucak kısa kollu falan mı gıydırırız yoksa uzun kollu mu cunku bazıları yenı dogan bebege uzun gıydırılır dıyor. Cok kararsız kaldım yazın dogum yapmıs anneler var mı aramızda nasıl gıydırdınız?

Ben temmuz 16 da dogum yapmistim hava cok sicakti sadece ince zibin ya da yarim kollu badi giydirdigimi hatirliyorum. Ilk ay cok sicakti isilik dokmesin diye cok hafif giydirmistim. Bu bebegim icin de yarim kollu citcitlar aldim. Hastane cikislarinda uzun kollu zibinlari var. Idare eder diye dusunuyorum

Cok tesekkur ederım canım ya kararsız kaldım bende bıseyler aldım uzun kollu ama artık kısa kollu alayım barı

Eger agustosta dogarsa bizimkiler agustosun yarisi yaz yarisi kis diyolar gunduz kisa aksam mecbur uzun kollu cunku ankaranin aksami serin oluyor. Tabi o gunu bir gorsek

Inşallah canim iyi haberlerini alırız insallah Allah kimsenin evladına zeval vermesin

Teşekkür ederim canim nisan 16 da ayrıntılı usg var onuda atlatayım insallah alicam herseyini sende korkma zaten 7. Aya kadar beklerim en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…