2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canim sizde cesaret var ama doktorunu da dinlemelisin öyle dediyse

İnşallah Allah gönlüne göre verir canım sağlıklı olsunlar mühim olan o ogunlere sanki daha yıllar var gibi geliyor ama zaman ne çabuk geçiyor bir yandan da

İşte ozaman öyle dedi dktr ama bakalım şimdi ne diyecekler son aylarda belli olur sezaryan yapsam en 1 sene beklemem gerek heralde tekrar bebek için:)
2 yıl yazıyor canim nette kız 1 yılda mi beklemicen bebiş emecek ama ne olacak hem vücudun toparlamaz ki

20 haftadan önce diyor ama sağlık ocağındaki hemsirede öyle dedi 20 den önce prensip olarak yapmiyoruz dedi ama hala benim şüphem var 21+1 oldum
Beni de henüz sağlık ocağı keşfedemediğinden aşı konusu havada kaldı. Zaten hiç sevmem iğnedir, aşıdır. Yaptıranlar oldu mu sayfa da????

Beni de henüz sağlık ocağı keşfedemediğinden aşı konusu havada kaldı. Zaten hiç sevmem iğnedir, aşıdır. Yaptıranlar oldu mu sayfa da????

Evet oldu yaptiranlar sanırım ama benim kafam hala çok karışık ya bir yandan kesin yaptırın hastanedeki aletleri vs için diyolar bilmiyorum ya

Bebek dogsun oylee karar ver canim senin oglun buyuk sanirim yeni model cocuklarla bi tanis once ona gore karar ver
Benim oğlum büyükte canım işte bebekliğinden belli hala ultra yaramaz bu okulunda son senesi diye öğretmen ve idarenin mutluluğu gözlerinden anlaşılıyor desem iyi direk söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…